POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
W Łodzi jest tak: Uber Eats to z reguły czarni bądź bliski Wschód. W Zahirze (sieć kebabów) sprzedają praktycznie sami hindusi. Z nimi akurat jest trochę problem bo jeżdżą skuterami wg kultury swojego kraju (ewentualnie przyzwyczajenia po ruchu lewostronnym).
Robienie syfu to kwestia skali.
Robienie syfu to kwestia skali.
- Hatefire
Niemniej czyli jednak pracują. Bo albo dowożą żarcie albo kręcą kebaba.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Jeżeli chodzi o robienie syfu to niezagrożonym i niedoścignionym wzorem są cyganie zwani także romami. To bydło jest niereformowalne i nie rozumiem dlaczego mają na swój proceder przyzwolenie śmiesznych władz tego śmiesznego kraju. Szczytem tej kuriozalnej sytuacji jest fakt, że mimo gminnych dotacji, standardowo palą śmieciami bez żenady gromadząc je w hałdach przy swoich domostwach. Wkurwia mnie to okrutnie.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Skądinąd wiadomo, że w tę społeczność pakowane są pieniądze w ramach programów tzw. aktywizacji zawodowej. Oczywiście bez żadnych rezultatów. Trzeba być naprawdę oderwanym od rzeczywistości, żeby nie wiedzieć o cygańskich obyczajach dotyczących życia zawodowego, zwłaszcza "na legalu".535 pisze: ↑29-08-2021, 10:50Jeżeli chodzi o robienie syfu to niezagrożonym i niedoścignionym wzorem są cyganie zwani także romami. To bydło jest niereformowalne i nie rozumiem dlaczego mają na swój proceder przyzwolenie śmiesznych władz tego śmiesznego kraju. Szczytem tej kuriozalnej sytuacji jest fakt, że mimo gminnych dotacji, standardowo palą śmieciami bez żenady gromadząc je w hałdach przy swoich domostwach. Wkurwia mnie to okrutnie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
O tym nawet nie ma sensu dyskutować. To kolejne po księżach, górnikach i politykach święte krowy bantustanu.
- Bloodcult
Przecież nie pisałem że nie pracują.
- Ascetic
A w Łodzi jest ich pewnie więcej niż tych 30 na kartonach. Co? O Ukraińcach, Białorusinach nie wspominając.
Zostaje kolejne trudne pytanie, kto ich tu sprowadził, a nawet wpuścił. Może coś nakieruje np. to od kiedy dynamicznie rozwija się taki uber w PL.
lys på slutten av lys
- Bloodcult
Jak tacy fajni to niech u Łukaszenki kręcą kebab. Na Białorusi jest wojna przed którą uciekają ?
A kto wpuścił ? Oczywiście że PiS. Czego Ty się Zimmerman spodziewałeś ? Że to prawica świadoma tożsamości rasowej ?
A kto wpuścił ? Oczywiście że PiS. Czego Ty się Zimmerman spodziewałeś ? Że to prawica świadoma tożsamości rasowej ?

- Ascetic
"prawica świadomo tożsamości rasowej"*
- "zimmermany"
- rasa
- świadomość prawicowa
- tożsamość
Kurwa, jakie ciągoty xD
Że ludzie się nie wstydzą tak o sobie świadczyć LOL
* srogi bełkot, nawet jak na koleżkę, co wierzy w łażenie po wodzie i przemiany wody w wino
Choć lepszy w tym bełkocie jest mad. "prawica świadoma tożsamości rasowej" haha. - Rasa - Kurwa, w czasach, gdzie twoja stara się może za tydzień puścić z Dudu z Senegalu, a z roboty zdalnie wyjebać pakistańczyk mieszkający w Oslo LOL Wydaje mu się, że nie wpuści 30 typa przez granicę, to się od tego uchroni. Naiwność? Głupota? Czy zwykłe prawackie niedojebanie umysłowe? A może zaszycie się w bunkrze i kasa od maminki + nakurwianie lolkontentem z konfiarskiego fejsa? Obstawiam wszystko na raz.
- "zimmermany"
- rasa
- świadomość prawicowa
- tożsamość
Kurwa, jakie ciągoty xD
Że ludzie się nie wstydzą tak o sobie świadczyć LOL
* srogi bełkot, nawet jak na koleżkę, co wierzy w łażenie po wodzie i przemiany wody w wino

lys på slutten av lys
- nicram
- Hatefire
Dlaczego Kolega Bloodcult wplątał do dyskusji wybitnego pianistę?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Nie pianistę lecz wybitnego polskiego stand-upera z Carpentersville 

- mad
- weteran forumowych bitew
Tylko bluzgi, tak jak myślałem. Żadnego argumentu, debilu obszczymurku.Wacław pisze: ↑29-08-2021, 09:36mad pisze:
Granica.
Przedstawiłeś kuriozalny sposób wnioskowania. Jeżeli dobrze rozumiem, chodzi ci o to, że tamtych ok. 30 turystów znad granicy trzeba wpuścić, bo... granica jest nieszczelna i wcześniej przekroczyło ją 2 tys. innych, hm,
No, czyli pisia kutango, jak zawsze nic nie zrozumiałaś. Dlaczego nie jestem zdziwiony? Po raz 10 ty, tych 30 to micha dla populistycznych piesków rzucona, jak ty. Nie ma polityki migracyjnej a tylko tania propaganda, która łykasz bez opamiętania. Reszta jakby luźna już w odpowiedzi. I była kontekstowo zawarta. Tylko trzeba umieć czytać, a ty potrafisz tylko słuchać rezimowki wiec ci uciekło. Mało kto jest za wpuszczaniem. Wystarczyło dać koce, lekarza i czekać. Nie robić medialnego szoł i podkręcać opozycje. Ukraińcy? Wzmiankowani bez odnoszenia i opiniowania. Tak u mnie w wypowiedziach było. A jaki mam do nich stosunek? Huj cię to interesi a rozmowa nie o tym. Generalnie jednak dobrze, choć szkoda, że bez polityki emigracyjnej i z udawaniem, że rząd pisu nie przyjmuje emigrantów. Bo przyjmuje.
Reszta? Dobrze, że szybko czytam, mam umiejętności wyławiania, bo kurwa te opowieści o tym jakim tradycjonalistą, jakim typem katolika, czy huj wie kim mi koło wacka latają. Żałuje tylko, że o swojskości nic nie było. Wbiłeś do zacnego grona debili z tym, z tą nobilitacją cebulactwa. Śmiechu nie ma końca. Typowy swojski polaczku.
ps. Nie myślałem, że doczekam sytuacji, że tutaj objawi się w pełnej krasie, koleś z takim zestawem polactwa. Wręcz modelowym. Czytać ze zrozumieniem nie potrafi, egoista wypisujący jakieś dyrdymały o konserwatyzmie, uprzedzony do każdej pozycji z katalogu małego cebulaka, relatywizujący i wypychający niewygodne rzeczy ze łba, pod dyktando „wiadomości” z 19.30. Owszem znam takich. W rodzinie mam. 60 lat. Podkarpacie. Ale xD pisiorAF tutaj? LOL
ps. Bardzo mi się podobała wypowiedź, jak wiemy z tego forum, zamordystycznego rządu Austrii xD
Sprowadzała się ona do tego; „ przyjęliśmy 40 tys. Afganów, i teraz jest już schluss”. Nie chodzi oczywiście o te 40 tys. Niech u nas będzie nawet 10000, 1000, nie wiem 100, albo inf, że mamy 600 tys. Ukraińców. Tylko trzeba mieć jakaś politykę migracyjną, a nie tani populizm dla niedorozwojów pokroju mada. Pod robienie wiecowej polityki na swojskim targu w leżajsku czy innym kraśniku.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Bluzgi to zaraz będziesz miał -:)mad pisze: ↑29-08-2021, 14:42Tylko bluzgi, tak jak myślałem. Żadnego argumentu, debilu obszczymurku.Wacław pisze: ↑29-08-2021, 09:36mad pisze:
Granica.
Przedstawiłeś kuriozalny sposób wnioskowania. Jeżeli dobrze rozumiem, chodzi ci o to, że tamtych ok. 30 turystów znad granicy trzeba wpuścić, bo... granica jest nieszczelna i wcześniej przekroczyło ją 2 tys. innych, hm,
No, czyli pisia kutango, jak zawsze nic nie zrozumiałaś. Dlaczego nie jestem zdziwiony? Po raz 10 ty, tych 30 to micha dla populistycznych piesków rzucona, jak ty. Nie ma polityki migracyjnej a tylko tania propaganda, która łykasz bez opamiętania. Reszta jakby luźna już w odpowiedzi. I była kontekstowo zawarta. Tylko trzeba umieć czytać, a ty potrafisz tylko słuchać rezimowki wiec ci uciekło. Mało kto jest za wpuszczaniem. Wystarczyło dać koce, lekarza i czekać. Nie robić medialnego szoł i podkręcać opozycje. Ukraińcy? Wzmiankowani bez odnoszenia i opiniowania. Tak u mnie w wypowiedziach było. A jaki mam do nich stosunek? Huj cię to interesi a rozmowa nie o tym. Generalnie jednak dobrze, choć szkoda, że bez polityki emigracyjnej i z udawaniem, że rząd pisu nie przyjmuje emigrantów. Bo przyjmuje.
Reszta? Dobrze, że szybko czytam, mam umiejętności wyławiania, bo kurwa te opowieści o tym jakim tradycjonalistą, jakim typem katolika, czy huj wie kim mi koło wacka latają. Żałuje tylko, że o swojskości nic nie było. Wbiłeś do zacnego grona debili z tym, z tą nobilitacją cebulactwa. Śmiechu nie ma końca. Typowy swojski polaczku.
ps. Nie myślałem, że doczekam sytuacji, że tutaj objawi się w pełnej krasie, koleś z takim zestawem polactwa. Wręcz modelowym. Czytać ze zrozumieniem nie potrafi, egoista wypisujący jakieś dyrdymały o konserwatyzmie, uprzedzony do każdej pozycji z katalogu małego cebulaka, relatywizujący i wypychający niewygodne rzeczy ze łba, pod dyktando „wiadomości” z 19.30. Owszem znam takich. W rodzinie mam. 60 lat. Podkarpacie. Ale xD pisiorAF tutaj? LOL
ps. Bardzo mi się podobała wypowiedź, jak wiemy z tego forum, zamordystycznego rządu Austrii xD
Sprowadzała się ona do tego; „ przyjęliśmy 40 tys. Afganów, i teraz jest już schluss”. Nie chodzi oczywiście o te 40 tys. Niech u nas będzie nawet 10000, 1000, nie wiem 100, albo inf, że mamy 600 tys. Ukraińców. Tylko trzeba mieć jakaś politykę migracyjną, a nie tani populizm dla niedorozwojów pokroju mada. Pod robienie wiecowej polityki na swojskim targu w leżajsku czy innym kraśniku.
Tylko wrócę z rybki i piwka.
Bo wiadomo, że do tego co powyżej pisowska kurwa się nie odniesie xD
- mad
Tak, przejmuję się postami niedorozwoja wacka ascetica. Nie rozśmieszaj mnie.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Smaruj tam dupe lepiej
No chyba, że wolisz na sucho -:)
No chyba, że wolisz na sucho -:)
- mad
Do budy kundlu.
-
- postuje jak opętany!
Mnie to dziwi dlaczego TVP nie pokazuje Campusu Polska Rafałka , ten Kurski nic nie myśli . Jeszcze parę wypowiedz tych debili z PO na tym Campusie i PIS ma wygrane wybory w kieszeni .
-
Odpowiedz proszę co tam ciekawego odwalają.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- mad
Campus to takie wzajemne lizanie się po fiutach. Jesteśmy tacy wspaniali i mądrzy, prosimy o oklaski.