Piękne! Nic, tylko oprawić w ramki dla potomnych. ;)Triceratops pisze:ulozylem nawet stosowne haiku
jebac pis
i po
jeden huj
jedno zuo
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- weteran forumowych bitew
to chyba oto chodzi będąc metalowcem by być złym co nieRaf pisze:Bardzo dobrze, ale dodałbym, że metalowcy głosujący na PiS to największe zło ;)
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii

1. Wystaw lewe faktury.
2. Bądź zdziwiony, że nie chcą przyjąć do pracy kolesia co wystawia lewe faktury.
:-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Kijowski to nie ten chłopina któremu się nie chciało wstawać do roboty za 4000?
Jebać żuli.
- Hatefire
Tak ten sam. Ogólnie wygląda mi na bumelanta i pasożyta społecznego, którego należałoby starą, dobrą metodą reedukować pracą przy wyrębie drewna, w okolicach koła podbiegunowego ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
niech się kradziej-ajfoniarz cieszy, że nie garuje, a nie tu w internetach beczy ;-) chociażby za pierwsze z brzegu unikania płacenia alimentów. podsumowując mocno bezczelna persona.Hatefire pisze:Tak ten sam. Ogólnie wygląda mi na bumelanta i pasożyta społecznego, którego należałoby starą, dobrą metodą reedukować pracą przy wyrębie drewna, w okolicach koła podbiegunowego ;-)
lys på slutten av lys
-
to moze mi najpierw wyjaśnij, czemu pis jest gorsze od tej bandy zjebanych skurwysynów zaprzedanych niemcom. albo nie. lepiej nie wyjaśniaj, bo w sumie ja nie po to wchodzę na to cudowne forum, zeby się męczyć z jakimiś osobnikami, dla których gorsze jest pis niż po, lub odwrotnie, bo to jeden chuj tak naprawdę, i w sumie dopóki tego nie pojmiecie, to się nic nie zmienidzik pisze: Tzn. jakie "myślenie"?
Nie głosowałem nigdy i nie zamierzam głosować na PO. Uważam jedynie, że PiS jest jeszcze gorsze.
Wyjaśnij mi więc dlaczego niby przez moje "myślenie" mamy to co mamy w tym zasranym kurwidołku.
Mnie też ręce opadają, jak czytam takie posty jak Twoje. Następny wszystkowiedzący, co wszystkie rozumy pozjadał?
a czy wszystkie rozumy zjadłem? nie, ale bardzo dużo :)
- trup
pis to partia wodzowska. czyli one ring to rule them all.
to co obecnie różni te partie to to że ławka kompetentnych w pis jest megakrótka w pórownaniu z po'wską
to co obecnie różni te partie to to że ławka kompetentnych w pis jest megakrótka w pórownaniu z po'wską
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Triceratops
-
ja jebie. w pierdolonej po też zawsze było tak, że albo robisz to, co wódz każe, albo wypierdalasz. co to jest za argument w ogóle?
- Triceratops
To typowy argument "ad murzynum" czyli " a u was murzynow bija"
woodpecker from space
-
zabawne w chuj. po nie tańczyła a też im właziła w dupsko. jebane sld tak samo.i o czym my tu gadamy w ogóle535 pisze:Mordy w kubeł płaczki. Tańczymy i śpiewamy.
[youtube][/youtube]
-
Rytmiczny pląs w takt cudownej pieśni, takiej patriotyczno-religijnej, kojarzacej się z JP zwei, natchnione modlitwą twarze, i ta szczera radość dziecka bożego...... taaaa, bardzo fajne.
Trzeba mieć gówno zamiast mózgu, żeby nie rozumieć co się tam odpierdala. I właśnie dlatego, że większość obywateli nie widzi problemu w tym, że władze dużego europejskiego kraju wchodzą w dupę szeregowego klechy, będzie jeszcze ciekawiej. Nawet mi was nie szkoda.
-
o to chodzi. ale nie, zagłosujmy na te pierdoloną platformę, bo oni to są w sumie tacy postępowi, nowocześni i kleru nienawidzą. nie to co pis535 pisze:Trzeba mieć gówno zamiast mózgu, żeby nie rozumieć co się tam odpierdala. I właśnie dlatego, że większość obywateli nie widzi problemu w tym, że władze dużego europejskiego kraju wchodzą w dupę szeregowego klechy, będzie jeszcze ciekawiej. Nawet mi was nie szkoda.
Masz ewidentnie ciężki tydzień. Ciąg alkoholowy, period, klimakterium, czy przesilenie wiosenne?
-
ano, bardzo ciężki. dobrze, że dziś zaczynam weekend to trochę odpocznę.
ale sądziłem, że ty akurat należysz do tej grupy, co rozumie, że obecny układ polityczny jest chory i należy to rozgonić w diabły? czy się mylę i będziesz ze mną polemizował tylko z tego powodu, że obnażyłem pare razy twoje słabości i za to mnie nienawidzisz?
ale sądziłem, że ty akurat należysz do tej grupy, co rozumie, że obecny układ polityczny jest chory i należy to rozgonić w diabły? czy się mylę i będziesz ze mną polemizował tylko z tego powodu, że obnażyłem pare razy twoje słabości i za to mnie nienawidzisz?
Bredzisz. Niczego nie obnażyłeś, gdyż mnie po prostu nie znasz. To raczej ja wykazałem, że masz problemy emocjonalne i wchodzisz tutaj po to, żeby pouczać kompletnie obcych ludzi oraz stawiać im diagnozy, których nie potrzebują. Nie sądzisz, że to przynajmniej niepoważne? Co do układu, wiadomo jak jest. Natomiast jeżeli obecnie nam panujący nie zostaną natychmiast odsunięci od koryta, to tacy jak ty, słono za to zapłacą. Także zastanów się na spokojnie.
-
oczywiście masz jak zawsze rację. w sumie to nie mogę pojąć jak to zrobiłeś, że jestes tak kurewsko inteligentny mimo tego, że jak sam stwierdziłeś "gardzisz lekturą" a ponadto niszczysz sobie mózg od wielu lat za pomocą najtańszych piw. choć nie. ostatnio się przerzuciłeś na nieco lepsze z tego co pamiętam