POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
535

Re: POlitykowanie

19-03-2019, 22:39

Najzabawniejsze jest to, że rzecz dzieje się w kraju w którym dzielny husarz Janusz, obrońca wartości i moralności, pogromca pedałów, dmie w swą Grażynę przy małoletnich w trzydziestometrowym apartamencie na kozetce teściów. W następnym odcinku obalimy pogląd jakoby władza, nie tylko ta obecna szła pod rękę z kościołem dymając swych obywateli we wszystkie otwory oraz udowodnimy , że kościół to instytucja fair play. Panie Pacjent, szykuj pan statystyki. Ja będę tradycyjnie improwizował.
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

20-03-2019, 00:45

Pacjent pisze: Przeciętny homoseksualista ma ok. 500 partnerów w ciągu życia, nie znając nawet twarzy niektórych z nich, co w przypadku grupy, która ma ok. 2% przedstawicieli w każdym narodzie.

Ech, ta prawacka dążność do podparcia każdej bzdury "statystykami".
Pacjent pisze: Znałem różnych księży i tylko mała część z nich była łajdakami. Zajmowali się domami dla samotnych matek, hospicjami i inną działalnością charytatywną, a mimo różnic teologicznych między nami zawsze byli otwarci na normalna dyskusję. Nie spotkałem natomiast wśród nich żadnego pedofila.
Ostatnie zdanie rozpierdala. A skąd wiesz, że nie spotkałeś ? Czy ci panowie jakoś charakterystyczne wyglądają? Może w odniesieniu do pedofili wykminiłeś nasz forumowy bystrzaku coś jak C. Lombroso dla cech zewnętrznych przestępców w ogóle? Zaiste interesujące.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

20-03-2019, 11:07

https://nczas.com/2019/03/20/ty-polska- ... olka-foto/" onclick="window.open(this.href);return false;
10 chłopa pobiło białą kobietę "na tle rasistowskim" z niecierpliwością czekam na lewacką interpretację całego zdarzenia ;)
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

20-03-2019, 11:21

Jimmy Boyle pisze:https://nczas.com/2019/03/20/ty-polska- ... olka-foto/
10 chłopa pobiło białą kobietę "na tle rasistowskim" z niecierpliwością czekam na lewacką interpretację całego zdarzenia ;)
ja mam. ale prawilnie prawicową. np. była w krótkiej sukience. umalowana wulgarnie i zachęcająco. sama się prosiła :_)
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

20-03-2019, 11:49

Korwin po uroczystym zawiązaniu konfederacji z pokurwieńcami pokroju Brauna i Bosaka na marszu wyzywa Kaczyńskiego od pedałów. Protokół "ein prozent" na prawej stronie można uznać za zainicjowany.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Ascetic

20-03-2019, 12:09

Nerwowy pisze:Korwin po uroczystym zawiązaniu konfederacji z pokurwieńcami pokroju Brauna i Bosaka na marszu wyzywa Kaczyńskiego od pedałów. Protokół "ein prozent" na prawej stronie można uznać za zainicjowany.
[youtube][/youtube]
ale za to ładnie śpiewa. tak od 3:08. też na marszu.
lys på slutten av lys
535

20-03-2019, 12:33

Powyższy film oraz bieżące wydarzenia. jasno wskazują, że sytuację w cebulandii uzdrowić może jedynie program prysznic plus w każdej gminie oraz hurtowa ilość poniższego specyfiku.

Obrazek

Jedyne rozsądne rozwiązanie.

edit
I wagony. Dużo wagonów.
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

20-03-2019, 13:07

Ascetic pisze:
Nerwowy pisze:Korwin po uroczystym zawiązaniu konfederacji z pokurwieńcami pokroju Brauna i Bosaka na marszu wyzywa Kaczyńskiego od pedałów. Protokół "ein prozent" na prawej stronie można uznać za zainicjowany.
[youtube][/youtube]
tak dla ostudzenia atmosfery dodam, że filmik ten został opublikowany 7 października 2012...
Awatar użytkownika
Ascetic

20-03-2019, 13:24

Jimmy Boyle pisze:
Ascetic pisze:
[youtube][/youtube]
tak dla ostudzenia atmosfery dodam, że filmik ten został opublikowany 7 października 2012...
naturalnie. spotkanie miało charakter okazjonalny. w rozumieniu, że z okazji. to niepodważalne. tak jak to, że i wokalnie jest nienajgorzej. repertuar tylko taki umiarkowanie śpiewny jest. i tu w tym miejscu mam pytanie. nie przeszkadza Tobie, że polska prawa strona w uosobieniu Pana Janusza śpiewa takie ooo, takie ooooo piosenki a inny jej przedstawiciel zaczyna spotkania autorskie od szczęść-bosze? mi to tam zgrzyta troszkę pomiędzy zębami jednak. może to tylko moja przypadłość/
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

20-03-2019, 15:01

Szczerze mówiąc bardziej by mnie mierziło, gdyby przedstawiciele polskiej prawicy postępowali tak jak brytyjscy "konserwatyści" tudzież tak zwani "umiarkowani" republikanie w USA.

edyta
od "szczęść boże" to w moich okolicach często chopy robotę zaczynają, toteż jakoś zupełnie mnie to nie razi ;)
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

20-03-2019, 15:58

Pacjent pisze:
Zaraz zaraz panowie! Jaka zakłamana opinia katolicka opinia publiczna, jakie milczenie?! Skoro skądś "wiecie", że personel KK jest szczególnie dotknięty pedofilią to: 1) zmowa milczenia nie zdała egzaminu i sprawa jest tajemnicą Poliszynela 2) policje, prokuratury i sądy różnych państw (nie tylko RP!) muszą o tym wiedzieć, ale z jakichś powodów nic lub prawie nic nie robią 3) Zatem mamy do czynienia ze spiskiem!

nie chcę sie wtrącać między wódkę a zakąskę, ale nawet jeśli jeden tylko z nich gwałci dzieci, to już jest w tym momencie o wiele bardziej obrzydliwe i chore niż gdyby czynił to zwykły człowiek, gdyż ta banda chuja uważa sie za autorytety moralne. a wiadomo, że skurwysynów jest dość dużo. zresztą o celibacie i o tym jak chora to jest rzecz, można pisać rozprawy doktorskie. temat rzeka. a nawet ocean, szkoda nerwów i czasu
Awatar użytkownika
Medard

20-03-2019, 16:39

+1

Jezeli pedofilem jest ksiądz lub nauczyciel czy psycholog,
to jednak powinien być surowiej karany z racji większej wiedzy w temacie i wykorzystania swojej pozycji.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

20-03-2019, 17:12

http://www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=4435

Pierwszym moim odruchem było wklejenie tego do sekcji z dowcipami, ale bardziej tu pasuje. Po zastanowieniu stwierdzam, że Michalkiewicz niniejszym potwierdza swą wierność idei wolnego rynku. Do siedemdziesiątki się nie dochrapał własnego lokum - czyli był zbyt głupi i leniwy. No to uczciwie na żebry.
Kerosene keeps me warm.
abstract
postuje jak opętany!

20-03-2019, 17:30

83koper83 pisze:http://www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=4435

Pierwszym moim odruchem było wklejenie tego do sekcji z dowcipami, ale bardziej tu pasuje. Po zastanowieniu stwierdzam, że Michalkiewicz niniejszym potwierdza swą wierność idei wolnego rynku. Do siedemdziesiątki się nie dochrapał własnego lokum - czyli był zbyt głupi i leniwy. No to uczciwie na żebry.
Zenada. Albo zydowskie lobby
Raf
w mackach Zła

20-03-2019, 17:38

Ascetic pisze:przez nasz piękny kraj przetacza się, jak kula gnoju toczona przez geotrupes stercorarius, zupełnie niepotrzebna moim zdaniem dyskusja*. zainfekowała ona też nasze piękne forume. tymczasem Pani Krystyna postanowiła się włączyć się w ogólnopolską debatę. z wdziękiem i umiarem. jak to u niej:
Obrazek
Nie wiem jak pani profesor może mówić tak brzydko o kobietach.

(ja bym tak odpisał gdybym był jakimś politykiem czy coś)
Awatar użytkownika
Hatefire

20-03-2019, 18:26

Orgazmiczne schadenfreude. Niech zdycha pod mostem. Wolny rynek rulezz :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
535

20-03-2019, 18:37

Tak właśnie skończą ci wszyscy mądrale. W gębie wydawał się mocny, ale okazało się że dupa goła. Bożyszcze tutejszej inteligencji znalazło się na życiowym wirażu. Trzeba było prócz cyklicznego pierdolenia, dorabiać przez te lata bokami. Glazurę położyć, lamperię odświeżyć, ulotki roznosić, wyprowadzać koty zamożniejszych sąsiadów.Przecież w felietonach wszystko wyglądało tak pięknie. Może do caritasu ? U brata Alberta na pewno przyjmą. Byleby trzeźwy przyszedł.
Pacjent

20-03-2019, 20:08

Przecież zachowuje się konsekwentnie. Być może coś spieprzył, ale zwraca się o wsparcie nie do pomocy społecznej, ale do osób prywatnych.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

20-03-2019, 20:43

Pacjent pisze:Przecież zachowuje się konsekwentnie. Być może coś spieprzył, ale zwraca się o wsparcie nie do pomocy społecznej, ale do osób prywatnych.
Tak. Jak napisałem - uczciwie poszedł na żebry. Jest to wyjście w świetle kilkudziesięciu lat jego własnej publicystyki może i nie całkiem wyzbyte honoru, nie da się jednak ukryć, że gdyby sporządzić gradację możliwych, honorowych wyjść z sytuacji, jest ono zarazem honorowe w minimalnym stopniu. No i nie da się nie zauważyć, że wedle własnych, od lat wyrażanych poglądów pan publicysta a kiedyś polityk, musi być głupi, niezaradny i leniwy.

No chyba, żeby nieśmiało zastanowić się nad herezją wobec korwinologii kelthuzjańskiej, że może czasem ludziom, którzy ani nie są całkiem głupi ani leniwi zwyczajnie się nie składa i jeśli zostawić ich na łasce rodziny i sąsiadów, którzy akurat im nie chcą lub nie mogą pomóc to faktycznie zdechną pod płotem bez tej faszystowskiej pomocy społecznej.
Kerosene keeps me warm.
Awatar użytkownika
Hatefire

20-03-2019, 21:27

83koper83 pisze: No chyba, żeby nieśmiało zastanowić się nad herezją wobec korwinologii kelthuzjańskiej, że może czasem ludziom, którzy ani nie są całkiem głupi ani leniwi zwyczajnie się nie składa i jeśli zostawić ich na łasce rodziny i sąsiadów, którzy akurat im nie chcą lub nie mogą pomóc to faktycznie zdechną pod płotem bez tej faszystowskiej pomocy społecznej.
Świetnie ujęte. Lekki styl, konkluzja wagi ciężkiej.

Ze swojej strony powiem, że zastanawia mnie jedno. Ci polscy radykalni wolnorynkowcy, zazwyczaj również mają odchylenie nacjonalistyczne, że POLAND STRONK. Przy czym STRONK ma być tylko na zewnątrz, ale broń boże by ta siła, się objawiła w zadbaniu o elementarne bezpieczeństwo bytowe obywateli.

Nie, żeby to było coś nowego. Żeromski napisał kiedyś taką nowelkę "Rozdziobią nas kruki i wrony", tam było gdzie naród ma POLSKĘ STRONK, w sytuacji gdy ta Polska ma go w dupie.

Można się oczywiście łudzić jak poeta, że:

Są w ojczyźnie rachunki krzywd,
obca dłoń ich też nie przekreśli,
ale krwi nie odmówi nikt:
wysączymy ją z piersi i z pieśni.

Niemniej rzeczywistość skrzeczy i nie wydaje się, by cokolwiek trwałego dało się wybudować na bazie darwinizmu społecznego. Kolegom nacjonalistom-wolnorynkowcom pod rozwagę. Mnie bowiem, to akurat egal, bom internacjonał.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ