Myślę, że to najlepszy sposób traktowania tego indywiduum. Jestem w stanie uwierzyć w każde słowo, które tutaj napisałeś. Kolo najpierw udaje kolegę, a później ni stąd ni zowąd napierdala w Ciebie z karabinu maszynowego. I nie masz pojęcia czemu tak się dzieje. Przez wzgląd na to, że widać, że nie za dobrze z nim, staram się nie reagować, a jak już to jak najrzadziej. Z drugiej strony, nie wszystko da się wytłumaczyć chorobą. Jak ktoś urodził się mendą to i mendą przeminie.Heretyk pisze:no niestety, od czasu jak mi zjebał na privie matkę i mnie od najgorszych, staram się chłopaka unikać. oczywiście mam w dupie to patologiczne forum i chorych osobników tu piszących, ale tak tylko informuję. i chuj mnie interesują czyjeś choroby, zwłaszcza, że tutaj co drugi to alkoholik, narkoman, zboczeniec, miłośnik behemota, koniobijca lub zwolennik platformy obywatelskiej. ale nadal będę obserwowałnicram pisze:Wydaje się, że w końcu zacząłeś dobrze diagnozować problem. Po tych latach spędzonych tutaj, też mam wrażenie, że nikt poza tobą samym, cię nie rozumie. I to przeświadczenie o swojej wyjątkowości i elitarności. Cały ty.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
all the monsters will break your heart
-
- zahartowany metalizator
Może tak popłaczecie sobie na prywacie, co, dziewczyny? Bo to jednak trochę żenujące czytać, jak świat jest zły dla kolesi waszego pokroju, czyli bezustannie stękającego i wszystkowiedzącego pierdziela i bezczelnego lewusa-wyrocznię, który chwilę temu kogoś tam - i to z powodu polityki lol - zwyzywał od gówien ;) Tak że mend to se szukaj w swoim otoczeniu, koleżko, bo nigdy niczego nie tłumaczyłem chorobą (jak widać nie masz zielonego pojęcia, na czym ona polega), a tym bardziej nie udawałem twojego kolegi - bo bez jaj ;)
Michał nie wycieraj sobie mordy moim świętym ryłkołakowym pseudonimusem. Proszę.Heretyk pisze:chłopie, ale ja się nie nazywam 535 żebyśmy teraz się obrażali, czy toczyli jakąś "polemikę" do trzeciej nad ranem. mam 100 lepszych rzeczy do roboty więc znikam. po raz kolejny nie pozdrawiam
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Re: Re:
Dokładnie. I pomyśleć jak mnie kolega Heretyk wyśmiewał, ze miałem już nie wchodzić a obiecałem, a tu dokładnie to samo;)) niestety wyrobione latami nawyki to straszna dziwka. I tak się cieszę ze ograniczyłem się do pisania raz na jakiś czas i nie wdawania się w żadne pyskówki, tak jak w ogole gdziekolwiek w internecie. Pociąg typu Shinkansen relacji Tokyo-Aomori pozdrawia wszystkich obecnych;)Medard pisze:Narkomani forumowi, odchodzą, ale czytają i piszą. On, Karkasonne i wielu innych.Skaut pisze:no pojawiasz się dość często i gęsto choć już milion razy zapewniałeś, że dziękujesz i że nara. Mocna niekonsekwencja z Twojej strony rzekłbym, Panie Captain Obvious.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
- nagrobek
hehe
- nicram
-
Hatefire pisze:

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
Re: Re:
To raczej nie kwestia nawyków.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Dokładnie. I pomyśleć jak mnie kolega Heretyk wyśmiewał, ze miałem już nie wchodzić a obiecałem, a tu dokładnie to samo;)) niestety wyrobione latami nawyki to straszna dziwka. I tak się cieszę ze ograniczyłem się do pisania raz na jakiś czas i nie wdawania się w żadne pyskówki, tak jak w ogole gdziekolwiek w internecie. Pociąg typu Shinkansen relacji Tokyo-Aomori pozdrawia wszystkich obecnych;)Medard pisze:Narkomani forumowi, odchodzą, ale czytają i piszą. On, Karkasonne i wielu innych.Skaut pisze:no pojawiasz się dość często i gęsto choć już milion razy zapewniałeś, że dziękujesz i że nara. Mocna niekonsekwencja z Twojej strony rzekłbym, Panie Captain Obvious.
-
- postuje jak opętany!
Rychu P. znowu w akcji:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... oxNewsImg4" onclick="window.open(this.href);return false;
:D
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... oxNewsImg4" onclick="window.open(this.href);return false;
- Hatefire
Na swój sposób żal, że powoli znika z dużej polityki. Kto dostarczy tyle lolcontentu :-(dcd pisze:Rychu P. znowu w akcji:
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Widać młody-gniewny, walczy za sprawę, odpierdolić się proszę od lichego.wonsz pisze:
XD
Jebać żuli.
-
- postuje jak opętany!
Egon Olsen polskiej polityki. ;)Hatefire pisze:Na swój sposób żal, że powoli znika z dużej polityki. Kto dostarczy tyle lolcontentu :-(dcd pisze:Rychu P. znowu w akcji:
- uglak
mimo ze lawka rezerwowych jest solidna to ciezko bedzie znalezc takiego mocnego zawodnika ;(Hatefire pisze:Na swój sposób żal, że powoli znika z dużej polityki. Kto dostarczy tyle lolcontentu :-(dcd pisze:Rychu P. znowu w akcji:
Guilty of being right
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ja nie wiem, czy on sobie w googlach tego nie sprawdził? Ale z drugiej strony Jaki też jechał do Sofii tamtejszy zbiorkom chwalić!
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Triceratops
Hehe dobre, stara klasyczna szkolaLord Gorloj pisze:Napisał Damian, chłopaczyna z Siedlec, który od lat szuka poklasku na forum dla podtatusiałych metalowców i kreuje się na cool wyluzowanego eksperta od muzyki, filmów i polityki, ale w rzeczywistości jest trzydziestoletnim, potężnie zakompleksionym, chorym na CHAD przegrywem, który nie ma za grosz ani poczucia humoru ani, zwłaszcza, gustu, bo wszystko co pisze wskazuje, że notorycznie usiłuje być "internetowym guru" pokroju trockiego albo drona i 95% nieudolnie i nieskładnie wyrażanych przez niego opinii brzmi jak wyjętych z podręcznika pod tytułem "co powinienem lubić żeby ludzie myśleli że się znam". Przy okazji brutalnie wyzywa anonimowych ludzi w sieci, rekompensując sobie w ten sposób własny brak poczucia własnej wartości, znajdujący się na poziomie sześciu metrów pod ziemią. W dodatku nie jest nawet w stanie wykreować się w sposób wiarygodny w sieci na kogoś innego niż jest, bo używa wszędzie tego samego nicku, dzięki czemu rozpracowanie jego rzeczywistej tożsamości zajmuje mniej więcej dziesięć sekund szukania w google.byrgh pisze:To jest właśnie głęboki odwiert, do którego za tobą nie zejdę: obrażanie rodziny :) Ale smaż się dalej w swojej zawiści do mnie, bo to komplement, pijacki napinaczu.
No jebłem na ryj. Są powody do zawiści!
To forum ma w sobie coś, co sprawa, że schodzą się tu same wybitne persony. Alkoholicy, napinacze, przegrywy, ekshibicjoniści, dziwacy, spamerzy, maniacy podziemia, katolicy, zakompleksione cioty i być może nawet narkomani. Ja np. jestem alkoholikiem i mam nawroty potężnej depresji, ale widzę, że do najlepszych, jak byrgh, mi dużo brakuje.
woodpecker from space
- trup
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sgt. Barnes

jak zwykle w punkt :-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.