cieżko wierzyć, że Sumliński zatrudni aktora skoro plagitował stare kryminały w swoich gównoksiążkach XD
Jak już pisałem na poprzedniej stronie: " film Sumlińskiego - fejk nie fejk, opisuje prawdziwą sytuację i to jako jedną z wielu przypadków, niezależnie czy mówi przebieraniec czy nie."
Po prostu przyznałem po obejrzeniu, że wywiad ten pokazuje dramatyczne wypaczenia moralne służb, które miały być w awangardzie altruizmu, i że koronawirusa może mieć olej silnikowy, papaja, koza i Coca Cola.
Po prostu przyznałem po obejrzeniu, że wywiad ten pokazuje dramatyczne wypaczenia moralne służb, które miały być w awangardzie altruizmu, i że koronawirusa może mieć olej silnikowy, papaja, koza i Coca Cola.
To tak jakbyś przyłożył termometr do martwego człowieka i pokazałby temperaturę pokojową, a potem do banana i też wyszłaby temperatura pokojowa, a wtedy powiedziałbyś: ,,patrzcie, termometr twierdzi, że banan jest trupem, jak można mu wierzyć?".
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
To tak jakbyś przyłożył termometr do martwego człowieka i pokazałby temperaturę pokojową, a potem do banana i też wyszłaby temperatura pokojowa, a wtedy powiedziałbyś: ,,patrzcie, termometr twierdzi, że banan jest trupem, jak można mu wierzyć?".
No pojebane to jest , ale testy służące do wykrywania koronawirusa są kontrowersyjne niemal od samego początku pandemii.
No pojebane to jest , ale testy służące do wykrywania koronawirusa są kontrowersyjne niemal od samego początku pandemii.
Narzedzie uzywane niezgodnie z przeznaczeniem daje nieprawidlowe wyniki. Jesli nalejemy na test ciazowy przypadkoweg plynu, zamiast tego, ktory jest mu przeznaczony, to rowniez wyjda bzdurne wyniki. Dajmy na to, ze test ciazowy nastawiony jest na obecnosc podwyzszonego elementu x, to jesli element x znajdzie sie tez w soku bananowym, to wyjdzie nam, ze banan jest w ciazy. Uznanie na tej podstawie, ze testy ciazowe nie dzialaja, nie jest oznaka inteligencji i niezaleznego myslenia.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Dziś, znaczy już wczoraj ponad 600 zgonów. Już się ludzie do tego przyzwyczaili. Taki fanatyk rozanielony coś o testach, orłach i reszkach pisze. jaki kraj, taka rzeczywistość. Jeden by drugiego w łyżce zupy utopił.
Według danych NIZP-PZH[1] w sezonie jesienno-zimowym (1.09.2019-30.04.2020) na grypę i choroby grypopodobne zachorowało 3 769 480 osób. Ile osób zmarło w wyniku powikłań tak naprawdę nie wiemy. Jeżeli ktoś zmarł w wyniku zapalenia płuc lub zapalenia mięśnia sercowego to wpisywano właśnie taką przyczynę zgonu. Nie wpisywano, że zmarł na grypę. Teraz mamy odwrotną inną niezrozumiałą sytuację. Jeżeli ktoś zmarł na jakąś chorobę i miał jednocześnie wirusa grypy typu coronowirus to wpisuje się, że zmarł na cowidowe powikłania. To manipulacja. Po co ?
Według danych NIZP-PZH[1] w sezonie jesienno-zimowym (1.09.2019-30.04.2020) na grypę i choroby grypopodobne zachorowało 3 769 480 osób. Ile osób zmarło w wyniku powikłań tak naprawdę nie wiemy. Jeżeli ktoś zmarł w wyniku zapalenia płuc lub zapalenia mięśnia sercowego to wpisywano właśnie taką przyczynę zgonu. Nie wpisywano, że zmarł na grypę. Teraz mamy odwrotną inną niezrozumiałą sytuację. Jeżeli ktoś zmarł na jakąś chorobę i miał jednocześnie wirusa grypy typu coronowirus to wpisuje się, że zmarł na cowidowe powikłania. To manipulacja. Po co ?
Zmanipulowany jesteś przez szurskie, prawicowe, antycovidowe gadanie. Wodę z mózgu wam dr Bodnar i ta wiejska lekarka Martynowska ztobiła. Jacy to są kurwa specjaliści? Znaleźliście sobie parę ikon w internecie podpierając się średniowiecznym Grzegorzem Braunem. Powino nie wypuszczać się was z domu na czas epidemii i zaspawać wam drzwi, bo stanowicie zagrożenie dla normalnych ludzi. Cieszcie się że gamonie rządzą Polską i nie miał się za was ktoś na poważnie wziąść. Co za durnie są w tym kraju!!
Wczoraj miałem mozliwość rozmowy z przedstawicielem służby zdrowia, który pracuje w szpitalu oddalonym ode mnie niecały kilometr. Największa tragedia jest na porodówce - zmarło im pięć kobiet zakażonych koronawirusem . Szybka cesarka uratowała dziecko, natomiast organizm matki osłabiony ciążą po prostu nie wytrzymał. Nie wiem czy tak jest w całym kraju, czy to odosobnione przypadki... Kilka osób zmarło po widocznej gołym okiem poprawie zdrowia. Kolesia mieli za dwa dni wypisać, dostał wylewu krwi do mózgu, ponoć powikłania. Jednym słowem syf. Nie widać tego idąc na spacer, nie widzi się ludzi umierających pod respiratorem. To tak a propo filmu spowiedź ratownika i komentarzy które mówią, że dla ratowników niech ta pandemia trwa jak najdłużej, bo teraz to mają kokosy i zarabiają po dziesięć tysięcy zyla...