To bardzo stereotypowe spojrzenie na środowiska kibicowskie. W czasie Akcji "Widelec" (łapanka w dobrym niemieckim stylu, podczas której pojmano ponad 700 kibiców Legii) zatrzymano m.in. dzieci, studentów, kobiety, przedsiębiorców, urzędników, a nawet pracownika Legii, cudzoziemca i asystenta ministra.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-03-2023, 21:55Ja znałem sporo bo wychowałem się na blokach i to zawsze były cepy nie z tej ziemi
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
to tylko świadczy, że ci którzy urządzali łapankę byli podobni mentalnie do tych złapanych kiboli,Pacjent pisze: ↑05-03-2023, 12:33To bardzo stereotypowe spojrzenie na środowiska kibicowskie. W czasie Akcji "Widelec" (łapanka w dobrym niemieckim stylu, podczas której pojmano ponad 700 kibiców Legii) zatrzymano m.in. dzieci, studentów, kobiety, przedsiębiorców, urzędników, a nawet pracownika Legii, cudzoziemca i asystenta ministra.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-03-2023, 21:55Ja znałem sporo bo wychowałem się na blokach i to zawsze były cepy nie z tej ziemi
a nie o braku zjabania wśród samych kiboli,
jeden z tych dwóch kumpli normalnych kibiców, gdy wracał z meczu ok. roku 2000 został zatrzymany przez policaj ma moście łazienkowskim, rzucili go na chodnik i pałami obtłukli po plecach, dlaczego? bo tak mogli
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
Nic nie napisałem o "braku zjebania wśród samych kiboli", a jedynie o tym, że są wśród nich różni ludzie. Ostatnie lata pokazały ile całkowicie zdemoralizowanej patologii jest wśród lekarzy (czasami niemal uczniów dr. Mengele), ale przecież nie jest to obraz całego środowiska, bo każdy z nas zna uczciwych i ludzkich medyków.Medard pisze: ↑05-03-2023, 12:43to tylko świadczy, że ci którzy urządzali łapankę byli podobni mentalnie do tych złapanych kiboli,Pacjent pisze: ↑05-03-2023, 12:33To bardzo stereotypowe spojrzenie na środowiska kibicowskie. W czasie Akcji "Widelec" (łapanka w dobrym niemieckim stylu, podczas której pojmano ponad 700 kibiców Legii) zatrzymano m.in. dzieci, studentów, kobiety, przedsiębiorców, urzędników, a nawet pracownika Legii, cudzoziemca i asystenta ministra.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-03-2023, 21:55
Ja znałem sporo bo wychowałem się na blokach i to zawsze były cepy nie z tej ziemi
jeden z tych dwóch kumpli normalnych kibiców, gdy wracał z meczu ok. roku 2000 został zatrzymany przez policaj ma moście łazienkowskim, rzucili go na chodnik i pałami obtłukli po plecach, dlaczego? bo tak mogli
pokazywał ślady w szkole i znałem jego rodzinę, więc to nie było dzieło matki
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jakie stereotypowe jak sie z nimi wychowywalem, stereotypy buduje sie na nie swoich doswiadczeniach, jak np akcja Widelec, chyba ze tam bylesPacjent pisze: ↑05-03-2023, 12:33To bardzo stereotypowe spojrzenie na środowiska kibicowskie. W czasie Akcji "Widelec" (łapanka w dobrym niemieckim stylu, podczas której pojmano ponad 700 kibiców Legii) zatrzymano m.in. dzieci, studentów, kobiety, przedsiębiorców, urzędników, a nawet pracownika Legii, cudzoziemca i asystenta ministra.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-03-2023, 21:55Ja znałem sporo bo wychowałem się na blokach i to zawsze były cepy nie z tej ziemi
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Medard
ja nie piszę nigdzie, że ekstremalni kibice są bardziej zdemoralizowani niż inne grupy, ci bardziej wyrafinowani są pod tym względem zapewne gorsi, np. psychopaci to często ludzie o bardzo wysokim IQ,Pacjent pisze: ↑05-03-2023, 12:55Nic nie napisałem o "braku zjebania wśród samych kiboli", a jedynie o tym, że są wśród nich różni ludzie. Ostatnie lata pokazały ile całkowicie zdemoralizowanej patologii jest wśród lekarzy (czasami niemal uczniów dr. Mengele), ale przecież nie jest to obraz całego środowiska, bo każdy z nas zna uczciwych i ludzkich medyków.Medard pisze: ↑05-03-2023, 12:43to tylko świadczy, że ci którzy urządzali łapankę byli podobni mentalnie do tych złapanych kiboli,Pacjent pisze: ↑05-03-2023, 12:33
To bardzo stereotypowe spojrzenie na środowiska kibicowskie. W czasie Akcji "Widelec" (łapanka w dobrym niemieckim stylu, podczas której pojmano ponad 700 kibiców Legii) zatrzymano m.in. dzieci, studentów, kobiety, przedsiębiorców, urzędników, a nawet pracownika Legii, cudzoziemca i asystenta ministra.
po prostu 90% kiboli, których znam osobiście, zawsze z trudem przychodziła jakakolwiek analiza kilka ruchów do przodu i jakieś proste abstrakcyjne rozumowanie,
stąd szybko potracili normalnych znajomych już pod koniec podstawówki i kisili się wśród swojej ekipy na ławce przy trzepaku, bo nie było z nimi nawet o czym pogadać
BTW w ostatnich 10 latach zrobił się mały hajp wśród ludzi, którzy wcześniej nie kibicowali na chodzenie na mecze reprezentacji i legii,
koleżanki z pracy kibicowały Bayern Monachium, bo grał tam Lewandowski

to zjawisko podobne do tego, że ludzie, którzy nie słuchają ekstremalnych gatunków metalu chodzą na koncerty Metalica i Iron Maiden, bo jest ładna oprawa i wypada bywać, nie o takich kibicach się wypowiadam, mam na myśli twardogłowych kiboli
Ostatnio zmieniony 05-03-2023, 13:54 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No dla naszej blok ekipy typowymi rozrywkami było picie w lesie, picie na stadionie, picie na imprezach i wybijanie szyb na dworcu.Medard pisze: ↑05-03-2023, 13:23ja nie piszę nigdzie, że ekstremalni kibice są bardziej zdemoralizowani niż inne grupy, ci bardziej wyrafinowani są pod tym względem zapewne gorsi, np. psychopaci to często ludzie o bardzo wysokim IQ,Pacjent pisze: ↑05-03-2023, 12:55Nic nie napisałem o "braku zjebania wśród samych kiboli", a jedynie o tym, że są wśród nich różni ludzie. Ostatnie lata pokazały ile całkowicie zdemoralizowanej patologii jest wśród lekarzy (czasami niemal uczniów dr. Mengele), ale przecież nie jest to obraz całego środowiska, bo każdy z nas zna uczciwych i ludzkich medyków.Medard pisze: ↑05-03-2023, 12:43
to tylko świadczy, że ci którzy urządzali łapankę byli podobni mentalnie do tych złapanych kiboli,
po prostu 90% kiboli, których znam osobiście, zawsze z trudem przychodziła jakakolwiek analiza kilka ruchów do przodu i jakieś proste abstrakcyjne rozumowanie,
stąd szybko potracili normalnych znajomych już pod koniec podstawówki i kisili się wśród swojej ekipy na ławce przy trzepaku, bo nie było z nimi nawet o czym pogadać
If you do everything right, there will be no struggle.
- Medard
dodam już tylko na koniec, że w ostatnich 10 latach zrobił się mały hajp wśród ludzi, którzy wcześniej nie kibicowali na chodzenie na mecze reprezentacji i legii,ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-03-2023, 13:54No dla naszej blok ekipy typowymi rozrywkami było picie w lesie, picie na stadionie, picie na imprezach i wybijanie szyb na dworcu.Medard pisze: ↑05-03-2023, 13:23ja nie piszę nigdzie, że ekstremalni kibice są bardziej zdemoralizowani niż inne grupy, ci bardziej wyrafinowani są pod tym względem zapewne gorsi, np. psychopaci to często ludzie o bardzo wysokim IQ,Pacjent pisze: ↑05-03-2023, 12:55
Nic nie napisałem o "braku zjebania wśród samych kiboli", a jedynie o tym, że są wśród nich różni ludzie. Ostatnie lata pokazały ile całkowicie zdemoralizowanej patologii jest wśród lekarzy (czasami niemal uczniów dr. Mengele), ale przecież nie jest to obraz całego środowiska, bo każdy z nas zna uczciwych i ludzkich medyków.
koleżanki z pracy kibicowały Bayern Monachium, bo grał tam Lewandowski

to zjawisko podobne do tego, że ludzie, którzy nie słuchają ekstremalnych gatunków metalu chodzą na koncerty Metalica i Iron Maiden, bo jest ładna oprawa i wypada bywać, nie o takich kibicach się wypowiadam, mam na myśli twardogłowych kiboli
- Medard
Pacjent, jak chcesz sobie posłuchać wypowiedzi piłkarza, który nigdy nie wyszedł z kibicowskiego podwórka na Bródnie, to masz Wojciecha Kowalczyka, niegdyś dobrego piłkarza, gdyby tyle nie pił i balował, to miał zadatki na wybitnego, jest medialny, lubią go zapraszać, bo nakręca oglądalność, jak chcesz to sobie więcej poszukaj:
- trup
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- empir
- zahartowany metalizator
-
- postuje jak opętany!
Niewątpliwie Janusz jest debilem więc to bardziej odpowiednie dla niego miejsce.
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
- trup
w sumie tak..., ale poczekam jak napisze, że śmigła się urywają.
Tak nawiasem, hasło "Walka z wiatrakami" nabiera nowego znaczenia....
Tak nawiasem, hasło "Walka z wiatrakami" nabiera nowego znaczenia....
- trup
Polska gotowa do obrony i ataku.

- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Zwykła kretynka, przecież te ruskie kurwy tylko na takich debili czekają.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- trup
pytanie do szpeczalistów od statystyki politycznej
Metoda tego "mastodonta" to np.: tak się liczy?
1% głosów oddanych na dużą partię 43-procentową daje 5,4 mandatu poselskiego,
1% oddanych na partię 27-procentową daje 4,9 mandatu,
1% na 13-procentową daje 3,9 mandatu,
1% na 7-procentową, to 1,6 mandatu.
Metoda tego "mastodonta" to np.: tak się liczy?
1% głosów oddanych na dużą partię 43-procentową daje 5,4 mandatu poselskiego,
1% oddanych na partię 27-procentową daje 4,9 mandatu,
1% na 13-procentową daje 3,9 mandatu,
1% na 7-procentową, to 1,6 mandatu.
- trup
przyszła ciocia, kotka zbiła a skorupki wyrzuciła...
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No tak, bo typowym zachowaniem lekarzy jest napierdalanie się z medykami innej specjalności albo demolowanie oddziałów szpitalnych "oponentów" - tym porównaniem udowodniłeś, że jesteś jeszcze głupszy niż się dotychczas zdawało a to spore osiągnięciePacjent pisze: ↑05-03-2023, 12:55Nic nie napisałem o "braku zjebania wśród samych kiboli", a jedynie o tym, że są wśród nich różni ludzie. Ostatnie lata pokazały ile całkowicie zdemoralizowanej patologii jest wśród lekarzy (czasami niemal uczniów dr. Mengele), ale przecież nie jest to obraz całego środowiska, bo każdy z nas zna uczciwych i ludzkich medyków.Medard pisze: ↑05-03-2023, 12:43to tylko świadczy, że ci którzy urządzali łapankę byli podobni mentalnie do tych złapanych kiboli,Pacjent pisze: ↑05-03-2023, 12:33
To bardzo stereotypowe spojrzenie na środowiska kibicowskie. W czasie Akcji "Widelec" (łapanka w dobrym niemieckim stylu, podczas której pojmano ponad 700 kibiców Legii) zatrzymano m.in. dzieci, studentów, kobiety, przedsiębiorców, urzędników, a nawet pracownika Legii, cudzoziemca i asystenta ministra.

Obrażanie zwolenników przeciwnej drużyny, przemoc fizyczna, walka o terytorium, krojenie szalików, flag i innych symboli "wroga" - to wszystko wpisuje się w etos kibolstwa i na tym bycie kibolem od zawsze polegało i przysparzało najwięcej szacunku w tej subkulturze. Więc nie chodzi tutaj o żadnych ludzi a o sam zjebany mental idei bycia kibolem która jest w zasadzie odzwierciedleniem jakichś wojen między pierwotnymi plemionami - nic dziwnego więc, że przyciąga głównie totalnych neandertali i degeneratów

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- rasowy masterfulowicz
Ambasador USA wezwany na dywanik bo papieża obrażają
XD
Gdzie ja kurwa żyje, ten kraj to żart. Rządzą nami kompletni idioci.
XD
Gdzie ja kurwa żyje, ten kraj to żart. Rządzą nami kompletni idioci.
KVLT lizania CZASZKI
- Ascetic
Senyszyn to jednak jest fachura. Na komisji i w sejmie, teraz z trybuny, jedzie równo z dziwniezaprzyjaźnionymzSapiehą.
A właśnie, reportaż ma potencjał na cd. Furtkę w nim i nim otwarli. Czekam tym samym na story jak sapieha czyścił komin swojego pupilka -:)
A właśnie, reportaż ma potencjał na cd. Furtkę w nim i nim otwarli. Czekam tym samym na story jak sapieha czyścił komin swojego pupilka -:)
lys på slutten av lys
-
- rasowy masterfulowicz
To nie fejk, coraz lepiej:D Bareja streamuje z zaświatów prosto w rzeczywistość:D

KVLT lizania CZASZKI