POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Czy przekażecie też swoją działkę na rzecz mas ludowych? ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

:-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Drone pisze:Czy przekażecie towarzyszu też swoją działkę na rzecz mas ludowych? ;)
- Hatefire
Liderzy ruchu rewolucyjnego muszą mieć zapewnione miejsce do wypoczynku i regeneracji sił, ze względu na ogrom i znaczenie wykonywanej pracy na rzecz rewolucji i ciężar odpowiedzialności spoczywający na ich barkach ;-)Drone pisze:Czy przekażecie też swoją działkę na rzecz mas ludowych? ;)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
Jeżeli to rod, to nie jest w pełni własnościowa i starczy, że przekaże plony.Drone pisze:Czy przekażecie też swoją działkę na rzecz mas ludowych? ;)
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Drone
Oczywiście. Tylko sprawdzałem, czy zachowaliście wodzowską czujność, a tym samym pogłębioną troskę o los Rewolucji.Hatefire pisze:Liderzy ruchu rewolucyjnego muszą mieć zapewnione miejsce do wypoczynku i regeneracji sił, ze względu na ogrom i znaczenie wykonywanej pracy na rzecz rewolucji i ciężar odpowiedzialności spoczywający na ich barkach ;-)Drone pisze:Czy przekażecie też swoją działkę na rzecz mas ludowych? ;)
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
^^ na początku dacza zabrana właścicielowi, talon na teslę oraz inne frukty za działalność ideologiczną. a później zsyłka opcjonalnie wielka czystka (tortury w celu wymuszenia nieistotnych dla sprawy zeznań a w bonusie strzał w potylicę*). taki mechanizm wypraktykowany. od lat 20tych. tak więc tego ten.
* z przyłożenia.
* z przyłożenia.
- Drone
- Bloodcult
A czy kolega Hatefire nie obawia się że co bardziej radykalni koledzy koledze tę działkę znacjonalicują ?
Wszak rewolucja często własne dzieci zjada...
Wszak rewolucja często własne dzieci zjada...
- Drone
Kol. bloodcult, Kościół w Polsce ma już wystarczająco dużo ziemi. Rozmarzyliście się na wyrost.
- Bloodcult
Oj tam, oj tam, działeczka w sam raz na Kapliczkę. Gdzie kolegi troska o rozwój duchowy pozostałych działkowiczów ?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dawno tak się nie uśmiałem. Paweł Kukiz: "Wspólnie (z PSL-em - przyp.) doprowadziliśmy do tego, że powstanie w Polsce opcja centrowa, która skończy z partyjniactwem" Cudowne!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
teraz bym z chęcią posłuchał forumowych kukizowców. co mają do powiedzenia na temat ruchu Pana Pawła. ok. rozumiem. trzeba chwilę odczekać. aż im dupsko ostygnie od ostrego tarcia.Pacjent pisze:Dawno tak się nie uśmiałem. Paweł Kukiz: "Wspólnie (z PSL-em - przyp.) doprowadziliśmy do tego, że powstanie w Polsce opcja centrowa, która skończy z partyjniactwem" Cudowne!
a ten wątpliwy etycznie* mariaż jest niczym w stosunku do desantu kukizowców do pisu. podbijali w sejmie. teraz to już się co poniektórzy nie pierdolą w tańcu i w mediach skamlą o przyjęcie do klubu. chyba tylko burdel palikota był bardziej żenujący.
* zresztą, kto mówi o etyce u polityka. bo Pawełek to już nie społecznik a typowy politykier jak widać.
- uglak
no wlasnie wrocilem z Czech po tygodniowym detoksie internetowo-medialnym i jak to widze to zastanawiam sie czy ktos mi czegos nie dosypywal do tego Tatratea, bo bylem w 100% przekonany, ze wszystkie informacje o tych rozmowach to fakenewsy...Wacław pisze:teraz bym z chęcią posłuchał forumowych kukizowców. co mają do powiedzenia na temat ruchu Pana Pawła. ok. rozumiem. trzeba chwilę odczekać. aż im dupsko ostygnie od ostrego tarcia.Pacjent pisze:Dawno tak się nie uśmiałem. Paweł Kukiz: "Wspólnie (z PSL-em - przyp.) doprowadziliśmy do tego, że powstanie w Polsce opcja centrowa, która skończy z partyjniactwem" Cudowne!
a ten wątpliwy etycznie* mariaż jest niczym w stosunku do desantu kukizowców do pisu. podbijali w sejmie. teraz to już się co poniektórzy nie pierdolą w tańcu i w mediach skamlą o przyjęcie do klubu. chyba tylko burdel palikota był bardziej żenujący.
* zresztą, kto mówi o etyce u polityka. bo Pawełek to już nie społecznik a typowy politykier jak widać.
Guilty of being right
- nicram
Przypomnę, że Paweł Kukiz twierdził, że "„PSL to organizacja przestępcza”". Zaiste cudny mariaż. Każdy polskiej polityce jest w stanie dać dupala każdemu...Pacjent pisze:Dawno tak się nie uśmiałem. Paweł Kukiz: "Wspólnie (z PSL-em - przyp.) doprowadziliśmy do tego, że powstanie w Polsce opcja centrowa, która skończy z partyjniactwem" Cudowne!
all the monsters will break your heart
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
^ a jednak trywialna zdrada ideałów, o ile takowe w ogóle były u Pana Pawła
- nicram
^ W tym zapijaczonym łbie nie ma nic jak tylko przypadkowe wyładowania elektryczne. W każdym bądź razie mocno kibicuję. Aby nie przekroczyli progu wyborczego. :-)
all the monsters will break your heart
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
zrobił dobry ruch. w sensie, że znów będzie miał po co jeździć do Wawy, no chyba, że do Rzeszowa przeniosą sejm (jak wiele urzędów planują). no i PSL nie zeżre go jakby to zrobił PiS. w tym sensie wszystko gra. reszty kompletnie nie kminie. na trzeźwo przynajmniej.nicram pisze:^ W tym zapijaczonym łbie nie ma nic jak tylko przypadkowe wyładowania elektryczne. W każdym bądź razie mocno kibicuję. Aby nie przekroczyli progu wyborczego. :-)
Ja natomiast przypomnę, że polityka i politykowanie jest jak dyskusja much siedzących na gównie. Wszystko się może zdarzyć i wszystko jest dozwolone. Wszystko dla Polski.nicram pisze:Przypomnę, że Paweł Kukiz twierdził, że "„PSL to organizacja przestępcza”". Zaiste cudny mariaż. Każdy polskiej polityce jest w stanie dać dupala każdemu...Pacjent pisze:Dawno tak się nie uśmiałem. Paweł Kukiz: "Wspólnie (z PSL-em - przyp.) doprowadziliśmy do tego, że powstanie w Polsce opcja centrowa, która skończy z partyjniactwem" Cudowne!
- uglak
[youtube][/youtube]Paszczowo pisze: >bądź mną
>Paweł Kukiz
>budzisz się w swoim biurze poselskim
>łeb napierdala okrutnie
>oczywiście nic nie pamiętasz
>kurwa
>cały pokój uwalony jakimś sianem i butelekami bimbru
>chyba jakiś wiejski samogon z kartofli
>ja pierdole co ja odjebałem
>wstajesz z kanapy na której leżysz
>czujesz straszny ból poniżej krzyża
>"kurwa jak napierdala"
>nagle dostrzegasz, że pomiędzy walającymi się po podłodze flaszkami, a czyimiś wymiocinami w kupie siana leży jakiś facet
>wytężasz wzrok
>ja pierdole jaki helikopter
>aż ci się przypomina piątkowa noc na twitterze
>w końcu te parę obrazów zlewa ci się w jeden
>teraz poznajesz typem leżącym na ziemi jest Stanisław Tyszka
>budzisz go
>"Stasiek kurwa co my odjebaliśmy, skąd to siano"
>patrzy na ciebie nieprzytomnie
>nagle w jego oczach dostrzegasz jakiś błysk
>"zbudowaliśmy koalicję"
>wreszcie jakiś pozytyw
>po wielu miesiącach próśb namówiłem Kaczyńskiego na JOWy
>teraz wraz z PiSem wejdziesz spokojnie na kolejne cztery lata jakiś hajsik na pewno wpadnie, a może konstytucję zmienicie
>profit
>tylko skąd to siano
>nagle Tyszka zerwał sie na równe nogi
>"kurwa jest 14:20, a my jesteśmy umówieni na prezentacje koalicji na 15:00"
>ogarniasz się najszybciej jak możesz
>z pośpiechu zapominasz nawet wziąć jeansową kurtkę
>docieracie na miejsce jakąś taksówką
>wychodzisz nieporadnie maskując swojego kaca
>ciekawe kto się jeszcze dogadał z Kaczorem, pewnie Jurek
>dostrzegasz jakiś ludzi z zielonymi kartkami z napisem "PSL"
>widzisz Kosiniaka-Kamysza
>"kurde szeroka ta koalicja"
>pytasz się Tyszki gdzie Kaczyński
>"nie rozmawialiśmy z Kaczyńskim tylko z PSL"
>widzisz Jacka Protasiewicza
>co_jest_kurwa.exe
>"Staszek z kim ty żeś mnie dogadał"
>widzisz jak Tyszka szepcze coś do ucha Kosiniakowi, a ten reaguje swoim elfickim uśmiechem
> następnie wszyscy zgromadzeni wypychają cię na środek obok Kosiniaka
>ogłaszasz z nimi jakąś koalicję na kiju
>gadasz coś o tym jak system jest zły i że trudne czasy wymagają trudnych decyzji
>ogólnie ordynacja jest do dupy, a PiS to bolszewizm
>czytasz wspólny program
>nagle znowu czujesz ten dziwny ból, poniżej krzyża
>teraz już wiesz
>zostałeś wyruchany przez ludowców
>po konferencji idziesz smutno na posiedzenie swojego klubu
>Tyszka zaczyna cię pocieszać
>"nie martw się"
>"mogło być gorzej"
>"lepsze to niż Korwin-Mikke i Kaja Godek"
>w sumie racja
>nawet profit