POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Re: POlitykowanie
Pan karakan pierdoli od rzeczy jak zwykle zresztą
a juz widzę jak rolnik hurtownik, posiadacz kilkuset hektarów po słowach karakana z radością będzie zapierdalał na targowisko żeby sprzedać swoje kilkadziesiąt ton ziemniaków klientom którzy będa chcieli kupić po kilka kilogramów....
a rolnik detalista, ja ich nazywam hobbystami, posiadacz kilku hektarów, i tak sprzedaję to czego ma za dużo bez pośredników
a juz widzę jak rolnik hurtownik, posiadacz kilkuset hektarów po słowach karakana z radością będzie zapierdalał na targowisko żeby sprzedać swoje kilkadziesiąt ton ziemniaków klientom którzy będa chcieli kupić po kilka kilogramów....
a rolnik detalista, ja ich nazywam hobbystami, posiadacz kilku hektarów, i tak sprzedaję to czego ma za dużo bez pośredników
Ostatnio zmieniony 09-10-2021, 21:18 przez Stoigniew, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A ja przypominam, że jesteś tak naćpany, że w dziale "dowcipy" wklejasz politykę, a w dziale "polityka" sport. Robert Niebieska Karta?

lys på slutten av lys
No nie wiem jakie rolnik może płacić podatki przywożąc z Proszowic żuka kartofli na Rybitwy? Oprócz placowego, podatków w paliwie, jedzeniu, fajkach i flaszce, którą obróci na pace. Rozumiem, że kaczy kuper biegle porusza się w tych zagadnieniach, całe życie grzejąc dupę u matki na piecu. Przecież, gdyby go matka po cukier do sklepu wysłała to wyłapałby w pysk i wrócił bez gotówki. Przypominam, że ten człowiek zarządza całkiem dużym krajem w środku Europy.Ascetic pisze: ↑09-10-2021, 21:05Myślałem o tym, że rolnik bedzie mógł każdy pln sprzedać bezpośrednio, bez pośrednika. Teraz być może to też nie jest trudne - nie wiem. Mam nadzieję, że będzie to też dotyczyło alkoholi. Gdzieś mi mignęło w kontekście tego, że do 100 tys. nie będzie płacił podatku. Muszę doczytać co z tymi targowiskami. Dodając do tego spazmy dzisiaj kosika-kamyczka to, te złożenie wniosku do sejmu o rozwiązanie sejmu, sugerują, że celnie pis wstrzelił się w potrzeby rolników.
- dzik
- zahartowany metalizator
Nie bardzo wiem co to ma wspólnego z polityką według katolickich faszystów.
dobry kościół to kościół spalony
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Rosario Silva de Lapuerta, która, w imieniu TSUE zobowiązała Polskę do wypłaty kar za Turów jest Hiszpanką. Z kim graniczy Hiszpania i z jakiego kraju jest trener reprezentacji Polski? Połącz kropki i włącz myślenie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Też nie wiem co o tym sądzą katoliccy faszyści. Miało być w sporcie, ale najwyraźniej wczoraj podczas oglądania meczu coś mi się porąbało.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
https://nczas.com/2021/10/08/lukaszenka ... -dystansu/ białorusi już nie ma XD
rzułf
- nicram

wonsz pisze: ↑10-10-2021, 23:09https://nczas.com/2021/10/08/lukaszenka ... -dystansu/ białorusi już nie ma XD

zrobiliście mi poranek koledzy...

all the monsters will break your heart
Pod tym artykulikiem o Bialorusi ciekawe komentarze są. Rzuciłem tylko okiem. Siedzą piwniczaki niedorozwoje i rozwiązują problemy wielkiego świata. Zamiast matce węgla przynieść, drzwi do drewnianego wychodka wreszcie naprawić i podeprzeć, żeby się nie kiwał.
- Hatefire
Ja to bym nawet zapłacił, żeby mi pewne rzeczy na działce zrobili. Czasu zawsze nie starcza, żeby wszystko ogarnąć. Wiadomo takie nieskomplikowane sprawy, do których wystarcza szpadel, powinni się nadać.
Edit:
Rebus rozwiązany, widzę kolejny szlagwort, bo widać łączenie kropek się przejadłoNo, to chyba „rebus rozwiązany”

Ostatnio zmieniony 11-10-2021, 08:21 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
Szwecja chyba nie. Olej napędowy do patriotycznego passata powyżej ośmiu zyla.
- Bloodcult
Przestań szkalować Passata B5
- Hatefire
Na marginesie mój brat chyba już piąty rok mieszka w Bawarii. No i wniosek samochody nie są tam tańsze niż w Polsce. Różnica jest tylko w tym, że jest lepszy wybór i więcej ofert. Sam sprowadzałem dla ojca Merca A klasę w automacie (ma wyciągniętą endoprotezę biodra z powodu powikłań i nie po drodze mu ze sprzęgłem), bo u nas bieda w ofertach była. Łatwo sobie wyobrazić co w takim razie zjeżdża, skoro opłaca im się przeflancować ten szrot te kilkaset km i sprzedać z zyskiem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Jakim autkiem jeżdżą patrioci ?
- Hatefire
Póki co chodzą na piechotę, jak na pielgrzymkach. Za niedługo będą dumnie jeździć Izerami. Mateusz obiecał

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Ja na pielgrzymce na jednym z odcinków prowadziłem zwłokobusa (bo mam doświadczenie w jeździe dużymi autami). I co teraz ?
- Bloodcult
Jak o wszystkim