POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
#mniejszezlo
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Jeżeli to prawda, płaszczak powinien wylecieć nie dotykając podłoża w drodze do aresztu. W każdym innym , niż bantustan kraju.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mogę się założyć, że to prawda, bo robienie dobrze Amerykanom to konstytucja miejscowych polityków.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Tylko chciałbym zauważyć jeden drobiazg. Tym ruchem zrobili dobrze wszystkim. Podejrzewam, że wszyscy mają ubaw po pachy z tych nieudaczników. Ciekawe kiedy suweren się zorientuje, że padł ofiarą chamskiego oszustwa?
Tymczasem w przyszłym roku ziemniaki po 10 zyla za kilogram. Trzeba przyznać , że mają rozmach skurwisyny. https://businessinsider.com.pl/firmy/po ... ku/0dptvl3
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
pietruszka już kiedyś kosztowała 20 zyla, to czemu ziemniaki mają nie kosztować 10 - oni mogą wszystko !
-
Czym mniej zjemy ziemniaków tym szybciej obniżymy temperaturę na Ziemi. Przecież to proste.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
F-16, F-35, F-pińćset pięć. Tymczasem wychodzi na to, że polskiej racji stanu najbardziej przysłużył się Tu-154.
Kerosene keeps me warm.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
- mad
- weteran forumowych bitew
- Ascetic
Akurat z tym rolnictwem co dzisiaj knyp przedstawił, to nawet niegłupie. Resztą później.
lys på slutten av lys
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Ta, polaki bogate, byle nie Tusk!
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
Nie wiem. Nie znam się. Natomiast każdą obietnicę, czy działanie powinno się zaczynać od źródeł finansowania. Przynajmniej ja tak robię. Jak postępuje karakan ze swoją bandą kurew i złodziei to mniej więcej już wiadomo.
Ostatnio zmieniony 09-10-2021, 21:05 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Jakby ktoś chciał więcej poczytać o globalnym ociepleniu, zapraszam na ulubioną stronę Pacjenta.
https://www.bibula.com/?s=ocieplenie
W artykule można przeczytać między innymi:
https://www.bibula.com/?p=119184Nie wierzę w ocieplenie klimatu – Mieczysław S. Ostojski
Od dłuższego czasu zabierałem się do napisania tego artykułu, ale nowe informacje pojawiające się w mediach powodowały, że wstrzymywałem się, aż w końcu siadłem i zacząłem pisać o nowej religii, czyli wierze w … zmianę klimatu.
W artykule można przeczytać między innymi:
Praktycznie już od 2008 r. zaczyna się rodzić nowa religia, której DOGMATEM jest wiara w zmiany klimatu.
Pacjent też lubi rzucać takimi tekstami. Co za zbieg okoliczności.WMO proponowało program szkoleń, który miał przekonać NIEWIERZĄCYCH w zmianę klimatu, czyli wyszkolić „misjonarzy” nowej religii i skierować ich na krucjatę przeciwko „niewiernym”.

Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Robert lubi także używać słowa "szmondak". król żebraków staszek lubi to.
- Ascetic
Myślałem o tym, że rolnik bedzie mógł każdy plOn sprzedać bezpośrednio, bez pośrednika. Teraz być może to też nie jest trudne - nie wiem. Mam nadzieję, że będzie to też dotyczyło alkoholi. Gdzieś mi mignęło w kontekście tego, że do 100 tys. nie będzie płacił podatku. Muszę doczytać co z tymi targowiskami. Dodając do tego spazmy dzisiaj kosika-kamyczka to, te złożenie wniosku do sejmu o rozwiązanie właśnie sejmu, sugeruje, że celnie pis wstrzelił się w potrzeby rolników.
Ostatnio zmieniony 09-10-2021, 21:10 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Ascetic
XD Mówię od lat, że gość gada komunikatami. Funcjonariusz rzucony na odcinek forume, a miał łączyć kropki i myśleć samodzielnie LOLHeadcrab pisze: ↑09-10-2021, 20:58Jakby ktoś chciał więcej poczytać o globalnym ociepleniu, zapraszam na ulubioną stronę Pacjenta.
https://www.bibula.com/?p=119184Nie wierzę w ocieplenie klimatu – Mieczysław S. Ostojski
Od dłuższego czasu zabierałem się do napisania tego artykułu, ale nowe informacje pojawiające się w mediach powodowały, że wstrzymywałem się, aż w końcu siadłem i zacząłem pisać o nowej religii, czyli wierze w … zmianę klimatu.
W artykule można przeczytać między innymi:Praktycznie już od 2008 r. zaczyna się rodzić nowa religia, której DOGMATEM jest wiara w zmiany klimatu.Pacjent też lubi rzucać takimi tekstami. Co za zbieg okoliczności.WMO proponowało program szkoleń, który miał przekonać NIEWIERZĄCYCH w zmianę klimatu, czyli wyszkolić „misjonarzy” nowej religii i skierować ich na krucjatę przeciwko „niewiernym”.![]()
lys på slutten av lys
-
Pseudokibicom przypominam, że Lewandowski nie zagrał z Anglią, bo nabawił się kontuzji z jakąś tam Andorą, a dzisiaj (25 minuta) zaliczył już dwa mocne wjazdy po kościach.