Półtorej godziny temu wróciłem z zakupów uzupełniających (główne zrobiłem we wtorek - taktyk :D). Droga do Janek pusta, na miejscu parking pusty, w centrum handlowym kilkanaście osób, może kilkadziesiąt. Zero kolejek, towaru pełno (poza pewnymi produktami strategicznymi ;)). Wczoraj był ponoć szturm, jakiego nie pamiętają najstarsze kasjerki ;) Jeszcze tylko jutro do mięsnego po towar spod lady, jak w jakimś PRL, a Sybirowa nawiedza swojego lokalnego dostawcę warzyw i nabiału, i mogą mnie już brać w kamasze - rodzinę na jakiś czas zabezpieczyłem ;)Ascetic pisze:zresztą szturm jak teraz z jednym kolega wymieniam sie obserwacjami się skończył.
Teorie konspiracyjne
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Teorie konspiracyjne
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
tylko się wcześniej pożegnaj:-) ok?Sybir pisze:Półtorej godziny temu wróciłem z zakupów uzupełniających (główne zrobiłem we wtorek - taktyk :D). Droga do Janek pusta, na miejscu parking pusty, w centrum handlowym kilkanaście osób, może kilkadziesiąt. Zero kolejek, towaru pełno (poza pewnymi produktami strategicznymi ;)). Wczoraj był ponoć szturm, jakiego nie pamiętają najstarsze kasjerki ;) Jeszcze tylko jutro do mięsnego po towar spod lady, jak w jakimś PRL, a Sybirowa nawiedza swojego lokalnego dostawcę warzyw i nabiału, i mogą mnie już brać w kamasze - rodzinę na jakiś czas zabezpieczyłem ;)Ascetic pisze:zresztą szturm jak teraz z jednym kolega wymieniam sie obserwacjami się skończył.
lys på slutten av lys
Umówmy się. Jeżeli zostawiacie sobie panowie furtki w postaci stałych zajęć z całą wiadomą patologią, to jest dupa, a nie konspiracja. Pierwsza , podstawowa sprawa to natychmiastowe pozbycie się stosunku, że tak się wyrażę, pracy. I pojęcia nie mam na chuj wam tyle tego wszystkiego? Wojna ma być?
- Ascetic
ten stosunek to miałem z 10 lat temu. był on średnio udany. i mimo wszystko ci co są teraz na pensji są wygrani ;-0535 pisze:Umówmy się. Jeżeli zostawiacie sobie panowie furtki w postaci stałych zajęć z całą wiadomą patologią, to jest dupa, a nie konspiracja. Pierwsza , podstawowa sprawa to natychmiastowe pozbycie się stosunku, że tak się wyrażę, pracy. I pojęcia nie mam na chuj wam tyle tego wszystkiego? Wojna ma być?
na drugie pytanie odpowiedział już jeden psycholog społeczny: kompensowanie lęków. tak mówił w internecie i nie tylko. ja mu wierzę. jeden zapierdala do kościoła, drugi ma całą wannę ryżu, a trzeci ma wyjebane. życie. zresztą ja lubię makaron i ryż. o pasacie i różnych pomidorowych sprawach nie wspominając. a, że będę rzygał "kuchnią włoską" - bywa.
lys på slutten av lys
- Ascetic
czy ja wiem. mam czilałt więc jest chyba ok. a może to tylko alkoholizacja.535 pisze:Czyli nie jesteś jeszcze przygotowany. Kup jednak tę maczetę.
widzę, że maczeta zaintrygowała. a to dość dziwne bo to jakby temat u Was zupełnie zgrany ;-)
lys på slutten av lys
- moonfire
- zahartowany metalizator
Mi zakład pracy wyłączyli do 27 marca, ale nie sądzę, aby sprawa potrwała tylko dwa tygodnie. Ostatnią rzecz, jaką zrobi młodzież wypuszczona ze szkół, to siedzenie w domu. Starzy pójdą do roboty, to ci przyjadą do galerii i będą łazić. Żona z kolei do roboty musi chodzić, bo w handlu pracuje, więc kwarantanna połowiczna.
- Medard
Od dzisiaj praca zdalna, czyli taka półkwarantanna,
bo jednak będę jeszcze trochę wychodził, ale w maseczce,
a mieście tylko samochodem itp.
BTW praca zdalna niekoniecznie jest taka idealna w czasach zarazy, lepsza porządna izolacja,
siedzę przed kompem, szukam muzyki na dzisiaj, zastanawiam się nad partyjką szachów w necie,
a tymczasem 7:45 tel. od dyrektora, czy pulpit zdalny mam itp.
To do roboty, czeba się logować na komputer w pracy.
I pozdrawiam wszystkich pracusiów.
bo jednak będę jeszcze trochę wychodził, ale w maseczce,
a mieście tylko samochodem itp.
BTW praca zdalna niekoniecznie jest taka idealna w czasach zarazy, lepsza porządna izolacja,
siedzę przed kompem, szukam muzyki na dzisiaj, zastanawiam się nad partyjką szachów w necie,
a tymczasem 7:45 tel. od dyrektora, czy pulpit zdalny mam itp.
To do roboty, czeba się logować na komputer w pracy.
I pozdrawiam wszystkich pracusiów.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Hatefire
Nie siejmy paniki.Geralt z Rivii pisze:Raz matka rodziła i raz się umiera
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
Moje pomorskie na razie czyste, niech sie tylko kundlom z warszawy nie zamarzy podróż w te rejony celem spierdolenia ze swojej strey zakażeń
- Medard
Raczej robią tam mało testów, albo niewiele osób się zgłasza.mocny2_3 pisze:Moje pomorskie na razie czyste, niech sie tylko kundlom z warszawy nie zamarzy podróż w te rejony celem spierdolenia ze swojej strey zakażeń
We Wawie wszystko przygotowane nawet szpital zakaźny na W(o)łoskiej, więc nie ma po co wyjeżdżać.
-
- rasowy masterfulowicz
A widzieliście u ruskich ile tylko ludzi? chociaż tam jak jest po 2k km i więcej odległości miedzy miejscowościami to w sumie nie dziwi.No i nikt tam raczej nie chce podróżować :) oni wyjdą na tym najlepiej
- Medard
Ale mają dwa olbrzymie miasta i kilkanaście dużych, więc coś tu nie pasuje.mocny2_3 pisze:A widzieliście u ruskich ile tylko ludzi? chociaż tam jak jest po 2k km i więcej odległości miedzy miejscowościami to w sumie nie dziwi.No i nikt tam raczej nie chce podróżować :) oni wyjdą na tym najlepiej
Wywalili z kraju kilkaset studentów z chin, może to było najlepsze rozwiązanie.
- uglak
Taa... i na pewno żadne Ruskie nie pojechały w Alpy na narty ;-)
Guilty of being right
- Medard
+1uglak pisze:Taa... i na pewno żadne Ruskie nie pojechały w Alpy na narty ;-)
- Ascetic
nie siejmy. nie. to jest niedopuszczalne.Hatefire pisze:Nie siejmy paniki.Geralt z Rivii pisze:Raz matka rodziła i raz się umiera
lys på slutten av lys
- Ascetic
te kurwa. sie tak nieładnie nie odzywaj burku. hał hał.mocny2_3 pisze:Moje pomorskie na razie czyste, niech sie tylko kundlom z warszawy nie zamarzy podróż w te rejony celem spierdolenia ze swojej strey zakażeń
a co do wysyłki koronki. już w poniedziałek następuje eksport. zaplanowane więc nie ma odwrotu kundlu. ja nadaję z bazy. eksport jedzie srebrnym autem.
Ostatnio zmieniony 13-03-2020, 10:32 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wszystkie firmy, w których uczyłem, zostały zamknięte i przeniesione na home office. Jutro ewakuacja. Ostatni gasi światło.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
to tylko gripa und dontpanik! witamina c, kiszonki i do przodu. nogami abo jakoś tam inaczej.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Wszystkie firmy, w których uczyłem, zostały zamknięte i przeniesione na home office. Jutro ewakuacja. Ostatni gasi światło.
lys på slutten av lys
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Idę jutro do kościoła bo kaszlę ale jestem NORMALNY, powtarzam NORMALNYAscetic pisze:to tylko gripa und dontpanik! witamina c, kiszonki i do przodu. nogami abo jakoś tam inaczej.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Wszystkie firmy, w których uczyłem, zostały zamknięte i przeniesione na home office. Jutro ewakuacja. Ostatni gasi światło.
If you do everything right, there will be no struggle.