Orias prawdopodobnie zabił się jakiś czas temu :(Mariusz Wędliniarz pisze:kiedyś było takie forum mHOUSE i na przykład Orias. .
Rasizm na Masterfulu
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: Rasizm na Masterfulu
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Orias żyje. Obecnie dzieli się swoimi przemyśleniami na pewnym żydowskim portalu.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wędliniarz tak się zapluł tym swoim antyrasizmem, że się zapomniał i zgubił styl prostodusznego wieśniaka. W Popkowicach to Ty byłeś, przejazdem może.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
A co do murzynów to gówno mnie oni obchodzą :) No po chuj być rasistą w mieście, gdzie murzyna widuje się raz na rok? Co mi tu przeszkadza jakiś murzyn? Rasizm w Polsce to zawracanie ludziom dupy. Może jak wyjadę na zachód to zostanę rasistą, ale na razie mam to w dupie. Chuj mnie obchodzi co robią czarni w UK, Francji czy Niemczech. Nie mieszkam tam, więc jebie mnie to co się tam dzieje. Przyszłość i los białej rasy jebie mnie jeszcze bardziej. W ogóle co za czerstwi ludzie przejmują się takimi pierdołami? Nienawidzę za to polaczków, bo z nimi mam do czynienia codziennie i mnie wkurwiają milion razy bardziej niż jakiś czarnuch, z którym nie mam nic do czynienia. Zresztą wiadomo że wszyscy ludzie są chuja warci, bez względu na pochodzenie i kolor skóry. Proste jak budowa cepa. I tak Cthulhu nas zajebie.
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Mnie w ogóle fascynuje jak naród, którego największym historycznym osiągnięciem jest kompletny paraliż państwa przy pomocy Liberum Veto i, co za tym idzie, niemal na własne życzenie sprowadzenie zaborców do kraju czyli, nazwijmy to po imieniu: przepierdolenie własnej państwowości, ma jeszcze czelność wywyższać się ponad kogokolwiekyossarian84 pisze: Nienawidzę za to polaczków, bo z nimi mam do czynienia codziennie i mnie wkurwiają milion razy bardziej niż jakiś czarnuch, z którym nie mam nic do czynienia.
Trzeba mieć przechuj kompleksy i jeszcze większe ego
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Bezdech
Kompleksy trzeba mieć, żeby tak pierdolić trzy po trzy.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
- Bezdech
Spocznij535 pisze:Ktoś mnie wołał?Bezdech pisze:.... trzy po trzy.
- Aron
- postuje jak opętany!
Najebane to we łbie trzeba mieć żeby iśc z kosami na armaty w celu odzyskania pańszczyźnianej państwowości.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Scaarph
- zahartowany metalizator
ale ty jesteś pięć po trzy po pięć.535 pisze:Ktoś mnie wołał?Bezdech pisze:.... trzy po trzy.
- Bezdech
Wystarczy być pańszczyźnianym pionkiem, którego wiedza o świecie kończy się za miedzą pod lasem.Aron pisze:Najebane to we łbie trzeba mieć żeby iśc z kosami na armaty w celu odzyskania pańszczyźnianej państwowości.
Myślę, jednak , że "Trzy Po Trzy", jest pseudonimusem bardziej adekwatnym, odzwierciedlającym ogólny przekaz, wychodzącym naprzeciw oczekiwaniom Użytkowników forum.Scaarph pisze:ale ty jesteś pięć po trzy po pięć.535 pisze:Ktoś mnie wołał?Bezdech pisze:.... trzy po trzy.
-
a propos ciot...Bret Rattner miał poprowadzic Oskary czy wyrezyserowac , sam juz nie wiem..ale na konferencji go wypytali czy robi jakies próby i powiedział "Próby? Jakie próby? Próby sa dla ciot" no i sie facet musiał kajać i wycofac .to jest jakis jebany terror co sie zaczyna dziac.est pisze:Przecież w UK uruchomiony został odpowiedni program gdzie za "zachowania rasistowskie i homofobiczne" wciąga się nawet pięciolatków do specjalnie utworzonej w tym celu bazy danych. Ktoś kogoś wyzwie na boisku, że "strzela jak ciota" i już ma przesrane.Riven pisze:hm, to w sumie dailymail, czyli odpowiednik faktu, no ale nie o takich debilizmach na tym tle sie czytalo, wiec ...
- beastov23
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
mnie fascynuje jak plebs, któremu w szkole nawciskano, że przyczyną upadku I RP jest liberum veto, ma czelność pisać po internetach z wyniosłością lansującej się studentki, która cichaczem obrabia po kiblach knagi nieokrzesanych facetów w odzieży sportowej.antek_cryst pisze:Mnie w ogóle fascynuje jak naród, którego największym historycznym osiągnięciem jest kompletny paraliż państwa przy pomocy Liberum Veto i, co za tym idzie, niemal na własne życzenie sprowadzenie zaborców do kraju czyli, nazwijmy to po imieniu: przepierdolenie własnej państwowości, ma jeszcze czelność wywyższać się ponad kogokolwiekyossarian84 pisze: Nienawidzę za to polaczków, bo z nimi mam do czynienia codziennie i mnie wkurwiają milion razy bardziej niż jakiś czarnuch, z którym nie mam nic do czynienia.
Trzeba mieć przechuj kompleksy i jeszcze większe ego
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- Realista
przestał juz marzyć o koncercie z tłumem wielbicieli którzy machaja flagami ze swastykami?beastov23 pisze:Orias żyje. Obecnie dzieli się swoimi przemyśleniami na pewnym żydowskim portalu.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Co ty w ogóle pierdolisz? Ile ty masz lat?yossarian84 pisze:A co do murzynów to gówno mnie oni obchodzą :) No po chuj być rasistą w mieście, gdzie murzyna widuje się raz na rok? Co mi tu przeszkadza jakiś murzyn? Rasizm w Polsce to zawracanie ludziom dupy. Może jak wyjadę na zachód to zostanę rasistą, ale na razie mam to w dupie. Chuj mnie obchodzi co robią czarni w UK, Francji czy Niemczech. Nie mieszkam tam, więc jebie mnie to co się tam dzieje. Przyszłość i los białej rasy jebie mnie jeszcze bardziej. W ogóle co za czerstwi ludzie przejmują się takimi pierdołami? Nienawidzę za to polaczków, bo z nimi mam do czynienia codziennie i mnie wkurwiają milion razy bardziej niż jakiś czarnuch, z którym nie mam nic do czynienia. Zresztą wiadomo że wszyscy ludzie są chuja warci, bez względu na pochodzenie i kolor skóry. Proste jak budowa cepa. I tak Cthulhu nas zajebie.
- white_pony
nienawidze ludzi którzy uzywaja słowa "polaczki"
do not make equal what is unequal