POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
535

Re: POlitykowanie

25-03-2019, 18:54

byrgh pisze:Gdybyście nie kretowali po swoich poobdzieranych piwnicach, to może mielibyscie deczko pojęcia, ile mieszkania chodzą :)
jako dumny właściciel kawalerki w stanie deweloperskim z panem od kredytów w pakiecie, możesz nam tutaj zaprezentować ofertę. Chętnie poczytam, bo jestem żywo zainteresowany tym tematem.
535

25-03-2019, 18:56

Pacjent pisze:Ale dokładnie tym ludzie motywują wpłaty na chałupę Michalkiewicza.
Widzisz to nawet zabawne. Zupełnie podobnie jak z Owsiakiem i Rydzykiem.
535

25-03-2019, 19:07

Byrdziu daruj sobie tego typu korespondencję.

535 wrote:

byrgh wrote:
Gdybyście nie kretowali po swoich poobdzieranych piwnicach, to może mielibyscie deczko pojęcia, ile mieszkania chodzą :)

jako dumny właściciel kawalerki w stanie deweloperskim z panem od kredytów w pakiecie, możesz nam tutaj zaprezentować ofertę. Chętnie poczytam, bo jestem żywo zainteresowany tym tematem.

czy mówiłem ci już, pijaczku, żebyś do mnie nie pisał? dociera to do tych twoich dwóch szarych komórek? po prostu wypierdalaj, jak mam już operować twoim słownictwem i nie rób gnoju, a przynajmniej nie angażuj mnie w swoje urojenia :)

żegnam
byrgh
zahartowany metalizator

25-03-2019, 19:09

Komu się jeszcze pójdziesz poskarżyć? Ja jebię, co za gość :D Dla mnie naprawdę już EOT, bo jesteś beznadziejny.
535

25-03-2019, 19:11

Rozluźnij się. Praca w milicji jest stresująca. Gówno płacą i jeszcze w ryj można zarobić.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

25-03-2019, 19:12

Sybir pisze:@Triceratops: Rozumiem, że chciałeś uczynić to zadanie trudniejszym? Poobiedni odpływ krwi do trzew plus głos Pana Macieja - nie za dużo? Pomijam już kwestię częstotliwości takich seansów, która z racji Twoich zapatrywań na kwestie żywieniowe nie mogła być zbyt duża :>
To sie nazywa "wychodzenie ze strefy komfortu". Jak jest za latwo to jest slabo ;)
Hatefire pisze:
Triceratops pisze:rozwiazywania krzyzowek ;)
O a myślałem że tylko ja na forume oddaję się tej rozrywce ;-)
Oddaje sie regularnie i codzennie, z tym, ze zwykle krzyzowki mnie nudza, preferuje Jolki.
woodpecker from space
Pacjent

25-03-2019, 19:21

535 pisze:
Pacjent pisze:Ale dokładnie tym ludzie motywują wpłaty na chałupę Michalkiewicza.
Z punktu widzenia darczyńców może tak. Nie wiem tylko czy oni wiedzą, że Owsiak to wsadza w swoją chałupę, bo np. kiedyś jakieś zwolenniczki WOŚP chciały mnie za takie stwierdzenie podrapać :) Co do Rydzyka to nie wiem czy jako zakonnik może mieć chałupę na własność.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

25-03-2019, 19:29

Pacjent pisze:
535 pisze:
Z punktu widzenia darczyńców może tak. Nie wiem tylko czy oni wiedzą, że Owsiak to wsadza w swoją chałupę, bo np. kiedyś jakieś zwolenniczki WOŚP chciały mnie za takie stwierdzenie podrapać :) Co do Rydzyka to nie wiem czy jako zakonnik może mieć chałupę na własność.
Możesz się zdziwić, ale nie widzę w tym nic niewłaściwego. Przecież zarówno Owsiak jak i pan Staszek, który jasno sprecyzował swoją prośbę, muszą gdzieś mieszkać i prowadzić normalne życie, działając w ten czy inny sposób. Inna sprawa jest z sługą bożym Tadeuszem, który zapewne ślubował prócz czystości, także życie w ubóstwie. Tymczasem wychodzi na to, że jest najbogatszy z tej trójki. Co nie zmienia faktu, że wszyscy trzej żyją z żebraniny. Różnica jest taka, że miłosierny Rydzu z rozmodlonym Staszkiem utopiliby Jureczka w łyżce wody... Nie słyszałem ze strony Owsiaka podobnych zapędów.
pączek
postuje jak opętany!

25-03-2019, 21:26

Staszek bez kitu jest rozmodlony?
535

25-03-2019, 21:37

Uważasz, że Tadek wpuszcza do studia zdrajców wiary i ojczyzny? Ludzi niesprawdzonych?
pączek
postuje jak opętany!

25-03-2019, 21:44

Na pewno nie. Nie widziałem go u Tadka, co nie znaczy, że go tam nie ma DD
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

25-03-2019, 22:30

535 pisze:
czy mówiłem ci już, pijaczku, żebyś do mnie nie pisał? dociera to do tych twoich dwóch szarych komórek? po prostu wypierdalaj, jak mam już operować twoim słownictwem i nie rób gnoju, a przynajmniej nie angażuj mnie w swoje urojenia :)

żegnam[/i]
Czy to prywatna wiadomość?
Jebać żuli.
535

25-03-2019, 22:42

To jest histeryczna odpowiedź byrdzia zaśmiecająca mi skrzynkę dotycząca publicznej dyskusji, a z czym masz problem?
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

25-03-2019, 22:44

Prywatne wiadomości umieszczasz w otwartej przestrzeni forume? Nie ładnie.
Jebać żuli.
535

25-03-2019, 22:46

Chyba widzisz że ta wiadomość to kontynuacja dyskusji. Nie zrobiłbym tego gdyby nie przedziwna jej forma.
byrgh
zahartowany metalizator

25-03-2019, 22:54

wolff pisze:Prywatne wiadomości umieszczasz w otwartej przestrzeni forume? Nie ładnie.
:D A widziałeś honorowego żula? Matkę przehandlowałby za dwa łyki zwietrzałej berbeluchy. Trwoniącemu cały majątek swojego życia betoniarzowi nie mieści się pod wąskim czółkiem, że oszczędnością i pracą ludzie się bogacą i mają jakieś cele w życiu poza tym, stąd te małostkowe przytyki ;]
Ostatnio zmieniony 25-03-2019, 22:59 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
535

25-03-2019, 22:58

byrgh pisze:
wolff pisze:Prywatne wiadomości umieszczasz w otwartej przestrzeni forume? Nie ładnie.
:D A widziałeś honorowego żula? Matkę przehandlowałby za dwa łyki zwietrzałej berbeluchy.
Twoją na pewno milicyjny cwelu.
535

25-03-2019, 23:05

byrgh pisze: Trwoniącemu cały majątek swojego życia betoniarzowi nie mieści się pod wąskim czółkiem, że oszczędnością i pracą ludzie się bogacą i mają jakieś cele w życiu poza tym, stąd te małostkowe przytyki ;]
Ty jesteś naprawdę pierdolnięty.
Awatar użytkownika
trup

25-03-2019, 23:11

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
ODPOWIEDZ