Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
wonsz
- rasowy masterfulowicz
-
olgims
- weteran forumowych bitew
19-09-2025, 11:21
Zatem powinieneś czuć się jak u siebie bolszewiku z dziada pradziada.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
olgims
- weteran forumowych bitew
19-09-2025, 11:38
syn Kurskiego po usłyszeniu zarzutów za zgwałcenie małoletniej ponizej 15 roku życia: "To jest przede wszystkim atak na polską prawicę i polską rodzinę. Ja nic złego nie zrobiłem, a atak jest wymierzony w mojego ojca, który jest odważnym politykiem prawicy. (…) Dołożę wszelkich starań, aby prawda wyszła na jaw"
Fajne wartości na tej "prawicy" macie

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
19-09-2025, 11:48
olgims pisze: ↑19-09-2025, 11:38
syn Kurskiego po usłyszeniu zarzutów za zgwałcenie małoletniej ponizej 15 roku życia: "To jest przede wszystkim atak na polską prawicę i polską rodzinę. Ja nic złego nie zrobiłem, a atak jest wymierzony w mojego ojca, który jest odważnym politykiem prawicy. (…) Dołożę wszelkich starań, aby prawda wyszła na jaw"
Fajne wartości na tej "prawicy" macie
No jak nie pedały chodzące do sklepów mięsnych w San Francisco albo klubów gejowskich w Warszawie czy Brukseli, to ruchają małoletnie jak ten kurw czy marszałek Kuchciński. Nie mówiąc jakie wartości rodzina Kurskich ma odnośnie małżeństwa i jego trwałości w obliczu ich boga. To nie jest ważne, ważne, że za opłatą biskup da rozwód kościelny. Dodatkowo ile afer z kochankami było? Nie zliczysz. Prawica to po prostu patologia. Ale zawsze chętnie wycierająca sobie brudne ryje wartościami, z których nic nie zostaje.
all the monsters will break your heart