Może na kanwie tego typu akcji wyrośnie nam jakaś nowa dyscyplina sportowa. Niby parę sekund, ale śmiałem się w głos:)
Macierewicz widać wprawny zawodnik, uczony w sztuce
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Może i giej, może i lubi owłosionenogi, może i z nieoczywistą kartą "opozycjonisty", może coś tam jeszcze, ale próby podcinek, w tym wieku (fakt, że po mało sportowemu, od tyłu) to trzeba "uszanować". Gość ma 76 lat, a podejmuje próby, która by nawet nie wpadła do głowy niejednemu pizeuszowi z forume. Takie nawyki (może i samoczynne, może i wypracowane) to się nie biorą z oglądania grmdy, czy innych takich. Mnie to zwyczajnie zaskoczyło, jak to zobaczyłem po internetach. Na plus właściwie (wygląda, że nie tylko w gębie taki mocny jest, znów - pomimo wieku).
Też tak uważam. Na pewno cały drży. *
...atak z tyłu...jedyna prawidłowa interpretacja...
Tam był jakiś narwany pisdziadek i gdyby się nie poprztykali z Maciorą to by ten rajd z wieńcem zablokowali ale wyszło tylko friendlyfire.
Andrzej Duda po zakończeniu kadencji ma zaangażować się w sport. PKOl kierowany przez Radosława Piesiewicza przyjął uchwałę dotyczącą obecnego prezydenta RP.
Zapadła decyzja o rekomendacji Andrzeja Dudy na członka Międzynarodowego Komitetu Olimpijskiego (MKOl). Jak informuje "Przegląd Sportowy Onet", uchwała została przyjęta przez PKOl przy 26 głosach za, 4 przeciw i 6 wstrzymujących się.
Kadencja prezydenta Dudy kończy się w 2025 roku. Polityk nie będzie mógł ubiegać się o reelekcję.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
jako tam bilgorajsko nie obrazaj triceraptopsa . pozatym tak kurwa juz wisi nawet nie wie ale juz wisiAscetic pisze: ↑13-12-2024, 20:53https://polityka.se.pl/wiadomosci/gdzie ... -F3V7.html
Złapią tę biłgorajską spierdolinę, czy jednak będzie tylko zabawa w szukanie tego, kolejnego co się wpisał w poczet biłgorajskich właśnie spierdolin?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Nie wiem czy to jedna z glownych ulic, ale trafilem na ten pomnik przypadkiem wracajac kilka lat temu idac w srodku nocy na autobus powrotny do Krakowa, faktycznie jest ogromny i brzydzi.mistrzsardu pisze: ↑18-12-2024, 22:24Miller o wizycie Donalda we Lwowie:
"Pogoda nie sprzyjała, premier nie miał też czasu na spacer po Lwowie. A szkoda. Mógł na przykład przemierzyć jedną z głównych ulic miasta – reprezentacyjną arterię imienia Stepana Bandery. Tam zobaczyć wysoką na 30 metrów kolumnadę i pomnik Bandery, przedstawiający go w lekko rozwianym płaszczu"
https://www.fakt.pl/polityka/nerwowo-po ... ed&utm_v=2