Dobra, dobra - pierdzieć potrafisz, to już wiem. A co z cytatem?
Polacy jako spoleczenstwo
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- mad
- weteran forumowych bitew
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Polacy jako spoleczenstwo
O kurwa, zostałem faszystą XDDDDDDD Piękne projekcje towarzyszu, ale spokojnie, to się leczy
Daj mi jeden mój wpis, który wg ciebie swiadczy o tym, że jestem faszystą:D czekam:D
KVLT lizania CZASZKI
Moje wypowiedzi miały wzburzyć ciebie i obrazić twojego pasterza, któremu tak gorliwie padasz do kutasika. Cel został osiągnięty. Nie wymagaj ode mnie, bym był grzeczny dla kurew czynnie biorących udział w rozkładzie tego państwa. Zresztą napisałem ci wyraźnie co możesz zrobić. Przestań jęczeć, bądź dzielnym husarzem i więcej konsekwencji.
Pokaż gdzie wymieniłem twój pseudonimus w proponowanym przez ciebie kontekście? Wspominałeś coś o projekcjach? Masz zwidy?Pan_Kimono pisze: ↑19-01-2021, 15:18O kurwa, zostałem faszystą XDDDDDDD Piękne projekcje towarzyszu, ale spokojnie, to się leczy
Daj mi jeden mój wpis, który wg ciebie swiadczy o tym, że jestem faszystą:D czekam:D
- mad
535 - Daj spokój, przecież wiem, że nie podasz żadnego cytatu. Moim celem było wzmocnienie projekcji twojego debilizmu. Zadanie łatwe, mało ambitne - przyznaję z pokorą.
-
- rasowy masterfulowicz
Komentarz był zaraz pod moim postem wiec myślałem, ze to do mnie. Jesli nie, to przepraszam i zwracam honor.
KVLT lizania CZASZKI
Boli dupsko, oj boli. No już, na kolanka! Siad! Jesteś świetnie wytresowany. Nie mogłeś przejść obojętnie.
- mad
Czyli w zasadzie sam przyznajesz, że to, co piszesz, nie jest nic warte. Brawo, teraz z przyjemnością mogę przejść na eot.
Dla mnie nie, ale z przyjemnością stwierdzam, że dla ciebie owszem. Nic mnie tak nie cieszy jak bulwers prawicowego katola pobierającego socjal. Janusz i Sławek wiedzą?
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Nie wiem o czym jest dyskusja, ale zobaczywszy temat topicu natychmiast przypomnialem sobie wypowiedz Piłsudskiego.
CD / WINYLE do przytulenia viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Ostatnio odnośnie popularnego cytatu z Kisielewskiego napisałem o coelhizmie.
To też się łapie, w jakim kraju by to powiedzieć i w jakimkolwiek czasie w sumie prawdziwe.
Tylko czy jest w tym jakaś treść czy myśl?
To też się łapie, w jakim kraju by to powiedzieć i w jakimkolwiek czasie w sumie prawdziwe.
Tylko czy jest w tym jakaś treść czy myśl?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Nie wiem o czym ten temat, bo nie chce mi się czytać.
Z nami Polakami to jest tak, że kochać nas jest ciężko, zmienić jeszcze ciężej, a żyć z nami to już w ogóle tragedia. Polacy na każdym kroku pokazują, że nie są zdolni do samostanowienia, generalnie lepiej by nam wszystkim było gdyby nas siłą wcielić do jakiegoś cywilizowanego państwa. Raz się udało na 123 lata i to też musieliśmy spierdolić. Wnioskuję o reaktywację volkslisty, długopis już czeka w dłoni.
Bijcie.
Z nami Polakami to jest tak, że kochać nas jest ciężko, zmienić jeszcze ciężej, a żyć z nami to już w ogóle tragedia. Polacy na każdym kroku pokazują, że nie są zdolni do samostanowienia, generalnie lepiej by nam wszystkim było gdyby nas siłą wcielić do jakiegoś cywilizowanego państwa. Raz się udało na 123 lata i to też musieliśmy spierdolić. Wnioskuję o reaktywację volkslisty, długopis już czeka w dłoni.
Bijcie.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Mnie się to z holiłudem kojarzy... ale jeśli coś zjebałem, to wybacz.535 pisze: ↑19-01-2021, 09:53przecwelone mentalnie społeczeństwo, które szczającym mu do ryja pedofilom stręczy hurtem swoje potomstwo. Mówimy o tak zwanych krajach cywilizowanych.Jimmy Boyle pisze: ↑19-01-2021, 09:30Niestety, ale tak to wygląda, a Polska nie jest w tym jakoś wyjątkowa.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Jakby wszyscy byli ze wsi to by dobrze było. Każdy by się nauczył jak pracować fizycznie, a nie patrzyć na innych. Wykop sobie kartofla, posadź buraka, nakarm zwierzynę. Przecież większość miastowych nie widziało nigdy kurzego gówna.
Raz się zje, raz się nie zje.
-
korzenie wiekszosci miastowych to wies wlasnie I razem z przyjazdem wiesli tez typowo wiejska chytrosc, cwaniactwo i koltunstwo. Zeby nie bylo, o tych "czystej krwi" miastowych tez nie mam wiele lepszego zdania.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bądźcie chujami i pomagajcie Dziadkom Biznesu w swoim mieście.
Nie za free. Za usługi.
https://www.instagram.com/dziadkowie_biznesu/
np:
Pandemia Covid-19 jest ciężkim doświadczeniem dla nas wszystkich, jednak dla osób prowadzących swoje biznesy jest to szczególnie trudny czas. Celem inicjatywy społecznej "Dziadkowie Biznesu" jest pomoc w promowaniu biznesów seniorów w mediach społecznościowych. Dlaczego seniorów? Bo to oni są najczęściej wykluczeni cyfrowo i nie reklamują swoich działalności na social mediach. Tutaj pojawiamy się my, zbierając środki na promowanie postów opowiadających piękne, wzruszające historie małych sklepików, które przetrwały już nie jedno. Pomóżmy im przetrwać również pandemię.
Nie za free. Za usługi.
https://www.instagram.com/dziadkowie_biznesu/
np:
Pandemia Covid-19 jest ciężkim doświadczeniem dla nas wszystkich, jednak dla osób prowadzących swoje biznesy jest to szczególnie trudny czas. Celem inicjatywy społecznej "Dziadkowie Biznesu" jest pomoc w promowaniu biznesów seniorów w mediach społecznościowych. Dlaczego seniorów? Bo to oni są najczęściej wykluczeni cyfrowo i nie reklamują swoich działalności na social mediach. Tutaj pojawiamy się my, zbierając środki na promowanie postów opowiadających piękne, wzruszające historie małych sklepików, które przetrwały już nie jedno. Pomóżmy im przetrwać również pandemię.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Żułek
u nas dziadka zegarmistrza wywiało przed wirusem i teraz musze łazić do galerii po baterie do zegarka
a dobrze że krawcową przypomniałeś bo miałem zajrzeć a zapomniłem
a dobrze że krawcową przypomniałeś bo miałem zajrzeć a zapomniłem
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- trup
I o to chodzi. Ja miałem szewca na bazarku blisko mieszkania. Szyld został. Szewca UFO porwało. Chujnia z grzybnią. Zegarmistrzów dwóch się zamknęło 1 ulicę drugi dwie dalej. Proste naprawy... zapomnij. Trzeba szukać albo szlajać się gdzieś po galeriach a i to nie wszędzie jest. Rymarz? Zapomnij.... Z krawcowej regularnie korzystam. Ona jest w galerii handlowej więc jakoś przetrwała. Ale takie firemki na uboczu... słabo to wygląda.
Doświadczenie i podejście tackich starszych wyjadaczy - zupełnie inne! Inne maniery. Inne zaangażowanie. Inna wiedza. Nie oleją Cię jak większość młodzików. Warto im choć trochę pomóc.
Doświadczenie i podejście tackich starszych wyjadaczy - zupełnie inne! Inne maniery. Inne zaangażowanie. Inna wiedza. Nie oleją Cię jak większość młodzików. Warto im choć trochę pomóc.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Rymarz? Jeździsz konno?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
Oczywiście. Codziennie do pracy.
A który koń by mnie udzwignal?
Paski, torby, plecaki, rękawiczki, obroże, kurtki...
A który koń by mnie udzwignal?
Paski, torby, plecaki, rękawiczki, obroże, kurtki...