SARS-CoV-2

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Zablokowany
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: SARS-CoV-2

24-03-2020, 22:53

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

25-03-2020, 09:36

Tymczasem Hiszpania w statystyce Total Deaths, zgodnie z wcześniej prezentowanymi analizami nadgania i dobija do Hubei,
a w potwierdzonych zarażeniach USA już ma trzecią pozycję z 55 225 przypadków.

https://coronavirus.jhu.edu/map.html
Die Welt ist meine Vorstellung.
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

25-03-2020, 10:13

z WHO już stwierdzili że rok kwarantanny minimum wszystkich czeka.Tak więc szykujcie się że od jesieni będziecie zbierali puszki zamiast nowych płyt.Chociaż puszek w sumie też nie będzie więc tylko taboret i powisieć.
O ile bogatsze kraje sobie poradzą to polandie czeka klęska żywiolowa
Awatar użytkownika
Medard

25-03-2020, 10:22

mocny2_3 pisze:z WHO już stwierdzili że rok kwarantanny minimum wszystkich czeka.Tak więc szykujcie się że od jesieni będziecie zbierali puszki zamiast nowych płyt.Chociaż puszek w sumie też nie będzie więc tylko taboret i powisieć.
Praca zdolna coraz bardziej mi się podoba.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

25-03-2020, 10:24

Ta? To samo WHO które do ostatniej chwili bagatelizowało problem? Nie zesrajta się. Ja dziś widziałem przepowiednie ojca Klimuszko, czy jakoś tak. Mianowicie przepowiada, że Polska ucierpi najmniej i wzywa do powrotu na łono ojczyzny wszystkich emigrantów bo mamy być potęga gospodarczą. Lot do domu juz jest, zniżone statystyki są więc jakby się sprawdzało.Jestem dobrej myśli.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
nicram

25-03-2020, 10:27

mocny2_3 pisze:z WHO już stwierdzili że rok kwarantanny minimum wszystkich czeka.Tak więc szykujcie się że od jesieni będziecie zbierali puszki zamiast nowych płyt.Chociaż puszek w sumie też nie będzie więc tylko taboret i powisieć.
Pewnie przesadzają. Przecież to tylko "wirus-celebryta", mocniejsza grypa, a ludzi umiera tyle samo. Chciałbym jeszcze zapytać gdzie są nasi antyszczepionkowcy? Czyżby zaszyli się pokątnie, modląc się do bozi o szybką szczepionkę i masowe szczepienia?
Medard pisze:
Ciekawe czy Ci piekarz zdalnie chleb upiecze...
all the monsters will break your heart
535

25-03-2020, 10:44

Medard pisze:
Zacznij Medard nabywać praktycznych umiejętności w klasie średniej zwanych skilami, bo jeszcze może być tak, że tam gdzie teraz jesteś, przestaniesz być potrzebny. Zresztą wystarczy, że wyłączą prąd.
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

25-03-2020, 10:57

Obrazek
TOP 10 NIELEGALNYCH ZGROMADZEŃ.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

25-03-2020, 11:02

Kolego Nicram, jestem w grupie ryzyka ale i tak sie nie zaszczepię.
Owszem, bardzo czekam na szczepionkę, ale niech się szczepią inni.
Boję się tylko, ze moze być przymus.
Nasum

25-03-2020, 11:03

SATYROS pisze:Kolego Nicram, jestem w grupie ryzyka ale i tak sie nie zaszczepię.

Jak będzie przymus, to będzie wspaniała pożywka dla wszelkiej maści teorii spiskowych.
Awatar użytkownika
uglak

25-03-2020, 11:08

Nasum pisze:
SATYROS pisze:Kolego Nicram, jestem w grupie ryzyka ale i tak sie nie zaszczepię.

Jak będzie przymus, to będzie wspaniała pożywka dla wszelkiej maści teorii spiskowych.
Jak nie będzie przymusu to też będzie. Zaraz ktoś ogłosi, że nie chcą szczepić wszystkich, bo zaplanowali depopulacje ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

25-03-2020, 11:09

Nasum pisze:

Wszystko może się wydarzyć.
Każdy scenariusz można uznać za prawdopodobny.
Nasum

25-03-2020, 11:15

uglak pisze:
Nasum pisze:

Jak nie będzie przymusu to też będzie. Zaraz ktoś ogłosi, że nie chcą szczepić wszystkich, bo zaplanowali depopulacje ;-)

Hehe, pod tym kątem tego nie rozpatrywałem ;-) Faktycznie, tak źle tak niedobrze. Jeśli trzeba będzie za nią płacić, pojawią się głosy, że to tylko dla bogaczy, którzy wyłonili się po kryzysie, jeśli b będzie darmowa, to że to jakiś szwindel... itd, itp...

Dziś zmarły kolejne dwie osoby. Kolejna osoba została także wyleczona. Wychodzi więc na to, że mamy już dwóch pacjentów którzy zostali wyleczeni. O tych 13 ozdrowieńcach jak na razie nie mówią - były to osoby które nie wykazywały już objawów ale nie były w pełni wyleczone.
Awatar użytkownika
Ascetic

25-03-2020, 11:15

Rumburak pisze:Ta? To samo WHO które do ostatniej chwili bagatelizowało problem? Nie zesrajta się. Ja dziś widziałem przepowiednie ojca Klimuszko, czy jakoś tak. Mianowicie przepowiada, że Polska ucierpi najmniej i wzywa do powrotu na łono ojczyzny wszystkich emigrantów bo mamy być potęga gospodarczą. Lot do domu juz jest, zniżone statystyki są więc jakby się sprawdzało.Jestem dobrej myśli.

plastku drogi. miło ciebie na nowo widzieć.

zasadniczo mi się już nie chce pisać w tym wątku* (bo jak widać pałeczkę swoją przekazałem. niektórzy dzielnie ją trzymają w swojej ciepłej rączce inni pchają do buzi. brawo wy), ale ta przepowiednia ojca klimuszko mnie zainteresowała. chciałbym ją dołączyć do galerii pojebów, zjebów i zwykłych dzbanów. będziesz tak dobry i podeślesz mi jakiegoś linkacza?

* mam tez opór bo stężenie dzbanów tutaj jest takie, że się normalnie mózg mi zlasował
Poro
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

25-03-2020, 11:30

mocny2_3 pisze:z WHO już stwierdzili że rok kwarantanny minimum wszystkich czeka.
Co za bzdura. Dlaczego nie 2 lub 3 lata? ;)
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
Darekthrone
w mackach Zła

25-03-2020, 11:55

mistrzsardu pisze:
mocny2_3 pisze:z WHO już stwierdzili że rok kwarantanny minimum wszystkich czeka.
Co za bzdura. Dlaczego nie 2 lub 3 lata? ;)
Dożywotnio najlepiej. W sumie to wiele nie zmieni bo i tak każdy przecież w końcu umrze :)
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

25-03-2020, 12:04

Ascetic pisze:
Rumburak pisze:Ta? To samo WHO które do ostatniej chwili bagatelizowało problem? Nie zesrajta się. Ja dziś widziałem przepowiednie ojca Klimuszko, czy jakoś tak. Mianowicie przepowiada, że Polska ucierpi najmniej i wzywa do powrotu na łono ojczyzny wszystkich emigrantów bo mamy być potęga gospodarczą. Lot do domu juz jest, zniżone statystyki są więc jakby się sprawdzało.Jestem dobrej myśli.

plastku drogi. miło ciebie na nowo widzieć.

zasadniczo mi się już nie chce pisać w tym wątku* (bo jak widać pałeczkę swoją przekazałem. niektórzy dzielnie ją trzymają w swojej ciepłej rączce inni pchają do buzi. brawo wy), ale ta przepowiednia ojca klimuszko mnie zainteresowała. chciałbym ją dołączyć do galerii pojebów, zjebów i zwykłych dzbanów. będziesz tak dobry i podeślesz mi jakiegoś linkacza?

* mam tez opór bo stężenie dzbanów tutaj jest takie, że się normalnie mózg mi zlasował
No masz, masz, czytaj...
https://innemedium.pl/wiadomosc/ojciec- ... y-chodzi-o

Ja widziałem na fb ale tu masz jedno ze źródeł.Miłego czytania i oczekiwania na dobrobyt.Jest tylko jedno ale, ojciec Klimuszko przepowiedział, że na łono Abrahama przejdzie od 5 do 10% narodu husarzy.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
Ascetic

25-03-2020, 12:04

Darekthrone pisze:
W sumie to wiele nie zmieni bo i tak każdy przecież w końcu umrze :)
naturalnie.
myślę, że w ramach walki z tą gripą powinni umożliwić odpalanie się każdemu kto wychodzi z założenia i tak umrze. zacząłbym od kilku tutaj, których się powinno wyłapać i karnie odesłać na zakaźny. ewentualnie na kasę do biedry. albo jak wcześniej, od razu zastrzyk.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

25-03-2020, 12:08

Rumburak pisze:
No masz, masz, czytaj...
https://innemedium.pl/wiadomosc/ojciec- ... y-chodzi-o

Ja widziałem na fb ale tu masz jedno ze źródeł.Miłego czytania i oczekiwania na dobrobyt.Jest tylko jedno ale, ojciec Klimuszko przepowiedział, że na łono Abrahama przejdzie od 5 do 10% narodu husarzy.

wiedziałem, że Ciebie to dobry chłopak jest. zaczytuję się zmartwiony tą wieścią tą, że nam husarzy ubędzie.

a w ramach podziękowań, proszę, częstuj się:

Obrazek

* ril pik.
Poro
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

25-03-2020, 12:11

kaszebsczi talerz xD
Zablokowany