POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

Re: POlitykowanie

05-06-2019, 13:09

Raf pisze:
uglak pisze:
Raf pisze:masz długi, idź do sejmu, partia rządząca zadba o swoich

https://wiadomosci.wp.pl/dorota-arcisze ... 268996737a" onclick="window.open(this.href);return false;

16 mln długów spłaciła w 4 lata
jaki to problem dla zony jednego z najbogatszych biznesmenow w wojewodztwie pomorskim?
http://archive.is/O3VHL" onclick="window.open(this.href);return false;
według tej informacji długi odziedziczyła właśnie po zmarłym w 2013 roku mężu (taki był "jeden z najbogatszych biznesmenów" że mu na -16 mln wyszło na mecie)
nie wiem jak im przeplywaja srodki, ale zakladam, ze dla ludzi nazywanych jednym z najbogatszych w calkiem zamoznym wojewodztwie 4 miliony zlotych rocznie to nie sa jakies szczegolnie duze kwoty.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-06-2019, 13:25

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Pacjent pisze:Obrazek
Warto nad grobem Adamowicza w pruskich mundurach. Ci to się nie pieprzą z ukrywaniem komu robią dobrze i jak im to smakuje.
Ech Pacjent Pacjent
Hiroshima pozdrawia

Obrazek
Sebastian. Piękny strzał między oczy :-D
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Pacjent

05-06-2019, 13:47

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Warto nad grobem Adamowicza w pruskich mundurach. Ci to się nie pieprzą z ukrywaniem komu robią dobrze i jak im to smakuje.
Ech Pacjent Pacjent
Hiroshima pozdrawia

Obrazek
Z pokorą posypuję głowę popiołem po tym pokazie swojej nieznajomości tematu. Możecie nie szczędzić sobie inwektyw.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

05-06-2019, 14:02

Przecież nie nazwałem Cię nawet głuptasem. Po prostu uważajmy, bo serio prawicowe strony produkują takie ilości fake newsow , ze lepiej podejść ostrożnie niż potem się wstydzić. W gruncie rzeczy uwazam ze jesteś niegłupi, ale zupełnie nieobiektywny w poglądach i doborze źródeł, i sam sobie robisz tym krzywdę niepotrzebnie. Szkoda zdrowia. I tak plus ze przyznałeś się do popełnienia głupoty bo bałem się ze pójdziesz w zaparte jak niektórzy.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Pacjent

05-06-2019, 14:08

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Przecież nie nazwałem Cię nawet głuptasem. Po prostu uważajmy, bo serio prawicowe strony produkują takie ilości fake newsow , ze lepiej podejść ostrożnie niż potem się wstydzić. W gruncie rzeczy uwazam ze jesteś niegłupi, ale zupełnie nieobiektywny w poglądach i doborze źródeł, i sam sobie robisz tym krzywdę niepotrzebnie. Szkoda zdrowia. I tak plus ze przyznałeś się do popełnienia głupoty bo bałem się ze pójdziesz w zaparte jak niektórzy.
Nigdzie nie napisałem, że mnie obrażasz. Raczej będą robić to ci, którzy są bardziej zadowoleni z własnych rozumów ode mnie, ale niech im to na zdrowie wyjdzie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

05-06-2019, 14:10

No napisales do mnie ,,nie szczedzcie sobie inwektyw”, ale mój limit inwektyw zawsze był bardzo mały, a dzisiaj to już mi się w ogole nie chce.;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
535

05-06-2019, 15:04

Plagueis pisze:
nicram pisze:A tępaki się sprzedają jak tanie kurwy za 500 zł...
Nie tępaki się sprzedają, tylko ludzie, którzy nie mają na chleb, leki etc., wybierają życie - ideami garnka nie napełnisz. Żerowanie na biedzie ma się dobrze, elektorat idealny dla populistów.
Tak właśnie. Wygrywa prosta kalkulacja. Ci dali i nie zabiorą, a z tamtymi niewiadomo. I radzę się nie łudzić, że w tej kwestii będą jakieś zmiany. Perspektywa cxłowieka dla którego 500 złotych to często jedno podejście do komputera jest pozbawiona zdolności zrozumienia. Także szykujcie się na drugą oraz kolejne kadencje. Teraz i zawsze.
Awatar użytkownika
Ascetic

05-06-2019, 15:18

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Ech Pacjent Pacjent
Hiroshima pozdrawia

Obrazek
Seba, kurwa, nie dyskutuj! Pacjent mówi/ pisze, że pruskie, to pruskie. <- a właściwie to jemu mówią co ma mówić, zresztą innym też to samo mówią, aby też mówili/ pisali>. decyt. koniec tematu. mnie bardziej niepokoi fakt, że to jakieś wąsacze na tej warcie stoją. jak z wąsami i w kozakach to na bank spedalone pedały są. jak nic. obrzydlistwo jednym słowem und jakby nie patrzeć.

EDIT. eeeeee, posypał głowę popiołem i się przyznał do błędu. lipa....
lys på slutten av lys
535

05-06-2019, 15:21

Jaki pruski? Jaki pruski? Polski dziedzic!
Awatar użytkownika
uglak

05-06-2019, 15:47

Tymczasem Kukiz'15 po wyborczej porazce wraca do pompowania pomyslu JOWow. Ja to im się nawet nie dziwię - w koncu dzieki JOWom w Senacie maja tam bardzo silna reprezentacje... a nie, czekaj :P
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Triceratops

05-06-2019, 18:56

Nerwowy pisze:To zaszło już o wiele dalej. Z "Peło kradło a PiS nie będzie" płynnie przeszliśmy do "Pis kradnie jeszcze więcej, ale przynajmniej daje coś ludziom". I jak widać społeczeństwu to odpowiada.
Dokladnie. Pelowcy opierdolili obie kieszenie po dychu, pisiory tez opierdalaja obie kieszenie ale jedna dyche oddaja. Kazdy wybierze mniejszego zlodzieja, nie ma co sie dziwic ludziom
woodpecker from space
Awatar użytkownika
uglak

05-06-2019, 22:33

Obrazek
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Triceratops

05-06-2019, 22:52

Pacjent pisze:Z pokorą posypuję głowę popiołem po tym pokazie swojej nieznajomości tematu. Możecie nie szczędzić sobie inwektyw.
No jak mogles sie uczciwie przyznac do tego. Teraz maja kurwa zagwozdke pizdy. Oni tego nie potrafia.
woodpecker from space
[V]

05-06-2019, 23:25

Bloodcult pisze:Na kogo głosują nietępaki ?
na siebie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Skaut

05-06-2019, 23:57

nie przejmują się takimi pierdołami
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
nicram

06-06-2019, 07:05

Ascetic pisze: EDIT. eeeeee, posypał głowę popiołem i się przyznał do błędu. lipa....
Skoro głowę posypał popiołem to i pewnie też do spowiedzi poszedł. Jak przystało na kato-prawaka. Może go proboszcz przygarnie i przez jakiś czas forum będzie Pacjent-free. A co do tych Prusaków. To tylko potwierdza, że ten nasz koleżka boi się wszystkiego i wszędzie widzi to co dyktuje mu chory umysł. Żydzi, Niemcy, Prusacy, pedały, Smerfy, Gumisie...życie w tym kondominium musi być straszne. Gdyby urodził się w Szwajcarii to mógłby poprosić o eutanazję, a tak musi się chłopak męczyć i nas przy okazji. :-)
all the monsters will break your heart
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

06-06-2019, 08:27

Nicram jaki ty jesteś infantylny i tępy to się w palę nie mieści.
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
uglak

06-06-2019, 08:47

Miasto zapłaciło 6,5 mln złotych za kamienicę, która już wcześniej mogła być jego własnością
http://lovekrakow.pl/aktualnosci/dzien- ... 30785.html" onclick="window.open(this.href);return false;
aaa.. sprzedam kamienice. oczywiscie nie swoja.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
nicram

06-06-2019, 08:49

Pan_Kimono pisze:Nicram jaki ty jesteś infantylny i tępy to się w palę nie mieści.
Oczywiście, pierdolone narodowo-katolskie ścierwo powielające przekaz ze słusznych prawicowych stronek, nie jest tępe. Także ten tego - WYPIERDALAJ.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Bloodcult

Re:

06-06-2019, 10:22

Skaut pisze:
nie przejmują się takimi pierdołami
To wiem, ale bardziej liczyłem że trup z nicramem mi odpowiedzą.

Trup, nicram, ważne pytanie do Was:
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
ODPOWIEDZ