POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
535

Re: POlitykowanie

12-10-2021, 08:49

Ascetic pisze:
12-10-2021, 08:44
Pacjent pisze:
12-10-2021, 08:38
Hatefire pisze:
12-10-2021, 08:20

O stalinowskiej propagandzie nic mi nie wiadomo, bo to komentarz do aktualnie istniejących środowisk, do których zalicza się Pierdziewicz, a Stalin nie żyje od około 70 lat. Natomiast ani proletariackie pochodzenie (choć u mnie to raczej drobnomieszczańskie) ani umiejętność posługiwania się językiem polskim (nieskromnie dodam, że moja polszczyzna jest lepsza niż większości tych nacków) nie jest dla mnie czymś wstydliwym. No chyba, że jako panicz i dziedzic, herbu chuj złoty na na brunatnym polu, uważasz to za dyskredytujące.
Dobrze wszystko wiesz. To Stalin przypisał polskim nacjonalistom brunatny kolor i tak to ciągnięcie do dzisiaj, mimo oczywistych różnic i faktu z jak głęboką niechęcią spotyka się niemiecki nacjonalizmu i imperializm wśród polskich narodowców, co było słychać w trakcie wystąpienia Bąkiewicza. Najciekawsze jest to, że Twój ruch polityczny był w sojuszu polityczno-wojskowym z III Rzeszą od 23 sierpnia 1939 r. do 22 czerwca 1941 r.
Czy ja dobrze czytam, że ten koleżka broni, brunatnych, czyli kolejną kolumnę PiSu? Dodam, po Kukizie, kolejną.
Konsekwentnie. Z tym, że broniąc pedofilskiej mafii ciężko się bardziej ubrudzić.
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-10-2021, 08:53

Hatefire pisze:
12-10-2021, 08:46
Pacjent pisze:
12-10-2021, 08:38
Dobrze wszystko wiesz. To Stalin przypisał polskim nacjonalistom brunatny kolor i tak to ciągnięcie do dzisiaj, mimo oczywistych różnic i faktu z jak głęboką niechęcią spotyka się niemiecki nacjonalizmu i imperializm wśród polskich narodowców, co było słychać w trakcie wystąpienia Bąkiewicza. Najciekawsze jest to, że Twój ruch polityczny był w sojuszu polityczno-wojskowym z III Rzeszą od 23 sierpnia 1939 r. do 22 czerwca 1941 r.
Tak mój ruch polityczny. Do dziś posiadam legitymację Kominternu. Czasem wyciągam i wspominam stare dobre czasy.

Akurat członków organizacji, z którą mógłbym się w ówczesnych Niemczech się identyfikować czyli SPD, to Hitler zamykał w obozach. Te twoje żałosne próby sugerowania innym jakiś zbrodniczych poglądów są tak nędzne intelektualnie, że naprawdę sobie daruj, bo się tylko kompromitujesz.
Przecież głosowałeś na Lewicę, ze szczególnym naciskiem na Razem. Kogo tu chcesz czarować?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

12-10-2021, 09:01

Pacjent pisze:
Przecież głosowałeś na Lewicę, ze szczególnym naciskiem na Razem. Kogo tu chcesz czarować?
Przed chwila mówiłeś o jakimś sojuszu z Hitlerem. Rozumiem, że mamy zacząć przepisywać podręczniki historii uwzględniając Pakt Ribbentrop-Zandberg. Nikt nikomu nie każe lubić i głosować na Razem, zresztą żadnej agitacji tu nigdy nie prowadziłem, referuję jak już to swoje poglądy na określone sprawy, w temacie o wyborach napisałem na kogo głosuję i tyle. Natomiast, ty wyjaśnij jaki ma to związek z twoim poprzednim wpisem? Widzę przyjąłeś swoją ulubioną taktykę. Pierdolniesz co ci palce na klawiaturę przyniosą, a potem próbujesz to rozmywać i zmieniać temat.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
nicram

12-10-2021, 09:02

Razem było w sojuszu polityczno-wojskowym z III Rzeszą. Halo, czy mamy na pokładzie lekarza? :-D
all the monsters will break your heart
535

12-10-2021, 09:06

nicram pisze:
12-10-2021, 09:02
Razem było w sojuszu polityczno-wojskowym z III Rzeszą. Halo, czy mamy na pokładzie lekarza? :-D
Nie "było", tylko "jest". Powstanie trwa. Co prawda fałszowane przez jakieś stare baby, ale trwa.
Pacjent

12-10-2021, 09:22

Hatefire pisze:
Pacjent pisze:
Przed chwila mówiłeś o jakimś sojuszu z Hitlerem. Rozumiem, że mamy zacząć przepisywać podręczniki historii uwzględniając Pakt Ribbentrop-Zandberg. Nikt nikomu nie każe lubić i głosować na Razem, zresztą żadnej agitacji tu nigdy nie prowadziłem, referuję jak już to swoje poglądy na określone sprawy, w temacie o wyborach napisałem na kogo głosuję i tyle. Natomiast, ty wyjaśnij jaki ma to związek z twoim poprzednim wpisem? Widzę przyjąłeś swoją ulubioną taktykę. Pierdolniesz co ci palce na klawiaturę przyniosą, a potem próbujesz to rozmywać i zmieniać temat.
Zandberg wprost odwołuje się do internacjonalistycznego komunizmu, a SLD wywodzi się z linii KPP-PPR-PZPR. Proste i oczywiste w przeciwieństwie do porównań dzisiejszego ONR-u z NSDAP.
W nawiązaniu do tematyki powstańczej wywołanej przez jedną zacną panią, wyrobioną "metodą na wnuczka" w kiepską politykę, warto podkreślić kto podczas Powstania Warszawskiego najmocniej lał brunatne ścierwo, a mianowicie zgrupowanie Chrobry II, i kto tam walczył. Może mózgi wyprane przez komunistyczną propagandę, kontynuowaną przez GW, coś załapią.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
nicram

12-10-2021, 09:27

Robcio. twój móżdżek wyprany przez pedofilów w sutannach i faszystów z Konfy, niestety nic nie łapie. Zrób sobie i innym przysługę. Poproś opiekunów o uśpienie.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Bloodcult

12-10-2021, 09:31

Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

12-10-2021, 09:49

Pacjent pisze:
12-10-2021, 08:03
Widzę, że stalinowska propaganda na temat polskiego nacjonalizmu jest ciągle żywa w wielu proletariackich, polskojęzycznych rodzinach.
Kto na masterfulu jest Polakiem, a kto forumowiczem polskojęzycznym?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
535

12-10-2021, 09:53

Pacjent pisze:
12-10-2021, 09:22
Hatefire pisze:
Pacjent pisze:
Zandberg wprost odwołuje się do internacjonalistycznego komunizmu, a SLD wywodzi się z linii KPP-PPR-PZPR. Proste i oczywiste w przeciwieństwie do porównań dzisiejszego ONR-u z NSDAP.
W nawiązaniu do tematyki powstańczej wywołanej przez jedną zacną panią, wyrobioną "metodą na wnuczka" w kiepską politykę, warto podkreślić kto podczas Powstania Warszawskiego najmocniej lał brunatne ścierwo, a mianowicie zgrupowanie Chrobry II, i kto tam walczył. Może mózgi wyprane przez komunistyczną propagandę, kontynuowaną przez GW, coś załapią.
"Kto NAJMOCNIEJ LAŁ..." Robert, a kto był sekundantem? Kto to oceniał? Zgaduję, że w tym chaosie ciężko było o takie oceny. Szczególnie zabawnie brzmią one w ustach gościa we fleku udającego wiecznego partyzanta. Czy twoje pierdolenie jest więcej warte, niż relacja ludzi, którzy tam fizycznie byli? Przecież nie jesteś aż tak tępy, by się w tak żenujący sposób ośmieszać. To nie mecz motoru z lublinianką. Nie bitka o pół wina na dzielni pod nocnym. Nie ostry spór o "generała" z popielniczki. Kapujesz Rob?
Awatar użytkownika
Ascetic

12-10-2021, 09:54

Headcrab pisze:
Pacjent pisze:
Widzę, że stalinowska propaganda na temat polskiego nacjonalizmu jest ciągle żywa w wielu proletariackich, polskojęzycznych rodzinach.
Odwróciłbym pytanie, albo przynajmniej inaczej je zadał.Tak na prawdę interesuje go zupełnie coś innego. Kto jest Żydem, a kto Niemcem? Szykuje już odpowiednie listy. Trójkąty do doszycia w szufladzie już czekają.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Ascetic

12-10-2021, 12:35

Tak, kurwa za swoje. Huja za swoje. Jak się okazuje za kińskie.

I niech mi tu nie stękają dwa konfederaty, pacjent i mistrzpierdów, że nie piątakolumnapisowska.

Tak to dzisiaj idzie:

Obrazek

https://next.gazeta.pl/next/7,151003,27 ... =BoxOpImg4

A nazwa obligo genialna, "Pan-da", kiński Pan da, robakowi z cebulandi da (choć rozumiem, że do zwierzaka chcieli nawiązać, a wyszło jak zawsze).
lys på slutten av lys
535

12-10-2021, 12:47

Ascetic pisze:

I niech mi tu nie stękają dwa konfederaty, pacjent i mistrzpierdów, że nie piątakolumnapisowska.

Tak to dzisiaj idzie:

Obrazek

A nazwa obligo genialna, "Pan-da", kiński Pan da, robakowi z cebulandi da (choć rozumiem, że do zwierzaka chcieli nawiązać, a wyszło jak zawsze).
Sławek Świerzyński, urodziny, szesnaście milionów płyt na fakturę, teraz to...może wystarczy włączyć myślenie? Być może jednak oni liczą, że skoro chińczyk daleko to nie trzeba będzie oddawać? Myślenie magiczne jest ostatnio w modzie. Nie tylko w nieruchomościach. Poza tym #mniejszezło. Czuwaj!
Awatar użytkownika
Ascetic

12-10-2021, 12:51

535 pisze:
12-10-2021, 12:47
Ascetic pisze:

Tak to dzisiaj idzie:

Obrazek

Sławek Świerzyński, urodziny, szesnaście milionów płyt na fakturę, teraz to...może wystarczy włączyć myślenie? Być może jednak oni liczą, że skoro chińczyk daleko to nie trzeba będzie oddawać? Myślenie magiczne jest ostatnio w modzie. Nie tylko w nieruchomościach. Poza tym #mniejszezło. Czuwaj!

Z tym świerżyńskim jest coś na rzeczy. Naopowiadał bajek dla niedorozwojów, jak rynek zawojował, a tam nawet marne 10 tys. kińczyków o nim nie słyszało. Tu jest i bedzie to samo. Naopowiadają dyrdymałów, nieweryfikowalnych, które będą powielać cwele z #mniejszezło i #piątkakonfpederastii. Licząc, że skośny nie zorganizuje sobie tutaj windykatora. Czuwaj!
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

12-10-2021, 13:16

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Pacjent

12-10-2021, 16:26

Headcrab pisze:
Pacjent pisze:
Jest tu grupa osób, które mają kompleksy z powodu swojego miejsca urodzenia i śmiało o tym piszą, wręcz uznając Polaków za naród gorszego sortu.
Awatar użytkownika
Hatefire

12-10-2021, 16:30

Pacjent pisze:
Jest tu grupa osób, które mają kompleksy z powodu swojego miejsca urodzenia i śmiało o tym piszą, wręcz uznając Polaków za naród gorszego sortu.
Konkretnie, kolego konkretnie, a nie ogólniki :D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Pacjent

12-10-2021, 17:17

Hatefire pisze:
12-10-2021, 16:30
Pacjent pisze:
Konkretnie, kolego konkretnie, a nie ogólniki :D
Konkretnie to już mówiłem o tym konkretnym osobom, co najmniej 5 razy. Poza tym każdy wie komu polskość śmierdzi.
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

12-10-2021, 17:55

Ja nie wiem, a jestem ciekaw.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
hcpig

12-10-2021, 17:59

Pacjent pisze:
12-10-2021, 17:17
Konkretnie to już mówiłem o tym konkretnym osobom, co najmniej 5 razy. Poza tym każdy wie komu polskość śmierdzi.
Ale tylko Fanatyk i Panopticon czy ktoś jeszcze?
Yare Yare Daze
ODPOWIEDZ