Uzupełniając. Wystarczy spojrzeć na dział RIP. Ludzie, mniej czy bardziej dorośli, z poszanowaniem tego czego to wymaga dywagują a ten wbija: Magiera - kowid, szczepionki. Sam sobie lubi to jak widać robić. No i te multikonta. Jak się pozwoli jednemu to każdy będzie mógł. W tym ja.Ascetic pisze: ↑14-04-2026, 15:32Ja wbrew pozorom jestem jakoś dziwnie spokojny o dalszy bieg wydarzeńŻwirek i Muchomorek pisze: ↑14-04-2026, 15:25Problem w tym, że ktoś musi je egzekwowaćI tu, jak i w świecie polityki, zaczynają się schody.
![]()
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Ostatnio zmieniony 14-04-2026, 15:53 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
Alter Ego
- zaczyna szaleć
Przypomnij sobie od razu wszystkie zarzuty. Przez takie erraty do własnych donosów robisz się jeszcze bardziej śmieszny i nikczemny.Ascetic pisze: ↑14-04-2026, 15:46Uzupełniając. Wystarczy spojrzeć na dział RIP. Ludzie, mniej czy bardziej dorośli, z poszanowaniem tego czego to wymaga dywagują a ten wbija: kowid, szczepionki. Sam sobie lubi to jak widać robić. No i te multikonta. Jak się pozwoli jednemu to każdy będzie mógł. W tym ja.Ascetic pisze: ↑14-04-2026, 15:32Ja wbrew pozorom jestem jakoś dziwnie spokojny o dalszy bieg wydarzeńŻwirek i Muchomorek pisze: ↑14-04-2026, 15:25
Problem w tym, że ktoś musi je egzekwowaćI tu, jak i w świecie polityki, zaczynają się schody.
![]()
PS. Gdy w podstawówce nauczycielka wyszła z klasy stałeś przy tablicy i pisałeś nazwiska tych, którzy byli niegrzeczni? Czy wielką tragedia dla Ciebie był fakt, że po osiągnięciu pełnoletności nie mogłeś już aplikować do SB?
- Ascetic
Jak na ten moment co wpis to samo się uje. Nic właściwie poza tym nie trzeba specjalnie robić xD
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Rozumiem twoją dumę z werbunku do FSB, ale nie musisz od razu śmiać się z tych, którzy mają inną karierę zawodową. To niegrzeczne xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Alter Ego
- zaczyna szaleć
Ty nawet nie widzisz skrajnej sprzeczności między swoim awatarem, zawartym poniżej credo (?) i rusocentrystycznymi aluzjami. Nie mamy o czym gadać.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Nie, no Pacjent znowu wyjechał z covidem, bo wytrzymać najwyraźniej nie mógł. Należałoby wyegzekwować od dawna obowiązujący zakaz.
Ale powyższe to raczej nie Kolega powinien zgłaszać. Jak dobrze pamiętam, to w szczycie formy byłeś tu jak buk, w trzech osobach
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Ascetic
Jest dokładnie jak piszesz, tyle, że na odwrót. Dostając ostrzeżenie, że mam się ujednolicić - dopasowałem się i mam jedno. Ale widzę, że jest pełne przyzwolenie na posiadanie znów kilku. Poczekam jeszcze jakiś czas i jak nie będzie wyegzekwowana jasno określona reguła, rozważę rozmnażanie przez podział.
Ostatnio zmieniony 14-04-2026, 20:46 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
Alter Ego
- zaczyna szaleć
Nigdzie nie mogę znaleźć informacji, że forum jest sponsorowane przez lobby medyczne i istnieje zakaz pisania o tych sprawach.
- nagrobek
nie poddawaj się, walcz o prawdę!
-
Alter Ego
- zaczyna szaleć
- Lukass
A to spoko. Nie, żebym miał uwagi. Po prostu nie mam ochoty dyskutować o systemie kaucyjnym, Romanie czy co tam akurat na tapecie. Więc tak się przypierdoliłem najłatwiej, jak się dałoAscetic pisze: ↑14-04-2026, 20:44Jest dokładnie jak piszesz, tyle, że na odwrót. Dostając ostrzeżenie, że mam się ujednolicić - dopasowałem się i mam jedno. Ale widzę, że jest pełne przyzwolenie na posiadanie znów kilku. Poczekam jeszcze jakiś czas i jak nie będzie wyegzekwowana jasno określona reguła, rozważę rozmnażanie przez podział.
Ostatnio zmieniony 14-04-2026, 20:59 przez Lukass, łącznie zmieniany 1 raz.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Lukass
Och, zakaz nie pochodził od lobby medycznego, tylko od zmęczonej nawałem pierdolenia na ten temat administracji forume. Ale przecież sam to dobrze wiesz. Pomimo niezgody z wieloma Twoimi poglądami, doceniałem Twoje wpisy na tematy muzyczne. I nadal doceniam. Bo zakładam, żeś reinkarnacją, zbyt podobny jesteś.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Ascetic
Ma to sens, choć temat systemu kaucyjnego jest taką skarbnicą beki, że nie mógłbym go nie polecić. Udzielanie zasadniczo nie ma sensu, fakt, ale poczytać na prawdę warto.Lukass pisze: ↑14-04-2026, 20:54A to spoko. Nie, żebym miał uwagi. Po prostu nie mam ochoty dyskutować o systemie kaucyjnym, Romanie czy co tam akurat na tapecie. Więc tak się przypierdoliłem najłatwiej, jak się dałoAscetic pisze: ↑14-04-2026, 20:44Jest dokładnie jak piszesz, tyle, że na odwrót. Dostając ostrzeżenie, że mam się ujednolicić - dopasowałem się i mam jedno. Ale widzę, że jest pełne przyzwolenie na posiadanie znów kilku. Poczekam jeszcze jakiś czas i jak nie będzie wyegzekwowana jasno określona reguła, rozważę rozmnażanie przez podział.![]()
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete