Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
A wszystko to przez wirusa, którego wskaźnik przeżywalności wynosi 99,98% .LOL.Przecież ty nawet nie rozumiesz tego co tu przekleiłeś.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
No ponoć że Śląska hehe
Częściowo tak, przecież jest jakaś miazga. Co roku jest źle, ale w tym jest najazd. Ale nie tylko to. Duże ognisko związane z weselichem gdzieś na Kaszubach jest na przykład. Zresztą, dziś polecieliśmy w dół. Nawet nie na pudle
uprzedziłeś pytanie. bo właśnie się chciałem zapytać, czy dużo jest turystów. tak na Twoje oko, jest więcej niż w zeszlym roku?
Też bym chciał zobaczyć.maciek z klanu pisze: ↑17-08-2020, 15:41Jakieś skany rachunków? Cokolwiek? Bo napisać można wszystko
Palec synku, palec. Zdejmij te ramki. Albo nie, zostaw, tak jest smieszniej.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑17-08-2020, 16:02Widzę że Triceps przekleja tweety posłów Biedronia, dobre xD
i jak tu ma być dobrze? Polacy-miastowi to na przekór będą robić, jeździć, bez maseczek chodzić, wódki pić i klnąć, że jakieś chuje nie będą im mówić, że kagańce i szmaty muszą nosić bo jak to to. Bohaterowie kurwa... bon dostali i teraz jeżdżą i walą kopy w muszlach, w tych kurortach i motelach. I póżniej te zarazki do Wisły z wirusami idą. Najedzą się ryb smażonych za bona i póżniej znów srają.. i pija piwa. Zachowanie stadne.
fakt. tak było. nawpierdalałem się tych smażonych. srać też srałem. tyle, że bona jeszcze nie pobrałem.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑17-08-2020, 16:24i jak tu ma być dobrze? Polacy-miastowi to na przekór będą robić, jeździć, bez maseczek chodzić, wódki pić i klnąć, że jakieś chuje nie będą im mówić, że kagańce i szmaty muszą nosić bo jak to to. Bohaterowie kurwa... bon dostali i teraz jeżdżą i walą kopy w muszlach, w tych kurortach i motelach. I póżniej te zarazki do Wisły z wirusami idą. Najedzą się ryb smażonych za bona i póżniej znów srają.. i pija piwa. Zachowanie stadne.