Mystery solved, tłumy już mogą się rozejść, 100 tys pozerów und agnetuf zasilających udawane demonstracje zdemaskowanych jednym postem na forume.mistrzsardu pisze: ↑02-11-2020, 09:44Czyli kolejna ustawka ludzi służb - Nowoczesna, KOD, Obywatele RP teraz Strajk Kobiet. Ciekawe co nowego wymyślą, jak Strajk Kobiet się zgra, bo wymyślą coś na pewno.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Yare Yare Daze
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Tak w temacie...
Jestem WKURWIONA. I nie zamierzam bawić się w eufemizmy!
Chciałabym powiedzieć dzisiaj wszystkim zbawcom płodów i wszystkim "mordom zdradzieckim", które wycierają sobie gęby dziećmi z Zespołem Downa jak może wyglądać szczęśliwe rodzinne życie z takim dzieckiem....
Nasz KOSTEK żył 2 miesiące i 6 dni. W tym czasie:
1. Był 3 razy w szpitalu
2. Był 2 razy w domu
3. Przeżył zakażenie gronkowcem
4. Przeżył zakażenie rotawirusami
5. Pani pediatra powiedziała nam "Co by państwo chcieli, żeby TAKIE DZIECKO...."
6. Czekał na operację serca
7. Uśmiechnął się 2 razy
8. Miał zapalenie płuc, którego już nie przeżył.
A teraz może jak wygląda ŚMIERĆ?
Kostek zmarł o 5 rano, ze szpitala zadzwonili o 8 rano. Pamiętam co jadłam, pamiętam jak byłam ubrana. Nie można się było nawet pożegnać, przytulić ten ostatni raz, bo CIAŁO zostało już zabrane. Nie chcecie wiedzieć, jak pakuje się Wasze DZIECKO, które jeszcze dzień wcześniej trzymaliście na rękach i nucili mu piosenki. Nie chcecie wiedzieć jak trudno zakłada się potem te najładniejsze śpioszki i koszulkę...
W poradniku dla rodziców dzieci z Zespołem Downa, który szybko przeczytałam zaraz po narodzinach Kostka, napisano:
JEŻELI MACIE ZDROWE DZIECKO Z ZESPOŁEM DOWNA - NIE MACIE SIĘ CZYM PRZEJMOWAĆ.
Jak to dziwnie brzmi: "zdrowe dziecko z Downem". My nie mieliśmy tego szczęścia. Był wspólny kanał przedsionkowo-komorowy. Szczęścia nie miała Agniesia - koleżanka Kostka, która zmarła w swoje drugie urodziny i leży 2 groby dalej. Ani Julka, którą spotkałam później, kiedy do wszystkich chorób współistniejących doszła białaczka...
To wszystko zdarzyło się prawie 22 lata temu, ale pamiętam, jakby to było wczoraj.
I tego właśnie chcą dla nas i naszych dzieci panowie w garniturach i czarnych sukienkach?
#WYPIERDALAĆ
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
to jakas lewacka KODziara i prowokatorka.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Lepiej było Kostka wcześniej zabić?WaszJudasz pisze: ↑02-11-2020, 16:37Tak w temacie...
Jestem WKURWIONA. I nie zamierzam bawić się w eufemizmy!
Chciałabym powiedzieć dzisiaj wszystkim zbawcom płodów i wszystkim "mordom zdradzieckim", które wycierają sobie gęby dziećmi z Zespołem Downa jak może wyglądać szczęśliwe rodzinne życie z takim dzieckiem....
Nasz KOSTEK żył 2 miesiące i 6 dni. W tym czasie:
1. Był 3 razy w szpitalu
2. Był 2 razy w domu
3. Przeżył zakażenie gronkowcem
4. Przeżył zakażenie rotawirusami
5. Pani pediatra powiedziała nam "Co by państwo chcieli, żeby TAKIE DZIECKO...."
6. Czekał na operację serca
7. Uśmiechnął się 2 razy
8. Miał zapalenie płuc, którego już nie przeżył.
A teraz może jak wygląda ŚMIERĆ?
Kostek zmarł o 5 rano, ze szpitala zadzwonili o 8 rano. Pamiętam co jadłam, pamiętam jak byłam ubrana. Nie można się było nawet pożegnać, przytulić ten ostatni raz, bo CIAŁO zostało już zabrane. Nie chcecie wiedzieć, jak pakuje się Wasze DZIECKO, które jeszcze dzień wcześniej trzymaliście na rękach i nucili mu piosenki. Nie chcecie wiedzieć jak trudno zakłada się potem te najładniejsze śpioszki i koszulkę...
W poradniku dla rodziców dzieci z Zespołem Downa, który szybko przeczytałam zaraz po narodzinach Kostka, napisano:
JEŻELI MACIE ZDROWE DZIECKO Z ZESPOŁEM DOWNA - NIE MACIE SIĘ CZYM PRZEJMOWAĆ.
Jak to dziwnie brzmi: "zdrowe dziecko z Downem". My nie mieliśmy tego szczęścia. Był wspólny kanał przedsionkowo-komorowy. Szczęścia nie miała Agniesia - koleżanka Kostka, która zmarła w swoje drugie urodziny i leży 2 groby dalej. Ani Julka, którą spotkałam później, kiedy do wszystkich chorób współistniejących doszła białaczka...
To wszystko zdarzyło się prawie 22 lata temu, ale pamiętam, jakby to było wczoraj.
I tego właśnie chcą dla nas i naszych dzieci panowie w garniturach i czarnych sukienkach?
#WYPIERDALAĆ
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wszystko wygląda na to, że tak, tak uważają, że byłoby lepiej.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Bąkiewicz vs Klimasara to byłby epicki pojedynek
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
- Hatefire
Wynik łatwy do przewidzenia. Klimasara ściąga bucika, wali w łeb Bąkiewicza ten leci się poskarżyć na policję.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
@Pacjent
Jeśli krótkie życie na polegać tylko na cierpieniu, to tak, trzeba przerwać ciążę. Fanatyk który nie przerywa ciąży w beznadziejnym przypadku jest sadysta.
Jeśli krótkie życie na polegać tylko na cierpieniu, to tak, trzeba przerwać ciążę. Fanatyk który nie przerywa ciąży w beznadziejnym przypadku jest sadysta.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Zabicie płodu a zabicie człowieka to 2 różne sprawy. Nie o to tu jednak chodzi, bo żadnej ze stron nie zależy na byciu przekonanym przez drugą. Chodzi o wolność WYBORU.
- WaszJudasz
Tak. Widzisz kogoś (bezpośrednio zainteresowanego), dla kogo byłoby to gorsze rozwiązanie?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
Oczywiście dziecku nie dajesz żadnego prawa wyboru.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- WaszJudasz
Zdajesz sobie sprawę, że to bardzo głupie pytanie?
-
Po pierwsze jest to stwierdzenie, a nie pytanie. Po drugie traktujesz małą istotę ludzką skrajnie przedmiotowo.
- Hatefire
Dlaczego nie dajesz dziecku żadnego prawa wyboru skazując go na krótkie i ciężkie życie pełne cierpienia ?
Argument ad absurdum jest zwodniczy, bo łatwo go obrócić.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Jest to wypowiedź samoorająca tą argumentację.
- Lukass
A uporczywa, bolesna i siłą rzeczy zakończona śmiercią terapia to był jakiś wybór tego dziecka? Nie, ono nigdy nie ma żadnego "prawa wyboru". Wybierają rodzice, a czasami próbuje ich w tym wyręczyć państwo. Dziwaczny argument.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- WaszJudasz
W takim razie jest to głupie stwierdzenie.
Mała istota ludzka na tym etapie nie ma żadnych zdolności decyzyjnych więc decyzja tak siak pozostanie w rękach dorosłych, wobec czego to oni w 100% odpowiadają za skazanie jej na cierpienie.
-
Zgadzam się.
-
- postuje jak opętany!
Więc zgadzasz się też, że cierpienie uszlachetnia?
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
-
Użyłbym innego terminu. Jeśli się je rozumie to można je pokonać.