POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Bdb. Choć zebrała więcej niz poprzednio.
Jest nauczka i praca do wykonania.
Jest nauczka i praca do wykonania.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
Na Słowenii też populiści w pizdunię.
Zdecydowanie najmądrzejszy jugolski naród.
Zdecydowanie najmądrzejszy jugolski naród.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Tak czy inaczej dobrze nie będzie. Z jednej strony Rosja z Białorusią z drugiej Niemcy. I my przeciwni wszystkiemu i wszystkim. Niemców nienawidzimy wiadomo, Rosja jest jeszcze bardziej znienawidzona. Tylko, że wojna się skończy a my zostaniemy z ręką w nocniku. I niedługo chleb w sklepach za 20 złotych.
Raz się zje, raz się nie zje.
-
- weteran forumowych bitew
tak cie obserwuję i myślę że są tylko dwie opcje dla ciebie ruski dziadku - opcja 1 - jesteś po prostu autentycznie uposledzony. jakaś dysfunkcja fizyczna wykluczyła cię z normalnego życia. siedzisz od lat na rencie inwalidzkiej, obwiniasz wszystkich o swoje nieszczęście a jedyne co ci pozostało to fantazjowanie na Internecie. jednym słowem uposled który musiał stworzyć postać jeszcze bardziej uposledzonego mariusza na wirtualne potrzeby niedorozwinietego mózgu. to musi być jakiś rodzaj masochistycznej schizofrenii. druga opcja to, że jesteś strasznie nudnym trollem- takim mało kreatywnym, który niczym pierdolniety, zacial się na jednym zdaniu - I codziennie do znudzenia je powtarza, ciągle to samo. powiedz tak szczerze komusza swinko nie męczy cię to, przecież codziennie ktoś cię tu ora, bluzga a większość ma cię za zwyklego kretyna. twoj zanikajacy mozg polubił ten ucisk za komuny i teraz też mu widocznie tęskno za butem na ryju 

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Kiedyś był zabawny, ale to lata temu. Teraz to raczej ktoś inny, całkowicie nie ta liga.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
no typ tragedia po prostu. jak sobie mysle, ze mialbym prowadzic zywot pokroju osoby ukrytej za kontem mariusza to zabilbym sie jakis czas temu, zeby nie marnowac cennego powietrza innym zyjacym istotom 

Seein' me is def not repeated or done twice
- trup
-
Wbrew temu co niektórzy tutaj piszą, na zegarku Tusk nie pokazuje 42,24 km zrobionych w 44 min., tylko czas 5:44:07, co daje ok. 7,71 km/h czyli w normie deptał
Ostatnio zmieniony 25-04-2022, 11:08 przez BOLEK, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- ozob
- zahartowany metalizator
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
To tak jak z kapelami metalowymi. Pierwsze trzy płyty git, a potem kicha.maciek z klanu pisze: ↑25-04-2022, 10:06Kiedyś był zabawny, ale to lata temu. Teraz to raczej ktoś inny, całkowicie nie ta liga.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Niezawsze ale jednak coś w tym jest
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- trup
widzę, że to Ty przygotowujesz materiały o Tusku dla Wiadomości i TVPInfo. Szacun za dokładność.
- Tatuś
- Kontakt:
Najlepiej jakby Wędliniarz sobie zrobił słownik przypisując kolejne wypowiedzi numerkom. Np.:
1. Będzie rozbiór Polski, ruskie się dogadają z niemcami i nas rozbiorą
2. Polska sama się pcha do tej wojny i ruski nas napadnie za to (jakby bez tego nas nie napadł)
3. Ruskie i Ukraina to jeden naród
4. Ruskie zrzucą bombę i w ogóle nam dopierdoli
itd, itp.
Później zamiast pisać te swoje mądrości mógłby tylko dawać:
1 + 2
i już by było wiadomo o co chodzi. Czytelnicy, administrator forum, administrator serwera, sieci i wszyscy po drodze byliby szczęśliwsi.
1. Będzie rozbiór Polski, ruskie się dogadają z niemcami i nas rozbiorą
2. Polska sama się pcha do tej wojny i ruski nas napadnie za to (jakby bez tego nas nie napadł)
3. Ruskie i Ukraina to jeden naród
4. Ruskie zrzucą bombę i w ogóle nam dopierdoli
itd, itp.
Później zamiast pisać te swoje mądrości mógłby tylko dawać:
1 + 2
i już by było wiadomo o co chodzi. Czytelnicy, administrator forum, administrator serwera, sieci i wszyscy po drodze byliby szczęśliwsi.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- empir
Dla wszystkich myślących było to oczywiste ale kilku trolli i polityków pisu nie potrafi czytać i rozkręcali z tego aferę.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Daj diabełe w wieku 65 lat przebiec maraton
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- empir
Ja w wieku 20 lat nie dałbym rady.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑25-04-2022, 12:21Daj diabełe w wieku 65 lat przebiec maraton
-
to masz problem a to na pewno da się nadrobić ja nam prawnie 49 i regularnie robie 10 20 w tygodniu w zależności od czasu tylko to piwo może do wyeliminowaniaempir pisze: ↑25-04-2022, 12:23Ja w wieku 20 lat nie dałbym rady.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- empir
Możliwe. Za to Nadal lubię pojeździć na rowerze czy pograć w kosza więc najgorzej ze mną nie ma.