Doborowe towarzystwo
Dezinformacja, ruskie onuce, trolle, agentura
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Nerwowy
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Dezinformacja, ruskie onuce, trolle, agentura
Swoją drogą jak już jesteśmy przy Wykopie to akurat trudno o bardziej zajebany ruskimi botami serwis w polskim internecie. Za darmo przecież Białek nie dostał fuchy w radzie mediów od NowRuskiego

Doborowe towarzystwo

Doborowe towarzystwo
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
To jest twój Prezydent kutasie złamany. Szacunku trochę.
Zakon.
Zakon.
- mad
- weteran forumowych bitew
Raczej nie. Nie ma dokąd wrócić: metal już mnie nie cieszy, a polityka to gówno. Tylko że nawet szczera polityczna nienawiść nie powinna być usprawiedliwieniem zjebanego kłamstwa, jak to czyni Nerwowy. Albo raczej - stosując jego stylistykę - Ruskowy
A za pamięć dziękuję. Twój awatar nieustannie rządzi. Pozdro.
Może odezwę się po wyborach. Wyjebanie Tuska w kosmos to byłoby coś
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Chodzi o to, że elektorat KO jest wyjątkowy. Jako jedyny nie jest zainteresowany żadnym programem politycznym. Liczy się tylko i wyłącznie prymitywne, wulgarne i nienawistne "jebać PiS". Jest to zatem elektorat tępej i chamskiej nienawiści, bardzo destrukcyjny z punktu widzenia mechanizmów demokracji, bo merytorycznie nie wnosi niczego. Wręcz przeciwnie - chodzi tylko o niszczenie. Nie ma dla niego znaczenia, że w okolicach KO (PO) jebane są już dzieci, a nawet psy (np. Złotów, Kłodzko), najważniejsze, że jebany jest PiS, mimo że w kwestiach najważniejszych te dwie partie zgadzają się ze sobą, także w oskarżaniu się nawzajem o prorosyjskość. Trzeba jednak przyznać, że PiS wiedzie w Polsce prym w rusofobii, od lat i niezmiennie. Elektorat KO ma z tym problem, bo w bandzie Tuska różnie z tym było i stąd m.in. te ataki przy użyciu kompletnych idiotów.
- wonsz
- zahartowany metalizator
wiem, że pod tezę, ale bardzo odważne założenie. patrząc przez przekrój wyborców to powiedziałbym, że to absolutnie dotyczy każdej z partii poza jakimś planktonem.
rzułf
- zekke
- rasowy masterfulowicz
chyba tuskobotami chciales napisac. mads ci wypisal kilka dosc prostych i banalnych do zweryfikowania faktow, twoja odpowiedz na to jest na poziomie hmm nie wiem, 7-8 latka, ale takiego ktorego starzy zaniedbywali i nie do konca tam wszystkie zwoje prawidlowo sie rozwinely, czyli - gugu bubu jestes ruuuuski jestes guuupi ruble ruble+ 5 emotek.
dla jasnosci, mozesz wierzyc lub nie, lata mi to totalnie kolo kutasa - pis dla mnie to partia niezyciowych imbecyli, od kaczynskiego, po totalne szmaty typu mejza, jakis niedojebow mozgowych wlazacych w dupe kaczorowi, po sliskich w zasadzie juz zachodnio banksterskich w tym najgorszym wydaniu dziwnych typow w stylu morawieckiego, ktory powinien byc totalnie skompromiitowany i skonczony w kraju a teraz wychodzi ze trzęsie druga sila polityczna w polsce. nigdy nie mieli mego glosu i miec nie beda, jak byla 2 tura trzaskowski vs duda to chyba 1 raz odkąd moge nie poszedlem glosowac bo uznalem ze to zaden wybor jak dla mnie. a glosowac moge dosc dlugo, podobnie jak pamietam swiadomie rzady i sytuacje w kraju sprzed tej ekipy, poprzedniej, jeszcze poprzedniej i jeszcze jeszcze poprzedniej etc, jak i wszystkich prezydentow od walesy.
tak czy srak, przy tym wszystkim zeby klepac tam cos o rosji trzeba byc delikatnie mowiac intelektualnie niedomagajacym. ja nie mam pamieci 5 sekundowej, przeciez kaczynski jako jeden z pierwszych w europie sygnalizowal imperalistyczne zapedy rosji po gruzji, dosc nieodpowiedzialnie pchal sie tam od razu, przy ukrainie morawiecik jezdzil do niemiec rugac ich za taka a nie inna pomoc w kluczowej fazie konfliktu rosja-ukr, czyli na samym poczatku, wtedy poglad byl taki ze ukraina przegra i wszyscy wypieli sie na nią konkretnie (w miedzyczasie pchajac ich do wojny, typowa zagrywka anglosasow), wszyscy oprocz polski ktora wyslala tam wszystko co ma + przyjela x milionow uchodzcow, czesto czysto spolecznie za wlasne prywatne pieniadze. oczywiscie doprowadzilo to do odwrotnej niz porzadana sytuacji czyli kompletnego wykorzystania tematu przez ukraincow, przy czym pewnie mialy w tym niemaly udzial burdelowe afery (a totalny kretyn duda odpowiada ze nie wie kompletnie o co chodzi), co strzelam dotyczy sporej czesci debili rzadzacych tym krajem, patrzac na to jak burdelowo-fasolowo (sprawdz sobie) byl rozegrany np niesiolowski z PO. sygnowany dlugopis kaczynskiego duda gadal tez o wpuszczaniu wszystkich bez sprawdzania, morawiecki nawolywal do wysylania wiekszej ilosci sprzetu i realnej militarnej pomocy a rzecznik prorosyjskiego wg ciebie pisu wrecz pierdolil ze "wszyscy jestesmy slugami narodu urakinskiego".
w tamtych latach np sikorski brylowal z cytatami typu "Rosja nie jest naszym wrogiem, a Putin to nie Stalin – jeśli morduje to detalicznie, a nie hurtowo, To duża różnica, w szczególności dla ofiar." + na nawolywanie kaczora w temacie rosji geniusz dyplomacji sikorski gadal o zmienie tabletek .
ew tusk: ja bym nie chciał, by Polska była w jakiejś awangardzie antyrosyjskiej czy krucjacie antyrosyjskiej - dodał Tusk, z całą pewnością Polska - póki ja będę o tym współdecydował - nie będzie krajem jakieś właśnie takiej agresywnej koncepcji antyrosyjskiej". Na uwagę dziennikarki, że agresywną koncepcję w tej chwili prezentuje głównie Rosja, premier odparł: "Ale to jest poza moim wpływem".
meanwhile kaczynski, 2010: Rosja prowadzi politykę neoimperialną i nie spotyka się to z odpowiednią reakcją Europy i Ameryki - brzmiała zapowiedź jednego z materiałów „Wiadomości” Telewizji Polskiej we wrześniu 2010 roku. Wspomniany list opublikowany został dokładnie 29 września. Prezes PiS pisał 12 lat temu: „w życiu potrzebne są przyjaźnie, a w polityce - sojusze. Przyjaźni nie buduje się poprzez egoizm, sojuszy zaś nie cementuje się przez zapominanie o sojusznikach
biorac to wszystko pod uwage, nasuwa sie dosc banalne retoryczne pytanie, takze bez obrazy stary, ale czy ty masz kurwa mozg?
+ bonus specjalnie dla ciebie, dorzuce do tych cytujac madsa "darmowych korepetycji"
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Zdecydowanie nie. Elektorat PiS - przywileje socjalne w sosie patriotycznym, Piłsudski na koniu, antyrosyjskość, protektorat USA. Elektorat PSL - polska wieś, stanowiska dla chłopów, bo są najważniejsi. Elektorat Konfederacji - niskie podatki, wolny rynek, suwerenność. Elektorat Konfederacji KP - suwerenność, antysyjonizm, wyjście z UE, polskie rodziny i polska klasa średnia, katolicyzm. Elektorat Lewicy - scentralizowane państwo, cenzura, socjał dla wszystkich, imigranci, przywileje dla zboczeńców.
- zekke
- rasowy masterfulowicz
jeszcze odnosnie zapraszania roznych osob do rad czy konsultacji, zaproszeni przez obecny rzad:
Spotkanie ministra sprawiedliwości Waldemar Żurka z aktywistami i osobami kojarzonymi z liberalno-lewicową stroną sceny politycznej. Media pisały, że odbyło się ono w Prokuraturze Regionalnej w Warszawie.
Marta Lempart - aka swinia od uczenia zagubionych brudasow na woodstocku jak organizowac protesty w miescie, zamieszana w afery z kamienicami, zakup tanich nieruchomosci prosto od miasta, wykreowana sztucznie na obronczynie kobiet, ofc jak teraz zamykane sa porodowki lub ostatnio 20sto latka kipnela w szpitalu to nie ma ani tematu ani protestow, wiadomo
Katarzyna Augustynek - aka "babia kasia", odklejona stara raszpla z x zarzutami wysylana przez dziwne srodowiska na kazdy protest
Mateusz Kijowski - kodowy odklejeniec, lewe faktury na wlasna firme, zarzuty finansowe, brak placenia alimentow, klasyk
Bartosz Kramek - zatrzymanie przez ABW: czerwiec 2021, zarzuty prania ok. 5,3 mln zł
Paweł Kasprzak - chyba jedyne zyciowe osiagniecie to blokady miesiecznicy smolenskiej
Arkadiusz Szczurek - kolejny ktorego chyba jedyne osiagniecie to protesty antypis i protesty na pomniku smolenskim
bonusowo mozna dorzucic "jasia" kapele ktory za pierdolenie glupot dostaje od panstwa bodajze 5k miesiecznie jako "artystyczne" stypendium
porownaj z tym co zalozyli, co osiagneli, do czego doszli, czym sie zajmuja na prywatnym rynku ci zaproszeni przez narwockiego. w dobie AI to banalne do sprawdzenia, nawet dla takiego typa jak ty, wierze w ciebie, dasz rade.
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
XD
forumowe ruskie kurwy widzę dostały kolektywnej sraczki, już cala grupa tu drze pizdy XD
komedia XD
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-Werner von Urslingen
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Jesteś świetnie zaprogramowany. Nie potrafisz wyartykułować nic innego. Tylko ten prymitywny i absurdalny przekaz. Nie zapomnij się przypadkiem i nie wypal tak do starej (lub starego):
albo do pani w aptece.
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
W chuju cię mam pierdolony ruski śmieciu zrodzony z zagrzybialej kacapskiej pizdy XD
Będę sobie tu kurwo bluzgał na twoich ukochanych kacapów kiedy mi się tylko podoba. Skurwiala ruska pizdo XD
Będę sobie tu kurwo bluzgał na twoich ukochanych kacapów kiedy mi się tylko podoba. Skurwiala ruska pizdo XD
-Werner von Urslingen
-Werner von Urslingen
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
- zekke
- rasowy masterfulowicz
muszę przyznać że dalbym 4.5pln żeby zobaczyć jak wygląda typ ktorego każdy post, świątek piątek czy niedziela, wygląda tak samo jak ten wysryw wyżej
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Ja jestem bardzo spokojny kacapska szmato
-Werner von Urslingen
-Werner von Urslingen