POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
byrgh
zahartowany metalizator

Re: POlitykowanie

22-03-2019, 21:56

Bo nie płakał nad losem trzynastolatki bestialsko zgwałconej przez przebrzydłego pedofila w sukience. Pozdrawiam.
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

22-03-2019, 22:03

byrgh pisze:Bo nie płakał nad losem trzynastolatki bestialsko zgwałconej przez przebrzydłego pedofila w sukience. Pozdrawiam.
Cała ta sytuacja pokazuje jakimi debilami są ci, którzy to tak odebrali.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
trup

22-03-2019, 22:04

No sorry ale z jedwabiu to on nie jest.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

22-03-2019, 22:05

Pacjent pisze:
byrgh pisze:Bo nie płakał nad losem trzynastolatki bestialsko zgwałconej przez przebrzydłego pedofila w sukience. Pozdrawiam.
Cała ta sytuacja pokazuje, jakimi debilami są ci co go bronią.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

22-03-2019, 22:09

W sylwestra przyjechał z wódką. Pozasłaniał okna. Pił i powtarzał, że to będzie mój najlepszy sylwester w życiu. Gwałcił mnie przez całą noc.

Powtarzałam, że nie chcę, ale on robił to jeszcze mocniej. Czasem w trakcie krzyczał: „I Bóg cię przestał kochać”. Gdy bardzo się wyrywałam, głodził mnie przez kilka dni.

Któregoś dnia rzucił: „Mała, przytyłaś ostatnio i wymiotujesz”. Zrobił mi test ciążowy. Krzyczał: „Nie chcę mieć bachora”. Potem zabrał do znajomej ginekolog. Zabili moje dziecko. Długo później krwawiłam, bardzo mnie bolało.
Stanisław Michalkiewicz pisze: Dostać milion złotych za molestowanie, że tam ktoś kiedyś wsadził rękę pod spódniczkę, no któż by nie chciał. Wiele pań za mniejsze pieniądze spódniczki podciąga.

Miliona złotych to taka panienka jedna z drugą przez całe życie może nie zarobić, a tutaj za jednego sztosa. No to żadne kurwy nie są tak wysoko wynagradzane na całym świecie
Jeśli to wam nie zgrzyta, to najzwyczajniej wami gardzę.

Edit: Byrgh wiadomo, że nie zgadzamy się, bo mamy różne światopoglądy, ale uważałem, że masz kręgosłup i nie będziesz bronił tej świni.
Ostatnio zmieniony 22-03-2019, 22:18 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Pacjent

22-03-2019, 22:15

trup pisze:
Pacjent pisze:
Cała ta sytuacja pokazuje, jakimi debilami są ci co go bronią.
"Pani sędzia Łosik przyznała te wszystkie apanaże panience nie od sprawcy tego molestowania, tylko od zgromadzenia Księży Chrystusowców. I to z kuriozalnym uzasadnieniem - ocenił. - Widać, że stopień zidiocenia niezawisłych sądów staje się niepokojący - dodał."
To jest istota sprawy. Język oczywiście publicystyczny i być może brutalny, zwłaszcza w pozostałej części wypowiedzi, ale różne barany docenią go dopiero wtedy gdy ktoś oskarży ich o rzekome molestowanie sprzed lat lub gdy będą musieli zapłacić odszkodowanie za kogoś, tak jak jest w tym przypadku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
uglak

22-03-2019, 22:19

byl w pracy - jesli cos wydarzy sie w firmie to masz prawo ja pozwac. nie widze tutaj zadnych spiskow.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Hatefire

22-03-2019, 22:22

Kurwa żadne rzekome molestowanie. Sąd go prawomocnie skazał. Ludzie kurwa wy nie macie przyzwoitości.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

22-03-2019, 22:23

Hatefire pisze:
Jimmy Boyle pisze:Towarzysze, skąd w was tyle nienawiści.
We mnie jest mnóstwo nienawiści i się tego nie wstydzę.
Ja bym sie wstydzil, nienawisc oznacza bardzo niski poziom swiadomosci. Nienawidziec starego dziadka, ze cos sobie tam pierdoli pod nosem? Zalosne doprawdy. Zajebal ci stara, podpalil chate czy moze ojebal cie na kase?
woodpecker from space
Pacjent

22-03-2019, 22:26

uglak pisze:byl w pracy - jesli cos wydarzy sie w firmie to masz prawo ja pozwac. nie widze tutaj zadnych spiskow.
Właśnie skazanie tego zgromadzenia na podstawie paragrafu mówiącego o zleceniu przestępstwa jest stwierdzeniem spisku.
PS. Rozumiem, że jeśli Twój pracownik zgwałci kogoś w "dniu roboczym" to bierzesz wszystko na klatę.
Awatar użytkownika
Hatefire

22-03-2019, 22:27

Triceratops pisze:Ja bym sie wstydzil, nienawisc oznacza bardzo niski poziom swiadomosci. Nienawidziec starego dziadka, ze cos sobie tam pierdoli pod nosem? Zalosne doprawdy. Zajebal ci stara, podpalil chate czy moze ojebal cie na kase?
Bronił gwałciciela 13 latki. Dla mnie to dobry powód do nienawiści. Jeśli uważasz inaczej, to świadczy o tobie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
byrgh
zahartowany metalizator

22-03-2019, 22:28

Już kiedyś przyznawałem, że poleciał zbyt mocno, jak nie ze względów opiniotwórczości, to moralnych, ale tym słownictwem wpisujecie się w obrazek statystycznego polaczka, w którego oczach przekreślony jest każdy, komu zdarzy się pierdolnąć w życiu jakąś głupotę. Ale oczywiście w klimacie podwójnych standardów. Postawcie go od razu pod pręgierzem wraz z pedofilami.
Awatar użytkownika
Hatefire

22-03-2019, 22:32

byrgh pisze:Już kiedyś przyznawałem, że poleciał zbyt mocno, jak nie ze względów opiniotwórczości, to moralnych, ale tym słownictwem wpisujecie się w obrazek statystycznego polaczka, w którego oczach przekreślony jest każdy, komu zdarzy się pierdolnąć w życiu jakąś głupotę. Podwójne standardy. Postawcie go od razu pod pręgierzem wraz z pedofilami.
Jest osobą publiczną, która zarabia i żyje z wyrażania swoich poglądów. Przykro mi, ale mam prawo wyrazić opinię na temat jego poglądów. On wyraża swoje, ja wyrażam swoją opinię na ich temat, uczciwie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

22-03-2019, 22:33

Hatefire pisze:
Triceratops pisze:Ja bym sie wstydzil, nienawisc oznacza bardzo niski poziom swiadomosci. Nienawidziec starego dziadka, ze cos sobie tam pierdoli pod nosem? Zalosne doprawdy. Zajebal ci stara, podpalil chate czy moze ojebal cie na kase?
Bronił gwałciciela 13 latki. Dla mnie to dobry powód do nienawiści. Jeśli uważasz inaczej, to świadczy o tobie.
No jezeli to byl ktos z twojej rodziny to rozumiem, ze moze to byc uzasadnione uczucie, ale jezeli nie to np adwokatow Polanskiego tez nienawidzisz? Gadasz teraz jak male dziecko co troche robi taki zgrzytliwy dysonans, tu uczone dysuty aj waj, bulke przez bibulke, bo logika, bo nauka, a tutaj nienawisc do jakiegos starego dziada, ze ma zdanie inne na jakis temat.
woodpecker from space
Pacjent

22-03-2019, 22:33

Hatefire pisze:
W którym miejscu go bronił?!

PS. Nienawiść motłochu, który lży skazańca podczas publicznej egzekucji znalazła niesamowite ujście na forach internetowych.
Ostatnio zmieniony 22-03-2019, 22:36 przez Pacjent, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hatefire

22-03-2019, 22:35

Pacjent pisze:W którym miejscu go bronił?!
Zacytowałem jego wypowiedź. Jeśli uważasz, że jest ok to nie mamy o czym mówić.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

22-03-2019, 22:36

byrgh pisze:Już kiedyś przyznawałem, że poleciał zbyt mocno, jak nie ze względów opiniotwórczości, to moralnych, ale tym słownictwem wpisujecie się w obrazek statystycznego polaczka, w którego oczach przekreślony jest każdy, komu zdarzy się pierdolnąć w życiu jakąś głupotę. Ale oczywiście w klimacie podwójnych standardów. Postawcie go od razu pod pręgierzem wraz z pedofilami.
Jeśli ktoś publikuje to, co raczy wysrać, i jeszcze uchodzi za "ałtorytet", to jeden raz w tym stylu to o jeden raz za dużo. Przedtem miałem go w dupie, teraz... Cóż, już nie mam. Publicystycznie jest gdzieś w okolicach Rafała "kto nigdy nie wykorzystał nietrzeźwej" Ziemkiewicza. Czyli na dnie. Tudzież puka w nie od spodu. Mam jeszcze płakać, że nie dostał od oćca Muchomorka dość, żeby sobie mieszkanie sprawić?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Triceratops

22-03-2019, 22:36

Nienawisc w imie pogladow politycznych, no myslalem, ze juz nic bardziej glupszego, zalosnego i godnego pogardy tu nie znajde ale na szczescie, zjebany po calym dniu tyrania, wbilem tu z browarem w garsci i to przeczytalem. Ide ogladac Vabank.
woodpecker from space
Pacjent

22-03-2019, 22:45

Hatefire pisze:
Pacjent pisze:W którym miejscu go bronił?!
Zacytowałem jego wypowiedź. Jeśli uważasz, że jest ok to nie mamy o czym mówić.
Dobra, dobra. Nie uciekaj. Gdzie bronił sprawcy?
Lukass pisze:
byrgh pisze:Rafała "kto nigdy nie wykorzystał nietrzeźwej" Ziemkiewicza.
No właśnie. Kto nigdy nie przeleciał podpitej dziewczyny? Ostrzegam, że przyznanie się do "winy" oznacza ostry hejt ze strony nieokrzesanych użytkowników.
Ostatnio zmieniony 22-03-2019, 22:49 przez Pacjent, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hatefire

22-03-2019, 22:46

Triceratops pisze:No jezeli to byl ktos z twojej rodziny to rozumiem, ze moze to byc uzasadnione uczucie, ale jezeli nie to np adwokatow Polanskiego tez nienawidzisz? Gadasz teraz jak male dziecko co troche robi taki zgrzytliwy dysonans, tu uczone dysuty aj waj, bulke przez bibulke, bo logika, bo nauka, a tutaj nienawisc do jakiegos starego dziada, ze ma zdanie inne na jakis temat.
Akurat kolego wypowiadałem się na tym forum kiedyś na temat Polańskiego. Bardzo negatywnie. Natomiast to, że ktoś jest starym dziadem, a wypowiada się publicznie. No sorry mam prawo wyrazić swoją opinię na temat jego poglądów.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ