II tura wyborów na urząd Prezydenta RP

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ

Na kogo zagłosujesz w II turze?

Duda
47
41%
Komorowski
22
19%
Nie zagłosuję/oddam nieważny głos
45
39%

Liczba głosów: 114
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: II tura wyborów na urząd Prezydenta RP

19-05-2015, 21:43

Obrazek
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

19-05-2015, 22:16

rafalt.sobczak pisze:
pr0metheus pisze:Swoją drogą jak Lis skurwil zawód dziennikarza to przechodzi ludzkie pojęcie. i jeszcze ma naśladowców
Lisek przeprosił dzisiaj osobiści Dudę, a po Wiadomościach puscili publiczne przeprosiny Lisa, wobec całej rodziny
no i co ze przeprosil? łaski nie zrobil. ja bym chuja pozwal na duza kase.
co to kurwa za dziennikarz? siedzi i napierdala na jedna opcje polityczna ze swoim kolkiem wzajemnej adoracji w publicznej telewizji. a jak juz nie ma sie czego przyjebac to tweety czyta w internetach. smiech.
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
manieczki

19-05-2015, 22:22

Smyki już klikałem i zamawiałem książkę Sumlińskiego, ale ALE piraty ją spiratowały i już jest w sieci. Tso będzie robione? C-Z-Y-T-A-N-E.

btw
Obrazek
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

20-05-2015, 00:42

manieczki pisze:Obrazek
To co się dzieje w TVP to totalna patologia od 25 lat. Oczywiście to jest niedźwiedzia przysługa dla Komora ze strony upolitycznionych włodarzy TVP bo ferment związany ze zdjęciem tego programu akurat w tym tygodniu zaszkodzi mu dużo bardziej niż zaszkodziłaby mu sama treść programu, a "niepokorni" znów dostają do ręki argument, że 'Białoruś' i 'kneblowanie ust'.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Żułek

20-05-2015, 03:26

rafalt.sobczak pisze:widziałem dzisiaj na mieście przerobiony plakat wyborczy (Andrzej Dupa bylo napisane na nim)
nawet ma profil na fejsie :P https://www.facebook.com/AndrzejDupa" onclick="window.open(this.href);return false;

swoją droga to z czego on się cały czas cieszy ? co go zobacze w tv to szczerzy sie conajmniej jakby Ogórka wyruchał
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

20-05-2015, 06:59

Olo pisze:
manieczki pisze:Obrazek
To co się dzieje w TVP to totalna patologia od 25 lat. Oczywiście to jest niedźwiedzia przysługa dla Komora ze strony upolitycznionych włodarzy TVP bo ferment związany ze zdjęciem tego programu akurat w tym tygodniu zaszkodzi mu dużo bardziej niż zaszkodziłaby mu sama treść programu, a "niepokorni" znów dostają do ręki argument, że 'Białoruś' i 'kneblowanie ust'.
Zwał jak zwał, natomiast miał tam wystąpić Kukiz, który ostatnio coraz ostrzej wypowiada się o Komorowskim, no i nie wystąpi. Za to wczoraj widziałem kawałek występu Bronka u Wojewódzkiego ...ja pierdole, jakie dno i tandeta. Ale masa ludzi to kupi, szczególnie "młodych wykształconych" (wszak pojawił się super ważny temat marihuany - w którymś momencie Bronek stwierdził że nie ma problemu z używaniem jej w celach medycznych - a przecież wiadomo, że nic z tego nie wyniknie - polglowki dla których zielsko jest ważniejsze niż bezpieczeństwo kraju i tak zapropsuja) . Swoją drogą, nigdy nie oglądałem tego programu i nie miałem pojęcia, że dowcipy tego kolesia są aż tak czerstwe. Cóż, jaki kraj taki Letterman
this is a land of wolves now
Efowski
weteran forumowych bitew

20-05-2015, 10:01

Bardziej wydaje mi się może chodzić o Gmyza z taśmą, który miał wystąpić.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

20-05-2015, 10:12

O, nie wiedziałem nawet. No to jeszcze lepiej.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

20-05-2015, 15:45

No i zagadka niestandardowo dobrej formy Bronisława podczas poprzedniej debaty rozwiązana :
Sztab Bronisława Komorowskiego postawił zaporowe warunku udziału w debacie prezydenckiej, proponowanej przez Pawła Kukiza. Kukiz ujawnił, że Komorowski chciałby znać wszystkie pytania, jakie zostaną postawione
;DDD
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

20-05-2015, 18:15

Bronek musi znać wszystkie pytania, bo bez kartki to on nie powie nawet słowa :):):)
a na kartkach będzie miał odpowiedzi....
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

20-05-2015, 18:51

Obrazek

a debaty u kukiza nie bedzie:

Obrazek
Guilty of being right
Awatar użytkownika
manieczki

20-05-2015, 19:36

Żułek pisze:
rafalt.sobczak pisze:widziałem dzisiaj na mieście przerobiony plakat wyborczy (Andrzej Dupa bylo napisane na nim)
nawet ma profil na fejsie :P https://www.facebook.com/AndrzejDupa" onclick="window.open(this.href);return false;

swoją droga to z czego on się cały czas cieszy ? co go zobacze w tv to szczerzy sie conajmniej jakby Ogórka wyruchał
Polecam to:
https://www.facebook.com/Cenzodudy?fref=photo" onclick="window.open(this.href);return false;

Na zachętę:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Cejrowskie:

[youtube][/youtube]

Tso ten Siara :|

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
uglak

20-05-2015, 19:59

manieczki pisze:Polecam to:
https://www.facebook.com/Cenzodudy?fref=photo" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek

:D
Guilty of being right
Nothingface
postuje jak opętany!

20-05-2015, 20:05

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/bronisla ... acy/20exfp" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja pierdole. Groteska.
Awatar użytkownika
uglak

20-05-2015, 20:16

Nothingface pisze:http://wiadomosci.onet.pl/kraj/bronisla ... acy/20exfp

Ja pierdole. Groteska.
ten staz pracy ma byc liczony z okresem za nauke czy bez? bo nie wiem czy do kolejnych wyborow parlamentarnych cieszyc sie ze przejde na emeryture w wieku 59 czy 63 lat :P swoja droga kto mu te kielbase wyborcza wymysla? przeciez gosc w ciagu poltorej tygodnia obiecal cofniecie prawie kazdej waznej ustawy z okresu rzadow PO
Guilty of being right
Awatar użytkownika
manieczki

20-05-2015, 20:53

Szoke, Cejrowski:
"Gdyby kontrkandydatem Komorowskiego było żelazko, to zagłosowałbym na żelazko"
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

20-05-2015, 22:57

Obrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
mysticcum
postuje jak opętany!

21-05-2015, 00:04

uglak pisze:poltorej tygodnia
Czego?
Awatar użytkownika
manieczki

21-05-2015, 00:35

AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa co te Kukize...
DRODZY (bo w ogromnej mierze funkcjonujący za kasę wyciąganą przez gangsterkę PO-wską z naszych kieszeni na rządowe reklamy) funkcjonariusze-propagandziści TVN i Gazety Wyborczej ....
Chcę Wam uświadomić, że istnieje możliwość pokonania odległości ok.500 km w linii prostej (Gdańsk-Lubin) w czasie jednej godziny.
Samolot. Można.
Zapytajcie Miszczaka albo Michnika
Emotikon smile
. Dla chłopaków to taksówka. Dla mnie wydarzenie.
W Lubinie jest lotnisko.Cena za lot to niewiele wyższa kwota niż podróz 5-cio osobowej Rodziny Waszym umiłowanym Pendolinem.
Mogłem pogodzić i pracę zarobkową i debatę.Wasi Prezesi nie taką kase wydają na zakupy kosmetyków dla swoich żon. Nie wciskajcie ludziom kitu, że coś kombinuję. Kombinujecie WY- partycypanci łatwego życia za nasze pieniądze. Autorzy programów o ośmiorniczkach w sosie szampańskim, gwiazdach na lodzie i szczawiu po bretońsku (podanym na gorącym talerzu przez muchofila).
Chciałem debaty na warunkach OBYWATELSKICH. Bez ustawek, doradców, propagandy. Wy w życiu się na to nie zgodzicie. W życiu nie zgodzicie sie na Państwo Obywatelskie. Bo Wy jesteści (któraś tam) władza
Emotikon smile
.
Znam Was doskonale. Od 30 lat. Obserwuję Wasze "kariery". Wasze salony, warszawskie Monako, bufonadę, rauty. Wasze dwory. Waszą butę. Waszą "lepszość". 3/4 z Was wstydzi sie Białej Podlaskiej, Białegostoku, Lublina, Zamoscia... Przepięknych, kochanych, POLSKICH klimatów... Wy "warszawiaki" jesteście !
Emotikon smile
MWZWM
Emotikon smile
... Za kasę całą rodzinną tradycję sprzedacie. Swoje szlachetne chłopstwo, dume Przodków....Szukacie żydowskich, szlacheckich, holenderskich czy Bóg wie jakich korzeni (byle nie Białostockich) i zrobicie wszystko by spłacić kredyty za mieszkanie w W-wie
Emotikon smile

Słuchajcie , funkcjonariusze propagandy:
istnieje możliwość pokonania 500 km samolotem w ciągu jednej godziny. Debata jest możliwa. Bronisław sie jej boi. I płaci Wam za to, żebyście połaczyli sie z nim w bulu. Miłej porannej jajecznicy Wam życzę, wyrobnicy
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

21-05-2015, 01:07

bdb :)
ODPOWIEDZ