POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

Re: POlitykowanie

29-08-2021, 10:39

W Łodzi jest tak: Uber Eats to z reguły czarni bądź bliski Wschód. W Zahirze (sieć kebabów) sprzedają praktycznie sami hindusi. Z nimi akurat jest trochę problem bo jeżdżą skuterami wg kultury swojego kraju (ewentualnie przyzwyczajenia po ruchu lewostronnym).

Robienie syfu to kwestia skali.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Hatefire

29-08-2021, 10:44

Niemniej czyli jednak pracują. Bo albo dowożą żarcie albo kręcą kebaba.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
535

29-08-2021, 10:50

Jeżeli chodzi o robienie syfu to niezagrożonym i niedoścignionym wzorem są cyganie zwani także romami. To bydło jest niereformowalne i nie rozumiem dlaczego mają na swój proceder przyzwolenie śmiesznych władz tego śmiesznego kraju. Szczytem tej kuriozalnej sytuacji jest fakt, że mimo gminnych dotacji, standardowo palą śmieciami bez żenady gromadząc je w hałdach przy swoich domostwach. Wkurwia mnie to okrutnie.
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

29-08-2021, 10:55

535 pisze:
29-08-2021, 10:50
Jeżeli chodzi o robienie syfu to niezagrożonym i niedoścignionym wzorem są cyganie zwani także romami. To bydło jest niereformowalne i nie rozumiem dlaczego mają na swój proceder przyzwolenie śmiesznych władz tego śmiesznego kraju. Szczytem tej kuriozalnej sytuacji jest fakt, że mimo gminnych dotacji, standardowo palą śmieciami bez żenady gromadząc je w hałdach przy swoich domostwach. Wkurwia mnie to okrutnie.
Skądinąd wiadomo, że w tę społeczność pakowane są pieniądze w ramach programów tzw. aktywizacji zawodowej. Oczywiście bez żadnych rezultatów. Trzeba być naprawdę oderwanym od rzeczywistości, żeby nie wiedzieć o cygańskich obyczajach dotyczących życia zawodowego, zwłaszcza "na legalu".
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

29-08-2021, 11:05

O tym nawet nie ma sensu dyskutować. To kolejne po księżach, górnikach i politykach święte krowy bantustanu.
Awatar użytkownika
Bloodcult

29-08-2021, 11:16

Hatefire pisze:
Przecież nie pisałem że nie pracują.

Awatar użytkownika
Ascetic

29-08-2021, 11:19

Bloodcult pisze:
29-08-2021, 11:16
Hatefire pisze:
Przecież nie pisałem że nie pracują.
A w Łodzi jest ich pewnie więcej niż tych 30 na kartonach. Co? O Ukraińcach, Białorusinach nie wspominając.

Zostaje kolejne trudne pytanie, kto ich tu sprowadził, a nawet wpuścił. Może coś nakieruje np. to od kiedy dynamicznie rozwija się taki uber w PL.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Bloodcult

29-08-2021, 11:37

Jak tacy fajni to niech u Łukaszenki kręcą kebab. Na Białorusi jest wojna przed którą uciekają ?

A kto wpuścił ? Oczywiście że PiS. Czego Ty się Zimmerman spodziewałeś ? Że to prawica świadoma tożsamości rasowej ? :D

Awatar użytkownika
Ascetic

29-08-2021, 11:58

"prawica świadomo tożsamości rasowej"*

- "zimmermany"
- rasa
- świadomość prawicowa
- tożsamość

Kurwa, jakie ciągoty xD

Że ludzie się nie wstydzą tak o sobie świadczyć LOL

* srogi bełkot, nawet jak na koleżkę, co wierzy w łażenie po wodzie i przemiany wody w wino :facepalm: Choć lepszy w tym bełkocie jest mad. "prawica świadoma tożsamości rasowej" haha. - Rasa - Kurwa, w czasach, gdzie twoja stara się może za tydzień puścić z Dudu z Senegalu, a z roboty zdalnie wyjebać pakistańczyk mieszkający w Oslo LOL Wydaje mu się, że nie wpuści 30 typa przez granicę, to się od tego uchroni. Naiwność? Głupota? Czy zwykłe prawackie niedojebanie umysłowe? A może zaszycie się w bunkrze i kasa od maminki + nakurwianie lolkontentem z konfiarskiego fejsa? Obstawiam wszystko na raz.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
nicram

29-08-2021, 12:15

Ascetic pisze:
29-08-2021, 11:58
Naiwność? Głupota? Czy zwykłe prawackie niedojebanie umysłowe?
Wyborne. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Hatefire

29-08-2021, 13:00

Dlaczego Kolega Bloodcult wplątał do dyskusji wybitnego pianistę?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Bloodcult

29-08-2021, 14:21

Nie pianistę lecz wybitnego polskiego stand-upera z Carpentersville :)

Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

29-08-2021, 14:42

Wacław pisze:
29-08-2021, 09:36
mad pisze:

Granica.
Przedstawiłeś kuriozalny sposób wnioskowania. Jeżeli dobrze rozumiem, chodzi ci o to, że tamtych ok. 30 turystów znad granicy trzeba wpuścić, bo... granica jest nieszczelna i wcześniej przekroczyło ją 2 tys. innych, hm,

No, czyli pisia kutango, jak zawsze nic nie zrozumiałaś. Dlaczego nie jestem zdziwiony? Po raz 10 ty, tych 30 to micha dla populistycznych piesków rzucona, jak ty. Nie ma polityki migracyjnej a tylko tania propaganda, która łykasz bez opamiętania. Reszta jakby luźna już w odpowiedzi. I była kontekstowo zawarta. Tylko trzeba umieć czytać, a ty potrafisz tylko słuchać rezimowki wiec ci uciekło. Mało kto jest za wpuszczaniem. Wystarczyło dać koce, lekarza i czekać. Nie robić medialnego szoł i podkręcać opozycje. Ukraińcy? Wzmiankowani bez odnoszenia i opiniowania. Tak u mnie w wypowiedziach było. A jaki mam do nich stosunek? Huj cię to interesi a rozmowa nie o tym. Generalnie jednak dobrze, choć szkoda, że bez polityki emigracyjnej i z udawaniem, że rząd pisu nie przyjmuje emigrantów. Bo przyjmuje.

Reszta? Dobrze, że szybko czytam, mam umiejętności wyławiania, bo kurwa te opowieści o tym jakim tradycjonalistą, jakim typem katolika, czy huj wie kim mi koło wacka latają. Żałuje tylko, że o swojskości nic nie było. Wbiłeś do zacnego grona debili z tym, z tą nobilitacją cebulactwa. Śmiechu nie ma końca. Typowy swojski polaczku.

ps. Nie myślałem, że doczekam sytuacji, że tutaj objawi się w pełnej krasie, koleś z takim zestawem polactwa. Wręcz modelowym. Czytać ze zrozumieniem nie potrafi, egoista wypisujący jakieś dyrdymały o konserwatyzmie, uprzedzony do każdej pozycji z katalogu małego cebulaka, relatywizujący i wypychający niewygodne rzeczy ze łba, pod dyktando „wiadomości” z 19.30. Owszem znam takich. W rodzinie mam. 60 lat. Podkarpacie. Ale xD pisiorAF tutaj? LOL

ps. Bardzo mi się podobała wypowiedź, jak wiemy z tego forum, zamordystycznego rządu Austrii xD
Sprowadzała się ona do tego; „ przyjęliśmy 40 tys. Afganów, i teraz jest już schluss”. Nie chodzi oczywiście o te 40 tys. Niech u nas będzie nawet 10000, 1000, nie wiem 100, albo inf, że mamy 600 tys. Ukraińców. Tylko trzeba mieć jakaś politykę migracyjną, a nie tani populizm dla niedorozwojów pokroju mada. Pod robienie wiecowej polityki na swojskim targu w leżajsku czy innym kraśniku.
Tylko bluzgi, tak jak myślałem. Żadnego argumentu, debilu obszczymurku.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

29-08-2021, 14:52

mad pisze:
29-08-2021, 14:42
Wacław pisze:
29-08-2021, 09:36
mad pisze:

Granica.
Przedstawiłeś kuriozalny sposób wnioskowania. Jeżeli dobrze rozumiem, chodzi ci o to, że tamtych ok. 30 turystów znad granicy trzeba wpuścić, bo... granica jest nieszczelna i wcześniej przekroczyło ją 2 tys. innych, hm,

No, czyli pisia kutango, jak zawsze nic nie zrozumiałaś. Dlaczego nie jestem zdziwiony? Po raz 10 ty, tych 30 to micha dla populistycznych piesków rzucona, jak ty. Nie ma polityki migracyjnej a tylko tania propaganda, która łykasz bez opamiętania. Reszta jakby luźna już w odpowiedzi. I była kontekstowo zawarta. Tylko trzeba umieć czytać, a ty potrafisz tylko słuchać rezimowki wiec ci uciekło. Mało kto jest za wpuszczaniem. Wystarczyło dać koce, lekarza i czekać. Nie robić medialnego szoł i podkręcać opozycje. Ukraińcy? Wzmiankowani bez odnoszenia i opiniowania. Tak u mnie w wypowiedziach było. A jaki mam do nich stosunek? Huj cię to interesi a rozmowa nie o tym. Generalnie jednak dobrze, choć szkoda, że bez polityki emigracyjnej i z udawaniem, że rząd pisu nie przyjmuje emigrantów. Bo przyjmuje.

Reszta? Dobrze, że szybko czytam, mam umiejętności wyławiania, bo kurwa te opowieści o tym jakim tradycjonalistą, jakim typem katolika, czy huj wie kim mi koło wacka latają. Żałuje tylko, że o swojskości nic nie było. Wbiłeś do zacnego grona debili z tym, z tą nobilitacją cebulactwa. Śmiechu nie ma końca. Typowy swojski polaczku.

ps. Nie myślałem, że doczekam sytuacji, że tutaj objawi się w pełnej krasie, koleś z takim zestawem polactwa. Wręcz modelowym. Czytać ze zrozumieniem nie potrafi, egoista wypisujący jakieś dyrdymały o konserwatyzmie, uprzedzony do każdej pozycji z katalogu małego cebulaka, relatywizujący i wypychający niewygodne rzeczy ze łba, pod dyktando „wiadomości” z 19.30. Owszem znam takich. W rodzinie mam. 60 lat. Podkarpacie. Ale xD pisiorAF tutaj? LOL

ps. Bardzo mi się podobała wypowiedź, jak wiemy z tego forum, zamordystycznego rządu Austrii xD
Sprowadzała się ona do tego; „ przyjęliśmy 40 tys. Afganów, i teraz jest już schluss”. Nie chodzi oczywiście o te 40 tys. Niech u nas będzie nawet 10000, 1000, nie wiem 100, albo inf, że mamy 600 tys. Ukraińców. Tylko trzeba mieć jakaś politykę migracyjną, a nie tani populizm dla niedorozwojów pokroju mada. Pod robienie wiecowej polityki na swojskim targu w leżajsku czy innym kraśniku.
Tylko bluzgi, tak jak myślałem. Żadnego argumentu, debilu obszczymurku.
Bluzgi to zaraz będziesz miał -:)

Tylko wrócę z rybki i piwka.

Bo wiadomo, że do tego co powyżej pisowska kurwa się nie odniesie xD
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

29-08-2021, 14:56

Tak, przejmuję się postami niedorozwoja wacka ascetica. Nie rozśmieszaj mnie.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

29-08-2021, 15:00

Smaruj tam dupe lepiej

No chyba, że wolisz na sucho -:)
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

29-08-2021, 15:22

Do budy kundlu.
Wojna
postuje jak opętany!

29-08-2021, 16:47

Mnie to dziwi dlaczego TVP nie pokazuje Campusu Polska Rafałka , ten Kurski nic nie myśli . Jeszcze parę wypowiedz tych debili z PO na tym Campusie i PIS ma wygrane wybory w kieszeni .
Pacjent

29-08-2021, 17:00

Wojna pisze:
29-08-2021, 16:47
Mnie to dziwi dlaczego TVP nie pokazuje Campusu Polska Rafałka , ten Kurski nic nie myśli . Jeszcze parę wypowiedz tych debili z PO na tym Campusie i PIS ma wygrane wybory w kieszeni .
Odpowiedz proszę co tam ciekawego odwalają.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

29-08-2021, 17:11

Campus to takie wzajemne lizanie się po fiutach. Jesteśmy tacy wspaniali i mądrzy, prosimy o oklaski.
ODPOWIEDZ