Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
To już by była promocja LGBT czyli nie w tym kraju
Ale to były edycje na Stany.
Kiepskie kryterium - w takiej Afryce to praktycznie za cały podział terytorialny odpowiadają biali. Obie Ameryki i Oceania też. Co najwyżej spora część Azji by odpadła.
Biorąc pod uwagę skąd się wzięły te z dupy wzięte granice od linijki np w Afryce subsaharyjskiej, Bliskim Wschodzie itp. Jaka jest geneza państw Ameryki Łacińskiej, to nie jest zbyt restrykcyjne kryterium. Powinno być zwiedzaj kraje, które założyli biali ludzie pod warunkiem, że nie byli Portugalczykami, Hiszpanami, Brytyjczykami, Francuzami lub Holendrami; ograniczenie nie dotyczy Europy, USA, Kanady i Australii
No tak, źle się wyraziłem, oczywiście. Europejczykom pozwoliłbym zwiedzać Europę. Afrykańczykom Afrykę itd. Wyjątki za specjalnym pozwoleniem, podparte zleceniem na pracę naukową z państwowego uniwersytetu.
czyli wszystko się zgadza.
To sie nazywa segregacjonizm rasowy. Wiem to od takiego dawnego kolegi ktory tlumaczyl mi, ze nie jest rasista, tylko wlasnie segregacjonista rasowym, i ze kazdy ma swoje miejsce. Tatuaz ze swastyka uwazal za blad mlodosci. Nie masz moze pseudonimu Tuba?83koper83 pisze: ↑06-05-2021, 19:24No tak, źle się wyraziłem, oczywiście. Europejczykom pozwoliłbym zwiedzać Europę. Afrykańczykom Afrykę itd. Wyjątki za specjalnym pozwoleniem, podparte zleceniem na pracę naukową z państwowego uniwersytetu.
Faktycznie dobre z Ciebie panisko, moglbys ich za to batozyc, a jednak nie chcesz.
Już widzę te cwane zagrywki. Te wygadane mordeczki masterfulowe w zaciętym boju o białość kina światowego.