komuś się zamarzył lit z murmańska

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Lech Kaczyński chciał dawać, ale właśnie platforma mu blokowała. Dofinansowania mamy z powodu biedy. Do obiadów, z cpk, i inne. Aby babka ma rentę. Jak z niej wyżyć? Dobrze, źe troche tej ziemi jest i zwierzyny domowej.Medard pisze: ↑11-10-2022, 20:17A co za Lecha Kaczyńskiego niby dostałeś? Wtedy to był Tusk.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑11-10-2022, 20:07Na SLD głosowałem dopóki był Miller. Na Kwaśniewskiego zawsze głosowałem na prezydenta, bo miał obycie międzynarodowe i umiał się zachować. Później na Lecha Kaczyńskiego i PiS, bo dawali ludziom więcej jak lewica. Za PiSu z babką więcej dostaliśmy jak przez poprzednie dwadzieścia lat razem wziętych.
Tusk wprowadził roczne płatne macierzyńskie, ale nie masz baby.
Socjal jest od czasów Szydło i epoki Jarosława, niby 500+ brałeś?
To Unia daje dopłaty do ziemi, a nie pis,Mariusz Wędliniarz pisze: ↑11-10-2022, 20:49Lech Kaczyński chciał dawać, ale właśnie platforma mu blokowała. Dofinansowania mamy z powodu biedy. Do obiadów, z cpk, i inne. Aby babka ma rentę. Jak z niej wyżyć? Dobrze, źe troche tej ziemi jest i zwierzyny domowej.Medard pisze: ↑11-10-2022, 20:17A co za Lecha Kaczyńskiego niby dostałeś? Wtedy to był Tusk.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑11-10-2022, 20:07
Na SLD głosowałem dopóki był Miller. Na Kwaśniewskiego zawsze głosowałem na prezydenta, bo miał obycie międzynarodowe i umiał się zachować. Później na Lecha Kaczyńskiego i PiS, bo dawali ludziom więcej jak lewica. Za PiSu z babką więcej dostaliśmy jak przez poprzednie dwadzieścia lat razem wziętych.
Tusk wprowadził roczne płatne macierzyńskie, ale nie masz baby.
Socjal jest od czasów Szydło i epoki Jarosława, niby 500+ brałeś?
KO rzeczywiście wygląda na oderwaną, zresztą to minister z czasów po jest uważany za najgorszego w MON,
KO jest oderwana od rzeczywistości w kazdej kwestii, nie tylko wojny. PiS w tym oderwaniu dzielnie jej TOWARZYSZY
co za różnica, kto będzie u władzy? skoro działania wojskowe będzie koordynować dowództwo NATO, a w praktyce to Amerykanie będą wywierać wpływ polityczny i decydować o większości zakupów dla sił zbrojnych, kto by nie był u władzy, bo nie obstawiam, by konfa wygrała i Braun został prezydentem,Jimmy Boyle pisze: ↑11-10-2022, 21:00KO jest oderwana od rzeczywistości w kazdej kwestii, nie tylko wojny. PiS w tym oderwaniu dzielnie jej TOWARZYSZY![]()
chcieli kiedyś zgłosić do nobla z ekonomii kandydaturę balcerowicza, ale okazało się, że poza doktoratem, nie ma żadnych dokonań naukowych,ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-10-2022, 23:19No niestety jeśli chodzi o ekonomię to PO przy PiS to nobliści.
"Program Balcerowicza" napisał Jeffrey Sachs w ciągu jednej nocy
Nie patrze na imiona i nazwiska tylko na wskazniki ekonomiczne.Jimmy Boyle pisze: ↑11-10-2022, 23:35No, jeden z tych ekonomicznych POwskich noblistów jest teraz w PiSie, ba rządzi ponoc
![]()