Nie no tylko porównał ofiarę do prostytutki i uznał, że rzekoma usługa jest przewartościowana.Pacjent pisze:Dobra, dobra. Nie uciekaj. Gdzie bronił sprawcy?
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No bo jest i jeszcze płaci za to kto inny. Gdzie bronił sprawcy?Hatefire pisze:Nie no tylko porównał ofiarę do prostytutki i uznał, że rzekoma usługa jest przewartościowana.Pacjent pisze:Dobra, dobra. Nie uciekaj. Gdzie bronił sprawcy?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
Alez ja rozumiem wszystko, nikt z nikim nie musi sie zgadzac, mozna za kims nie przepadac, nie lubic czy nawet nie znosic, ale zeby kurwa nienawidziec? Przeciez to nie jakis zbrodniarz, morderca czy ludobojca, bo dla takich mozna zywic takie uczucia. Inna sprawa, ze nienawidziec osobe nieznajoma to dosc dziwne z punktu widzenia logiki, uczuciem obdarza sie osoby znajome. Ale nienawisc to niski poziom swiadomosci tak czy inaczej.Hatefire pisze:Akurat kolego wypowiadałem się na tym forum kiedyś na temat Polańskiego. Bardzo negatywnie. Natomiast to, że ktoś jest starym dziadem, a wypowiada się publicznie. No sorry mam prawo wyrazić swoją opinię na temat jego poglądów.Triceratops pisze:No jezeli to byl ktos z twojej rodziny to rozumiem, ze moze to byc uzasadnione uczucie, ale jezeli nie to np adwokatow Polanskiego tez nienawidzisz? Gadasz teraz jak male dziecko co troche robi taki zgrzytliwy dysonans, tu uczone dysuty aj waj, bulke przez bibulke, bo logika, bo nauka, a tutaj nienawisc do jakiegos starego dziada, ze ma zdanie inne na jakis temat.
woodpecker from space
- Hatefire
No ale uważasz, że nazwanie ofiary gwałtu prostytutką jest ok?Pacjent pisze:No bo jest i jeszcze płaci za to kto inny. Gdzie bronił sprawcy?Hatefire pisze:Nie no tylko porównał ofiarę do prostytutki i uznał, że rzekoma usługa jest przewartościowana.Pacjent pisze:Dobra, dobra. Nie uciekaj. Gdzie bronił sprawcy?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Alez ja rozumiem wszystko, nikt z nikim nie musi sie zgadzac, mozna za kims nie przepadac, nie lubic czy nawet nie znosic, ale zeby kurwa nienawidziec? Przeciez to nie jakis zbrodniarz, morderca czy ludobojca, bo dla takich mozna zywic takie uczucia. Inna sprawa, ze nienawidziec osobe nieznajoma to dosc dziwne z punktu widzenia logiki, uczuciem obdarza sie osoby znajome. Ale nienawisc to niski poziom swiadomosci tak czy inaczej.[/quote]Triceratops pisze:Akurat kolego wypowiadałem się na tym forum kiedyś na temat Polańskiego. Bardzo negatywnie. Natomiast to, że ktoś jest starym dziadem, a wypowiada się publicznie. No sorry mam prawo wyrazić swoją opinię na temat jego poglądów.
O jezu kwestia językowa, Ty przecież moich poglądów też nie darzysz sympatią. Czy powiesz, że ich nienawidzisz, nie lubisz, nie zgadzasz się, to aż taka różnica?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- zahartowany metalizator
O Jezu, kwestia językowa ;)Hatefire pisze:No ale uważasz, że nazwanie ofiary gwałtu prostytutką jest ok?
- Hatefire
Zawiodłeś mnie Byrdziu. Myślimy inaczej, ale serio nie podejrzewałem cię o obronę takiego skurwysyństwa.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Skaut
- Triceratops
Nie wiem czy nie darze, bo ich raczej nie znam, ale z pewnoscia nie nienawidze, to by bylo kompletnie bez sensu.Hatefire pisze:O jezu kwestia językowa, Ty przecież moich poglądów też nie darzysz sympatią. Czy powiesz, że ich nienawidzisz, nie lubisz, nie zgadzasz się, to aż taka różnica?
woodpecker from space
- Lukass
Heh, jest pewna różnica pomiędzy przespaniem się z podpitą dziewczyną oraz przespaniem się z taką, która nie kojarzy, co się dzieje. A zdaje się o tej drugiej sytuacji była mowa.Pacjent pisze:No właśnie. Kto nigdy nie przeleciał podpitej dziewczyny? Ostrzegam, że przyznanie się do "winy" oznacza ostry hejt ze strony nieokrzesanych użytkowników.Lukass pisze:byrgh pisze:Rafała "kto nigdy nie wykorzystał nietrzeźwej" Ziemkiewicza.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Hatefire
Klasyka. Ziemkiewicz zapodał swego czasu tą metodę. W sumie mu się nie dziwię. Z takim ryjem, to faktycznie trzeźwej nie poderwie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Co, ja? Tak własnie powstają plotki i dezinformacja, jak ta z trzynastolatką :(Pacjent pisze:Dobra, dobra. Nie uciekaj. Gdzie bronił sprawcy?Hatefire pisze:Zacytowałem jego wypowiedź. Jeśli uważasz, że jest ok to nie mamy o czym mówić.Pacjent pisze:W którym miejscu go bronił?!
No właśnie. Kto nigdy nie przeleciał podpitej dziewczyny? Ostrzegam, że przyznanie się do "winy" oznacza ostry hejt ze strony nieokrzesanych użytkowników.Lukass pisze:byrgh pisze:Rafała "kto nigdy nie wykorzystał nietrzeźwej" Ziemkiewicza.
- Hatefire
Z 13 latką żadna dezinformacja. Jest wyrok.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
To banalne.Pacjent pisze:Potrafisz uzasadnić dlaczego Michalkiewicz jest szmatą?Hatefire pisze:We mnie jest mnóstwo nienawiści i się tego nie wstydzę. Przy tego typu wypowiedziach jak tej szmaty Michalkiewicza, nienawidzę tak bardzo, że życzę raka trzustki.Jimmy Boyle pisze:Towarzysze, skąd w was tyle nienawiści.
- trup
nienawiść jest raczej wyrazem dogłębnej świadomości a nie niskiej.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
No co Ty? Miała 13,5. W dodatku trochę się zgodziła. A Gwałciciel wynagrodził jej nowymi jeansami. A w ogóle taki jeden gwał wobec milionów gwałtów na świecie,... Przypierdalasz się...Hatefire pisze:Z 13 latką żadna dezinformacja. Jest wyrok.
-
Mówisz? Czyli głęboka nienawiść inkwizycji do heretyków była przejawem superświadomości? ;)trup pisze:nienawiść jest raczej wyrazem dogłębnej świadomości a nie niskiej.
To oczywista myśl, ale jakże prawdziwa: nienawiść zazwyczaj świadczy o nas samych. Nigdy nie zrozumiem, jak można darzyć kogoś nienawiścią (albo ogóły) na podstawie szczątkowych informacji, z mediów. Poza tym, ja np. z reguły uciekam od negatywnych emocji, u Was przypomina to dyskusje antyfanów nt. Behemotha ;)
Ostatnio zmieniony 23-03-2019, 00:48 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
- trup
byrgh pisze:Mówisz? Czyli głęboka nienawiść inkwizycji do heretyków była przejawem superświadomości? ;)trup pisze:nienawiść jest raczej wyrazem dogłębnej świadomości a nie niskiej.
To oczywista myśl, ale jakże prawdziwa: nienawiść zazwyczaj świadczy o nas samych. Nigdy nie zrozumiem, jak można darzyć kogoś nienawiścią (albo ogóły) na podstawie szczątkowych informacji, z mediów. Poza tym, ja z reguły uciekam od negatywnych emocji, u Was przypomina to dyskusje antyfanów nt. Behemotha ;)
To nie była nienawiść. Strach. Paranoja. Nie nienawiść.
- Triceratops
Hoho, niezle, a agresja pewnie wyrazem doglebnej dobroci. Masturbacja pewnie wyrazem doglebnej seksualnosci.trup pisze:nienawiść jest raczej wyrazem dogłębnej świadomości a nie niskiej.
woodpecker from space
- Hatefire
Koledzy ułatwię wam zadanie. Nienawidzę gwałcicieli i ludzi publicznie ich broniących. Być może to świadczy o mojej "niskiej świadomości". Nigdy nie ukrywałem że prosty ze mnie człowiek.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy