POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Krytyka Polityczna właśnie zaliczyła dno. Atakuje mnie relacjami z bib z jakiegoś wixapolu i opisami sesji z dopalaczami niejakiego Jasia Kapeli. Nie o taką lewicę nic nie robiłem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Hatefire pisze:Krytyka Polityczna właśnie zaliczyła dno. Atakuje mnie relacjami z bib z jakiegoś wixapolu i opisami sesji z dopalaczami niejakiego Jasia Kapeli. Nie o taką lewicę nic nie robiłem.

- Hatefire
No, aż mnie to boli. Człowiek się męczy i czyta Piketty'ego, żeby móc dyskutować ;-) A tu w poważnym niby piśmie jest o imprezkach techno na dopalaczach.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Może jest tak, że piszo o tym, o czym odbiorcy chco czytać. Takie czasy panie, kiedyś nawet sam wielce czcigodny Adam Aaron Michnik nad tym ubolewał.
Ożeż kurwa jego w dupę, kim u diaska jest Jaś Kapela?Jimmy Boyle pisze:Hatefire pisze:Krytyka Polityczna właśnie zaliczyła dno. Atakuje mnie relacjami z bib z jakiegoś wixapolu i opisami sesji z dopalaczami niejakiego Jasia Kapeli. Nie o taką lewicę nic nie robiłem.
- Hatefire
Wolałbyś nie wiedzieć. Znaczy ja byłem na bieżąco z KP, ale to czym pisał rzekomy jegomość było poza moim zainteresowaniem. Niemniej jak mnie teraz atakują na fejsie sponsorowanymi reklamami z jego reportażami o ćpaniu dopalaczy, to widać stał się ich priorytet.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
Patrząc na jego włosy i sweterek , to jest to metal.535 pisze:Ożeż kurwa jego w dupę, kim u diaska jest Jaś Kapela?Jimmy Boyle pisze:Hatefire pisze:Krytyka Polityczna właśnie zaliczyła dno. Atakuje mnie relacjami z bib z jakiegoś wixapolu i opisami sesji z dopalaczami niejakiego Jasia Kapeli. Nie o taką lewicę nic nie robiłem.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Nie pytam o imago, widzę siebie gdzieś w okolicach 1988. Pytam kto to kurwa w ogóle jest?
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Czy sobie wyprodukowałem te wspomnienia czy też Jaś przed laty coś tam zabierał głos w tematach blackmetalu a w szczególności o wyższości tegoż nad defmetalem? Być może konfabuluję.
Kerosene keeps me warm.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Jaś Kapela, właśc. Jan Kapela (ur. 1984) – polski poeta i pisarz, zwycięzca pierwszego w historii polskiego slamu. Publicysta Krytyki Politycznej.535 pisze:Nie pytam o imago, widzę siebie gdzieś w okolicach 1988. Pytam kto to kurwa w ogóle jest?
Yntelektualysta znaczy sie.. chyba...

Ostatnio zmieniony 30-03-2019, 21:33 przez Jimmy Boyle, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hatefire
quote="83koper83"]Czy sobie wyprodukowałem te wspomnienia czy też Jaś przed laty coś tam zabierał głos w tematach blackmetalu a w szczególności o wyższości tegoż nad defmetalem? Być może konfabuluję.[/quote]
Jest to całkiem możliwe. Zawsze pierdolił o tematach od rzeczy i zawsze pierdolił na te tematy od rzeczy.
Jest to całkiem możliwe. Zawsze pierdolił o tematach od rzeczy i zawsze pierdolił na te tematy od rzeczy.
Ostatnio zmieniony 30-03-2019, 21:33 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jasiu, jak to Jasiu zatrudnił się w ubojni drobiu. pokazał jak to się tam kręci. był prekursorem. walecznego wegusowstwa. był jakby nie patrzeć przed akcją "leżak". czyli taki wege-wojownik albo walczak z branżą mnięsną*. później coś testował na sobie z dragów. teraz dopalacze. z tymi dopalaczami to trochę przegiął już. bo tu koka, hera, amfetamina, meta. raczej na bogato a nie jakieś gówna za 3 zyla. ale niech mu będzie. bo on chyba krakus. to zohydzić chce tą piękną i rozświetloną Warszawę. wiem, co mówię. nie ma smogu. widzę światła. pałac kultury.
* zastanawia mnie ta jazda na branżę mnięsną. jakiś kreig. jakieś war. o co ho? przecie parówki są very-OK.
a tak w ogóle to kolejny przykład jak lewica sama sobie strzela w krocze. pokazuje taką mniętką faję jako swoją twarz. łatwy pion do zbicia. do zohydzenia. wyśmiania. nazwania cfeluchem. jak kto woli.
ps. dorosły chop. i Jaś. no chyba, że z zakopca. kolega karpia-bułecki.
* zastanawia mnie ta jazda na branżę mnięsną. jakiś kreig. jakieś war. o co ho? przecie parówki są very-OK.
a tak w ogóle to kolejny przykład jak lewica sama sobie strzela w krocze. pokazuje taką mniętką faję jako swoją twarz. łatwy pion do zbicia. do zohydzenia. wyśmiania. nazwania cfeluchem. jak kto woli.
lys på slutten av lys
- Hatefire
Ale za to kurczakach na swój sposób, go szanuję. Ok można nie lubić wegańska czy coś (jak np szanuję), ale wykonał tą dziennikarską pracę solidnie. No ale te opisy jego imprezowania i stymulowania się chemicznego jałowe są. Po prostu chwali się jak to jedzie po bandzie bez żadnej refleksji. Krytyka Polityczna to nie Od Rzeczy, do nich mam wymagania.Ascetic pisze:Jasiu, jak to Jasiu zatrudnił się w ubojni drobiu. pokazał jak to się tam kręci. był prekursorem. walecznego wegusowstwa. był jakby nie patrzeć przed akcją "leżak". czyli taki wege-wojownik albo walczak z branżą mnięsną*. później coś testował na sobie z dragów. teraz dopalacze. z tymi dopalaczami to trochę przegiął już. bo tu koka, hera, amfetamina, meta. raczej na bogato a nie jakieś gówna za 3 zyla. ale niech mu będzie. bo on chyba krakus. to zohydzić chce tą piękną i rozświetloną Warszawę. wiem, co mówię. nie ma smogu. widzę światła. pałac kultury.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
ja też go szanuję. bo z własnej nieprzymuszonej głupoty musiał to oglądać. ale skompensowało mu to TokFM. squirt na squircie na foni Pań dziennikarek. lało się, że w głośnikach było czuć i czuć. i tym samym wpisał się w szablon: giej. wegus. lewus. brawo ON.Hatefire pisze:Ale za to kurczakach na swój sposób, go szanuję. Ok można nie lubić wegańska czy coś (jak np szanuję), ale wykonał tą dziennikarską pracę solidnie. No ale te opisy jego imprezowania i stymulowania się chemicznego jałowe są. Po prostu chwali się jak to jedzie po bandzie bez żadnej refleksji. Krytyka Polityczna to nie Od Rzeczy, do nich mam wymagania.Ascetic pisze:Jasiu, jak to Jasiu zatrudnił się w ubojni drobiu. pokazał jak to się tam kręci. był prekursorem. walecznego wegusowstwa. był jakby nie patrzeć przed akcją "leżak". czyli taki wege-wojownik albo walczak z branżą mnięsną*. później coś testował na sobie z dragów. teraz dopalacze. z tymi dopalaczami to trochę przegiął już. bo tu koka, hera, amfetamina, meta. raczej na bogato a nie jakieś gówna za 3 zyla. ale niech mu będzie. bo on chyba krakus. to zohydzić chce tą piękną i rozświetloną Warszawę. wiem, co mówię. nie ma smogu. widzę światła. pałac kultury.
lys på slutten av lys
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Hatefire pisze: Krytyka Polityczna to nie Od Rzeczy, do nich mam wymagania.

- Hatefire
Ja nie wiem, jak ta ACTA2 zabroni tych memów, to jak wy będziecie się bez nich w internecie porozumiewać.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
przejebane. fakt.Hatefire pisze:Ja nie wiem, jak ta ACTA2 zabroni tych memów, to jak wy będziecie się bez nich w internecie porozumiewać.
ja nie wiem co to będzie. bez tych gif'ów moich ulubionych.

lys på slutten av lys
Czego zwycięzca? To jest od szlamu, czy od slumsów?Jimmy Boyle pisze:Jaś Kapela, właśc. Jan Kapela (ur. 1984) – polski poeta i pisarz, zwycięzca pierwszego w historii polskiego slamu. Publicysta Krytyki Politycznej.535 pisze:Nie pytam o imago, widzę siebie gdzieś w okolicach 1988. Pytam kto to kurwa w ogóle jest?
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Aaaaa, tego to ja już nie wiem (to wikipedia tak mówi), wybacz.535 pisze:Czego zwycięzca? To jest od szlamu, czy od slumsów?Jimmy Boyle pisze:Jaś Kapela, właśc. Jan Kapela (ur. 1984) – polski poeta i pisarz, zwycięzca pierwszego w historii polskiego slamu. Publicysta Krytyki Politycznej.535 pisze:Nie pytam o imago, widzę siebie gdzieś w okolicach 1988. Pytam kto to kurwa w ogóle jest?
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Hatefire pisze:Ja nie wiem, jak ta ACTA2 zabroni tych memów, to jak wy będziecie się bez nich w internecie porozumiewać.