Dezinformacja, ruskie onuce, trolle, agentura

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nerwowy
mistrz forumowej ceremonii

Re: Dezinformacja, ruskie onuce, trolle, agentura

01-05-2026, 01:30

Swoją drogą jak już jesteśmy przy Wykopie to akurat trudno o bardziej zajebany ruskimi botami serwis w polskim internecie. Za darmo przecież Białek nie dostał fuchy w radzie mediów od NowRuskiego :youcan:

Obrazek

Doborowe towarzystwo :hehehe: :hehehe: :hehehe:
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Order_of_Nine_Angels
zaczyna szaleć

01-05-2026, 04:45

To jest twój Prezydent kutasie złamany. Szacunku trochę.

Zakon.
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

01-05-2026, 05:08

wonsz pisze:
30-04-2026, 23:08
jezu, nawet kolega mad wrocił, jeszcze Ozob z Nicramem i można se odpuścić wchodzenie na jakiś czas.
Raczej nie. Nie ma dokąd wrócić: metal już mnie nie cieszy, a polityka to gówno. Tylko że nawet szczera polityczna nienawiść nie powinna być usprawiedliwieniem zjebanego kłamstwa, jak to czyni Nerwowy. Albo raczej - stosując jego stylistykę - Ruskowy ;)

A za pamięć dziękuję. Twój awatar nieustannie rządzi. Pozdro.
Może odezwę się po wyborach. Wyjebanie Tuska w kosmos to byłoby coś ;)
Alter Ego
postuje jak opętany!

01-05-2026, 06:54

Nerwowy pisze:
30-04-2026, 23:22
Tak, a o co chodzi?
Chodzi o to, że elektorat KO jest wyjątkowy. Jako jedyny nie jest zainteresowany żadnym programem politycznym. Liczy się tylko i wyłącznie prymitywne, wulgarne i nienawistne "jebać PiS". Jest to zatem elektorat tępej i chamskiej nienawiści, bardzo destrukcyjny z punktu widzenia mechanizmów demokracji, bo merytorycznie nie wnosi niczego. Wręcz przeciwnie - chodzi tylko o niszczenie. Nie ma dla niego znaczenia, że w okolicach KO (PO) jebane są już dzieci, a nawet psy (np. Złotów, Kłodzko), najważniejsze, że jebany jest PiS, mimo że w kwestiach najważniejszych te dwie partie zgadzają się ze sobą, także w oskarżaniu się nawzajem o prorosyjskość. Trzeba jednak przyznać, że PiS wiedzie w Polsce prym w rusofobii, od lat i niezmiennie. Elektorat KO ma z tym problem, bo w bandzie Tuska różnie z tym było i stąd m.in. te ataki przy użyciu kompletnych idiotów.
Awatar użytkownika
wonsz
zahartowany metalizator

01-05-2026, 08:31

Alter Ego pisze:
Jako jedyny nie jest zainteresowany żadnym programem politycznym.
wiem, że pod tezę, ale bardzo odważne założenie. patrząc przez przekrój wyborców to powiedziałbym, że to absolutnie dotyczy każdej z partii poza jakimś planktonem.
rzułf
Awatar użytkownika
zekke
rasowy masterfulowicz

01-05-2026, 08:39

Nerwowy pisze:
Swoją drogą jak już jesteśmy przy Wykopie to akurat trudno o bardziej zajebany ruskimi botami serwis w polskim internecie. Za darmo przecież Białek nie dostał fuchy w radzie mediów od NowRuskiego :youcan:

Obrazek

chyba tuskobotami chciales napisac. mads ci wypisal kilka dosc prostych i banalnych do zweryfikowania faktow, twoja odpowiedz na to jest na poziomie hmm nie wiem, 7-8 latka, ale takiego ktorego starzy zaniedbywali i nie do konca tam wszystkie zwoje prawidlowo sie rozwinely, czyli - gugu bubu jestes ruuuuski jestes guuupi ruble ruble+ 5 emotek.

dla jasnosci, mozesz wierzyc lub nie, lata mi to totalnie kolo kutasa - pis dla mnie to partia niezyciowych imbecyli, od kaczynskiego, po totalne szmaty typu mejza, jakis niedojebow mozgowych wlazacych w dupe kaczorowi, po sliskich w zasadzie juz zachodnio banksterskich w tym najgorszym wydaniu dziwnych typow w stylu morawieckiego, ktory powinien byc totalnie skompromiitowany i skonczony w kraju a teraz wychodzi ze trzęsie druga sila polityczna w polsce. nigdy nie mieli mego glosu i miec nie beda, jak byla 2 tura trzaskowski vs duda to chyba 1 raz odkąd moge nie poszedlem glosowac bo uznalem ze to zaden wybor jak dla mnie. a glosowac moge dosc dlugo, podobnie jak pamietam swiadomie rzady i sytuacje w kraju sprzed tej ekipy, poprzedniej, jeszcze poprzedniej i jeszcze jeszcze poprzedniej etc, jak i wszystkich prezydentow od walesy.

tak czy srak, przy tym wszystkim zeby klepac tam cos o rosji trzeba byc delikatnie mowiac intelektualnie niedomagajacym. ja nie mam pamieci 5 sekundowej, przeciez kaczynski jako jeden z pierwszych w europie sygnalizowal imperalistyczne zapedy rosji po gruzji, dosc nieodpowiedzialnie pchal sie tam od razu, przy ukrainie morawiecik jezdzil do niemiec rugac ich za taka a nie inna pomoc w kluczowej fazie konfliktu rosja-ukr, czyli na samym poczatku, wtedy poglad byl taki ze ukraina przegra i wszyscy wypieli sie na nią konkretnie (w miedzyczasie pchajac ich do wojny, typowa zagrywka anglosasow), wszyscy oprocz polski ktora wyslala tam wszystko co ma + przyjela x milionow uchodzcow, czesto czysto spolecznie za wlasne prywatne pieniadze. oczywiscie doprowadzilo to do odwrotnej niz porzadana sytuacji czyli kompletnego wykorzystania tematu przez ukraincow, przy czym pewnie mialy w tym niemaly udzial burdelowe afery (a totalny kretyn duda odpowiada ze nie wie kompletnie o co chodzi), co strzelam dotyczy sporej czesci debili rzadzacych tym krajem, patrzac na to jak burdelowo-fasolowo (sprawdz sobie) byl rozegrany np niesiolowski z PO. sygnowany dlugopis kaczynskiego duda gadal tez o wpuszczaniu wszystkich bez sprawdzania, morawiecki nawolywal do wysylania wiekszej ilosci sprzetu i realnej militarnej pomocy a rzecznik prorosyjskiego wg ciebie pisu wrecz pierdolil ze "wszyscy jestesmy slugami narodu urakinskiego".

w tamtych latach np sikorski brylowal z cytatami typu "Rosja nie jest naszym wrogiem, a Putin to nie Stalin – jeśli morduje to detalicznie, a nie hurtowo, To duża różnica, w szczególności dla ofiar." + na nawolywanie kaczora w temacie rosji geniusz dyplomacji sikorski gadal o zmienie tabletek .

ew tusk: ja bym nie chciał, by Polska była w jakiejś awangardzie antyrosyjskiej czy krucjacie antyrosyjskiej - dodał Tusk, z całą pewnością Polska - póki ja będę o tym współdecydował - nie będzie krajem jakieś właśnie takiej agresywnej koncepcji antyrosyjskiej". Na uwagę dziennikarki, że agresywną koncepcję w tej chwili prezentuje głównie Rosja, premier odparł: "Ale to jest poza moim wpływem".

meanwhile kaczynski, 2010: Rosja prowadzi politykę neoimperialną i nie spotyka się to z odpowiednią reakcją Europy i Ameryki - brzmiała zapowiedź jednego z materiałów „Wiadomości” Telewizji Polskiej we wrześniu 2010 roku. Wspomniany list opublikowany został dokładnie 29 września. Prezes PiS pisał 12 lat temu: „w życiu potrzebne są przyjaźnie, a w polityce - sojusze. Przyjaźni nie buduje się poprzez egoizm, sojuszy zaś nie cementuje się przez zapominanie o sojusznikach

biorac to wszystko pod uwage, nasuwa sie dosc banalne retoryczne pytanie, takze bez obrazy stary, ale czy ty masz kurwa mozg?

+ bonus specjalnie dla ciebie, dorzuce do tych cytujac madsa "darmowych korepetycji"

Alter Ego
postuje jak opętany!

01-05-2026, 08:43

wonsz pisze:
01-05-2026, 08:31
Alter Ego pisze:
Jako jedyny nie jest zainteresowany żadnym programem politycznym.
wiem, że pod tezę, ale bardzo odważne założenie. patrząc przez przekrój wyborców to powiedziałbym, że to absolutnie dotyczy każdej z partii poza jakimś planktonem.
Zdecydowanie nie. Elektorat PiS - przywileje socjalne w sosie patriotycznym, Piłsudski na koniu, antyrosyjskość, protektorat USA. Elektorat PSL - polska wieś, stanowiska dla chłopów, bo są najważniejsi. Elektorat Konfederacji - niskie podatki, wolny rynek, suwerenność. Elektorat Konfederacji KP - suwerenność, antysyjonizm, wyjście z UE, polskie rodziny i polska klasa średnia, katolicyzm. Elektorat Lewicy - scentralizowane państwo, cenzura, socjał dla wszystkich, imigranci, przywileje dla zboczeńców.
Awatar użytkownika
zekke
rasowy masterfulowicz

01-05-2026, 08:55

Nerwowy pisze:

jeszcze odnosnie zapraszania roznych osob do rad czy konsultacji, zaproszeni przez obecny rzad:

Spotkanie ministra sprawiedliwości Waldemar Żurka z aktywistami i osobami kojarzonymi z liberalno-lewicową stroną sceny politycznej. Media pisały, że odbyło się ono w Prokuraturze Regionalnej w Warszawie.

Marta Lempart - aka swinia od uczenia zagubionych brudasow na woodstocku jak organizowac protesty w miescie, zamieszana w afery z kamienicami, zakup tanich nieruchomosci prosto od miasta, wykreowana sztucznie na obronczynie kobiet, ofc jak teraz zamykane sa porodowki lub ostatnio 20sto latka kipnela w szpitalu to nie ma ani tematu ani protestow, wiadomo

Katarzyna Augustynek - aka "babia kasia", odklejona stara raszpla z x zarzutami wysylana przez dziwne srodowiska na kazdy protest

Mateusz Kijowski - kodowy odklejeniec, lewe faktury na wlasna firme, zarzuty finansowe, brak placenia alimentow, klasyk

Bartosz Kramek - zatrzymanie przez ABW: czerwiec 2021, zarzuty prania ok. 5,3 mln zł

Paweł Kasprzak - chyba jedyne zyciowe osiagniecie to blokady miesiecznicy smolenskiej

Arkadiusz Szczurek - kolejny ktorego chyba jedyne osiagniecie to protesty antypis i protesty na pomniku smolenskim

bonusowo mozna dorzucic "jasia" kapele ktory za pierdolenie glupot dostaje od panstwa bodajze 5k miesiecznie jako "artystyczne" stypendium

porownaj z tym co zalozyli, co osiagneli, do czego doszli, czym sie zajmuja na prywatnym rynku ci zaproszeni przez narwockiego. w dobie AI to banalne do sprawdzenia, nawet dla takiego typa jak ty, wierze w ciebie, dasz rade.
olgims
rasowy masterfulowicz

01-05-2026, 09:30

Nerwowy pisze:

Obrazek

XD

forumowe ruskie kurwy widzę dostały kolektywnej sraczki, już cala grupa tu drze pizdy XD
komedia XD
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen

I laugh as I cast the first stones at Christ
Alter Ego
postuje jak opętany!

01-05-2026, 09:35

olgims pisze:
01-05-2026, 09:30
forumowe ruskie kurwy widzę dostały kolektywnej sraczki, już cala grupa tu drze pizdy XD
komedia XD
Jesteś świetnie zaprogramowany. Nie potrafisz wyartykułować nic innego. Tylko ten prymitywny i absurdalny przekaz. Nie zapomnij się przypadkiem i nie wypal tak do starej (lub starego):

albo do pani w aptece.
olgims
rasowy masterfulowicz

01-05-2026, 09:41

W chuju cię mam pierdolony ruski śmieciu zrodzony z zagrzybialej kacapskiej pizdy XD
Będę sobie tu kurwo bluzgał na twoich ukochanych kacapów kiedy mi się tylko podoba. Skurwiala ruska pizdo XD
-Werner von Urslingen

Alter Ego
postuje jak opętany!

01-05-2026, 09:45

olgims pisze:
W chuju cię mam pierdolony ruski śmieciu zrodzony z zagrzybialej kacapskiej pizdy XD
Będę sobie tu kurwo bluzgał na twoich ukochanych kacapów kiedy mi się tylko podoba. Skurwiala ruska pizdo XD
Uspokój się! Są tu młodzi ludzie, często kulturalni. :D
Awatar użytkownika
zekke
rasowy masterfulowicz

01-05-2026, 10:01

muszę przyznać że dalbym 4.5pln żeby zobaczyć jak wygląda typ ktorego każdy post, świątek piątek czy niedziela, wygląda tak samo jak ten wysryw wyżej
Alter Ego
postuje jak opętany!

01-05-2026, 10:17

zekke pisze:
01-05-2026, 10:01
muszę przyznać że dalbym 4.5pln żeby zobaczyć jak wygląda typ ktorego każdy post, świątek piątek czy niedziela, wygląda tak samo jak ten wysryw wyżej

Obrazek
olgims
rasowy masterfulowicz

01-05-2026, 10:17

Alter Ego pisze:
01-05-2026, 09:45
olgims pisze:
Uspokój się! Są tu młodzi ludzie, często kulturalni. :D
Ja jestem bardzo spokojny kacapska szmato :)
-Werner von Urslingen

ODPOWIEDZ