POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
Ja to się dziwię ze to trwa rok w rok a policja nadal nie zdecydowała się by wjechać w nich na pełnej kurwie tylko robią te śmieszne zasieki z tarcz. Przecież to powinno być stłumione na samym starcie
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Czekaj, czekaj. Jak to mi pisałeś? PLURALIZM. Przecież masz tutaj identycznego patriotę.Olo pisze: ↑11-11-2020, 23:17włączyłem sobie jakieś randomowe 2 min. tej relacji i nie zdzierżyłem więcej. Nóż się kurwa w kieszeni otwiera. Hołota sebixów wychowanych na jutubie, którą gość non-stop nazywa tłumem patriotów, a po spytaniu się jednego z nich o wrażenia, usłyszał tylko "jebać pseudopandemię, masoni, globalizacja, wiecie oso chozi"
all the monsters will break your heart
- Żułek
no widzisz inscenizacja bitwy pod grunwaldem może spierdalaćŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-11-2020, 00:36Ja pierdolę, to wygląda tak co roku?? Jak bitwa o Helmowy Jar, tylko policja to ludzie, a patrioci to uruk-hai.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Maro
- weteran forumowych bitew
no ale Panowie przecież jebać Policje to było ostaniu wasze hasełko wszechobecne
- nagrobek
- zahartowany metalizator
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Niejaki Warzecha ostro idzie w ten klimat od wczoraj XD
Nawet na szybko zrobiłem mema

Edit: Mam takiego samego t-shirta z Decathlonu. Decathlon łączy ponad podziałami
Nawet na szybko zrobiłem mema

Edit: Mam takiego samego t-shirta z Decathlonu. Decathlon łączy ponad podziałami

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Bardzo pocieszne, że niektórzy tutaj demaskują się materiałami z komunistycznej propagandy. Dodam tylko, że gdy endecy walczyli z Niemcami i Sowietami to internacjonalistyczna lewica, którą tu gremialnie popieracie była z nimi w sojuszu. Z ZSRR do 1989 roku, a z III Rzeszą do czerwca 1941 roku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
To akurat nie komunistyczny obrazek tylko od PPS.Pacjent pisze: ↑12-11-2020, 10:09Bardzo pocieszne, że niektórzy tutaj demaskują się materiałami z komunistycznej propagandy. Dodam tylko, że gdy endecy walczyli z Niemcami i Sowietami to internacjonalistyczna lewica, którą tu gremialnie popieracie była z nimi w sojuszu. Z ZSRR do 1989 roku, a z III Rzeszą do czerwca 1941 roku.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
W oficjalnym sojuszu z ZSRR od 1944 roku.Hatefire pisze: ↑12-11-2020, 10:13To akurat nie komunistyczny obrazek tylko od PPS.Pacjent pisze: ↑12-11-2020, 10:09Bardzo pocieszne, że niektórzy tutaj demaskują się materiałami z komunistycznej propagandy. Dodam tylko, że gdy endecy walczyli z Niemcami i Sowietami to internacjonalistyczna lewica, którą tu gremialnie popieracie była z nimi w sojuszu. Z ZSRR do 1989 roku, a z III Rzeszą do czerwca 1941 roku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nagrobek
- Hatefire
Fakt faktem rozjebali się wizerunkowo jak Najman na ringu. Już wcześniej, to krzywo wyglądało, ale po wczorajszym opinia publiczna, poza jakimiś zaczadzonymi, widzi ich jako małpy i to nie te mądre co można je nauczyć języka migowego i w ogóle, tylko te takie pawiany.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
Czy zmienia to stan faktyczny przestawiony na obrazku?Pacjent pisze: ↑12-11-2020, 10:24W oficjalnym sojuszu z ZSRR od 1944 roku.Hatefire pisze: ↑12-11-2020, 10:13To akurat nie komunistyczny obrazek tylko od PPS.Pacjent pisze: ↑12-11-2020, 10:09Bardzo pocieszne, że niektórzy tutaj demaskują się materiałami z komunistycznej propagandy. Dodam tylko, że gdy endecy walczyli z Niemcami i Sowietami to internacjonalistyczna lewica, którą tu gremialnie popieracie była z nimi w sojuszu. Z ZSRR do 1989 roku, a z III Rzeszą do czerwca 1941 roku.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- WaszJudasz
Hatefire pisze: ↑12-11-2020, 10:39Fakt faktem rozjebali się wizerunkowo jak Najman na ringu. Już wcześniej, to krzywo wyglądało, ale po wczorajszym opinia publiczna, poza jakimiś zaczadzonymi, widzi ich jako małpy i to nie te mądre co można je nauczyć języka migowego i w ogóle, tylko te takie pawiany.
Przy okazji - myślę, że kontrast, jeśli chodzi o przebieg manifestacji, mógł też dać co nieco do myślenia policji...
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- trup
Otóż to.WaszJudasz pisze: ↑12-11-2020, 10:45Hatefire pisze: ↑12-11-2020, 10:39Fakt faktem rozjebali się wizerunkowo jak Najman na ringu. Już wcześniej, to krzywo wyglądało, ale po wczorajszym opinia publiczna, poza jakimiś zaczadzonymi, widzi ich jako małpy i to nie te mądre co można je nauczyć języka migowego i w ogóle, tylko te takie pawiany.
Przy okazji - myślę, że kontrast, jeśli chodzi o przebieg manifestacji, mógł też dać co nieco do myślenia policji...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Czy ktoś jeszcze wątpi, że NZS kolaborował z Niemcami? Kolaborowali by bardziej ale Hitler nie bardzo chciał. Jakim trzeba być dzbanem by hajlować 11 listopada?
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
-
Na obrazku nie ma stanu faktycznego. Jeśli nie widzisz różnicy między lewicowym ateistycznym i rasistowskim, stworzonym w ogromnej mierze przez homoseksualistów, nacjonalizmem niemieckim a endecją to już Twój problem, spadkobierco stalinowskiej propagandy. Wrzuć tu jeszcze do kompletu zaplutych karłów reakcji, kapitalistycznych wyzyskiwaczy i kułaków.
- Nerwowy
xDDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Drone
Brakuje mi jeszcze w tym jakiejś wzmianki o Kościele 

Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Nerwowy

Taki obraz polskich katoli
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.