Już ci mówię, że fanatyk ma odpowiedź że to zwykłe przeziębienia były.
Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Raz się zje, raz się nie zje.
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Na co byli chorzy?Duda chorował przecież, coś też potem gadał, że nie chce się szczepić, ale jari kazał mu przycichnąć.
Kilku ministrów i wice też było chorych.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Może tylko potrzebował trochę urlopu,
ale
24 października rzecznik prezydenta Błażej Spychalski poinformował, że Andrzej Duda zakażony jest koronawirusem.
Prezydent Andrzej Duda pokonał koronawirusa. Prezydent Andrzej Duda poinformował w liście do prezydenta Niemiec, że "zakończył swoją walkę z wirusem". Podziękował za zaoferowaną pomoc w walce z epidemią.
https://www.rp.pl/Koronawirus-SARS-CoV- ... emiec.html
Ostatnio zmieniony 18-04-2021, 14:40 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
https://wiadomosci.wp.pl/slask/nie-zyje ... 451381536a
https://www.o2.pl/informacje/maciej-gru ... 091159872a
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... nawirusem/
https://www.tvp.info/51561820/bronislaw ... ronawirusa
Tak se wkleiłem z rożnych źródeł. Nie wiem co szurskie a co nie. Co wiarygodne a co nie. Rozumiem że ja wespól z przynajmniej kilkunastoma zawodnikami z forume jesteśmy opłacani przez potężną agendę farmaceutyczną żeby twierdzić,że covid dał nam po piździe. Gdzie ja pluję jadem na obóz rzadzący za niszczenie przedsiębiorców. Dobrze kurwa wiedzieć, że cały covid powstał w mojej głowie w zamian za tantiemy potężnych korporacji farmaceutycznych:)
https://www.o2.pl/informacje/maciej-gru ... 091159872a
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... nawirusem/
https://www.tvp.info/51561820/bronislaw ... ronawirusa
Tak se wkleiłem z rożnych źródeł. Nie wiem co szurskie a co nie. Co wiarygodne a co nie. Rozumiem że ja wespól z przynajmniej kilkunastoma zawodnikami z forume jesteśmy opłacani przez potężną agendę farmaceutyczną żeby twierdzić,że covid dał nam po piździe. Gdzie ja pluję jadem na obóz rzadzący za niszczenie przedsiębiorców. Dobrze kurwa wiedzieć, że cały covid powstał w mojej głowie w zamian za tantiemy potężnych korporacji farmaceutycznych:)
Ostatnio zmieniony 18-04-2021, 14:57 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
- Fanatyk
Pandemii nie widziałem za to miliony debili w maseczkach widziałem i widuje a skoro prawo murphiego mówi że jak coś może pójsć źle to pójdzie - no to nie potrzeba badań tylko otwartych oczu żeby zobaczyć że ubój się już rozpoczął na dobre i to nie ubój wirusem ale walką z wirusem..
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- maciek z klanu
Ale nosisz w sklepie jak kupujesz chlebekFanatyk pisze: ↑18-04-2021, 14:52Pandemii nie widziałem za to miliony debili w maseczkach widziałem i widuje a skoro prawo murphiego mówi że jak coś może pójsć źle to pójdzie - no to nie potrzeba badań tylko otwartych oczu żeby zobaczyć że ubój się już rozpoczął na dobre i to nie ubój wirusem ale walką z wirusem..

Ostatnio zmieniony 18-04-2021, 17:12 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W sumie takich nieustraszonych wojowników szukaja do pomocy w każdym szpitalu, płacą godziwe wynagrodzenie, praca od zaraz z pocałowaniem ręki.....
- Fanatyk
Oceniasz mnie na podstawie tego, co sam zrobisz?...a tyle razy prosiłem, żebyś mi nie przypisywał swoich słabości.Ale nosisz w sklepie jak kupujesz chlebekto piękne że rząd takiego wojownika upodlil i założył homonto, a ty potulnie nosisz
wiadomo jak nikt nie patrzy to w lesie również rozgladajac się dokładnie zsuwasz poniżej noska i czujesz się wielkim wojownikiem o wolność
-
- postuje jak opętany!
Kilka osób z dalszej rodziny tak właśnie zakończyło swoje życie. Po przechorowaniu covida w szpitalu i wydawałoby się powrocie do zdrowia po dwóch, trzech dniach w domu nagłe zasłabnięcie, godzinna reanimacja i koniec.
- maciek z klanu
Dla mnie to nie słabość, tylko odpowiedzialność. A ty udajesz wojownika typu suweren. A jak chodzisz do sklepu? Urzędu? Pracy? Takich za szmaty i wypierdalaja na pysk na uliceFanatyk pisze: ↑18-04-2021, 17:25Oceniasz mnie na podstawie tego, co sam zrobisz?...a tyle razy prosiłem, żebyś mi nie przypisywał swoich słabości.Ale nosisz w sklepie jak kupujesz chlebekto piękne że rząd takiego wojownika upodlil i założył homonto, a ty potulnie nosisz
wiadomo jak nikt nie patrzy to w lesie również rozgladajac się dokładnie zsuwasz poniżej noska i czujesz się wielkim wojownikiem o wolność
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Najgorsze jest to, że akurat w tym przypadku przyczyna smierci jest różna; raz jest to zawał, raz wylew krwi do mózgu.... Jestem raczej pesymistą, albo realistą jak kto woli, ale naprawdę chciałbym, abyśmy się z tym gównem uporali do końca tego roku.
-
Ten suweren to obecnie dl mnie kwintesencja debilizmu. Albo ofiara teorii spiskowych, której mózg został przeładowany bodźcami zewnętrznymi.... w każdym razie ja bym go kazał rozstrzelać.
- Fanatyk
Dla mnie to nie słabość, tylko odpowiedzialność. A ty udajesz wojownika typu suweren. A jak chodzisz do sklepu? Urzędu? Pracy? Takich za szmaty i wypierdalaja na pysk na ulice
Tfu, taki zindoktrynowany, ludzki odpad jeden z drugim zasłużył na swoją niewolę. Szkoda tylko, że przez bezmózgi, ludzkie śmieci, świadomi i myślący pójdą na dno razem z tym globalnym, komunistycznym kołchozem technokratów.Ten suweren to obecnie dl mnie kwintesencja debilizmu. Albo ofiara teorii spiskowych, której mózg został przeładowany bodźcami zewnętrznymi.... w każdym razie ja bym go kazał rozstrzelać.
Tfu raz jeszcze!
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
Fanatyk nie musi wychodzić bo rodzice robią zakupy XD
rzułf
- Sybir

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Ja się z tej dyskusji wypisuję.... szkoda czasu i nerwów
-
- Fanatyk
Gdzie nie splunę tam te ścierwo. Życie wśród idiotów wbrew pozorom nie jest takie ciężkie. Covidioci boją się przecież własnego cienia. Mam wrażenie, że jakbym maseczkowcowi powiedział "wyskakuj z kasy..." to wyrzuciłby zawartość portfela i uciekł...
-
- w mackach Zła