POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Jak Biedron wejdzie to nam zalatwi koncerty Cynic co tydzien
woodpecker from space
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Cynic Cynikiem, ale co z Autopsy? czy Biedronia stac go na obietnice stworzenia ladowego polaczenia Oakland, CA <-> krakowski Kwadrat, zeby Reifert mogl uniknac zamkniecia w tym strasznym, stalowym ptaku?
Guilty of being right
- nagrobek
- zahartowany metalizator
jeszcze lepsi są ci którzy głosują bez przekonania ale jednak głosują na jakieś tam dziwne kurwiszcza i wynalazki bo "przecież trzeba głosować". pan wychował psa i pies daje głos. później oczywiście po raz kolejny wyruchani w dupę i z wybitymi zębami seplenią coś w stylu "nie glosujesz nie klytykuj". oczywiście nie bronię nikomu brania udziału w tym cyrku.Heretyk pisze:ktoś kto ma jakieś elementarne poczucie humoru czy też wyczucie ironii widzi, że 535 jaja sobie robi. ale smutne i straszne zarazem jest to, że wielu prezentujących podejście tego typu, faktycznie głosuje "na złość", "dla żartu", z nudów czy dlatego "że teściu lubi tę partię" albo "Stefan mi podpowiedział"
a Pacjencik oczywiście mocno zjeżył wąsa. dajcie mu karabin:))
Ostatnio zmieniony 19-02-2019, 11:04 przez nagrobek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tak, to też niezła patologia
-
Pacjent spoko facet, ale też nie kminię tej prostodusznej kategoryzacji: "pewnie jesteś z PIS", mimo że w życiu z tą partią nie było mi po drodze, jakby niegłosowanie nie wchodziło w grę :)
Chciałem tylko zauważyć, że zawsze najbardziej rozczarowani są ci najbardziej zacietrzewieni. Ich dupska swędzą najbardziej. Rozsądny człowiek nie konfekcjonuje swojego życia w rytm obietnic bladych, czy różowych.
-
Jest to tak samo złudne wrażenie jak to, że Twój głos coś znaczy.535 pisze:Ciekawe, czy na żywo też jesteś taki rezolutny? Cieszę się, że doprowadziłem cię do szału. Nawet nie wiesz jak bardzo. Mógłbym ci się odwdzięczyć stekiem przekleństw i obelg do trzeciego pokolenia wstecz, ale nie. Wprawiłeś mnie w tak doskonały nastrój swym wkurwieniem, że zostawię to tak jak jest.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Złudne wrażenie że jesteś rezolutny? To oczywiste. Od kopa widać żeś zahukany z bagażem obaw i kompleksów. Pisałem coś wcześniej o twych urojeniach? Wskaż mi fragment w którym twierdzę, że mój głos coś znaczy. Widzę że na dziś masz już chyba dość politykowania.
-
Złudne wrażenie, że doprowadziłeś mnie do szału. Od kilkunastu lat nie mam złudzeń co do demokratycznych wyborów i kompetencji wyborców. Traktuje to beznamiętnie.
PS. Nigdzie nie napisałem, że uważasz, iż Twój głos coś znaczy. nie uważam, że jesteś idiotą. Co więcej mogę się założyć, że za parę lat przyznasz mi racje w kwestii demokracji.
PS. Nigdzie nie napisałem, że uważasz, iż Twój głos coś znaczy. nie uważam, że jesteś idiotą. Co więcej mogę się założyć, że za parę lat przyznasz mi racje w kwestii demokracji.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Jeśli nie demokratyczne to jakie i kto ma o tym decydować?
Wróżenie z fusów, chybił-trafił, jasnowidz? A może trzeba było zostać przy wcześniejszym systemie?
Każdy ma prawo, o ile chce, uczestniczyć w wyborach niezależnie od ich trafności.
Wróżenie z fusów, chybił-trafił, jasnowidz? A może trzeba było zostać przy wcześniejszym systemie?
Każdy ma prawo, o ile chce, uczestniczyć w wyborach niezależnie od ich trafności.
Jebać żuli.
-
Kiedy zdałem sobie sprawę, że o moim losie decyduje koleś, który nie potrafi poprawnie sklecić zdania, paniusia, która za cholerę nie rozumie podstawowych zasad ruchu drogowego, czy student prawa, który nie wie kiedy zaczęła się II WŚ i czym skończyła to przestało mnie to bawić, zwłaszcza że ci ludzie wybierają osobników decydujących o polityce obronnej, zagranicznej czy gospodarczej RP. Władza w rękach fachowca, a nie hołoty z ulicy.wolff pisze:Jeśli nie demokratyczne to jakie i kto ma o tym decydować?
- Medard
Tylko, że żadna dyktatura nie oznacza rządów fachowców. Ktoś musi ich wybrać, czy będzie to lud, grupa znajomych, czy jakaś mafia.Pacjent pisze:Kiedy zdałem sobie sprawę, że o moim losie decyduje koleś, który nie potrafi poprawnie sklecić zdania, paniusia, która za cholerę nie rozumie podstawowych zasad ruchu drogowego, czy student prawa, który nie wie kiedy zaczęła się II WŚ i czym skończyła to przestało mnie to bawić, zwłaszcza że ci ludzie wybierają osobników decydujących o polityce obronnej, zagranicznej czy gospodarczej RP. Władza w rękach fachowca, a nie hołoty z ulicy.wolff pisze:Jeśli nie demokratyczne to jakie i kto ma o tym decydować?
To, że u nas demokracja kuleje, to wina społeczeństwa, a nie tylko systemu.
Brak zainteresowania, czy rozliczenia za działania, to temat po stronie społeczeństwa.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Triceratops
Podoba mi sie zdroworozsadkowe podejscie Medarda, spokoj, merytoryka i opanowanie a nie gorace glowy.
woodpecker from space
-
To że taka władza (dynastia) musi się wykształcić i nie ma na to póki co warunków to całkiem inna sprawa.Medard pisze:Tylko, że żadna dyktatura nie oznacza rządów fachowców. Ktoś musi ich wybrać, czy będzie to lud, grupa znajomych, czy jakaś mafia.
- Plastek
- Kontakt:
Popieram, bardzo wartościowy forumowicz.Triceratops pisze:Podoba mi sie zdroworozsadkowe podejscie Medarda, spokoj, merytoryka i opanowanie a nie gorace glowy.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- hcpig
Staram się unikać polityki dla higieny umysłowej ale zapytam, serio w ogóle wybieracie się na wybory?
Czy mamy jakikolwiek wybór w tych wyborach? Jest taki jaki pisze Hatefire - albo jeden odprysk po AWSIE albo drugi odprysk w koalizji z dinozaurami z SLD (oba odpryski po tylu wzajmnych transferach że nie warto już tego śledzić) albo tzw. 'Peezel' a do tego teraz próba sprzedania po raz drugi partii Palikota. No i 'opcje niszowe':
- Razem - kawiarniana lewica
- Korwin / UPR / Wolność etc. już się pogubiłem - na papierze samce alfa, dekonstruktorzy UE i przedłużenie ręki rynku i ch... wie czego a w praktyce gimby perorujące o austriackiej szkole ekonomii na podstawie notek z blogów
- Swetru - hop hop?
- Kukiz - randomowa grupa kolesi dobranych z przypadku którym chodzi o...????
Panie, idź Pan w chuj z taki 'wyborem'.
Czy mamy jakikolwiek wybór w tych wyborach? Jest taki jaki pisze Hatefire - albo jeden odprysk po AWSIE albo drugi odprysk w koalizji z dinozaurami z SLD (oba odpryski po tylu wzajmnych transferach że nie warto już tego śledzić) albo tzw. 'Peezel' a do tego teraz próba sprzedania po raz drugi partii Palikota. No i 'opcje niszowe':
- Razem - kawiarniana lewica
- Korwin / UPR / Wolność etc. już się pogubiłem - na papierze samce alfa, dekonstruktorzy UE i przedłużenie ręki rynku i ch... wie czego a w praktyce gimby perorujące o austriackiej szkole ekonomii na podstawie notek z blogów
- Swetru - hop hop?
- Kukiz - randomowa grupa kolesi dobranych z przypadku którym chodzi o...????
Panie, idź Pan w chuj z taki 'wyborem'.
Yare Yare Daze
- Triceratops
Zatem zacznijmy od drugiej strony - na kogo chcialbys moc glosowac, jezeli ten wybor dla ciebie za maly?hcpig pisze:Panie, idź Pan w chuj z taki 'wyborem'.
woodpecker from space
- hcpig
Podwiesiłem wyjaśnienie na pół godziny żebyś się zapoznał a teraz edytuję posta... ciach!Triceratops pisze: Zatem zacznijmy od drugiej strony - na kogo chcialbys moc glosowac, jezeli ten wybor dla ciebie za maly?
Yare Yare Daze
- Triceratops
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Najlepsze są zawsze niedemokratyczne wybory. Głosowałbym!...Pacjent pisze:Od kilkunastu lat nie mam złudzeń co do demokratycznych wyborów
choć jak niedomokratyczne to pewnie by się nie dało zagłosować
...szkodex :(