POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

16-10-2020, 21:49

nawet śmiechłem. nie znałem.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
SODOMOUSE
mistrz forumowej ceremonii

17-10-2020, 11:14

od dzisiaj ,człowiek koń, to Roman G. : ) poręczenie 5 mln i wychodzi...
bartwa

17-10-2020, 11:37

A może on symuluje w tym szpitalu?
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-10-2020, 11:48

bartwa pisze:
Na to wygląda, bo chłop jak dąb.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

17-10-2020, 11:50

bartwa pisze:
w szpitalu był krótko, już dzisiaj był w Poznaniu w prokuraturze. A omdlenie, to znany wybieg przy aresztowaniu, sam
podobno zalecał takie zachowania, swoim klientom.
"Wobec Romana G., zastosowano środki zapobiegawcze wolnościowym w postaci poręczenia majątkowego w wysokości 5 mln złotych, zawieszenia w czynnościach adwokata, zakazu opuszczania kraju, dozoru policji połączonego z zakazem kontaktowania się z pozostałymi podejrzanymi"
zodiac
postuje jak opętany!

17-10-2020, 22:23

Obrońcy mecenasa i wszelkiej maści klakierzy pierdolą, że Romek umiera i postawienie zarzutów jest nieskuteczne co nie przeszkadza Romkowi w napierdalaniu tweetów. Żenada w chuj i pogarda dla tego jebanego państwa i jego debilnych obywateli. Wszelkie medialne dziwki biją brawo bo Romek już zmartwychwstał i już zapomniały, że wczoraj pisały, że Romek został otruty neurotoksynami, polskim nowiczokiem oraz, że agent CBA coś zrobił i Romek prawie umarł. Kurwa a tak wszyscy się śmiali z Antoniego Macierewicza i wybuchów TU-154.
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

17-10-2020, 22:45

W całej tej hucpie chodziło o to by Giertycha odsunąć od bronienia Czarneckiego. Reszta to otoczka.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
535

17-10-2020, 23:01

Tymczasem mieliśmy protest branży fitness. Różni ludzie się wypowiedzieli, nawet pewien znajomy pisarz. Szczerze mówiąc mam w dupie branżę fitness i przedsiębiorców z nią związanych. Tak samo sram na to, czy w innych branżach ten, czy ów się potknie, czy nawet położy. Zupełnie podobnie jak oni mają w dupie mnie i moje sprawy. Natomiast jest w tym wszystkim jeden haczyk. Jeżeli żyjemy w normalnym kraju i dozorca zamyka uczciwemu podatnikowi firmę, odcinając go od możliwości zarabiania, to automatycznie powinny pójść za tym umorzenia wszystkich zusów, vatów oraz program nieoprocentowanych pożyczek z perspektywą ich umorzenia. W innym przypadku jest to zwyczajny bandytyzm i kurestwo, które powinno być rozliczone przy następnych wyborach.
Awatar użytkownika
uglak

17-10-2020, 23:05

zodiac pisze:
17-10-2020, 22:23
Obrońcy mecenasa i wszelkiej maści klakierzy pierdolą, że Romek umiera i postawienie zarzutów jest nieskuteczne co nie przeszkadza Romkowi w napierdalaniu tweetów. Żenada w chuj i pogarda dla tego jebanego państwa i jego debilnych obywateli. Wszelkie medialne dziwki biją brawo bo Romek już zmartwychwstał i już zapomniały, że wczoraj pisały, że Romek został otruty neurotoksynami, polskim nowiczokiem oraz, że agent CBA coś zrobił i Romek prawie umarł. Kurwa a tak wszyscy się śmiali z Antoniego Macierewicza i wybuchów TU-154.
Alternatywna wersja umierania pana konia jest taka:
Co się działo z Giertychem w szpitalu - mamy relację naocznego świadka. "Siedział na krzesełku i bawił się telefonem"
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/po ... r-BB1a6cPG
Guilty of being right
zodiac
postuje jak opętany!

17-10-2020, 23:10

Tatuś pisze:
W całej tej hucpie chodziło o to by Giertycha odsunąć od bronienia Czarneckiego. Reszta to otoczka.
Być może tak ale jednak przedstawienie takiej farsy i uwiarygodnienie jej przez zarówno znane kancelarie adwokackie a także przez wiodące środki przekazu nie wiem jak dla Was koledzy ale dla mnie to już przekroczenie Rubikonu jak mawia klasyk.
zodiac
postuje jak opętany!

17-10-2020, 23:14

535 pisze:
Tymczasem mieliśmy protest branży fitness. Różni ludzie się wypowiedzieli, nawet pewien znajomy pisarz. Szczerze mówiąc mam w dupie branżę fitness i przedsiębiorców z nią związanych. Tak samo sram na to, czy w innych branżach ten, czy ów się potknie, czy nawet położy. Zupełnie podobnie jak oni mają w dupie mnie i moje sprawy. Natomiast jest w tym wszystkim jeden haczyk. Jeżeli żyjemy w normalnym kraju i dozorca zamyka uczciwemu podatnikowi firmę, odcinając go od możliwości zarabiania, to automatycznie powinny pójść za tym umorzenia wszystkich zusów, vatów oraz program nieoprocentowanych pożyczek z perspektywą ich umorzenia. W innym przypadku jest to zwyczajny bandytyzm i kurestwo, które powinno być rozliczone przy następnych wyborach.
Racja tylko dotyczy to każdej branży zamykanej w tym czasie. Paradoksalnie branża fitness ze względu na swoją specyfikę jest idealnym pasem transmisyjnym epidemii.
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

17-10-2020, 23:18

535 pisze:
W innym przypadku jest to zwyczajny bandytyzm i kurestwo, które powinno być rozliczone przy następnych wyborach.
Marzyciel, w Polsce nigdy żaden polityk nie poszedł siedzieć, może jakiś wójt.
Celem życia nie jest przeżycie.
535

17-10-2020, 23:25

mistrzsardu pisze:
17-10-2020, 23:18
535 pisze:
W innym przypadku jest to zwyczajny bandytyzm i kurestwo, które powinno być rozliczone przy następnych wyborach.
Marzyciel, w Polsce nigdy żaden polityk nie poszedł siedzieć, może jakiś wójt.
Gdzie wspomniałem o wsadzaniu do paki? No przecież wyraźnie napisałem "przy", a nie "po",sugerując tym samym, by pamiętać kto i co odpierdalał w chwilach trudnych.
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

17-10-2020, 23:26

Podobno Giertycha i Krauzego wypuscili XD Prokuratorzy Ziobry pomyli przychod ze strata XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
To sie kurwa nie dzieje naprawde

https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... h,79cfc278
Ostatnio zmieniony 17-10-2020, 23:27 przez Pan_Kimono, łącznie zmieniany 1 raz.
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

17-10-2020, 23:27

zodiac pisze:
17-10-2020, 23:10
Tatuś pisze:
Być może tak ale jednak przedstawienie takiej farsy i uwiarygodnienie jej przez zarówno znane kancelarie adwokackie a także przez wiodące środki przekazu nie wiem jak dla Was koledzy ale dla mnie to już przekroczenie Rubikonu jak mawia klasyk.
Adwokat Giertycha będzie teraz podnosił, że postawienie zarzutów było nieskuteczne. Zresztą to już robi.

"Sad w Poznaniu nie uwzględnił wniosków prokuratury o areszt dla wszystkich współpodejrzanych z Romanem Giertychem z powodu nie uprawdopodobnienia przez prokuraturę popełnienia przestępstwa. Natomiast Giertych został z poręczeniem majątkowym 5 mln i zakazem wykonywania zawodu jak Himilsbach z angielskim. Prokurator pamiętajmy, że zapewniał, że dowody są wstrząsające. "
https://www.facebook.com/DuboisJacek/

Cyrk na kółkach.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
535

17-10-2020, 23:28

zodiac pisze:
17-10-2020, 23:14
535 pisze:
Racja tylko dotyczy to każdej branży zamykanej w tym czasie. Paradoksalnie branża fitness ze względu na swoją specyfikę jest idealnym pasem transmisyjnym epidemii.
Oczywiście , że każdej. Nawet firmy kościół. Niech się rozliczą z tacy, udowodnią czarno na białym ile stracili przez nerwowe ruchy rządu w trakcie pandemii, a potem wypłacić im co do grosza. Banalne rozwiązanie.
535

17-10-2020, 23:31

Pan_Kimono pisze:
Podobno Giertycha i Krauzego wypuscili XD Prokuratorzy Ziobry pomyli przychod ze strata XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Przecież kominiarze podobno drzwi pomylili, więc przychód ze stratą? Żaden problem.
zodiac
postuje jak opętany!

17-10-2020, 23:32

535 naprawdę ostatnimi czasy jesteś idealistą. :)
zodiac
postuje jak opętany!

17-10-2020, 23:42

535 pisze:
17-10-2020, 23:31
Pan_Kimono pisze:

Przecież kominiarze podobno drzwi pomylili, więc przychód ze stratą? Żaden problem.
Kurwa nie wierzę, Przecież ta cała menażeria jawnie już leje i sra na ten nadwiślański kraj do tego jeszcze w takich chujowych okolicznościach przyrody.
535

17-10-2020, 23:47

zodiac pisze:
17-10-2020, 23:32
535 naprawdę ostatnimi czasy jesteś idealistą. :)
Jakim idealistą? Stary. Otwierasz siłownię. Wynajmujesz lokal, maszyny, zatrudniasz umięśnione blondyny, a tu bach! Przydupas karakana zamyka twój biznes właściwie bez słowa. Po raz drugi w tym roku. Dlaczego nie zamknęli szkół, kościołów, sklepów? Krótko mówiąc, wszystkiego? Dlaczego przez tyle miesięcy pierdolili o pokonaniu pandemii? Przecież taka akcja ze strony rządzących to jest jebana dywersja, bo albo zamykamy i płacimy, albo nie zamykamy tylko zalecamy ostrożność. Rozumiem, że beztroski powrót uczniów do szkół nie wywołał żadnego wzrostu zachorowań. Natomiast mieszkańcy bantustanu masowo ruszyli na fitness i krzywa pierdolnęła do dziesięciu tysięcy. Chuja się znam na wirusach, prócz tego z Oslo, ale matematykę miałem jeszcze według starych zasad i to się po prostu kupy nie trzyma. Zresztą po kompromitacji z zamknięciem lasów, ja także w sprawie zarazy tym kurwom nie wierzę nawet w przecinki ich komunikatów. Dzisiaj usłyszałem ciekawą historię od kierowcy karetki pogotowia...Nie kurwa. Nie będę wam psuł sobotniego wieczoru. Nie jestem aż takim chujem.
ODPOWIEDZ