Miliardy, MILIARDY Ukrów szturmujo Polske!!!
można odnieść wrażenie, że z Twojej perspektywy najlepiej życzy Polsce dobry wujcio Wołodia
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Miliardy, MILIARDY Ukrów szturmujo Polske!!!
można odnieść wrażenie, że z Twojej perspektywy najlepiej życzy Polsce dobry wujcio Wołodia
1. Miliardy zł
A jak tam u was w Rosji w towarzyszu? Rozumiem, że żadnych negatywnych zmian demograficznych a gospodarka kwitnie jak nigdy wcześniej?Pacjent pisze: ↑23-09-2022, 13:381. Miliardy zł
2. Putin ma z tego najważniększą bekę, bo Polska degraduje się gospodarczo, a Ukraina, dzięki Polsce, zmienia strukturę narodowościową i jest tam coraz wyższy % Rosjan.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Ciebie obchodzi wyłącznie Ukraina, więc zajmij się się tylko tym obszarem.Nerwowy pisze: ↑23-09-2022, 13:47A jak tam u was w Rosji w towarzyszu? Rozumiem, że żadnych negatywnych zmian demograficznych a gospodarka kwitnie jak nigdy wcześniej?![]()
Jakaś część Rosjan wjechała do Polski z ukraińskimi paszportami.
Chodzi o bycie zawsze anty i szukanie atencji, której niestety ma tu po pachy.Ascetic pisze: ↑23-09-2022, 13:40Nawet jakby ich było 5000 to coś zmienia dla tego typa? Dla kacapskiej narracji? Byłaby taka sama retoryka i te same argumenty.
Założenie głowne przy czytaniu postów polskojęzycznej onucy, powinno być jedno. Typ ma w założeniu polaryzować, pruć i szukać luk, nawet w tej bańce w jakiej się poruszamy. No i zasiewać, przekazy, nie raz, nie dwa 1:1 od russka. W świetle tego, 5000 czy milion Ukraińców w PL nie ma znaczenia. Zresztą wiele kwestii, przy których się tak rzekomo emocjonuje o 6 rano, dla tego czegoś nie ma tak na w rzeczywistości znaczenia. Jak się to złapie, to się będzie czytać jego posty, jako aktualna linia kacapskiej agentury. Co ciekawe, jak się ma styczność z szerokim przekrojem społeczeństwa, to się takie wklejki typa odnajdzie i w tamtych rozmowach. Z przesunięciem czasowym. Aczkolwiek typ nienajgorzej "koreluje się" z kilku innymi typami na tt, czy na insta, którzy w te same tony wbijają. Co oczywiście tylko jest utwierdzeniem, że pajac ma to miejsce jako swoją linię frontu dezinformacji. Pytanie dlaczego tak jest. Czy nikt inny go nie słucha, czy te kilkadziesiąt, może ze dwie setki przeglądających forum, to dla tych debili zawsze jakieś zasiewy. Nie wiem. Wiem, że jest to żenujące. I dla matoła na pewno czasochłonne xD A jak jeszcze robi to za darmo to już wręcz absurdalne LOL
Największą atencją darzy mnie konfident, ale jak widzisz w ogóle nie rozmawiam z kanalią.bartwa pisze: ↑23-09-2022, 13:56Chodzi o bycie zawsze anty i szukanie atencji, której niestety ma tu po pachy.Ascetic pisze: ↑23-09-2022, 13:40Nawet jakby ich było 5000 to coś zmienia dla tego typa? Dla kacapskiej narracji? Byłaby taka sama retoryka i te same argumenty.
Założenie głowne przy czytaniu postów polskojęzycznej onucy, powinno być jedno. Typ ma w założeniu polaryzować, pruć i szukać luk, nawet w tej bańce w jakiej się poruszamy. No i zasiewać, przekazy, nie raz, nie dwa 1:1 od russka. W świetle tego, 5000 czy milion Ukraińców w PL nie ma znaczenia. Zresztą wiele kwestii, przy których się tak rzekomo emocjonuje o 6 rano, dla tego czegoś nie ma tak na w rzeczywistości znaczenia. Jak się to złapie, to się będzie czytać jego posty, jako aktualna linia kacapskiej agentury. Co ciekawe, jak się ma styczność z szerokim przekrojem społeczeństwa, to się takie wklejki typa odnajdzie i w tamtych rozmowach. Z przesunięciem czasowym. Aczkolwiek typ nienajgorzej "koreluje się" z kilku innymi typami na tt, czy na insta, którzy w te same tony wbijają. Co oczywiście tylko jest utwierdzeniem, że pajac ma to miejsce jako swoją linię frontu dezinformacji. Pytanie dlaczego tak jest. Czy nikt inny go nie słucha, czy te kilkadziesiąt, może ze dwie setki przeglądających forum, to dla tych debili zawsze jakieś zasiewy. Nie wiem. Wiem, że jest to żenujące. I dla matoła na pewno czasochłonne xD A jak jeszcze robi to za darmo to już wręcz absurdalne LOL
Mimo wszystko oceniam, że tu mają miejsce zabawy w politykę. Niestety nie polską.bartwa pisze: ↑23-09-2022, 13:56Chodzi o bycie zawsze anty i szukanie atencji, której niestety ma tu po pachy.Ascetic pisze: ↑23-09-2022, 13:40Nawet jakby ich było 5000 to coś zmienia dla tego typa? Dla kacapskiej narracji? Byłaby taka sama retoryka i te same argumenty.
Atencja? Jesteś zwyczajnie jebany, tak jak lubisz, tym razem nie w dupę a po tym co kacapie wypisujesz. To nie ma nic wspólnego z atencją, a tylko jest to pokazanie jakie tutaj akcje od kilku lat odstawiasz. Od narracji ksenofobicznej, rasistowskiej, homofobicznej (i jeszcze wielu innych lotach podpadających pod zwykłe psychozy i urojenia) a od wybuchu wojny jawnie prorosyjskiej, co de facto sprowadza się do tego, że podbudowa została przygotowana, na tych innych pseudo "konserwatywnych" "poglądach" a teraz przeszedłeś do sedna sprawy. Onucowej sprawy. < Zresztą nie tylko ty w polskim internecie.>Pacjent pisze: ↑23-09-2022, 14:05Największą atencją darzy mnie konfident, ale jak widzisz w ogóle nie rozmawiam z kanalią.bartwa pisze: ↑23-09-2022, 13:56Chodzi o bycie zawsze anty i szukanie atencji, której niestety ma tu po pachy.Ascetic pisze: ↑23-09-2022, 13:40Nawet jakby ich było 5000 to coś zmienia dla tego typa? Dla kacapskiej narracji? Byłaby taka sama retoryka i te same argumenty.
PS. W tematach muzyka, okładki, czy kościół jestem zdecydowanie częściej za niż anty.
Chyba coś pojebałeś kmiotku, wielokrotnie podkreślałem, że najbardziej w tym całym pierdolniku cieszy mnie upadek i utrata znaczenia Rosji
Ja jednak nie. Gruzja podobno zasysa, tych z przyszłością i głową na karku a nie w ruskim telewizorze. Ja bym jednak poszedł w kierunku Finlandii, Estonii. Niech putler mobilizuje i nawet 3 mln. Po tym mamy jeszcze więcej czasu na przygotwanie się do wojny. Niech się drenują, ekonomicznie ale też w zasobach ludzkich. Dla mnie to mogą sami się ponaprowadzać na ukraińskie drony, hurtowo. Do końca. Ichniego.bartwa pisze: ↑23-09-2022, 14:42Putinga i jego akolitów nigdy nie interesował dobrobyt kraju. Chodziło tylko o uwłaszczenie się na jego zasobach. Świadczy to też dużo o prymitywizmie kacapów, że dały sobie ukraść kraj takim gnidom. Pewnie dlatego, że na jego miejscu robiliby to samo, a przynajmniej by się starali. Sami na siebie ukręcili bacik.
Korzystając z masowego eksodusu, przyjąłbym jednak do Polski tzw. fachowców i ludzi wykształconych w kierunkach ścisłych.
Ascetic pisze: ↑23-09-2022, 14:47Ja jednak nie. Gruzja podobno zasysa, tych z przyszłością i głową na karku a nie w ruskim telewizorze. Ja bym jednak poszedł w kierunku Finlandii, Estonii. Niech putler mobilizuje i nawet 3 mln. Po tym mamy jeszcze więcej czasu na przygotwanie się do wojny. Niech się drenują, ekonomicznie ale też w zasobach ludzkich. Dla mnie to mogą sami się ponaprowadzać na ukraińskie drony, hurtowo. Do końca. Ichniego.bartwa pisze: ↑23-09-2022, 14:42Putinga i jego akolitów nigdy nie interesował dobrobyt kraju. Chodziło tylko o uwłaszczenie się na jego zasobach. Świadczy to też dużo o prymitywizmie kacapów, że dały sobie ukraść kraj takim gnidom. Pewnie dlatego, że na jego miejscu robiliby to samo, a przynajmniej by się starali. Sami na siebie ukręcili bacik.
Korzystając z masowego eksodusu, przyjąłbym jednak do Polski tzw. fachowców i ludzi wykształconych w kierunkach ścisłych.
Co zresztą w ramach „troski” o Polaków oraz Polskę podkreśla na każdym kroku xD Bo wiadomo, wzbudzanie strachu/ paniki to działanie propaństwowe LOLNerwowy pisze: ↑23-09-2022, 14:52Ascetic pisze: ↑23-09-2022, 14:47Ja jednak nie. Gruzja podobno zasysa, tych z przyszłością i głową na karku a nie w ruskim telewizorze. Ja bym jednak poszedł w kierunku Finlandii, Estonii. Niech putler mobilizuje i nawet 3 mln. Po tym mamy jeszcze więcej czasu na przygotwanie się do wojny. Niech się drenują, ekonomicznie ale też w zasobach ludzkich. Dla mnie to mogą sami się ponaprowadzać na ukraińskie drony, hurtowo. Do końca. Ichniego.bartwa pisze: ↑23-09-2022, 14:42Putinga i jego akolitów nigdy nie interesował dobrobyt kraju. Chodziło tylko o uwłaszczenie się na jego zasobach. Świadczy to też dużo o prymitywizmie kacapów, że dały sobie ukraść kraj takim gnidom. Pewnie dlatego, że na jego miejscu robiliby to samo, a przynajmniej by się starali. Sami na siebie ukręcili bacik.
No tak to wygląda dokładnie, że ruskie w tym momencie popełniają ekonomiczno - demograficzne samobójstwo, ale według tej pierdolonej kurwy jedna zima bez ich gazu to śmierć dla Europy.
A teraz pacz na PiS.