III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: III Wojna Światowa
Mam, łączę się z tobą w bólu i żałobie.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Średnio. Nie mogę wyjść z podziwu jak troszczysz się o śmierć jakiejś pierdolniętej umysłowo baby, a nie potrafisz z równie gorącą żarliwością ubolewać nad śmiercią setek (a może tysięcy już) ukraińskich cywilów, w tym dzieci, które są hooy winne całej tej zawieruchy wywołanej przez Putonga. Fascynujące.Pacjent pisze: ↑22-08-2022, 18:53Dobrze się bawisz?frankmullen pisze: ↑22-08-2022, 18:48frankmullen pisze: ↑22-08-2022, 18:47
Prawda. Dowiedzieliśmy się też, że na forum są zwolennicy usprawiedliwiania napadania na inne państwo za to, że ów kraj ośmielił się nie wybrać u siebie "ruskiego miru".
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Tutaj z kolei kontynuacja ostatnich wątków Galejewa o Duginach - w kontekście zamachu na Platonovą.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie możesz wyjść z podziwu, bo czytasz wybiórczo i rozumiesz to jak chcesz, pod z góry założoną tezę. Kilka razy pisałem, że szkoda ukraińskiej krwi na wojnę, która od jakiegoś czasu ma swoje rozstrzygnięcie. Poza tym wyraziłem swoje zdanie na temat narażania ukraińskich cywilów na śmiertelne zagrożenie poprzez umieszczanie sprzętu wojskowego na osiedlach. Pisałem też, że w tle tej wojny jest konflikt USA - Chiny, co oznacza że Ukraińcy są dla Amerykanów tylko narzędziem do osiągnięcia innych celów.frankmullen pisze: ↑22-08-2022, 19:06Średnio. Nie mogę wyjść z podziwu jak troszczysz się o śmierć jakiejś pierdolniętej umysłowo baby, a nie potrafisz z równie gorącą żarliwością ubolewać nad śmiercią setek (a może tysięcy już) ukraińskich cywilów, w tym dzieci, które są hooy winne całej tej zawieruchy wywołanej przez Putonga. Fascynujące.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- SODOMOUSE
za chwilę Jack Bartosiak, w POLSAT News....usłyszym najnowszą strategy und fjuter. Albo wtem albo wATOM xd ....
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- frankmullen
- postuje jak opętany!
"Nie możesz wyjść z podziwu, bo czytasz wybiórczo i rozumiesz to jak chcesz, pod z góry założoną tezę." Rozumiem zatem, że ty jako jeden z nielicznych jesteś wolny od tej przypadłości? Cóż, niech ocenią to inni forumowicze. Piszesz, że szkoda ukraińskiej krwi, ale tak naprawdę to Ukry sami są sobie winni, bo powinni się poddać już pierwszego dnia wojny. Przecież nie mieli szans. Czy Polacy w '39 roku winni też byli tak zrobić? Zresztą, doesn't matter. Wdychaj swobodnie te prorosyjskie opary, skoro ci dobrze służą.Pacjent pisze: ↑22-08-2022, 19:21Nie możesz wyjść z podziwu, bo czytasz wybiórczo i rozumiesz to jak chcesz, pod z góry założoną tezę. Kilka razy pisałem, że szkoda ukraińskiej krwi na wojnę, która od jakiegoś czasu ma swoje rozstrzygnięcie. Poza tym wyraziłem swoje zdanie na temat narażania ukraińskich cywilów na śmiertelne zagrożenie poprzez umieszczanie sprzętu wojskowego na osiedlach. Pisałem też, że w tle tej wojny jest konflikt USA - Chiny, co oznacza że Ukraińcy są dla Amerykanów tylko narzędziem do osiągnięcia innych celów.frankmullen pisze: ↑22-08-2022, 19:06Średnio. Nie mogę wyjść z podziwu jak troszczysz się o śmierć jakiejś pierdolniętej umysłowo baby, a nie potrafisz z równie gorącą żarliwością ubolewać nad śmiercią setek (a może tysięcy już) ukraińskich cywilów, w tym dzieci, które są hooy winne całej tej zawieruchy wywołanej przez Putonga. Fascynujące.
-
Nieprawda. Ukraińcy powinni siąść do stołu z Rosjanami w momencie, gdy Moskale wycofali się spod Kijowa. Woleli żyć mrzonkami o wyzwoleniu Ługańskka, Doniecka i Krymu.frankmullen pisze: ↑22-08-2022, 19:45"Nie możesz wyjść z podziwu, bo czytasz wybiórczo i rozumiesz to jak chcesz, pod z góry założoną tezę." Rozumiem zatem, że ty jako jeden z nielicznych jesteś wolny od tej przypadłości? Cóż, niech ocenią to inni forumowicze. Piszesz, że szkoda ukraińskiej krwi, ale tak naprawdę to Ukry sami są sobie winni, bo powinni się poddać już pierwszego dnia wojny. Przecież nie mieli szans. Czy Polacy w '39 roku winni też byli tak zrobić? Zresztą, doesn't matter. Wdychaj swobodnie te prorosyjskie opary, skoro ci dobrze służą.Pacjent pisze: ↑22-08-2022, 19:21Nie możesz wyjść z podziwu, bo czytasz wybiórczo i rozumiesz to jak chcesz, pod z góry założoną tezę. Kilka razy pisałem, że szkoda ukraińskiej krwi na wojnę, która od jakiegoś czasu ma swoje rozstrzygnięcie. Poza tym wyraziłem swoje zdanie na temat narażania ukraińskich cywilów na śmiertelne zagrożenie poprzez umieszczanie sprzętu wojskowego na osiedlach. Pisałem też, że w tle tej wojny jest konflikt USA - Chiny, co oznacza że Ukraińcy są dla Amerykanów tylko narzędziem do osiągnięcia innych celów.frankmullen pisze: ↑22-08-2022, 19:06
Średnio. Nie mogę wyjść z podziwu jak troszczysz się o śmierć jakiejś pierdolniętej umysłowo baby, a nie potrafisz z równie gorącą żarliwością ubolewać nad śmiercią setek (a może tysięcy już) ukraińskich cywilów, w tym dzieci, które są hooy winne całej tej zawieruchy wywołanej przez Putonga. Fascynujące.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Przestań ty żyć mrzonkami. Ruscy ani wtedy, ani dziś nie byli chętni do siadania do stołu negocjacyjnego. Dyktatorzy tacy jak Putong nie mogą tego zrobić, bo to oznaczałoby że facto ich porażkę. Zresztą, wuj z tym. Nie było tematu. Adieu...Pacjent pisze: ↑22-08-2022, 20:35Nieprawda. Ukraińcy powinni siąść do stołu z Rosjanami w momencie, gdy Moskale wycofali się spod Kijowa. Woleli żyć mrzonkami o wyzwoleniu Ługańskka, Doniecka i Krymu.frankmullen pisze: ↑22-08-2022, 19:45"Nie możesz wyjść z podziwu, bo czytasz wybiórczo i rozumiesz to jak chcesz, pod z góry założoną tezę." Rozumiem zatem, że ty jako jeden z nielicznych jesteś wolny od tej przypadłości? Cóż, niech ocenią to inni forumowicze. Piszesz, że szkoda ukraińskiej krwi, ale tak naprawdę to Ukry sami są sobie winni, bo powinni się poddać już pierwszego dnia wojny. Przecież nie mieli szans. Czy Polacy w '39 roku winni też byli tak zrobić? Zresztą, doesn't matter. Wdychaj swobodnie te prorosyjskie opary, skoro ci dobrze służą.Pacjent pisze: ↑22-08-2022, 19:21
Nie możesz wyjść z podziwu, bo czytasz wybiórczo i rozumiesz to jak chcesz, pod z góry założoną tezę. Kilka razy pisałem, że szkoda ukraińskiej krwi na wojnę, która od jakiegoś czasu ma swoje rozstrzygnięcie. Poza tym wyraziłem swoje zdanie na temat narażania ukraińskich cywilów na śmiertelne zagrożenie poprzez umieszczanie sprzętu wojskowego na osiedlach. Pisałem też, że w tle tej wojny jest konflikt USA - Chiny, co oznacza że Ukraińcy są dla Amerykanów tylko narzędziem do osiągnięcia innych celów.
- Sybir
Wot, kakaja tjechnika.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- postuje jak opętany!
Lubię gościa poczytać, ale w tym temacie trochę odpłynął... Tam już nawet jakieś wątki satanistyczne się pojawiły.

We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
- Sybir
U Galejewa czy u Dugina?

-
- postuje jak opętany!
U brodatego świra ofkors.
We can't hear nothing
- trup
https://wiadomosci.wp.pl/przyznali-sie- ... 499455648a
Rzeczywistymi wykonawcami zamachu na Darię Duginę, córkę znanego kremlowskiego ideologa, mogą być rosyjskie służby specjalne. Zamach świadczy, że na szczytach władzy w Rosji zaczęły się konflikty wywołane niepowodzeniami w wojnie z Ukrainą - oceniają w rozmowie z Wirtualną Polską płk Maciej Matysiak, były wiceszef Służby Kontrwywiadu Wojskowego oraz ppłk Marcin Faliński, były oficer Agencji Wywiadu.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
" Rosjanie wwieźli nowy sprzęt wojskowy na teren Zaporoskiej Elektrowni Atomowej - kolejne dwa transportery opancerzone i sześć ciężarówek. Pojazdy te trafiły do strefy remontowej. Rosjanie zwiększyli też liczbę wojskowych na terenie elektrowni.
Liczba jednostek sprzętu wojskowego Rosji na terenie siłowni przekracza obecnie 40. 16 pojazdów stoi koło pierwszego reaktora elektrowni, a siedem - koło drugiego.
Na terenie obiektu stacjonują rosyjscy żołnierze oraz pracownicy rosyjskiego koncernu Rosatom. Według strony ukraińskiej rosyjscy żołnierze ostrzeliwują okolice elektrowni, stwarzając poważne niebezpieczeństwo katastrofy nuklearnej. Kijów oskarża stronę rosyjską o szantaż nuklearny. "
Zastanawiam mnie.. to ruscy mieli by ostrzeliwać sami siebie przy tej elektrowni? Przecież to nie logiczne.
Liczba jednostek sprzętu wojskowego Rosji na terenie siłowni przekracza obecnie 40. 16 pojazdów stoi koło pierwszego reaktora elektrowni, a siedem - koło drugiego.
Na terenie obiektu stacjonują rosyjscy żołnierze oraz pracownicy rosyjskiego koncernu Rosatom. Według strony ukraińskiej rosyjscy żołnierze ostrzeliwują okolice elektrowni, stwarzając poważne niebezpieczeństwo katastrofy nuklearnej. Kijów oskarża stronę rosyjską o szantaż nuklearny. "
Zastanawiam mnie.. to ruscy mieli by ostrzeliwać sami siebie przy tej elektrowni? Przecież to nie logiczne.
Raz się zje, raz się nie zje.
-
Przecież to jak najbardziej logiczne dla forumowej sotni. Kacapy są tak głupie i podłe, że świadomie ostrzeliwują samych siebie w jednym z najbardziej newralgicznych miejsc na Ziemi. Czego tu nie rozumiesz?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑23-08-2022, 10:30" Rosjanie wwieźli nowy sprzęt wojskowy na teren Zaporoskiej Elektrowni Atomowej - kolejne dwa transportery opancerzone i sześć ciężarówek. Pojazdy te trafiły do strefy remontowej. Rosjanie zwiększyli też liczbę wojskowych na terenie elektrowni.
- trup
Tak. To brzmi bez sensu.
Ale co robili w Czarnobylu w marcu?
Ostrzelają i będą próbowali zrzucić winę na Ukrainę (jak w obozie z jeńcami z Azova)?
Chyba prawdopodobne?
Ale co robili w Czarnobylu w marcu?
Ostrzelają i będą próbowali zrzucić winę na Ukrainę (jak w obozie z jeńcami z Azova)?
Chyba prawdopodobne?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
Co robili? Weszli tam sobie bez większego problemu.
- Ascetic
Ponawiam, aby tego ruskiego trolla zbanować. Miało być tak:

Poniżej info od trupa jak było, a nie, jak kacap po raz nasty kłamie (w perspektywie ostatnich dwóch tygodni, jak wrócił na pełnej ze swoim putinowskim przekazem):
lys på slutten av lys
-
- rasowy masterfulowicz
Internetowa plotka. Ponoć oprócz szczerej miłości do ukraińców, za zmasowaną pomocą ze strony polskiego podatnika dla Ukrainy stoi również fakt, że w domach uciech prowadzonych swego czasu na podkarpaciu przez braci Aleksieja i Jewgenija R. ukraińskie służby nagrały nie tylko byłego marszałka sejmu , ale również innych bossów prawicy, może nawet zjednoczonej. Oczywiście to bzdura i nie ma się tym co zajmować.
Celem życia nie jest przeżycie.