POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
@Bloodcult, szcześć boże. Pobawmy się. Zacznij zgadywać.
all the monsters will break your heart
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Marek Belka ?
- nicram
- Bloodcult
Tępaki - PiS
Nietępaki - Marek Belka
Ludzie z RiGCzem - Grzegorz Braun
Ja - nie głosowałem, bo wrzucenie głosu, to legitymizowanie okrągłostolowego ładu mającego do reszty ograbić naród polski, no i nie mam meldunku to nie mogę... :(
Nietępaki - Marek Belka
Ja - nie głosowałem, bo wrzucenie głosu, to legitymizowanie okrągłostolowego ładu mającego do reszty ograbić naród polski, no i nie mam meldunku to nie mogę... :(
- nicram
W sam raz dla nizin społecznych zakochanych w kościele katolickim. Ta sama kategoria podludzi jak piss.Bloodcult pisze: Ludzie z RiGCzem - Grzegorz Braun
- nicram
Dla fana Macierewicza z tego forum: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... #s=BoxOpMT" onclick="window.open(this.href);return false;
Flaszka Głódź umie się w życiu ustawić: http://next.gazeta.pl/next/7,151003,248 ... =BoxOpImg1" onclick="window.open(this.href);return false;
Flaszka Głódź umie się w życiu ustawić: http://next.gazeta.pl/next/7,151003,248 ... =BoxOpImg1" onclick="window.open(this.href);return false;
- nagrobek
- zahartowany metalizator
gdy w tvn robia podsmiechujki z całej "opozycji" i tego co te nieudolne pajace odpierdalają - wiedz, że cos sie dzieje.
- Ascetic
generalnie i zasadniczo, też uważam, że zostało to w pewnych kwestiach źle rozegrane, albo inaczej - za słabo negocjowała "opozycja". mając takie wsparcie amerykańców, i ogień pod dupą czerwonych (gospodarczy i polityczny) trzeba było ich dojechać. albo jeszcze inaczej. przejąć władzę i później ich rolować. do oporu. tylko, że z tą sprawą wiążą się dwie sprawy. żeby nie było tak zero-jedynkowo jak z prawackich rzeczywistości alternatywnych.Bloodcult pisze:Tępaki - PiS
Nietępaki - Marek Belka
1. Rumuny dość radykalnie wyczyścili temat. i jak ich żarła korupcja tak żre. jak byli na obrzeżach wszelakich europy tak są dalej.
2. druga kwestia. jak czytam takie proste stawianie diagnozy> jakby nie okrągły stół do byśmy mieli domy jak w Kalifornii a i słońce by równie mocno świeciło, to już wiem, że kolejny zmanipulowany się trafił. przez kogo? przez plankton, co nie ma nic do zaproponowania, poza kwestionowaniem, i próbami wyjebania spraw wszelakich do góry nogami. bo wiadomo jak jest jeszcze większy burdel to i można coś sprawniej zajumać i się nienajgorzej ustawić. poza tym to ich jedyna szansa na funkcjonowanie w polityce. jaka ona by nie była.
3. i jeszcze trzecia sprawa. taka generalna. jak ktoś myśli, że polityka, czy biznes opiera się na radykalnych działaniach to chyba jest mocno małoletni i nie zna mechanizmów. takich zwykłych. międzyludzkich. z iloma hujami, którzy ewidentnie chcieli mnie wyruchać na stojaka ja muszę gadać. ile razy myślę w kategoriach "pekunia non omlet". albo np. taka książka Lwa Bezymierskiego "Tajemnice" pięknie opisuje mechanizmy polityczne, mające na celu ustawieniu nowego ładu, w sytuacji, kiedy jednak niemiaszki nie udźwignęłyby podboju ruskich. każdy z każdym w każdej konfiguracji. i nie miało znaczenia, że w tle napierdalały rozgrzane piece. piąteczki się zbijało i dzieliło torcik.
lys på slutten av lys
- Triceratops
No to ja poprosze forumowe latarnie fajnosci niech podswietla kwestie na kogo glosowac. Pis-Po jedno zlodziejskie zlo, braun itp-kosceilne katoludy, kukiz pijak ....poprosze o jakas podpowiedz. Bo chcialbym byc politycznie poprawny i europejsko fajny ale nie wiem jak to zrobic
woodpecker from space
- Ascetic
rozważ na początek to:Triceratops pisze:No to ja poprosze forumowe latarnie fajnosci niech podswietla kwestie na kogo glosowac. Pis-Po jedno zlodziejskie zlo, braun itp-kosceilne katoludy, kukiz pijak ....poprosze o jakas podpowiedz. Bo chcialbym byc politycznie poprawny i europejsko fajny ale nie wiem jak to zrobic
https://fakty.interia.pl/polska/news-zg ... Id,3028650" onclick="window.open(this.href);return false;
lys på slutten av lys
- iGrinder
- postuje jak opętany!
" onclick="window.open(this.href);return false; - remedium przybywa z dalekiej Kenii
Syf.Kiła.Mogiła
-
- zahartowany metalizator
:D Nieżywemu by nie przepuścił :DPan_Kimono pisze:Nicram jaki ty jesteś infantylny i tępy to się w palę nie mieści.
- Ascetic
igˈzak(t)lēiGrinder pisze: - remedium przybywa z dalekiej Kenii
lys på slutten av lys
- Skaut
przeca to fejk jestAscetic pisze:rozważ na początek to:Triceratops pisze:No to ja poprosze forumowe latarnie fajnosci niech podswietla kwestie na kogo glosowac. Pis-Po jedno zlodziejskie zlo, braun itp-kosceilne katoludy, kukiz pijak ....poprosze o jakas podpowiedz. Bo chcialbym byc politycznie poprawny i europejsko fajny ale nie wiem jak to zrobic
https://fakty.interia.pl/polska/news-zg ... Id,3028650" onclick="window.open(this.href);return false;
Coś tam było! Człowiek!
- uglak
Re:
wspomagane samobojstwo - niewielka roznica.Skaut pisze:przeca to fejk jestAscetic pisze:rozważ na początek to:Triceratops pisze:No to ja poprosze forumowe latarnie fajnosci niech podswietla kwestie na kogo glosowac. Pis-Po jedno zlodziejskie zlo, braun itp-kosceilne katoludy, kukiz pijak ....poprosze o jakas podpowiedz. Bo chcialbym byc politycznie poprawny i europejsko fajny ale nie wiem jak to zrobic
Guilty of being right
-
- rasowy masterfulowicz
No i ujawnił się przedstawiciel Rasy Panów ;)nicram pisze:W sam raz dla nizin społecznych zakochanych w kościele katolickim. Ta sama kategoria podludzi jak piss.Bloodcult pisze: Ludzie z RiGCzem - Grzegorz Braun
Celem życia nie jest przeżycie.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Pan_Kimono pisze:Nicram jaki ty jesteś infantylny i tępy to się w palę nie mieści.

Obrażać wolno tylko prawaków, to raz, Poza tym to bardzo wrażliwy chłopaczek, z którego tu kiedyś mocno się naśmiewali, zdjęcia nawet wrzucali, niewybrednie komentując jego powierzchowność i gust muzyczny, tak, że wiesz...
- uglak
i znowu moj multikontometr nie dziala... myslalem, ze to tylko multikonto <...> na ktore loguje sie jak jest bardziej sfrustrowany, zeby troche poobrazac ludzi ;-)Jimmy Boyle pisze:Poza tym to bardzo wrażliwy chłopaczek, z którego tu kiedyś mocno się naśmiewali, zdjęcia nawet wrzucali, niewybrednie komentując jego powierzchowność i gust muzyczny, tak, że wiesz...
<...> - mniejsza o to kogo
Guilty of being right
- wolff
- rasowy masterfulowicz
A musisz?Triceratops pisze:No to ja poprosze forumowe latarnie fajnosci niech podswietla kwestie na kogo glosowac. Pis-Po jedno zlodziejskie zlo, braun itp-kosceilne katoludy, kukiz pijak ....poprosze o jakas podpowiedz. Bo chcialbym byc politycznie poprawny i europejsko fajny ale nie wiem jak to zrobic
Masz wszak ławkę i to co lubisz więc chcesz zawracać sobie dupala syfem?
Chcesz funkcjonowac jako typowy cebyla-januszek czy gość który ma wyjebane na szarą rzeczywistość? Wystarczy przeanalizować i pomyśleć, to nie boli!
Jebać żuli.
- Triceratops
Nie musze ale tak z ciekawosci czy cos za tym takim szczekaniem stoi.wolff pisze:A musisz?Triceratops pisze:No to ja poprosze forumowe latarnie fajnosci niech podswietla kwestie na kogo glosowac. Pis-Po jedno zlodziejskie zlo, braun itp-kosceilne katoludy, kukiz pijak ....poprosze o jakas podpowiedz. Bo chcialbym byc politycznie poprawny i europejsko fajny ale nie wiem jak to zrobic
Masz wszak ławkę i to co lubisz więc chcesz zawracać sobie dupala syfem?
Chcesz funkcjonowac jako typowy cebyla-januszek czy gość który ma wyjebane na szarą rzeczywistość? Wystarczy przeanalizować i pomyśleć, to nie boli!
Napierdala jeden z drugim w ten pis , jebia kazdego od prawakow jebakow katolakow ale jeszcze nie uslyszalem zadnej alternatywy co zrobic zeby nie byc zasranym lolakiem z polski D, ktory polasil sie na zenujace pincet zloty tylko byc swiatlym europejczykiem. Wiec tak z ciekawosci, mam glos do dyspozycji na wybory, niech mnie ktory z tych swiatlych oswieci na kogo go zadysponowac, rozsadna argumentacja by mnie do tego sklonila.
Tyle, ze glucha cisza zapada wtedy xD
woodpecker from space