CzescMariusz, kopę lat. Jak tam babka? Weki na zimę zrobione?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑22-10-2022, 00:59TO? Ja już piszę o tym od jakiegoś czasu, ale większość ma TO w dupie. A my z Grześkiem się nie mylimy.Pan_Kimono pisze: ↑20-10-2022, 23:08Trochę obawiam się o to co te brudne ruskie śmieci zrobia w Chersoniu. Ta "ewakuacja" wygląda bardzo dziwnie
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: III Wojna Światowa
KVLT lizania CZASZKI
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Na nuklearną zimę.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- hcpig
Zmęczyłem na raty, jeden swoje drugi swoje, nikt prawie nie odnosi się do adwersarza, do dupy z takim debatowaniem.
Już miało być Nuclear Summer '21 i co? Mariusz nie przeprosił jeszcze za poprzednie kłamstwa a już lansuje kolejne.
Yare Yare Daze
- Medard
Rosjanin Timur zmobilizowany 23.09, na froncie 07.10, zginął 13.10., bo dostał się pod ostrzał z moździerzy.
Historia byłaby jakich wiele, gdyby nie to, że Timur zajmował kluczowe stanowisko IT w Raiffeisen Bank i zajmował się wdrożeniem rosyjskiego systemu płatniczego MIR. Rosyjski Bank Centralny próbował go wydobyć z maszynki do mięsa, ale bezskutecznie.
Podobnież pracownicy kluczowych sektorów mieli nie być mobilizowani.
https://meduza.io/en/feature/2022/10/21 ... -deferment
Historia byłaby jakich wiele, gdyby nie to, że Timur zajmował kluczowe stanowisko IT w Raiffeisen Bank i zajmował się wdrożeniem rosyjskiego systemu płatniczego MIR. Rosyjski Bank Centralny próbował go wydobyć z maszynki do mięsa, ale bezskutecznie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Medard
ponury dowcip zrobiło życie,
nawet nie kojarzę, czy kiedykolwiek czytałem, ale tytuł znam:

- Hatefire
Przecież tu nie chodziło o żadną debatę. Bartosiak po prostu ma taki sam model biznesowy jak celebryci, streamerzy itp. Po prostu monetyzuje zasięgi i rozpoznawalną gębę, oczywiście w ramach pewnej mniejszej niszy. Natomiast w obecnej sytuacji międzynarodowej, to ci różni bieda-guru od galwanicznych szachów 7D mają swoje 5 minut. Tu chodziło po prostu o to żeby zasięgi obydwu się przecięły i tym samym zwiększyły. Temu samemu służą te udawane inby pomiędzy różnymi celebrytami
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- hcpig
No ja wiem ale od tego jest moderator debaty, żeby ją trzymać w ryzach i drążyć a nie tylko siedzi, udziela głosu a panowie wygłaszają jedynie jakieś monologii skierowane do fanbojów.
Wojna zweryfikowała kto miał rację. Też się dałem nabrać na Bartosiaka ale jestem tylko amatorem więc mogę sobie na to pozwolić i dopiero po 24 lutego mogłem zweryfikować to i owo.
Najbardziej wkurza mnie ta poza Bartosiaka na koleżkę od serca wszystkich szych w Białym Domu.
Yare Yare Daze
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Jeśli był na tyle głupi, że mając wiedzę co się odpierdala już od końca lutego postanowił jednak z jakiegoś powodu zostać w Rosji to bardzo dobrze, że zdechł. Najwidoczniej wierzył w powodzenie całej tej "operacji specjalnej" ew. czuł się na tyle pewnie, że sowiecki bardak go ochroni.Medard pisze: ↑22-10-2022, 16:36Rosjanin Timur zmobilizowany 23.09, na froncie 07.10, zginął 13.10., bo dostał się pod ostrzał z moździerzy.
Tak czy inaczej - chuj mu na grób i kotwica w plecy całej jego skurwiałej rodzinie

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Medard
niekoniecznie był kluczowym specjalistą, chociaż kilka źródeł o nim podaje informacje,Nerwowy pisze: ↑22-10-2022, 20:48Jeśli był na tyle głupi, że mając wiedzę co się odpierdala już od końca lutego postanowił jednak z jakiegoś powodu zostać w Rosji to bardzo dobrze, że zdechł. Najwidoczniej wierzył w powodzenie całej tej "operacji specjalnej" ew. czuł się na tyle pewnie, że sowiecki bardak go ochroni.Medard pisze: ↑22-10-2022, 16:36Rosjanin Timur zmobilizowany 23.09, na froncie 07.10, zginął 13.10., bo dostał się pod ostrzał z moździerzy.
Tak czy inaczej - chuj mu na grób i kotwica w plecy całej jego skurwiałej rodzinie.
może to też jakaś propaganda, która ma postraszyć, albo skłonić do wyjazdu zagranicę innych młodych,
w każdym razie ginie kwiat młodzieży rosyjskiej, niech wiedzą, że budowanie Wielkiej Rosji będzie srogo kosztować
Najlepsze jak do tej pory video z jebnięcia samolotu w blok w Jejsku:
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Nie tylko weki. Mamy wszystko w słoikach. Mięso ze smalcem, kiełbasy, warzywa, kompoty, kluski, kartofle, wodę. Wszystko mamy pochowane w bunkrze u Grześka w piwnicy. Zrobiliśmy takie umocnienia, że nic nie jest nam straszne. Ciepłe pierzyny, koce tam mamy. Gdy najdzie TO, my zrobimy wymyk do bunkra. Babka ma chore biodra i od jakiegoś czasu ja muszę zajmować się na przykład dziabaniem drewna, dokarmianiem zwierząt czy pracami przydomowymi. Wszystko na mojej głowie.Pan_Kimono pisze: ↑22-10-2022, 09:40CzescMariusz, kopę lat. Jak tam babka? Weki na zimę zrobione?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑22-10-2022, 00:59TO? Ja już piszę o tym od jakiegoś czasu, ale większość ma TO w dupie. A my z Grześkiem się nie mylimy.Pan_Kimono pisze: ↑20-10-2022, 23:08Trochę obawiam się o to co te brudne ruskie śmieci zrobia w Chersoniu. Ta "ewakuacja" wygląda bardzo dziwnie
Raz się zje, raz się nie zje.
-
- rasowy masterfulowicz
Jakie filtry i zasilanie macie w tym bunksze ? Toaleta jest?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑23-10-2022, 19:38Nie tylko weki. Mamy wszystko w słoikach. Mięso ze smalcem, kiełbasy, warzywa, kompoty, kluski, kartofle, wodę. Wszystko mamy pochowane w bunkrze u Grześka w piwnicy. Zrobiliśmy takie umocnienia, że nic nie jest nam straszne. Ciepłe pierzyny, koce tam mamy. Gdy najdzie TO, my zrobimy wymyk do bunkra. Babka ma chore biodra i od jakiegoś czasu ja muszę zajmować się na przykład dziabaniem drewna, dokarmianiem zwierząt czy pracami przydomowymi. Wszystko na mojej głowie.Pan_Kimono pisze: ↑22-10-2022, 09:40CzescMariusz, kopę lat. Jak tam babka? Weki na zimę zrobione?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑22-10-2022, 00:59
TO? Ja już piszę o tym od jakiegoś czasu, ale większość ma TO w dupie. A my z Grześkiem się nie mylimy.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ty dobrze wiesz, już kiedyś pisałem, tylko głupiego udajesz, tak jak z rurą do srania. Jak ją zrobić? Czy cały balas wchodzi na raz do rury? Czy głęboko trzeba ją wepchnąć do dupy, itp.vicotnick pisze: ↑23-10-2022, 20:05Jakie filtry i zasilanie macie w tym bunksze ? Toaleta jest?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑23-10-2022, 19:38Nie tylko weki. Mamy wszystko w słoikach. Mięso ze smalcem, kiełbasy, warzywa, kompoty, kluski, kartofle, wodę. Wszystko mamy pochowane w bunkrze u Grześka w piwnicy. Zrobiliśmy takie umocnienia, że nic nie jest nam straszne. Ciepłe pierzyny, koce tam mamy. Gdy najdzie TO, my zrobimy wymyk do bunkra. Babka ma chore biodra i od jakiegoś czasu ja muszę zajmować się na przykład dziabaniem drewna, dokarmianiem zwierząt czy pracami przydomowymi. Wszystko na mojej głowie.
Mamy w bunkrze specjalne szuflady, której póżniej zawartość wystrzeliwuje się na dwór. Ewentualnie jak konstrukcja się zatnie, to będziemy srać do słoików po jedzeniu na bieżąco i je zamykać z powrotem chowając.
-
- rasowy masterfulowicz
Szuflady? Przy okazji można nimi wroga ostrzelać. Sprytne. Ciekawe. A co z filtrami ? Jak TO iebnie, to czeba jakoś przefiltrować powietrze przecież. Ewentualnie powietrze w słoikach, a potem do srania, tak ?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑23-10-2022, 20:45Ty dobrze wiesz, już kiedyś pisałem, tylko głupiego udajesz, tak jak z rurą do srania. Jak ją zrobić? Czy cały balas wchodzi na raz do rury? Czy głęboko trzeba ją wepchnąć do dupy, itp.vicotnick pisze: ↑23-10-2022, 20:05Jakie filtry i zasilanie macie w tym bunksze ? Toaleta jest?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑23-10-2022, 19:38
Nie tylko weki. Mamy wszystko w słoikach. Mięso ze smalcem, kiełbasy, warzywa, kompoty, kluski, kartofle, wodę. Wszystko mamy pochowane w bunkrze u Grześka w piwnicy. Zrobiliśmy takie umocnienia, że nic nie jest nam straszne. Ciepłe pierzyny, koce tam mamy. Gdy najdzie TO, my zrobimy wymyk do bunkra. Babka ma chore biodra i od jakiegoś czasu ja muszę zajmować się na przykład dziabaniem drewna, dokarmianiem zwierząt czy pracami przydomowymi. Wszystko na mojej głowie.
Mamy w bunkrze specjalne szuflady, której póżniej zawartość wystrzeliwuje się na dwór. Ewentualnie jak konstrukcja się zatnie, to będziemy srać do słoików po jedzeniu na bieżąco i je zamykać z powrotem chowając.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Nie normalne szuflady, tylko takie składane, one miażdżą gówno, żeby więcej można było napchać. Na wsi nigdy nie byłeś jak ci zapach gówna przeszkadza. To normalny zapach, jak kawy, czy piwa. Przecież każdy sra i żyje. Ale doprowadzacze powietrza też specjalne mamy. Bardzo dobrze zakamuflowane.
- Medard
Pro RUS WarGonzo odwiedził kolegów na froncie i weszło mu się na minę:
- Hatefire
Będzie kuśtykał na jednej nodze ku Chwale Wielkiej Rosji. Na jego miejscu bym się cieszył. Dołożył cegiełkę do odbudowy Imperium.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy