POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Lukass
- zahartowany metalizator
Re: POlitykowanie
Czy ktoś jest kurwa zdziwiony?
https://wiadomosci.wp.pl/kaja-godek-po- ... 468380416a
Dlaczego policja nie sporządziła "notatki dla sanepidu" w sprawie tej pani? Czy ta pani ma IQ nieco wyższe od stołu? Bo argumentuje gorzej, niż niektóre znane mi psy.
Odkręcanie tego gówna potrwa lata. I racja, tu nie ma pola do dyskusji, bo nie ma nikogo, z kim warto by było dyskutować. Należy tę zarazę zwalczać na każdym kroku. Bez cienia litości, bez żadnych wątpliwości, bez roztrząsania, czy dane działanie nie jest przypadkiem zbyt drastyczne lub wulgarne. I mam tu na myśli i PiS, i naszą ulubioną instytucję, w której panowie przebierają się w sukienki, ale nie są LGBT.
#wypierdalać
https://wiadomosci.wp.pl/kaja-godek-po- ... 468380416a
Dlaczego policja nie sporządziła "notatki dla sanepidu" w sprawie tej pani? Czy ta pani ma IQ nieco wyższe od stołu? Bo argumentuje gorzej, niż niektóre znane mi psy.
Odkręcanie tego gówna potrwa lata. I racja, tu nie ma pola do dyskusji, bo nie ma nikogo, z kim warto by było dyskutować. Należy tę zarazę zwalczać na każdym kroku. Bez cienia litości, bez żadnych wątpliwości, bez roztrząsania, czy dane działanie nie jest przypadkiem zbyt drastyczne lub wulgarne. I mam tu na myśli i PiS, i naszą ulubioną instytucję, w której panowie przebierają się w sukienki, ale nie są LGBT.
#wypierdalać
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- rasowy masterfulowicz
Ja myślałem że dzisiaj pójdzie kolejny protest, jeszcze większy i bardziej agresywny ale nic z tego.Na tym to właśnie polega że taki robotnik w latach 80' potrafił sie zebrać i z dnia na dzień napierdalać z milicją.Tutaj pójdą, pokrzyczą i tyle z tego kurwa jest.Nic nie zdziałają.Kaczyński o drugiej w nocy to sie drapał po jajach
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Dokładnie 3 lata, bo PiS, świadomie lub nie, rozpętał wojnę światopoglądową i o ile wcześniej przez tyle lat nikt nie ruszał kompromisu aborcyjnego (który tak czy tak był jednak bardziej wychylony na korzyść katolików) tak teraz ustawa będzie się zmieniać tak jak wiatr zawieje. Zawsze miałem Kaczyńskiego za cynika i pragmatyka, ale jeśli to był świadomy ruch, a nie nadgorliwość miernot w Trybunale to na starość chyba bardziej staje się idiotą. Tylko szkoda rodziców tych wszystkich kadłubków, które urodzą się w ciągu następnych kilku lat.
Guilty of being right
- Lukass
^Szkoda ich. Plus złamanego życia nieznanej liczby zgwałconych kobiet, które lada dzień pewnie też nie będą mogły usunąć płodu. Plus nieznanej liczby kobiet, które umrą, bo lekarze zamiast leczyć człowieka, będą trzęśli dupą przed oskarżeniem o aborcję. Albo powołają się na jebaną "klauzulę sumienia". Bo przecież skoro powiedziało się A, to trzeba powiedzieć B i C. Pani Godek nie ma dość, jej przydupasy też nie. A w TK jest tylko dwóch sędziów, którzy mają odwagę postawić się temu środowisku.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- nicram
Nie byłbym tego taki pewien. Na pewno burdel z Trybunałem będzie się jeszcze wlókł latami. Nie wiem czy to będzie takie proste, przyjść i powiedzieć - to jest nielegalne - zrównujemy z glebą. Z drugiej strony nielegalnie wybrana Przyłebska, dublerzy, może nie będzie ich trudno usunąć, ale co z resztą? Jeżeli nawet powstanie nowa ustawa, to zawsze będzie można ją zaskarżyć do Trybunału, w którym i tak pisowscy nominaci będą mieć większość. No chyba, że zlikwiduje się Trybunał. Najprostszym rozwiązaniem byłoby zdobycie większości konstytucyjnej i zmianę ustawy zasadniczej, która dopuszczałaby aborcję uszkodzonego płodu. Tym niemniej, optymistą nie jestem.uglak pisze: ↑23-10-2020, 16:34Dokładnie 3 lata, bo PiS, świadomie lub nie, rozpętał wojnę światopoglądową i o ile wcześniej przez tyle lat nikt nie ruszał kompromisu aborcyjnego (który tak czy tak był jednak bardziej wychylony na korzyść katolików) tak teraz ustawa będzie się zmieniać tak jak wiatr zawieje. Zawsze miałem Kaczyńskiego za cynika i pragmatyka, ale jeśli to był świadomy ruch, a nie nadgorliwość miernot w Trybunale to na starość chyba bardziej staje się idiotą. Tylko szkoda rodziców tych wszystkich kadłubków, które urodzą się w ciągu następnych kilku lat.
Co fakt, to fakt. Rodzice mają przesrane. Nawet sobie nie wyobrażam takiej rozpaczy.
all the monsters will break your heart
- Medard
Cały czas rodzą się te kadłubki, lekarze mogą korzystać z klauzuli sumienia i nie informować kobiet.uglak pisze: ↑23-10-2020, 16:34Dokładnie 3 lata, bo PiS, świadomie lub nie, rozpętał wojnę światopoglądową i o ile wcześniej przez tyle lat nikt nie ruszał kompromisu aborcyjnego (który tak czy tak był jednak bardziej wychylony na korzyść katolików) tak teraz ustawa będzie się zmieniać tak jak wiatr zawieje. Zawsze miałem Kaczyńskiego za cynika i pragmatyka, ale jeśli to był świadomy ruch, a nie nadgorliwość miernot w Trybunale to na starość chyba bardziej staje się idiotą. Tylko szkoda rodziców tych wszystkich kadłubków, które urodzą się w ciągu następnych kilku lat.
Nie wiem jak to jest, ale kilku koleżankom z pracy to się przytrafiło,
usg robione są przynajmniej 3x razy podczas ciąży i żaden nie zauważył, że dzieciak będzie bez nóg, a znam taki przypadek?
Albo matka nie chce tego przyjąć do sobie, mam znajomą, której dziecko ma zespół downa, po roku matka zaczęła o tym mówić. Wcześniej jakby nic nie było, ale niektórzy coś tam podejrzewali.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Ciekawe jak z tym jest u krzysia? Podobno właśnie spodziewa się potomka...
-
Lepiej takie dziecko zabić wcześniej?Medard pisze: ↑23-10-2020, 16:47Cały czas rodzą się te kadłubki, lekarze mogą korzystać z klauzuli sumienia i nie informować kobiet.uglak pisze: ↑23-10-2020, 16:34Dokładnie 3 lata, bo PiS, świadomie lub nie, rozpętał wojnę światopoglądową i o ile wcześniej przez tyle lat nikt nie ruszał kompromisu aborcyjnego (który tak czy tak był jednak bardziej wychylony na korzyść katolików) tak teraz ustawa będzie się zmieniać tak jak wiatr zawieje. Zawsze miałem Kaczyńskiego za cynika i pragmatyka, ale jeśli to był świadomy ruch, a nie nadgorliwość miernot w Trybunale to na starość chyba bardziej staje się idiotą. Tylko szkoda rodziców tych wszystkich kadłubków, które urodzą się w ciągu następnych kilku lat.
usg robione są przynajmniej 3x razy podczas ciąży i żaden nie zauważył, że dzieciak będzie bez nóg, a znam taki przypadek?
Albo matka nie chce tego przyjąć do sobie, mam znajomą, której dziecko ma zespół downa, po roku matka zaczęła o tym mówić. Wcześniej jakby nic nie było, ale niektórzy coś tam podejrzewali.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
Lepiej jak będzie zdychało kilka dni jak to od Chazana? Na marginesie oddał na cele charytatywne pieniądze, których się dorobił na aborcjach zanim się nawrócił, np willi w Warszawie? Czy jednak poglądy poglądami a kasa kasą? Poza tym nie marnuj czasu na Forume. W tym czasie mogła powstać kolejna perła poezji fekalno-analnej. Polska kultura na tym traci
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- bullet
- zaczyna szaleć
Bo w latach 80-tych nie było internetu, który jest doskonałym wentylem bezpieczeństwa. Wtedy jeśli ktoś chciał zamanifestować swoje niezadowolenie, to MUSIAŁ wyjść na ulicę, a dzisiaj żeby tego dokonać wystarczą media społecznościowe. Pokrzyczą, pojęczą, wstawią nowe zdjęcie profilowe (koniecznie z nakładką) i elo. Ciśnienie z ludzi zejdzie, władza ma spokój i wszyscy zadowoleni.mocny2_3 pisze: ↑23-10-2020, 16:22Ja myślałem że dzisiaj pójdzie kolejny protest, jeszcze większy i bardziej agresywny ale nic z tego.Na tym to właśnie polega że taki robotnik w latach 80' potrafił sie zebrać i z dnia na dzień napierdalać z milicją.Tutaj pójdą, pokrzyczą i tyle z tego kurwa jest.Nic nie zdziałają.Kaczyński o drugiej w nocy to sie drapał po jajach
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
- Nerwowy
Pisałem już o tym, ale się powtórzę. Robotnik napierdalał się z milicją, bo za wypłatę z zakładu z dnia na dzień przestało go być stać na zakup mięsa na obiad. Ale do tego też niedługo dojdziemy z aktualną ekipą u steru i systemem wyzyskującym uczciwie pracujących ludzi na rzecz bandy nierobów.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Hatefire
Dokładnie wszelkie protesty w PRL wybuchały, bo chleb/kiełbasa zdrożały. Niemniej ta sytuacja ma taki potencjał. Bo jest blisko przysłowiowego chleba. Kobiety i ich partnerzy po prostu odczuwają naturalny strach w związku z ciążą. Na marginesie ciekawe jaki będzie to miało wpływ na poziom dzietności skoro opieka nad dziećmi z deficytami zdrowotnymi czy intelektualnymi w Republice Polandy leży i że wszystkim zostają rodzice.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
A czy ja tak twierdzę? Uczciwiej byłoby powiedzieć matce, inaczej badania płodu nie mają sensu.Pacjent pisze: ↑23-10-2020, 17:00Lepiej takie dziecko zabić wcześniej?Medard pisze: ↑23-10-2020, 16:47Cały czas rodzą się te kadłubki, lekarze mogą korzystać z klauzuli sumienia i nie informować kobiet.uglak pisze: ↑23-10-2020, 16:34
Dokładnie 3 lata, bo PiS, świadomie lub nie, rozpętał wojnę światopoglądową i o ile wcześniej przez tyle lat nikt nie ruszał kompromisu aborcyjnego (który tak czy tak był jednak bardziej wychylony na korzyść katolików) tak teraz ustawa będzie się zmieniać tak jak wiatr zawieje. Zawsze miałem Kaczyńskiego za cynika i pragmatyka, ale jeśli to był świadomy ruch, a nie nadgorliwość miernot w Trybunale to na starość chyba bardziej staje się idiotą. Tylko szkoda rodziców tych wszystkich kadłubków, które urodzą się w ciągu następnych kilku lat.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Tak, życie kadłubka nie ma sensu.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Drone
Otóż to. Wiele razy to poruszaliśmy to, m.in. w rozmowach z kol. Hatefire. Opowieści o tym, jak to polski robotnik stanął do walki o wolność w 1970 czy 1981 roku, to życzeniowa narracja intelektualistów. W rzeczywistości były to zwykłe rewolucje kiełbasiane lub ich zaczątki, a hasła wolnościowe to przypisy do nich. I teraz - jak już pisano - też tak będzie: gdy spiętrzą się raty za kredyty, Provident zapuka do drzwi, nie będzie za co kupić ubezpieczenia do Golfiszcza, nie mówiąc już o opłacie za komorne, i nie będzie też roboty, a ludzie będą gnić w domach nie mogąc na siebie już patrzeć, to wtedy zacznie się krzyk o wolność i szturm na Żoliborz.Nerwowy pisze: ↑23-10-2020, 17:39Pisałem już o tym, ale się powtórzę. Robotnik napierdalał się z milicją, bo za wypłatę z zakładu z dnia na dzień przestało go być stać na zakup mięsa na obiad. Ale do tego też niedługo dojdziemy z aktualną ekipą u steru i systemem wyzyskującym uczciwie pracujących ludzi na rzecz bandy nierobów.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Drone
To jest sprawa kobiety, która ma urodzić i jej dyskusji z lekarzem. Jedna zrobi tak, a druga inaczej. Nie ma żadnego lepiej czy gorzej, nie ma żadnego prawa wyrytego na kamiennych tablicach, które by to określało. To kwestia wyboru moralnego, który może być raz taki, a raz inny. Nigdy tego nie pojmiecie, bo dla was wybór moralny, to sprawdzić, czy dane postępowanie jest zgodne z katechizmem i sztywnym, arbitralnym katalogiem tak zwanych wartości. To jest moralność robotów, a nie ludzi.
- Hatefire
No, ale o czym ty do nich mówisz kolego Drone. Oni po prostu zapisali sobie w zeszycikach, że wolność to jest to na co pozwala Komintern usytuowany w Watykanie. Jak ortodoksyjni komuniści. Ja naprawdę nie bronię żadnej katoliczce prawa do urodzenia dziecka z bezmózgowiem. Ci totalitaryści odmawiają natomiast kobiecie prawa co do decyzji wydania na świat istoty, która szczeźnie wkrótce w męczarniach.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Drone
@Hatefire
Piszę to po to, żeby pokazać, że etyka nie potrzebuje żadnego systemu wartości ukształtowanego przez religię.
Piszę to po to, żeby pokazać, że etyka nie potrzebuje żadnego systemu wartości ukształtowanego przez religię.