LEWACTWO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: LEWACTWO
Tylko taka lewica ma szansę w tym świecie. Radykalna. Młodzi ludzie zamiast przyklejać się do poręczy czy chodnika powinni detonować się w urzędach i wysadzać fabryki. Zresztą ten wzmożony trend na patoprawactwo tym się właśnie skończy. Akcja - reakcja.
- Hatefire
"Plastikowy model BMW z gazem i bojownikiem, model Takom 2005 w skali 1/35 do sklejania i malowania"

Niestety nie do kupienia. Sklejałbym jak pojebany.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- zaczyna szaleć
Dziwne, wydawało mi się, że wzmożony trend na patoprawactwo to właśnie reakcja na idiotyzmy, którymi od dłuższego czasu zajmuje się lewica, zamiast pilnować, żeby Janusz zawsze aplikował wazelinę, zanim każe panu Areczkowi schylić się po stówkę premii.
Mam prawo reagować.
- uglak
Nie wiem czy powinno być tutaj czy w temacie AA, ale:

piwnygaraz.pl pisze:"Warto dodać, że Antonina Wróblewska wcześniej angażowała się w działania na rzecz poprawy bezpieczeństwa w Warszawie. Radna była zwolenniczką wprowadzenia nocnej prohibicji, argumentując, że taki krok ograniczy agresję w centrum miasta."

Guilty of being right
- Hatefire
Nie wiem z jakiej dzielnicy Krakowa jesteś, ale są miejsca, gdzie mieszkańcy, by temu przyklaśli. Wprowadzenie w K-ce, w Śródmieściu uspokoiło sytuację. Dla niektórych zapłacenie po 22 godzinie za piwko lokalu, a nie w Żabce, to sytuacja nie do przeskoczenia. No i jest spokojniej.uglak pisze: ↑27-08-2025, 16:09Nie wiem czy powinno być tutaj czy w temacie AA, ale:piwnygaraz.pl pisze:"Warto dodać, że Antonina Wróblewska wcześniej angażowała się w działania na rzecz poprawy bezpieczeństwa w Warszawie. Radna była zwolenniczką wprowadzenia nocnej prohibicji, argumentując, że taki krok ograniczy agresję w centrum miasta."![]()
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
Oddzielam tutaj wątek humorystyczny radnej, która sama ma problem z agresją, a widzi go wszędzie indziej od samej idei, która jest ok (chociaż nie od 22)Hatefire pisze: ↑27-08-2025, 16:15Nie wiem z jakiej dzielnicy Krakowa jesteś, ale są miejsca, gdzie mieszkańcy, by temu przyklaśli. Wprowadzenie w K-ce, w Śródmieściu uspokoiło sytuację. Dla niektórych zapłacenie po 22 godzinie za piwko lokalu, a nie w Żabce, to sytuacja nie do przeskoczenia. No i jest spokojniej.uglak pisze: ↑27-08-2025, 16:09Nie wiem czy powinno być tutaj czy w temacie AA, ale:piwnygaraz.pl pisze:"Warto dodać, że Antonina Wróblewska wcześniej angażowała się w działania na rzecz poprawy bezpieczeństwa w Warszawie. Radna była zwolenniczką wprowadzenia nocnej prohibicji, argumentując, że taki krok ograniczy agresję w centrum miasta."![]()

W Krakowie nocna prohibicja (0:00-5:30) jest na terenie całego miasta, a ostatnio pojawiły się nawet nieśmiałe pomysły, żeby przedłużyć ją do 10 rano i według mnie to... nawet lepszy pomysł. Nocna prohibicja jest po to, żeby głośni debile nie szli dopijać gdzieś po kątach tylko i przeszkadzali spać mieszkańcom tylko siedzieli, jak człowiek, w knajpie - to jest generalnie spoko. Za to poranna prohibicja może zmienić zwyczaje części ludzi, którzy bez małpki czy dwóch nie zaczynają pracy i może warto spróbować.
Guilty of being right
-
Jestem po stronie jajka w sporze o pierwszeństwo.Wzburzony Obserwator pisze: ↑27-08-2025, 15:20Dziwne, wydawało mi się, że wzmożony trend na patoprawactwo to właśnie reakcja na idiotyzmy, którymi od dłuższego czasu zajmuje się lewica, zamiast pilnować, żeby Janusz zawsze aplikował wazelinę, zanim każe panu Areczkowi schylić się po stówkę premii.
- hcpig
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Teraz sie do niego lasisz a w kampanii go obsrywales i popierales te czarzasta zdrajczynie Biejat. Adrian gardzi takimi zdrajcami jak ty
woodpecker from space
- hcpig
Razem z kolegą prowadzącym propaganowy program w RusPublice czyli Wosiem staracie sie rozbić Lewicę ale my świadomi wyborcy patrzymy na interes Lewicy jako całości, obie partie robią dobrą robotę ale gdyby nie doszło do wspólnej listy to lepiej głosować na Nową Lewicę za stabilnym poparciem powyżej progu niż ryzykować głosowanie na identyczną partię, która póki co nie ma szans na samodzielny sukces.
Wierzę jednak w rozsądek i wspólną listę Nowa Lewica in, Razem in, Pisówka out.
Wierzę jednak w rozsądek i wspólną listę Nowa Lewica in, Razem in, Pisówka out.
Yare Yare Daze
- Triceratops
Przestan mydlic oczy i rozmywac temat, zaraz niczym kol Hatefire zaczniesz mi opowiadac o czukczach i eskimosach,stary numer lewakow, a prawda jest taka, ze zdradziles Adriana dla karierowiczki i oportunistki Biejat z prywatnej partii milionera Czarzastego, ktory oczywiscie przytulil Kolejne miliony z KPO. Adrian brzydzi sietakimi zdrajcami
woodpecker from space
- hcpig
- Triceratops
Matysiak jest w Razem a karierowiczka-oportunistka Biejat jest u milionera Czarzastego w prywatnej partii czarzastej u milionera Czarzastego co wzial miliony z kpo. Juz nie udawaj, ze nie wiesz, Adrian nie chce oklaskow i laszenia sie od czarzastych jak ty
woodpecker from space
- hcpig
Włodzimierz Czarzasty wprowadził dwa razy Lewicę do Sejmu a Matysiak to hańba dla każdej partii lewicowej. W rozpisce diunowej ten pierwszy jest postacią pozytywną a ta druga - kretem pisowskim.
Yare Yare Daze
- Triceratops
Tak, wiemy, to twoj idol z PZPR, Adrian nie chce miec nis wspolnego z tym milionerem a ty
jestes oportunista
woodpecker from space
- hcpig
Wy pisiory macie 4 ideały 'lewicowców' - Woś, Matysiak, Pawłowska i Ogórek, ciekawe dlaczego taki zestaw?
Yare Yare Daze
- Triceratops
xD Ta jasne, pisora to se szukaj w tym nowym serialu pomiedy nogami opcego xD
Widze, ze obnazylem twoje zaklamanie i Adrian to tez widzi, ze tu sie lasisz do Biejat co jest w partii czarzastej a ka
Zreszta pisowcy od czarzastych sie nie roznia, kradnia jedni i drudzy, smieszek z biedroniem zjezdzili swiat, nic nie robia tylko sie pukaja w zadek i jezdza sobie jak ta pijaczka gosiewska
Widze, ze obnazylem twoje zaklamanie i Adrian to tez widzi, ze tu sie lasisz do Biejat co jest w partii czarzastej a ka
Zreszta pisowcy od czarzastych sie nie roznia, kradnia jedni i drudzy, smieszek z biedroniem zjezdzili swiat, nic nie robia tylko sie pukaja w zadek i jezdza sobie jak ta pijaczka gosiewska
woodpecker from space
-
Jedna z powyższych osób mnie bardzo nie lubi. Zawsze powtarzam ze robimy swoją robotę.
Powiedzieć że niwnawistie atakowali to nic nie powiedzieć

- hcpig
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Imperatorowa we wtorek na kanapie u Powiatowego.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.