POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

Re: POlitykowanie

28-02-2024, 16:13

Panowie, co to za silniczkowe projekcje i argumenty ad personam względem bdb forumowego Kolegi? ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-02-2024, 16:19

Sybir pisze:
28-02-2024, 16:13
Panowie, co to za silniczkowe projekcje i argumenty ad personam względem bdb forumowego Kolegi? ;)
Też nie rozumiem tego bóluD i dojebywania się do trupa :sarcasm1: . Ewidentnie przedawkował stanowskiego. A samo wyciąganie rzeczy bez związku, że plagiaty, że nie wynosi śmieci, nieładnie pachnie z buzi pani redaktor, w zestawieniu z wiarą w prawdomówność ziobry, mocno zaskakująca.
Poro
Awatar użytkownika
Sybir

28-02-2024, 16:29

Kol. trup przedawkował Stanowskiego? :O Współczuję. Ja do tego "kanału (zero)" nie odważyłbym się zstąpić - bo przecież nie sugerujesz, że kol. Hatefire został hoolsem Zakolaka, prawda? ;)
Nie śledziłem kariery EM, niemniej udowodniony plagiat i wynurzenia poniżej (i tak niskich) standardów dziennikarskich nie stawia jej w dobrym świetle. Wiara w prawdomówność Ziobry ws. choroby = wiara w kłamliwość Ziobry ws. choroby - niech go w końcu wezwą przed oblicze szacownej komisji i skończą się spekulacje; widocznie obu stronom pasuje ZZZ i jego sprawę gotować na wolnym ogniu, skoro to się nie dzieje.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Hatefire

28-02-2024, 16:37

Pozwolę sobie odpisać na poważnie. Tych dziwacznych insynuacji o Stanowskim i Ziobrze wobec mojej osoby nie skomentuję. Jak się chłopcy chcą bawić w kółeczku wzajemnej masturbacji, niech się bawią. Natomiast tragedią szeroko ujętego życia publicznego w Polsce jest niemożność skompromitowania się. Wystarczy potem, że taka Eliza zacznie szczekać w inną stronę, to znajdzie wyznawców, którzy uznają ją za odważna dziennikarkę. To oczywiście działa w oba kierunki.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

28-02-2024, 16:55

Też skomentuję poważnie. Jak ktoś musi, po prostu musi, do sprawy zdrowia ziobry wrzucać, aby jak rozumiem, dorobić sprawie jeszcze lepszej gęby, kwestie np. plagiatów, to jest? trollem? gadającym stanowskim? czy kim? Na moje oko stykało wyciągnąć głowę, bo nie napiszę brzydko co, z też nie napiszę, bo to brzydkie, czego, i skupić się na tym, że jej wpis w kwestii zdrowia ziobry jest nieelegancki, może nieetyczny, nie wiem, może taki jaki nie przystoi dziennikarce o podobno "lewicowej wrażliwości" (tu pewnie każdy ma inna definicję). Ale jak widać niektózry nie wyrabiają na zakrętach, i muszą wrzucać argumenty ad personam, czy też takie akurat w tym przypadku bez związku. Najlepiej podążając za zwykłymi chamami, którzy idą na przedzie stada mariuszków, czy innych sebciów z brajton.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

28-02-2024, 17:16

Sybir pisze:
28-02-2024, 16:29
Kol. trup przedawkował Stanowskiego? :O Współczuję. Ja do tego "kanału (zero)" nie odważyłbym się zstąpić - bo przecież nie sugerujesz, że kol. Hatefire został hoolsem Zakolaka, prawda? ;)
Nie śledziłem kariery EM, niemniej udowodniony plagiat i wynurzenia poniżej (i tak niskich) standardów dziennikarskich nie stawia jej w dobrym świetle. Wiara w prawdomówność Ziobry ws. choroby = wiara w kłamliwość Ziobry ws. choroby - niech go w końcu wezwą przed oblicze szacownej komisji i skończą się spekulacje; widocznie obu stronom pasuje ZZZ i jego sprawę gotować na wolnym ogniu, skoro to się nie dzieje.
Tutaj jest jeden co się nawklejał tych stanowskich, mazurków, jakichś jeszcze innych od prostego, dosadnego przekazu, dla myślących, tak, że prościej się nie da. Ten to prawdziwy hools "chłopskiego rozumu". Akurat nasz kolega o lewicowej wrażliwości, hejtujący dziennikarkę, która akurat wypowiedziała się po swojej, a nie jego linii, ok, niezbyt mądrze się wypowiedziała, to dopiero aspiruje. Kierunek w każdym bądź razie nadany, kierunek lotu.

W kwestii samej polityki. Oczywiście jest to jakiś sukces kolesi, pluszowych jeszcze nie wiadomo czy pisowcow, czy konfederatów, że przesunęli ciężar sprawy z tego co się dzieje z zerem na jakaś kobietę która się podłożyła, nieprzemyślanym twittem.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

28-02-2024, 17:40

Nawet jak będzie płatny dostęp, wykupie. Pióra będą fruwać, w tej konfrontacji, a że jedna, nie umie kłamać, choć powinna przez 18 lat pracy w zawodzie się tego nauczyć, choćby od tych których mieliła na zeznaniach, to wynik, przynajmniej na poziomie odbioru tego wydarzenia, jest i będzie jednoznaczny. Spodziewam się srogiego KO.
Poro
BOLEK
weteran forumowych bitew

28-02-2024, 18:26

:lol:
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Awatar użytkownika
Ascetic

28-02-2024, 19:58

^^^ Mordo,

Obrazek

śmieszne, że może rozerwać ze śmiechu. Masz więcej?
Poro
olgims
weteran forumowych bitew

28-02-2024, 20:04

Ascetic pisze:
^^^ Mordo,

Obrazek

kryształowo czysty pisowski ryj :D
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
Ascetic

28-02-2024, 20:13

olgims pisze:
28-02-2024, 20:04
Ascetic pisze:
^^^ Mordo,

Obrazek

kryształowo czysty pisowski ryj :D
Niepogodzony z tym, że musi odstawić lekturę.

Obrazek

Inną sprawą, że porobiony, przyłazić na komisję, nie za ładnie, jednak. Bo i przecież, do stanu zdrowia, albo jego braku, nie można się odnosić w przypadku pisowców, od pojebanych można zostać zwyzywanych, ku uciesze gawiedzi.
Poro
olgims
weteran forumowych bitew

28-02-2024, 20:16

Jebnal flaszkę na odwagę przed wejściem i zaczął się gotować
Awatar użytkownika
Ascetic

28-02-2024, 20:18

Ba!

Obrazek
Poro
olgims
weteran forumowych bitew

28-02-2024, 20:24

no to chlusniem bo usniem
Awatar użytkownika
Hatefire

29-02-2024, 09:34

Pozwolę sobie jeszcze wrócić do tematu. Jest owszem całkiem możliwe, że Ziobro ściemnia. To jest Zero i bym się nie zdziwił jakby się do tego się posunął. Natomiast, czy Eliza przedstawia jakieś dowody na to? Jakby była rzetelną dziennikarką śledczą, to by je zdobyła. Natomiast bez tego wyraża swoja opinię. Krótko mówiąc stosuje tzw risercz ziemkiewiczowski. Jak dodać do tego, że jest osobą mało wiarygodną, bo ma na koncie plagiaty. Co więcej ma na koncie teksty, które powinny ją dyskwalifikować, w opinii człowieka mającego poglądy z grubsza liberalne. Swoją drogą teraz wyszło, że w Gazecie Polskiej 15 lat temu cofnięto jej tekst jako nazbyt agresywnie homofobiczny. Nie chcę sobie wyobrażać co napisała, że było nawet zbyt mocne dla Gazety Polskiej 15 lat temu. Mogę się domyślać, po tym jakie teksty wtedy pisała. Natomiast do wczoraj nie wiedziałem, że Stanowski coś tam napisał o niej. Pierwszy raz robiłem podśmiechujki z niej zanim kolega Ascetic zalogował się na Forume. Sprawa plagiatu, to rok bodajże 2008. Darłem wtedy z niej łacha jako prawackiej dziennikarki.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

29-02-2024, 09:39

Niektórzy wiedzą z której strony chleb jest posmarowany.
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
Triceratops

29-02-2024, 09:48

Hatefire pisze:
29-02-2024, 09:34
Pozwolę sobie jeszcze wrócić do tematu. Jest owszem całkiem możliwe, że Ziobro ściemnia. To jest Zero i bym się nie zdziwił jakby się do tego się posunął. Natomiast, czy Eliza przedstawia jakieś dowody na to? Jakby była rzetelną dziennikarką śledczą, to by je zdobyła. Natomiast bez tego wyraża swoja opinię. Krótko mówiąc stosuje tzw risercz ziemkiewiczowski. Jak dodać do tego, że jest osobą mało wiarygodną, bo ma na koncie plagiaty. Co więcej ma na koncie teksty, które powinny ją dyskwalifikować, w opinii człowieka mającego poglądy z grubsza liberalne. Swoją drogą teraz wyszło, że w Gazecie Polskiej 15 lat temu cofnięto jej tekst jako nazbyt agresywnie homofobiczny. Nie chcę sobie wyobrażać co napisała, że było nawet zbyt mocne dla Gazety Polskiej 15 lat temu. Mogę się domyślać, po tym jakie teksty wtedy pisała. Natomiast do wczoraj nie wiedziałem, że Stanowski coś tam napisał o niej. Pierwszy raz robiłem podśmiechujki z niej zanim kolega Ascetic zalogował się na Forume. Sprawa plagiatu, to rok bodajże 2008. Darłem wtedy z niej łacha jako prawackiej dziennikarki.
A owszem bylo, ale wtedy nie bylo jeszcze programu "moj naziol jest lepszy niz twoj" Tu lest nitka z jej ówczesna tworczoscia, Giertych to przy niej byl liberal a nawet lewak
https://x.com/spalekrob/status/1762180980889075723?s=46
Tam gdzies jest jej fota z Sakiewiczem (nie Sakowskim xd) i Leninem Lisieckim , Elizka calkiem fuckable byla xd

Tu sa jak zwykle niezawodne lineczki, okazuje sie, ze z Xerolizki rznal nawet sam wielki Milton Friedman xd
http://elizawatch.blogspot.com/?m=1L
https://www.salon24.pl/u/amyniechcemy/2 ... y-michalik
woodpecker from space
shitshow
postuje jak opętany!

29-02-2024, 09:57

Właśnie miałem wkleić jej radosną twórczość z młodzieńczych czasów, ale mnie ubiegłeś...
Eliza to następna jebana chorągiewka jak kiedyś Giertych.
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
Awatar użytkownika
Hatefire

29-02-2024, 09:59

Triceratops pisze:
29-02-2024, 09:48
Tam gdzies jest jej fota z Sakiewiczem (nie Sakowskim xd) i Leninem Lisieckim , Elizka calkiem fuckable byla xd
Racja. Znaczy zasadniczo wiedziałem, że chodzi o tego rubego z Gazety Polskiej, tylko nazwisko mi się jakoś rozjechało :D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Hatefire

29-02-2024, 10:01

shitshow pisze:
29-02-2024, 09:57
Właśnie miałem wkleić jej radosną twórczość z młodzieńczych czasów, ale mnie ubiegłeś...
Eliza to następna jebana chorągiewka jak kiedyś Giertych.
Młodzieńczych? Ona wtedy miała 30 lat+ :D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ