III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: III Wojna Światowa
Kiedyś gdzieś wyczytałem, że strategia Chin jest rozwinięta na stulecia. Nakreślają cel i cierpliwie czekają - obecny przywódca Chin być może nie doczeka scalenia z Tajwanem, ale to co on rozpocznie sprawi, że któryś z jego następców dopnie swego. To jak z kostkami domina - teraz należy pstryknąć pierwszy klocek i czekać czekać czekać… mozaika sama się ułoży
- DST
- rasowy masterfulowicz
- Aron
- postuje jak opętany!
Sprawdziłem go i wszystko jasne. On nawet lata samolotem
https://pl.wikipedia.org/wiki/W%C5%82odzimierz_Skalik
Ostatnio zmieniony 01-03-2026, 20:33 przez Aron, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- DST
- rasowy masterfulowicz
Zero zaskoczeniaAron pisze: ↑01-03-2026, 20:25Sprawdziłem go i wszystko jasne
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
To jest mit. Tylko w XX w. Chiny zaliczyly co najmniej trzy twarde polityczne resety połączone z radykalna zmianą kierunku i celów.Nasum pisze: ↑01-03-2026, 20:09Kiedyś gdzieś wyczytałem, że strategia Chin jest rozwinięta na stulecia. Nakreślają cel i cierpliwie czekają - obecny przywódca Chin być może nie doczeka scalenia z Tajwanem, ale to co on rozpocznie sprawi, że któryś z jego następców dopnie swego. To jak z kostkami domina - teraz należy pstryknąć pierwszy klocek i czekać czekać czekać… mozaika sama się ułoży
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- hcpig
Braun ze Skalikiem i reaktywowanym Rychem Czarneckim ostatnio bratali się z też z Hindusami także cały trójkąt Rosja-Iran-Indie zaliczony.DST pisze: ↑01-03-2026, 20:33Zero zaskoczeniaAron pisze: ↑01-03-2026, 20:25Sprawdziłem go i wszystko jasne
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- Aron
- postuje jak opętany!
Chiny to nie państwo, tylko cywilizacja ubrana w szaty państwa. Mogą jako państwo resetować się ile chcą, ale jako cywilizacja będą konsekwentnie podążać swoją drogą.Hatefire pisze: ↑01-03-2026, 20:38To jest mit. Tylko w XX w. Chiny zaliczyly co najmniej trzy twarde polityczne resety połączone z radykalna zmianą kierunku i celów.Nasum pisze: ↑01-03-2026, 20:09Kiedyś gdzieś wyczytałem, że strategia Chin jest rozwinięta na stulecia. Nakreślają cel i cierpliwie czekają - obecny przywódca Chin być może nie doczeka scalenia z Tajwanem, ale to co on rozpocznie sprawi, że któryś z jego następców dopnie swego. To jak z kostkami domina - teraz należy pstryknąć pierwszy klocek i czekać czekać czekać… mozaika sama się ułoży
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Hatefire
Popadnięcie w zalezność od zachodnich mocarstw w XIX w., to też było zaplanowane podążanie swoją drogą? To taki beztreściowy komunał, że można go użyć w każdym czasie wobec każdej cywilizacji.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Aron
- postuje jak opętany!
Dla Chin to był wiek hańby z którego odrobili lekcję. Teraz odwdzięczają się Zachodowi dominacją gospodarczą.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki