POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
ciekawe spostrzeżenie.
pamiętaj, że logika to sprawa wtórna i trzeciorzędna. u katopatoprawaków.
nadrzędne jest aby ta przecwelona logika miała funkcję utylitarną, w stosunku do ideologii. jak przypomniałeś: mięso nie ryba, kowid nie zaraża w kościele, a pedofilia ma miejsce w kościele tylko i wyłącznie dlatego, że bachory same się pchały na kolana. wszystko da się dopasować. kwestia woli i wiary.
pamiętaj, że logika to sprawa wtórna i trzeciorzędna. u katopatoprawaków.
nadrzędne jest aby ta przecwelona logika miała funkcję utylitarną, w stosunku do ideologii. jak przypomniałeś: mięso nie ryba, kowid nie zaraża w kościele, a pedofilia ma miejsce w kościele tylko i wyłącznie dlatego, że bachory same się pchały na kolana. wszystko da się dopasować. kwestia woli i wiary.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Niezbyt odkrywcze to moje spostrzeżenie, to samo było jak chcieli zakazać aborcji bez żadnych wyjątków.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie ma co się krygować.
ja dzisiaj w żałobnym lamencie tych dziwaków, nie wyłapałem tej gradacji ważności życia.
płód > polak w śpiączce > nie bądźcie niewolnikami, unikajcie morderczych respiratorów i modyfikacji mrna po zaszczepieniu = zapraszamy do zdychania
ja dzisiaj w żałobnym lamencie tych dziwaków, nie wyłapałem tej gradacji ważności życia.
płód > polak w śpiączce > nie bądźcie niewolnikami, unikajcie morderczych respiratorów i modyfikacji mrna po zaszczepieniu = zapraszamy do zdychania
- Prodi
- postuje jak opętany!
Przypomniał mi się okolicznościowy limeryk:
"U góry Jarek,
Na dole smrodek,
Pierdolę PiS
I Kaję Godek".
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
-
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- rasowy masterfulowicz
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Prezes ... 44849.html
Ciekawe czy to balon próbny, żeby wybadać reakcję czy realny pomysł na walkę ze straszliwą pandemią?
Ciekawe czy to balon próbny, żeby wybadać reakcję czy realny pomysł na walkę ze straszliwą pandemią?
Celem życia nie jest przeżycie.
-
Jak tak dalej pójdzie to do maja wszyscy się otworzą bez ich zgody.mistrzsardu pisze: ↑27-01-2021, 17:22https://www.bankier.pl/wiadomosc/Prezes ... 44849.html
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
To bardzo realne, zwłaszcza że przedsiębiorcy będą mieli oparcie w sądach. Ciekawe czy będziemy pierwszym krajem gdzie 'kwarantanna narodowa' zostanie obalona przez naród właśnie.
Yare Yare Daze
Tymczasem karakan skutecznie wszedł do dupska biskupom. Katolskie zjeby mogą otwierać szampana.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- rasowy masterfulowicz
no to kiedy poleje sie krew? kobitki tym razem chyba wyjdą z pałami zamiast z transparentami?
- nicram
Mam nadzieję. I trzeba wyjść z nimi. I napierdalać tę katolską konfederacko-pisowską hołotę. A następnie ich ścierwa wywieźć taczkami na kupę gnoju.
all the monsters will break your heart
Trzeba wyjść, jebać zakłamane katolickie ścierwo!
Prędzej czy później czeka nas taka czy inna wojna domowa. Ona i tak już wisi w powietrzu od jakiegoś czasu.
Prędzej czy później czeka nas taka czy inna wojna domowa. Ona i tak już wisi w powietrzu od jakiegoś czasu.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Jak w sygnaturce.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Chyba żartujecie. Ja się nigdzie nie wybieram. Nie mam szacunku, ani grama litości dla ludzi, którzy w życiu prywatnym nie potrafią powiedzieć krótkiego wypierdalać. Nie interesują mnie fejsbukowo- instagramowe spacery. Najpierw niech każdy prywatnie pogoni całą tę bandę kościelnych kurew ze swojego życia , a potem możemy rozmawiać. Powtarzam po raz tysięczny. Każdy wiedział co za ludzie pchają się do władzy. Każdy wie jak funkcjonuje kościelna mafia. Chcącemu nie dzieje się krzywda. Ludzie chcieli tej władzy, nadal pragną ingerencji pedofila w życie osobiste. Niech ponoszą konsekwencje swej tępoty, albo niech masowo zabieraja dzieci z lekcji religii i występują przeciwko kościołowi, bo jeżeli ktoś myśli, że koścìółek w tej sprawie nic nie wiedział, a Staszek nie znał Karola to jest debilem i zasługuje na swój los. Karakan doskonale wie, że kościólek ma przemożny wpływ na większość bantustańskich rodzin. Doskonale potrafi podgrzać nastroje i uwypuklić linię podziału między kuchnią, a przedpokojem. Powinien zdychać w męczarniach za tego typu akcje. Tym bardziej w momencie w którym się obecnie znajdujemy. Ale, ale. Przecież nic się nie dzieje, to tylko slogany, a decyzje podejmuje niezależny trybunał.
-

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
No właśnie miałem napisać, że to faszystowskie kurwisko wkleiło zdjęcie swoich idoli.
all the monsters will break your heart
-
Kaja - młot na wasze jaja.