POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

Re: POlitykowanie

20-01-2024, 14:04

[V] pisze:
20-01-2024, 09:42
Wyborcy po mają za idola śmiecia który rechotał, że polskie państwo istnieje tylko teoretycznie. Widły i piec.
Co jest nie tak z ta opinią?:
"Państwo polskie istnieje teoretycznie. Praktycznie nie istnieje, dlatego że działa poszczególnymi swoimi fragmentami, nie rozumiejąc, że państwo jest całością. Tam, gdzie państwo działa jako całość, ma zdumiewającą skuteczność. Tylko jakoś nikt nie chce korzystać z tej"

Kazdy kto mial odrobine doczynienia z administracja rzadowa przy wdrozeniach jakiegos systemu powie Ci to samo.
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

20-01-2024, 14:33

Jak dzieciaki nie będą mieć prac domowych to będzie wówczas jakie? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

21-01-2024, 10:07

Widzę że po kompromitacji cwela jaką była akcja ze straszeniem zmianą lokalizacji elektrowni atomowej wjeżdżają jeszcze cięższe zarzuty wobec Tuska :D
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
[V]
mistrz forumowej ceremonii

21-01-2024, 10:36

Nim niemiecki kogut zapieje trzy razy rudy agent będzie siedział i odzyskamy nasz kraj.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
olgims
weteran forumowych bitew

21-01-2024, 10:50

Nerwowy pisze:
21-01-2024, 10:07
Widzę że po kompromitacji cwela jaką była akcja ze straszeniem zmianą lokalizacji elektrowni atomowej wjeżdżają jeszcze cięższe zarzuty wobec Tuska :D
a tymczasem pisowcy zaczynają szczać na czarno
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

21-01-2024, 12:25

Jedyne co z tych "krystalicznie czystych", molarnych wzorów, robaków cebulaków katolików, można robić, to drzeć łacha. W peo, widać, że zaczyna się konkurs na najzabawiniejszy wpis roku. A to dopiero styczeń. Przed nami 3 komisje, 2 wieże, loty kuchcińskiego, śmierć kosteckiego, kurde nie sposób to wszystko spamiętać. Nawet o 20 giej w sobotę, nie dają się spokojnie obrócić w łóżku pissmafii. Tym razem agentTomuś postanowił, zepsuć sobotni wieczór miernotom.

Kolejny kandydat na śmieszka roku.

Obrazek

ps. Jakież tam musza być szampańskie nastroje.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
hcpig

21-01-2024, 13:32

Trzeba przyznać, że to niby teflonowe imperium rozleciało się momentalnie jak domek z kart i to nie tylko na skutek odcięcia od wpływów w TV. Są jeszcze jakieś forpoczty ale ogólnie kręgosłup już przetrącono hydrze.
Yare Yare Daze
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

21-01-2024, 16:46

hcpig pisze:
Trzeba przyznać, że to niby teflonowe imperium rozleciało się momentalnie jak domek z kart i to nie tylko na skutek odcięcia od wpływów w TV. Są jeszcze jakieś forpoczty ale ogólnie kręgosłup już przetrącono hydrze.
pierdolnie dopiero jak pojawia sie pierwsze 60tki i chcacy wspolpracowac
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Ascetic

21-01-2024, 17:09

Pan_Kimono pisze:
21-01-2024, 16:46
hcpig pisze:
pierdolnie dopiero jak pojawia sie pierwsze 60tki i chcacy wspolpracowac
Obrazek
https://businessinsider.com.pl/gospodar ... je/ksrp8t1

Moim zdaniem zostawili to wyborów. Jeszcze przed sobotą myślałem, że bliżej kolejnych parlamentarnych wprowadzą. Teraz nie wiem, czy nie z początkiem przyszłorocznych. Pewnie poczekają na wyniki samorządowych, może europarlamentarnych. Założyłem, że będą paść, i bardzo słusznie, mordowaniem politycznym pissowców, jednego po drugim, tak jak im się należy, a 60 tys. odroczą mocno w czasie. Po tej informacji sobotniej, trochę zmieniłem zdanie.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Sybir

21-01-2024, 17:11

Kol. Ascetic, tam chyba o inną "sześćdziesionę" kol. Pan_Kimono chodziło. ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Ascetic

21-01-2024, 17:15

Haha. Fakt.

Takie wydaje mi się, że już są. Kaczmarek to żadna (s)kruszonka, ale zachowanie mniejszości niemieckiej w polskim parlamencie,jak ich niektórzy postrzegają, sugeruje, że szafa kiszczaka to pikuś przy tym co mają na piździelców. Dzisiaj na tvpinfo chyba Sekielski podzielił się mało odkrywczym niby spostrzeżeniem. Że kamiński był znienawidzony w samym piss, że łamał ludzi i o przyjaciół mu tam trudno. Jak z takich nie wybierać 60cion? Same się pchają. Stad może i takie kombinatoryki jak pokrzykiwania przez megafon pod więzieniem i mieszanie w sprawę żon. Sygnały, że jak np. pulpet się rozpruje to oni wiedzą co zrobić. Jak to w państwie mafijnym. Sygnał jasny i czytelny. Wiec jak dają sygnały, pewnie się boją.
lys på slutten av lys
tomaszm

21-01-2024, 20:40

Jak można było się dogadać- ja zawsze jestem otwarty na rozmowy Z pisiorami się znam- nie jedną wódkę wypilliśmy, Tak teraz z nami z KO będę mieli przejebane. Po porostu. Pewne rzeczy traktujemy osobiście. A w takim układzie nie ma większego nieszczęścia.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.

https://www.kancelaria-pionier.pl/

https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm

Lucio Fulci forever.
Awatar użytkownika
hcpig

21-01-2024, 20:41

A swoją drogą, jakie znacie ciekawe, sensowne i cokolwiek wnoszące kanały / audycje / podcasty na youtube? Bez szurii, gwiazdorstwa, pozowania na obiektywizm gdy go nie ma itp.

Podejrzani Politycy
Stan Wyjątkowy
Dwie Lewe Ręce
Piotr Napierała Cult Eternal

Coś więcej?
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Ascetic

21-01-2024, 20:46

@tomaszm
Już mają. Tyle w miesiąc, co u innych w lata.

- Zemsta jest słodka, jak zatruta szarlotka. -

---------------------------------------------------------------
ps. Lasek na tvp info właściwie już się wypowiedział na temat CPK.
lys på slutten av lys
tomaszm

21-01-2024, 20:53

Nie chodzi o jakąś zemstę. Absolutnie. Chodzi o rozliczenia. Ja kumplom z KO też powiedziałem - trzymamy się w tu ryzach na śląsku, forsujecie moim nazwiskiem wiele rzeczy- tak żebym się kiurwa za Was nie wstydził.

Lucio Fulci forever.
Awatar użytkownika
Ascetic

21-01-2024, 20:59

tomaszm pisze:
21-01-2024, 20:53
Nie chodzi o jakąś zemstę. Absolutnie. Chodzi o rozliczenia. Ja kumplom z KO też powiedziałem - trzymamy się w tu ryzach na śląsku, forsujecie moim nazwiskiem wiele rzeczy- tak żebym się kiurwa za Was nie wstydził.
Za bicie kobiet na marszach, budowanie polityki choćby na nienawiści do mniejszości seks., współsprawstwo w śmierci syna Filiks, podsłuchiwaniu ludzi konsolą z lat 80', rzeczywiście należy się przytulas.

-------------------------------------------------------------
ps. w poniedziałek alkus Kamiński będzie mógł już walnąć l.u.f.e. Tak twierdzi superak.
lys på slutten av lys
tomaszm

21-01-2024, 21:08

My możemy ich ujebać za znacznie wiele innych tematów. Nie po to z NIK wywalczyliśmy swoją pozycje, Nie che też uchodzić za mściwą kurwę ale będziemy płynąć z tematem. Kto się spodzwiwał ,że ludziez KO takimi wrednymi kurwami się okażą. Heihie Ja nie odpuszczę.
Ostatnio zmieniony 21-01-2024, 21:10 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.

Lucio Fulci forever.
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

''Andrzej Duda w rozmowie z "Super Expressem" powiedział, że Mariusz Kamiński "jest w bardzo trudnej sytuacji zdrowotnej". Dodał, że chciałby, żeby pobyt polityków PiS w więzieniu został przerwany. — Jeżeli może to zostać przerwane tylko i wyłącznie przez to, że ja ich ponownie po prostu ułaskawię, żeby po prostu ich ratować, to to zrobię — zadeklarował.''

Powiem tak, jako obywatel tego kraju jestem wręcz zażenowany że ktoś tak wysoko postawiony jawnie pluje mi w mordę i robi sobie jaja.Ludzie codziennie idą na odsiadke, ludzie często chorzy, ludzie z depresją itd, ludzie którzy musieli zostawić rodzine, oczywiście często z własnej winy.Ale idą siedzieć i odsiadują wyroki.A taka kurwa zajebana która jeszcze nie tak dawno tryskała energią pokazując gest wiadomo kogo nagle się rozchorowała a te pierdolony duduś, miernota, pizda i frajer śmie kurwa mówić takie kocopoły i go ponownie ułaskwiać.To jest naplucie mi w morde i jestem zażonowany że taki skurwiel pełni role prezydenta
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

22-01-2024, 07:19

:) :)
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
Awatar użytkownika
frankmullen
postuje jak opętany!

22-01-2024, 08:28

mocny2_3 pisze:
''Andrzej Duda w rozmowie z "Super Expressem" powiedział, że Mariusz Kamiński "jest w bardzo trudnej sytuacji zdrowotnej". Dodał, że chciałby, żeby pobyt polityków PiS w więzieniu został przerwany. — Jeżeli może to zostać przerwane tylko i wyłącznie przez to, że ja ich ponownie po prostu ułaskawię, żeby po prostu ich ratować, to to zrobię — zadeklarował.''

Powiem tak, jako obywatel tego kraju jestem wręcz zażenowany że ktoś tak wysoko postawiony jawnie pluje mi w mordę i robi sobie jaja.Ludzie codziennie idą na odsiadke, ludzie często chorzy, ludzie z depresją itd, ludzie którzy musieli zostawić rodzine, oczywiście często z własnej winy.Ale idą siedzieć i odsiadują wyroki.A taka kurwa zajebana która jeszcze nie tak dawno tryskała energią pokazując gest wiadomo kogo nagle się rozchorowała a te pierdolony duduś, miernota, pizda i frajer śmie kurwa mówić takie kocopoły i go ponownie ułaskwiać.To jest naplucie mi w morde i jestem zażonowany że taki skurwiel pełni role prezydenta
Dobrze prawisz. Czuję dokładnie to samo.
ODPOWIEDZ