Rasizm na Masterfulu
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re: Rasizm na Masterfulu
A ja nienawidzę "polaczków":white_pony pisze:nienawidze ludzi którzy uzywaja słowa "polaczki"

Nienawiść to duże słowo, ale coś w tym jest, że nie darzę zbytnią sympatią osobnika posługującego się takimi określeniami. Natomiast bardziej zastanawia mnie to, że operuje nim Polak, bądź ktoś posiadający obywatelstwo polskie. Wiem, że część naszych rodaków zasługuje na pogardę, ale tak samo ma to miejsce w przypadku innych narodowości. Nie sądzę, byśmy w tym względzie byli narodem wybranym. Raczej sami sobie gotujemy "to piekiełko".
-
A ja nienawidzę wszystkich po równo...i dajta se ludziska już sianka z tym kałowatym tematem :)
O odmawianiu różańca jeszcze podyskutujcie...rasizm jest,był i będzie i żadne lewackie bajanie tego faktu nie zmieni. Amen.
O odmawianiu różańca jeszcze podyskutujcie...rasizm jest,był i będzie i żadne lewackie bajanie tego faktu nie zmieni. Amen.
Te Wódka i Koncentrat, "r" Ci gdzieś zginęło - karłowatym, chyba miało być. Poza tym nie mów, że nikogo i niczego nie lubisz. Przecież nie wszyscy są z tej samej modeliny tfu ! gliny ulepieni.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Trudno. Ja dostrzegam ogromną różnicę między Polakiem a polaczkiem, więc używam tego drugiego określenia nie chcąc obrażać tej nielicznej mądrej części swojego narodu.white_pony pisze:nienawidze ludzi którzy uzywaja słowa "polaczki"
Oblicz sobie. I o chuj ci chodzi?? No sorry, ale nie czuję nienawiści do czarnucha, który żyje 10tysięcy km ode mnie i robi wiochę w Londynie, a nie w u mnie w mieście.Czesław pisze:co ty w ogóle pierdolisz? Ile ty masz lat?
I to jest właśnie 100% słuszności. Tępy bialy jest dokładnie tak samo bezwartościowy co tępy murzyn, żyd albo pedał.Wódka i Piwo pisze:A ja nienawidzę wszystkich po równo....
- Castor
- Mol
- zahartowany metalizator
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
a Rudy Gay jest więcej warty niż sefardyjskie mużydło?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Liberum veto na pewno było anachronicznym kuriozum, które było środkiem, a nie celem, osłabiającym sytuację wewnętrzną i zewnętrzną państwa praktycznie na każdym kroku. Jedyny plus można upatrywać w tym, że w materiach stanu Praw Kardynalnych nie zawarto tzw. spraw ekonomicznych. Teorie, że liberum veto było największym przejawem praworządności w ówczesnej Ojropie to też pierdolenie godne pożałowania, którego dopuścił się nasz prezydent elekt (ale on to w ogóle uważa, że w Polsce króla wybierał ogół obywateli, wliczając w to mieszczan i chłopów...).KelThuz pisze:Mnie fascynuje jak plebs, któremu w szkole nawciskano, że przyczyną upadku I RP jest liberum veto, ma czelność pisać po internetach z wyniosłością lansującej się studentki, która cichaczem obrabia po kiblach knagi nieokrzesanych facetów w odzieży sportowej.antek_cryst pisze:Mnie w ogóle fascynuje jak naród, którego największym historycznym osiągnięciem jest kompletny paraliż państwa przy pomocy Liberum Veto i, co za tym idzie, niemal na własne życzenie sprowadzenie zaborców do kraju czyli, nazwijmy to po imieniu: przepierdolenie własnej państwowości, ma jeszcze czelność wywyższać się ponad kogokolwiekyossarian84 pisze: Nienawidzę za to polaczków, bo z nimi mam do czynienia codziennie i mnie wkurwiają milion razy bardziej niż jakiś czarnuch, z którym nie mam nic do czynienia.
Trzeba mieć przechuj kompleksy i jeszcze większe ego
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
A po co ''r'' w słowie "kałowatym"? Właśnie nie wszyscy są z tej samej gliny, więc czemu mam nie mówić, że wszystkich nie lubię skoro tak właśnie jest? A koncentrat to ty pijasz kolego pod nazwą piwo i idę o skrzynkę tegoż trunku iż nawet nie jesteś tego świadom. :)535 pisze:Te Wódka i Koncentrat, "r" Ci gdzieś zginęło - karłowatym, chyba miało być. Poza tym nie mów, że nikogo i niczego nie lubisz. Przecież nie wszyscy są z tej samej modeliny tfu ! gliny ulepieni.
Wniosek, że wszystko czego dotykasz, o spożywaniu nie mówiąc, musi być sterylne i "koszerne". Dwadzieścia pięć lat temu też nie miałem włosów na plecach i byłem idealistą. Wiem jak ciężkie jest zderzenie z rzeczywistością. Wszystko przed Tobą. Głowa do góry i więcej uśmiechu.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
mam cos w tym temacie czytac czy od razu deletować?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
możesz przeczytać moje wypowiedzi, są bardzo mądre
Zapomniałeś dodać klauzuli: "Do której siebie oczywiście zaliczam".yossarian84 pisze:Trudno. Ja dostrzegam ogromną różnicę między Polakiem a polaczkiem, więc używam tego drugiego określenia nie chcąc obrażać tej nielicznej mądrej części swojego narodu.
To zabrzmiało dwuznacznie i złośliwie... Ja bym się trochę "obraził".yossarian84 pisze:I to jest właśnie 100% słuszności. Tępy bialy jest dokładnie tak samo bezwartościowy co tępy murzyn, żyd albo pedał.Wódka i Piwo pisze:A ja nienawidzę wszystkich po równo....
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
kasuj, sie pytasz jeszczeAnalripper pisze:mam cos w tym temacie czytac czy od razu deletować?
Podelektuj się trochę zamiast kasować na oślep.Analripper pisze:mam cos w tym temacie czytac czy od razu deletować?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ja stoję ponad tym z aroganckim uśmiechem na twarzy.535 pisze:Zapomniałeś dodać klauzuli: "Do której siebie oczywiście zaliczam".yossarian84 pisze:Trudno. Ja dostrzegam ogromną różnicę między Polakiem a polaczkiem, więc używam tego drugiego określenia nie chcąc obrażać tej nielicznej mądrej części swojego narodu.
Raczej z grymasem obwieszczającym wszem i wobec problem z wypróżnieniem.