nie wiem jak im przeplywaja srodki, ale zakladam, ze dla ludzi nazywanych jednym z najbogatszych w calkiem zamoznym wojewodztwie 4 miliony zlotych rocznie to nie sa jakies szczegolnie duze kwoty.Raf pisze:według tej informacji długi odziedziczyła właśnie po zmarłym w 2013 roku mężu (taki był "jeden z najbogatszych biznesmenów" że mu na -16 mln wyszło na mecie)uglak pisze:jaki to problem dla zony jednego z najbogatszych biznesmenow w wojewodztwie pomorskim?Raf pisze:masz długi, idź do sejmu, partia rządząca zadba o swoich
https://wiadomosci.wp.pl/dorota-arcisze ... 268996737a" onclick="window.open(this.href);return false;
16 mln długów spłaciła w 4 lata
http://archive.is/O3VHL" onclick="window.open(this.href);return false;
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Guilty of being right
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sebastian. Piękny strzał między oczy :-DŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Ech Pacjent PacjentPacjent pisze:
Warto nad grobem Adamowicza w pruskich mundurach. Ci to się nie pieprzą z ukrywaniem komu robią dobrze i jak im to smakuje.
Hiroshima pozdrawia
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Z pokorą posypuję głowę popiołem po tym pokazie swojej nieznajomości tematu. Możecie nie szczędzić sobie inwektyw.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Ech Pacjent PacjentPacjent pisze:
Warto nad grobem Adamowicza w pruskich mundurach. Ci to się nie pieprzą z ukrywaniem komu robią dobrze i jak im to smakuje.
Hiroshima pozdrawia
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Przecież nie nazwałem Cię nawet głuptasem. Po prostu uważajmy, bo serio prawicowe strony produkują takie ilości fake newsow , ze lepiej podejść ostrożnie niż potem się wstydzić. W gruncie rzeczy uwazam ze jesteś niegłupi, ale zupełnie nieobiektywny w poglądach i doborze źródeł, i sam sobie robisz tym krzywdę niepotrzebnie. Szkoda zdrowia. I tak plus ze przyznałeś się do popełnienia głupoty bo bałem się ze pójdziesz w zaparte jak niektórzy.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Nigdzie nie napisałem, że mnie obrażasz. Raczej będą robić to ci, którzy są bardziej zadowoleni z własnych rozumów ode mnie, ale niech im to na zdrowie wyjdzie.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Przecież nie nazwałem Cię nawet głuptasem. Po prostu uważajmy, bo serio prawicowe strony produkują takie ilości fake newsow , ze lepiej podejść ostrożnie niż potem się wstydzić. W gruncie rzeczy uwazam ze jesteś niegłupi, ale zupełnie nieobiektywny w poglądach i doborze źródeł, i sam sobie robisz tym krzywdę niepotrzebnie. Szkoda zdrowia. I tak plus ze przyznałeś się do popełnienia głupoty bo bałem się ze pójdziesz w zaparte jak niektórzy.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No napisales do mnie ,,nie szczedzcie sobie inwektyw”, ale mój limit inwektyw zawsze był bardzo mały, a dzisiaj to już mi się w ogole nie chce.;)
If you do everything right, there will be no struggle.
Tak właśnie. Wygrywa prosta kalkulacja. Ci dali i nie zabiorą, a z tamtymi niewiadomo. I radzę się nie łudzić, że w tej kwestii będą jakieś zmiany. Perspektywa cxłowieka dla którego 500 złotych to często jedno podejście do komputera jest pozbawiona zdolności zrozumienia. Także szykujcie się na drugą oraz kolejne kadencje. Teraz i zawsze.Plagueis pisze:Nie tępaki się sprzedają, tylko ludzie, którzy nie mają na chleb, leki etc., wybierają życie - ideami garnka nie napełnisz. Żerowanie na biedzie ma się dobrze, elektorat idealny dla populistów.nicram pisze:A tępaki się sprzedają jak tanie kurwy za 500 zł...
- Ascetic
Seba, kurwa, nie dyskutuj! Pacjent mówi/ pisze, że pruskie, to pruskie. <- a właściwie to jemu mówią co ma mówić, zresztą innym też to samo mówią, aby też mówili/ pisali>. decyt. koniec tematu. mnie bardziej niepokoi fakt, że to jakieś wąsacze na tej warcie stoją. jak z wąsami i w kozakach to na bank spedalone pedały są. jak nic. obrzydlistwo jednym słowem und jakby nie patrzeć.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Ech Pacjent PacjentPacjent pisze:
Hiroshima pozdrawia
EDIT. eeeeee, posypał głowę popiołem i się przyznał do błędu. lipa....
lys på slutten av lys
- uglak
Tymczasem Kukiz'15 po wyborczej porazce wraca do pompowania pomyslu JOWow. Ja to im się nawet nie dziwię - w koncu dzieki JOWom w Senacie maja tam bardzo silna reprezentacje... a nie, czekaj :P
Guilty of being right
- Triceratops
Dokladnie. Pelowcy opierdolili obie kieszenie po dychu, pisiory tez opierdalaja obie kieszenie ale jedna dyche oddaja. Kazdy wybierze mniejszego zlodzieja, nie ma co sie dziwic ludziomNerwowy pisze:To zaszło już o wiele dalej. Z "Peło kradło a PiS nie będzie" płynnie przeszliśmy do "Pis kradnie jeszcze więcej, ale przynajmniej daje coś ludziom". I jak widać społeczeństwu to odpowiada.
woodpecker from space
- uglak
- Triceratops
No jak mogles sie uczciwie przyznac do tego. Teraz maja kurwa zagwozdke pizdy. Oni tego nie potrafia.Pacjent pisze:Z pokorą posypuję głowę popiołem po tym pokazie swojej nieznajomości tematu. Możecie nie szczędzić sobie inwektyw.
woodpecker from space
-
na siebie.Bloodcult pisze:Na kogo głosują nietępaki ?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- nicram
Skoro głowę posypał popiołem to i pewnie też do spowiedzi poszedł. Jak przystało na kato-prawaka. Może go proboszcz przygarnie i przez jakiś czas forum będzie Pacjent-free. A co do tych Prusaków. To tylko potwierdza, że ten nasz koleżka boi się wszystkiego i wszędzie widzi to co dyktuje mu chory umysł. Żydzi, Niemcy, Prusacy, pedały, Smerfy, Gumisie...życie w tym kondominium musi być straszne. Gdyby urodził się w Szwajcarii to mógłby poprosić o eutanazję, a tak musi się chłopak męczyć i nas przy okazji. :-)Ascetic pisze: EDIT. eeeeee, posypał głowę popiołem i się przyznał do błędu. lipa....
all the monsters will break your heart
-
- rasowy masterfulowicz
Nicram jaki ty jesteś infantylny i tępy to się w palę nie mieści.
KVLT lizania CZASZKI
- uglak
Miasto zapłaciło 6,5 mln złotych za kamienicę, która już wcześniej mogła być jego własnością
http://lovekrakow.pl/aktualnosci/dzien- ... 30785.html" onclick="window.open(this.href);return false;
aaa.. sprzedam kamienice. oczywiscie nie swoja.
http://lovekrakow.pl/aktualnosci/dzien- ... 30785.html" onclick="window.open(this.href);return false;
aaa.. sprzedam kamienice. oczywiscie nie swoja.
Guilty of being right
- nicram
Oczywiście, pierdolone narodowo-katolskie ścierwo powielające przekaz ze słusznych prawicowych stronek, nie jest tępe. Także ten tego - WYPIERDALAJ.Pan_Kimono pisze:Nicram jaki ty jesteś infantylny i tępy to się w palę nie mieści.
all the monsters will break your heart
- Bloodcult
Re:
To wiem, ale bardziej liczyłem że trup z nicramem mi odpowiedzą.Skaut pisze:nie przejmują się takimi pierdołamiBloodcult pisze:Na kogo głosują nietępaki ?
Trup, nicram, ważne pytanie do Was:
Bloodcult pisze:Na kogo głosują nietępaki ?