Zawsze zakrywam, przed "pandemią" również, to kwestia kultury.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
+1000moonfire pisze: ↑08-08-2020, 13:44Podsumuję: wirus istnieje, podobnie jak inne koronawirusy, odpowiedzialne za przeziębienia i grypy, ale pandemii nie ma. Tylko nie mówcie, że mogą być, jeśli nie będziemy słuchać naszej wspaniałej pisowskiej władzy, bo to stara śpiewka, w którą coraz mniej ludzi wierzy.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- weteran forumowych bitew
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
monofire,
a ja mam inna historie. ze szpitalem i osoba co się do niego nie dostała bo dominuje postawa aspołeczne.
nie chce mi się właściwie. poczekajmy. ja poczekam . w takim wrześniu będziemy wiedzieć więcej i będzie łatwiej ocenić czy pro, czy antyspołeczne postawy bardziej efektywne.
a ja mam inna historie. ze szpitalem i osoba co się do niego nie dostała bo dominuje postawa aspołeczne.
nie chce mi się właściwie. poczekajmy. ja poczekam . w takim wrześniu będziemy wiedzieć więcej i będzie łatwiej ocenić czy pro, czy antyspołeczne postawy bardziej efektywne.
- Fanatyk
Przestałeś ufać swoim zmysłom i zdrowemu rozsądkowi. Wmówiono ci, że to antyspołeczne. Religijnie wierzysz w to, że inni ludzie wiedzą lepiej jak masz żyć. Łudzisz się tak w kwestii własnego zdrowia, światopoglądu, opinii. Ty konformistyczna mendo społeczna.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
-
Ja bym się nie śmiał - gdzie i do kogo należy się udać, kiedy rozsądek choruje?
- Fanatyk
Oczywiście zakładacie maseczki, żeby pokazać, jakim jesteście spierdolonymi niewolnikami. Myślicie, że macie prawo głosu, nie mając odkrytych ust. Kretyni. Na pocieszenie - jesteście w większości.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
A kto liczy ile osób nosi maseczki - wzburzeni oświeceni czy strapieni niewolnicy? 

- Fanatyk
Na początku tej afery srałeś ze strachu. Dosłownie. Jak inni idioci pobiegłeś do sklepu, żeby obkupić się papierem toaletowym. Nie wiesz dlaczego to robiłeś, ale inaczej nie umiałeś, bo jak zwykle kierował tobą wyłącznie strach. A jako organizm żywy masz zakodowany mechanizm opróżniania jelit przed potencjalną koniecznością ucieczki. Tak właśnie stałeś się zwierzęciem.

-
Odętchnij trochę, bo chyba odużyłeś się jakimś "orędziem szatanisty". Pewnie bym nie ironizował gdybyś nie srał przekazami z oblężonej twierdzy.
- Fanatyk
Wypierasz z pamięci to, że musiałeś stać w kolejkach. Na dworze. Po kilkadziesiąt minut. Tylko po to, żeby wejść do sklepu. Stałeś bo inni stali, grzecznie jak barany. Nie wiedziełeś dlaczego, ale i tak nie skłoniło cię to do refleksji nad sytuacją. A teraz? Po pół roku przyszło otrzeźwienie?
-
To to Ci dopiekło - że musiałeś stać w kolejce po zakupy? Widzę, że Twoja żarówka oświecenia jeszcze nie rozbłysła pełnym światłem - korzystaj z zakupów przez internet
Sprawdzają się zawsze i wszędzie, nie tylko w czasach tej Twojej afery. Koniec reklamy.

- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Krok można zrobić i już po Lipinach chodzić bez maseczkiNasum pisze: ↑07-08-2020, 22:46maciek z klanu pisze: ↑07-08-2020, 19:59Myślę że jeszcze w sierpniu się zacznie lockdown. Przypuszczam że czerwone powiaty.
Mój czerwony powiat to jeden z najbardziej absurdalnych z możliwych. Obostrzenia? Już widzę jak je wprowadzają.
Przykładowo - wsiadasz w Katowicach do autobusu linii 870 i jedziesz do Gliwic. Po drodze zahaczasz o Rude Śląską. Każdy kto jeździł tym autobusem wie w jaki sposób potrafi być nabity pasażerami. Jak w tym przypadku ktokolwiek ma jakakolwiek szansę wyegzekwowania mniejszej ilości pasażerów? A takich autobusów i tramwajów jest co najmniej dziesięć więcej.
Wychodzę z domu na spacer w masce. Kilometr dalej mimo że krajobraz nie uległ drastycznej zmianie wchodzę do knajpy, bo to już strefa zielona, więc żadne obostrzenia nie działaja. Jeszcze lepsza jest sytuacja w jednej z dzielnic - tam ludzie po przejściu przez ulicę wchodzą do marketu który jest w strefie zielonej. Jaki jest kurwa sens tych obostrzeń?
O ludziach którzy pracują w innym mieście, nierzadko przekraczając tylko ulicę nie wspomnę.
Absurd jakiego jeszcze nie widziałem.

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
Kolega pewnie nigdy nie zniżył się do poziomu stania w kolejce po papier. masz zapas na 20 lat w swoim preperskim schronie...?Fanatyk pisze: ↑08-08-2020, 18:04Wypierasz z pamięci to, że musiałeś stać w kolejkach. Na dworze. Po kilkadziesiąt minut. Tylko po to, żeby wejść do sklepu. Stałeś bo inni stali, grzecznie jak barany. Nie wiedziełeś dlaczego, ale i tak nie skłoniło cię to do refleksji nad sytuacją. A teraz? Po pół roku przyszło otrzeźwienie?
a nie czekej ty po prostu jak za każdym razem wchodzisz do kibla to on tam po prostu jest
- maciek z klanu
Może ma bidet i się nie podciera
- maciek z klanu
Czyli że mama uzupełnia?Mass-Turbo pisze: ↑08-08-2020, 19:58Kolega pewnie nigdy nie zniżył się do poziomu stania w kolejce po papier. masz zapas na 20 lat w swoim preperskim schronie...?Fanatyk pisze: ↑08-08-2020, 18:04Wypierasz z pamięci to, że musiałeś stać w kolejkach. Na dworze. Po kilkadziesiąt minut. Tylko po to, żeby wejść do sklepu. Stałeś bo inni stali, grzecznie jak barany. Nie wiedziełeś dlaczego, ale i tak nie skłoniło cię to do refleksji nad sytuacją. A teraz? Po pół roku przyszło otrzeźwienie?
a nie czekej ty po prostu jak za każdym razem wchodzisz do kibla to on tam po prostu jest
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
jest jeszcze opcja że w skutek tego oświecenia które próbuje tu przedstawić, wzbił się na wyższy poziom świadomości i pozbył się potrzeby srania
- Lukass
- zahartowany metalizator
Hi hi. Czy kolega Mass-Turbo to jakieś alter ego kolegi 535, który gdzieś przepadł? Bo przekaz jakby bardzo zbliżony 

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?