SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SARS-CoV-2
Ręce opadają. Przed chwilą rozmawiałem ze znajomą, była rano na placu zabaw z dzieckiem. Patrzy, że masa gówniaków w wieku szkolnym. Pyta, dlaczego nie są w szkole. A, bo u nas w klasie jest koronawirus, więc mamy kwarantannę. Zadzwoniła od razu od szkoły z interwencją, choć powinna na policję raczej. Nie ma szans dla tego zjebanego narodu, trzeba go sprzedać Żydom i Eskimosom na eksperymenty medyczne, poddać działaniu promieniowania 8G i kazać nosić krzyż o wadze 60kg 24h na dobę. I niech już skończy się to lato, niech nastaną ulewy, mrozy i wichury, niech ten wstrętny i przebrzydły suweren, rozpełzły wszędzie ponad miarę, pochowa się w swoich norach, najlepiej na zawsze. Wpadłem dziś w nastrój "destroy all life".
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No i po lekturze linków od Medarda wygląda to jednak nieco inaczej. Jak wskazał uglak, Covid19 to nie gender i nie wystarczy zadeklarować się.

all the monsters will break your heart
- nicram
+1Drone pisze: ↑23-09-2020, 18:44Ręce opadają. Przed chwilą rozmawiałem ze znajomą, była rano na placu zabaw z dzieckiem. Patrzy, że masa gówniaków w wieku szkolnym. Pyta, dlaczego nie są w szkole. A, bo u nas w klasie jest koronawirus, więc mamy kwarantannę. Zadzwoniła od razu od szkoły z interwencją, choć powinna na policję raczej. Nie ma szans dla tego zjebanego narodu, trzeba go sprzedać Żydom i Eskimosom na eksperymenty medyczne, poddać działaniu promieniowania 8G i kazać nosić krzyż o wadze 60kg 24h na dobę. I niech już skończy się to lato, niech nastaną ulewy, mrozy i wichury, niech ten wstrętny i przebrzydły suweren, rozpełzły wszędzie ponad miarę, pochowa się w swoich norach, najlepiej na zawsze. Wpadłem dziś w nastrój "destroy all life".
all the monsters will break your heart
-
Jaka moherowa histeria oraz dogmatyczna wiara w przekaz reżimowych i niereżimowych mediów.Drone pisze: ↑23-09-2020, 18:44Ręce opadają. Przed chwilą rozmawiałem ze znajomą, była rano na placu zabaw z dzieckiem. Patrzy, że masa gówniaków w wieku szkolnym. Pyta, dlaczego nie są w szkole. A, bo u nas w klasie jest koronawirus, więc mamy kwarantannę. Zadzwoniła od razu od szkoły z interwencją, choć powinna na policję raczej. Nie ma szans dla tego zjebanego narodu, trzeba go sprzedać Żydom i Eskimosom na eksperymenty medyczne, poddać działaniu promieniowania 8G i kazać nosić krzyż o wadze 60kg 24h na dobę. I niech już skończy się to lato, niech nastaną ulewy, mrozy i wichury, niech ten wstrętny i przebrzydły suweren, rozpełzły wszędzie ponad miarę, pochowa się w swoich norach, najlepiej na zawsze. Wpadłem dziś w nastrój "destroy all life".

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
MI nie chodzi o zagrożenie chorobowe, tylko te chłopskie mędrkowanie, te przekonanie byle wycierucha, że on wie lepiej, co w takiej sytuacji można, a czego nie.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Profesorze, błagam. Strzelaj pan do suwerena, depcz gówniaki na placach zabaw, ale pisz pan "to" gdzie ma być "to", bo tracę wiarę w pańską kulturę osobistą.
Kerosene keeps me warm.
- Drone
Tak, masz rację, walczę z tym, to skandal. Zaraz wymierzę sobie karę.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Jesteśmy z babką chorzy. Kaszlemy i kichamy. Nosimy maseczki w domu. Zimno było, miałem prace na podwurzu. Babka mi pomagała i się trochę upociliśmy. Wysmarowałem dziś babce plecy smalcem a ona mi. Pozamykalismy dom, mamy dużo jedzenia, kielbasy, chleba, kartofli i będziemy siedzieć.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Drone
A robicie dalej do miednicy i wylewacie na podwórzu? Bo jeśli tak, to przecież musicie wychodzić.
- Medard
Drone teraz to się samozaorałeś.Pacjent pisze: ↑23-09-2020, 19:47Jaka moherowa histeria oraz dogmatyczna wiara w przekaz reżimowych i niereżimowych mediów.Drone pisze: ↑23-09-2020, 18:44Ręce opadają. Przed chwilą rozmawiałem ze znajomą, była rano na placu zabaw z dzieckiem. Patrzy, że masa gówniaków w wieku szkolnym. Pyta, dlaczego nie są w szkole. A, bo u nas w klasie jest koronawirus, więc mamy kwarantannę. Zadzwoniła od razu od szkoły z interwencją, choć powinna na policję raczej. Nie ma szans dla tego zjebanego narodu, trzeba go sprzedać Żydom i Eskimosom na eksperymenty medyczne, poddać działaniu promieniowania 8G i kazać nosić krzyż o wadze 60kg 24h na dobę. I niech już skończy się to lato, niech nastaną ulewy, mrozy i wichury, niech ten wstrętny i przebrzydły suweren, rozpełzły wszędzie ponad miarę, pochowa się w swoich norach, najlepiej na zawsze. Wpadłem dziś w nastrój "destroy all life".![]()
Chyba wszędzie jest podobnie z tą covidową dyscypliną społeczną, Izrael (przecież bardziej zdyscplinowani ludzie niż w PL, bo żyjący w stanie ciągłego zagrożenia) jako pierwszy wprowadził drugi lockdown, a GB ograniczenia.
O wzorze cnót demokratycznych, czyli USA to nie ma nawet co gadać, bo biją kolejne wszelkie możliwe rekordy, głównie przez zachowania obywateli.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Ascetic
atak szachisty emeryta + jak zawsze nietrafione paralele
do tego niezrozumienie sprawy. doczytaj o czym pisze drone.
ale dobrze, że znasz uwarunkowania, które mają wpływ na wzrost ilości zakażeń choćby w izraelu. gratulacje.
do tego niezrozumienie sprawy. doczytaj o czym pisze drone.
ale dobrze, że znasz uwarunkowania, które mają wpływ na wzrost ilości zakażeń choćby w izraelu. gratulacje.
Ostatnio zmieniony 23-09-2020, 20:21 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Medard
W czym nietrafione?
U nas są wesela, msze i pielgrzymki, a w USA demonstracje i uliczne bijatyki.
- Drone
Jak Medard stanie przed bramą raju i święty Piotr mu otworzy, to zanim o coś zapyta, już Medard mu wytłumaczy, na czym polega życie wieczne i jak dotrzeć do pana Boga.
- Ascetic
a czy ktoś ciebie prosił o paralele? ja nie wiem jakie uwarunkowania wpływają na wzrost*, czy spadek. ty wiesz. wesela, pielgrzymki ... weź. weź. weź. *tym bardziej nie jestem wstanie zestawić tych państw ze sobą. ty oczywiście potrafisz.
ale do sedna. doczytaj i zrozum. ok? co napisał drone. pisze, że trzeba za ryj. bo z tałatajstwem inaczej się nie da. kapisz?
i jak w kontekście tego zamordyzmu wymuszonego i koniecznego chcesz robić paralele (czy musisz je robić) to przytocz przykład wuhanu. będzie pasować jak garbaty do ściany z polską, ale może wyjść, że sie jednak kalkuluje ustawić do pionu bydło, jak jest niezborne i mało karne.
lys på slutten av lys
- Drone
Właśnie w tym rzecz, że to nie chodzi o koronawirusa, tylko o to, że w każdej sytuacji, dosłownie każdej, jest cała masa mędrków, którzy wyskakują z jakąś teorią z dupy na podstawie swojego widzimisię.
- uglak
- Medard
Sam sobie przeczysz, albo nie wiemy jakie są przyczyny wzrostu zachorowań, czyli wprowadzone na szybko zakazy nie mają sensu, albo trzeba przycisnąć społeczeństwa, bo ludzie sami nie potrafią się zdyscyplinować.Ascetic pisze: ↑23-09-2020, 20:24a czy ktoś ciebie prosił o paralele? ja nie wiem jakie uwarunkowania wpływają na wzrost*, czy spadek. ty wiesz. wesela, pielgrzymki ... weź. weź. weź. *tym bardziej nie jestem wstanie zestawić tych państw ze sobą. ty oczywiście potrafisz.
ale do sedna. doczytaj i zrozum. ok? co napisał drone. pisze, że trzeba za ryj. bo z tałatajstwem inaczej się nie da. kapisz?
i jak w kontekście tego zamordyzmu wymuszonego i koniecznego chcesz robić paralele (czy musisz je robić) to przytocz przykład wuhanu. będzie pasować jak garbaty do ściany z polską, ale może wyjść, że sie jednak kalkuluje ustawić do pionu bydło, jak jest niezborne i mało karne.
Mityczny wyższy poziom kulturalny amerykańskiego Johna, francuskiego Pierra czy hiszpańskiego Antonia jakoś nie wpływa na mniejsze rozprzestrzenianie się wirusa w tych krajach.
- Medard
Ostatnio zmieniony 23-09-2020, 21:38 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
- hcpig
Liczba ludzi, których poznałem osobiście a którzy z uporem maniaka próbowali mi wcisnąć że nigdy nie istniał żaden wirus wzrasta lawinowo.
Winię internet.
Winię internet.
Yare Yare Daze
- Medard
Nigdy nie przeczyłem istnieniu wirusa, daję tylko przykład, jak można go wykorzystać do własnych celów, być może chodzi o utrzymanie szpitala, bo bez obchodzenia systemu się nie da. Tego nie wiem.