Bełkoczesz dziadek. No ale z drugiej strony wcale mnie to nie dziwi. Wierzysz jednookiemu cwaniakowi, który zamiast wieszać bandytów odpowiedzialnych za 200 tysięcy nadmiarowych zgonów idzie z nimi ręka w rękę, wspierając w trudnych chwilach. Taka to antysystemowość i wywracanie stolika za ciepłą posadę i cykliczne profity. Ciebie już zrobiono na wnuczka i na policjanta jednocześnie panie boomer. Walczysz z żonkilami jawnie wspierając ich interesy, a wszystkim dyryguje z szafy stara zapleśniała ciota. Żałosne. Różnica między nami jest taka, że ja ci dobrze nie życzę, bo zdrajcy powinni zawisnąć na szubienicy, a odpadki wywozi się na wysypisko . Tam wasze miejsce.Alter Ego pisze: ↑14-04-2026, 20:20Skoro już teraz dajesz golić się różnym cwaniakom i wziąłbyś (może już wziąłeś?) kredyt z mechanizmem warunkowości, żeby kupić furę sąsiadowi, to niechybnie staniesz się kiedyś ofiarą oszustwa na wnuczka, nawet jeśli nie będziesz miał wnuków. Nie jestem o Ciebie spokojny. Dobrze Ci życzę.NoGodsNoMasters pisze: ↑14-04-2026, 16:16O mnie bądź spokojny. W tej chwili to ty jesteś przerażony, bo masz pięć dych rachunku za wywiezienie odpadków. Ten kredyt to bardzo dobry pomysł, bo możemy dozbroić się po zęby, a silnemu trudno narzucić cokolwiek. Łącznie ze zwrotem pożyczki. Dodatkowo rozsądnie wspierając widlarzy upuszczamy krwi dziczy rezydującej na wschód od naszych granic. Co cały czas widzimy. Należy im pomóc w depopulacji własnych narodów. W szczególności mężczyzn zdolnych nosić broń. Niech zrobią to na własnym terenie i własnymi rękami. To jest Polska racja stanu i nasz nadrzędny interes. Warto za to zapłacić. Bądźmy choć raz mądrzejsi. Kasa krążąca przy okazji w gospodarce też nie jest bez znaczenia. Tylko idiota albo zdrajca boi się takiego kredytu.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
-
NoGodsNoMasters
- rozkręca się