Twoja wybujała wyobraźnia to nie dowódOrder_of_Nine_Angels pisze: ↑08-05-2026, 21:49Mogą to być równie dobrze etniczni Ukraińcy. Skoro Kijów posunął się do aktu dywersji na wodach międzynarodowych uderzając w bezpieczeństwo energetyczne kraju czyniąc ją równocześnie sojusznikiem, to dlaczego ta sama strategia nie miałby być wykorzystana na terytorium RP?
Zakon.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- empir
- zahartowany metalizator
Re: POlitykowanie
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
To nie jest zarzut wobec Ukrainy, ale realne liczenie się z tym, że postawieni pod ścianą mogą zrobić wszystko.
Zakon.
Zakon.
- Nerwowy
- mistrz forumowej ceremonii
Przecież oni stoją pod tą ścianą już piąty rok i chyba wszyscy wiemy kto ich pod nią postawił.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Ja się z tym właściwie zgadzam, ale przypuszczenia i domysły to nie pewność. Pewne jest jedno. To kacapy wybrali się na defiladę do widlarzy. Po jednej i po drugiej stronie są etniczni przedstawiciele obu tych nacji.Order_of_Nine_Angels pisze: ↑08-05-2026, 21:49Mogą to być równie dobrze etniczni Ukraińcy. Skoro Kijów posunął się do aktu dywersji na wodach międzynarodowych uderzając w bezpieczeństwo energetyczne zachodniego kraju czyniąc go równocześnie sojusznikiem, to dlaczego ta sama strategia nie miałby być wykorzystana na terytorium RP?
Zakon.
Ascetic pisze: Dla mnie wszystko jasne. Z wrzuty swojej jestem bardzo zadowolony. De facto tylko tutaj zacząłem pisać - byłem ciekaw, czy to w co gra, to w to gra, co się błyskawicznie udało zweryfikować.