Jakie lepsze rozwiązanie widzisz? Niech pis przez kilka lat robi co chce, nie licząc się z nikim, bo teraz jest zły czas na protesty? Wg. sondaży przepchnęli coś co popiera tylko kilkanaście procent Polaków.maciek z klanu pisze: ↑30-10-2020, 20:36Brawo dla uczestniczących w marszach. Fajnie spierdolonym trzeba być żeby podczas pandemii łazić i robić takie skupiska. A to ponoć narodowcy szury i foliarze. I w tym miejscu ci politycy nawołujący do marszów oraz popierający te protesty wszyscy powinni zostać ukarani. Aha i ludzie na forum oczywiście zbanowani za nawoływanie do zgromadzenczyli jednym słowem wszyscy do zbanowania i wszyscy mandaty
![]()
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: POlitykowanie
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chyba tak.uglak pisze: ↑30-10-2020, 21:13A Facebook też? Też mam ten problem i nie wiem o co biega... uBlock za dużo wycina?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑30-10-2020, 20:59A sorry. Twitter mi się nie ładuje w ogóle na masterfulu i wyglądało jakbyś Ty mówił;) inna sprawa że słyszałem to już kilka razy od metalowców. Że jak to tak, kościoła nie szanować. A w domu Fuck me Jesus;]
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Zrobiłem teraz test. Z wtyczek dotykających wyświetlania/blokowania mam tylko uBlock i https Everywhere. Wyłączyłem pierwsze, wyłączyłem drugie, obydwa na raz - bez rezultatów.
Guilty of being right
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
If you do everything right, there will be no struggle.
- uglak
-
- rasowy masterfulowicz
Jakim to trzeba być kurwa jebanym lamusem żeby na ślepo rzucać w ludzi kamieniami, butelkami, cagłami czy racami kiedy tam też są dzieci.Jakim to trzeba być jebanym bydłem kurwa.A jak tamci zrobili odwet to te barany spierdalały aż sie kurzyło
- Tatuś
- Kontakt:
Nie wiem czy kobiety wygrają tą bitwę ale:
- nacjonaliści skompromitowali się doszczętnie. Dostali łatkę damskich bokserów i tego się nie zmieni przez długie lata.
- kościoły wyludnieją jeszcze bardziej. Apostazja w google trends wyjebała w kosmos.
Naprawdę piękny jest ten tydzień.
- nacjonaliści skompromitowali się doszczętnie. Dostali łatkę damskich bokserów i tego się nie zmieni przez długie lata.
- kościoły wyludnieją jeszcze bardziej. Apostazja w google trends wyjebała w kosmos.
Naprawdę piękny jest ten tydzień.
Ostatnio zmieniony 30-10-2020, 22:20 przez Tatuś, łącznie zmieniany 1 raz.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Sybir
Prawda. Grono moich znajomych apostatów powiększa się

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lukass
- zahartowany metalizator
Nie da się ukryć, że kibole/narodowcy w kilka dni rozjebali resztki swojej reputacji tak, że tylko podziwiać i klaskać.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Tatuś
- Kontakt:

A tak się ten rusek odgrażał z Falangi.
Dla przypomnienia klasyk:
-
- rasowy masterfulowicz
już ja widze jak jutro rola na swoim dojebanym kanale zapoda tytuł ''bojówki lewackie zaatakowały falange'' 

- Headcrab
- Kontakt:
Może Rola nagle zacznie wierzyć w koronawirusa.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Nerwowy
No niestety, Antifa z Niemiec nie dojechała, więc normalnych ludzi musiała bić Młodzież Wszechpolska a pod kościołami ustawiły się jakieś wygłodzone cwele licząc że ktoś spuści im się do mordy żeby ich nakarmić, ale nic takiego nie miało miejsca, więc pozostało im zgłosić się do Caritasu 

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Lukass
Nie wiem jeszcze, jak to wygląda całościowo, ale z doniesień to był początkowy chaos i przewaga pojebów, bo się zmówili jak atakować. Ale bitwa na polach empikolu pokazuje jasno, że jak pójdzie trochę pirotechniki i kilkaset osób, to nagle panowie narodowcy tracą rezon i spierdalają jak każdy, kto wie, że zaraz dostanie wpierdol. Zabawne w sumie, szczególnie w świetle doniesień, jak to do Warszawy przyjechało 10 tysięcy narodowców, a 1/3 przeszkolona z taktyki walk ulicznych. Może głównym tematem szkoleń były sposoby przegrupowania i odwrotu?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Tatuś
- Kontakt:
Lewaki mówią, że im się serce radowało jak ludzie, których nigdy nie podejrzewali o lewicowe sympatie wynosili na butach nazioli z demonstracji.
A wtem w TVP Info:
A wtem w TVP Info:
- trup
Chyba się boi naczelnik

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- maciek z klanu
Moim zdaniem jakiś blitzkrieg stylowo. Szybki wjazd na pizdzie albo oblężenie sejmu na maxa żeby nikt nie mógł wyjść. A nie takie chodzenie i pierdolenie, które niestety się rozrzedzi po kilku kilkunastu dniach i karakan będzie się cieszylHeadcrab pisze: ↑30-10-2020, 21:24Jakie lepsze rozwiązanie widzisz? Niech pis przez kilka lat robi co chce, nie licząc się z nikim, bo teraz jest zły czas na protesty? Wg. sondaży przepchnęli coś co popiera tylko kilkanaście procent Polaków.maciek z klanu pisze: ↑30-10-2020, 20:36Brawo dla uczestniczących w marszach. Fajnie spierdolonym trzeba być żeby podczas pandemii łazić i robić takie skupiska. A to ponoć narodowcy szury i foliarze. I w tym miejscu ci politycy nawołujący do marszów oraz popierający te protesty wszyscy powinni zostać ukarani. Aha i ludzie na forum oczywiście zbanowani za nawoływanie do zgromadzenczyli jednym słowem wszyscy do zbanowania i wszyscy mandaty
![]()
Ostatnio zmieniony 31-10-2020, 12:22 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ozob
Jaka pandemia? Maciej, kurwa!
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- postuje jak opętany!
myślisz że naczelnik był w domu - a 13 grudnia co roku gienerał też był w domu .
-
- rasowy masterfulowicz