Chciałbym przekornie się zgodzić, ale nie. Nikt ich raczej nie planował ukrzyżować. Ale dobrze by było, gdyby zaczęli rozumieć, że ślepe posłuszeństwo władzy nie popłaca. Bo później emerytury zabiorą, będą wizerunki w mediach społecznościowych publikować, itepe, itede. Trochę wstyd.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Lukass
- zahartowany metalizator
Re: POlitykowanie
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Maro
- weteran forumowych bitew
No co ty brałbyś wzorce z obecnej władzy ? Przecież ustawa dezubekizacyjna to ich nieodrodne dziecko. A tak poważnie to za co się mają wstydzić ci policjanci?
- Lukass
Nie brałbym, ale wzorce raz wprowadzone lubią się powtarzać. Czy i za co mają się wstydzić policjanci? Jeszcze za nic, ich przełożeni być może już tak. Nie wiem, być może widzisz to inaczej, ale taka nadmierna ochrona władzy zawsze mi śmierdzi. Kurwa, obstawili dom pana wicepremiera (tak, poprawiam się) jak jakiś jebany narodowy skarb. Jebać. Politycy powinni odpowiadać za swoje poczynania, a dzisiejsze wydarzenia są w 100% dziełem Jarosława Polskęzbaw Kaczyńskiego. Dobrze mu zrobi, jak poczuje, że jego gierki mogą spotkać się z reakcją. Co się stanie, jak protestujących będzie 10x tyle? Policja zacznie strzelać?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Maro
No i tu zaczynasz rozmawiać z seansem mi cały czas się rozchodzi o postawę Policji w danym momencie. Nie o politykę, ale najlepiej w takim momencie jebać Policję co nie ?
- Lukass
Ja wiem, że służby mundurowe zawsze mają przejebane (hierarchia, rozkazy, itp.). Tym bardziej muszą uważać. A ostatnio policja dość często kroczy po bardzo cienkim lodzie. Zobaczymy, co przyniosą następne dni. A póki co spadam, jutro robota.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bo każde życie jest święte, zwłaszcza to, które zanim zdechnie to pocierpi a wraz z nim cała rodzina. Co nie katolickie kurwy?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑23-10-2020, 00:45Od dziś takie dzieci muszą zostać urodzone. Bóg Pacjenta i Bloodculta tak chciał, a oni razem z nim.
![]()
all the monsters will break your heart
- Ascetic
- Oferma
No bo przecież wolność jest wtedy, jak czegoś nie można. Jak się dopuszcza możliwość, to już jest jezukomunizm, spytaj Marcina Roli
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Sgt. Barnes

i wszystko w temacie.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
W bantustanie krzyż musi nieść każdy, bo tak chce skurwiel w sutannie i jego skurwiałe grono wyznawców. Najlepszym rozwiązaniem byłoby podrzucanie takich dzieci biskupom i innym kurwom bosakom. Niech się nimi zajmują. Mendy, także z tego forum, wyborcy Andrzeja i Jarka z pewnością są zachwyceni. Pacjencik i ministrant otworzyli szampany. Będziecie se mogli spokojnie urodzić dziecko z trzema głowami. Nikt wam go nie zabije. Przy okazji. Życzę każdej szmacie, która decyduje o tym, czy ktoś ma nieść krzyż, czy nie, takich dzieci jak te na powyższych zdjęciach. Miłego dnia.nicram pisze: ↑23-10-2020, 04:24Bo każde życie jest święte, zwłaszcza to, które zanim zdechnie to pocierpi a wraz z nim cała rodzina. Co nie katolickie kurwy?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑23-10-2020, 00:45Od dziś takie dzieci muszą zostać urodzone. Bóg Pacjenta i Bloodculta tak chciał, a oni razem z nim.
![]()
Ostatnio zmieniony 23-10-2020, 08:17 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ascetic
czekam na pełną i nieskrępowaną wolność również w tym miejscu. taką jak jezukomunizm od obleńca z yt.
BAN dla: pacjent, bloodkult, plagueis. pisowskokonfederacyjne onuce WON z tego miejsca.
lys på slutten av lys
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Drone miał jednak rację. Z bandą fanatyków z mózgami zainfekowanymi katotalibańską grzybicą nie powinno się dyskutować.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
dawno mówię, że nie ma miejsce na dyskusję.
kop w srake dla katotalibanu co się tutaj zagnieździł.
ps. powyżej widzę, że mamy tutaj też niebieskie mendy. nie wiem co się z tym miejscem stało. śmieci na pasku rządzących plujący gazem łzawiącym są niby OK. no ja pierdole.
kop w srake dla katotalibanu co się tutaj zagnieździł.
ps. powyżej widzę, że mamy tutaj też niebieskie mendy. nie wiem co się z tym miejscem stało. śmieci na pasku rządzących plujący gazem łzawiącym są niby OK. no ja pierdole.
lys på slutten av lys
- nicram
W sumie to może ankieta jakaś by się przydała? Niech w końcu Olo i Papież zdecydują, czy masterful to dobre miejsce na szerzenie antynaukowych, pisowsko-konfederackich katolickich treści gwałcących logikę, czy może jednak nie. Jeżeli to pierwsze to może to dobry czas aby cały ten kramik wypierdolić w kosmos.
Przypomnę, że głownie to były kobiety...
all the monsters will break your heart
- Ascetic
też bym zaryzykował. niech mają swój moment triumfalizmu, albo niech robią wypad na swoje konfiarskie, katolskie, prolife'owe fora. nawet jakby to miejsce miało zdechnąć.nicram pisze: ↑23-10-2020, 08:31W sumie to może ankieta jakaś by się przydała? Niech w końcu Olo i Papież zdecydują, czy masterful to dobre miejsce na szerzenie antynaukowych, pisowsko-konfederackich katolickich treści gwałcących logikę, czy może jednak nie. Jeżeli to pierwsze to może to dobry czas aby cały ten kramik wypierdolić w kosmos.
zresztą też od lat mówię, że zamiast jednoczyć poprzez muzykę to klinują i rozpychają to forum. generują same konflikty,
Ostatnio zmieniony 23-10-2020, 08:40 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Ascetic
nicram pisze: ↑23-10-2020, 08:31zgadza się. oglądałem relacje do mniej więcej 1ej. niby nie ich wina, że tak je potraktowali, że pewnie się niespecjalnie z tym czuły, ale jakoś mi ich nie żal. do niedawna, pensję u mend, można było na luzaku otrzymać wszędzie, w tym poza mendami. albo wyższą. wiedziały od 5 lat co to za milicja teraz jest.
lys på slutten av lys
- Hatefire
W takim Iranie aborcja że względu na wady płodu jest dopuszczalna. Widać nawet ajatoallahowie z Teheranu pod tym względem mogliby się od nas jeszcze wiele nauczyć.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Przyznam się, że jest mi żal, że dotychczas byłem wobec katolickich szczurów na forume taki uprzejmy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
na tym żerują. i swoje robią.
lys på slutten av lys