Rasizm na Masterfulu

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

Re: Rasizm na Masterfulu

22-02-2012, 21:32

Mariusz Wędliniarz pisze:kiedyś było takie forum mHOUSE i na przykład Orias. .
Orias prawdopodobnie zabił się jakiś czas temu :(
Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

22-02-2012, 21:44

Orias żyje. Obecnie dzieli się swoimi przemyśleniami na pewnym żydowskim portalu.
maximum walrus yields maximum walrus

:3
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

22-02-2012, 21:46

Wędliniarz tak się zapluł tym swoim antyrasizmem, że się zapomniał i zgubił styl prostodusznego wieśniaka. W Popkowicach to Ty byłeś, przejazdem może.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

22-02-2012, 21:51

A co do murzynów to gówno mnie oni obchodzą :) No po chuj być rasistą w mieście, gdzie murzyna widuje się raz na rok? Co mi tu przeszkadza jakiś murzyn? Rasizm w Polsce to zawracanie ludziom dupy. Może jak wyjadę na zachód to zostanę rasistą, ale na razie mam to w dupie. Chuj mnie obchodzi co robią czarni w UK, Francji czy Niemczech. Nie mieszkam tam, więc jebie mnie to co się tam dzieje. Przyszłość i los białej rasy jebie mnie jeszcze bardziej. W ogóle co za czerstwi ludzie przejmują się takimi pierdołami? Nienawidzę za to polaczków, bo z nimi mam do czynienia codziennie i mnie wkurwiają milion razy bardziej niż jakiś czarnuch, z którym nie mam nic do czynienia. Zresztą wiadomo że wszyscy ludzie są chuja warci, bez względu na pochodzenie i kolor skóry. Proste jak budowa cepa. I tak Cthulhu nas zajebie.
Awatar użytkownika
antek_cryst
postuje jak opętany!

22-02-2012, 22:13

yossarian84 pisze: Nienawidzę za to polaczków, bo z nimi mam do czynienia codziennie i mnie wkurwiają milion razy bardziej niż jakiś czarnuch, z którym nie mam nic do czynienia.
Mnie w ogóle fascynuje jak naród, którego największym historycznym osiągnięciem jest kompletny paraliż państwa przy pomocy Liberum Veto i, co za tym idzie, niemal na własne życzenie sprowadzenie zaborców do kraju czyli, nazwijmy to po imieniu: przepierdolenie własnej państwowości, ma jeszcze czelność wywyższać się ponad kogokolwiek
Trzeba mieć przechuj kompleksy i jeszcze większe ego
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

22-02-2012, 22:18

Kompleksy trzeba mieć, żeby tak pierdolić trzy po trzy.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
535

22-02-2012, 22:27

Bezdech pisze:.... trzy po trzy.
Ktoś mnie wołał?
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

22-02-2012, 22:29

535 pisze:
Ktoś mnie wołał?
Spocznij
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

22-02-2012, 22:32

Najebane to we łbie trzeba mieć żeby iśc z kosami na armaty w celu odzyskania pańszczyźnianej państwowości.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.

z forum fanów Metalliki
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

22-02-2012, 22:32

535 pisze:
Ktoś mnie wołał?
ale ty jesteś pięć po trzy po pięć.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

22-02-2012, 22:34

Aron pisze:Najebane to we łbie trzeba mieć żeby iśc z kosami na armaty w celu odzyskania pańszczyźnianej państwowości.
Wystarczy być pańszczyźnianym pionkiem, którego wiedza o świecie kończy się za miedzą pod lasem.
535

22-02-2012, 22:43

Scaarph pisze:
535 pisze:
Ktoś mnie wołał?
ale ty jesteś pięć po trzy po pięć.
Myślę, jednak , że "Trzy Po Trzy", jest pseudonimusem bardziej adekwatnym, odzwierciedlającym ogólny przekaz, wychodzącym naprzeciw oczekiwaniom Użytkowników forum.
kakademona
weteran forumowych bitew

22-02-2012, 22:47

est pisze:
Riven pisze:hm, to w sumie dailymail, czyli odpowiednik faktu, no ale nie o takich debilizmach na tym tle sie czytalo, wiec ...
Przecież w UK uruchomiony został odpowiedni program gdzie za "zachowania rasistowskie i homofobiczne" wciąga się nawet pięciolatków do specjalnie utworzonej w tym celu bazy danych. Ktoś kogoś wyzwie na boisku, że "strzela jak ciota" i już ma przesrane.
a propos ciot...Bret Rattner miał poprowadzic Oskary czy wyrezyserowac , sam juz nie wiem..ale na konferencji go wypytali czy robi jakies próby i powiedział "Próby? Jakie próby? Próby sa dla ciot" no i sie facet musiał kajać i wycofac .to jest jakis jebany terror co sie zaczyna dziac.
Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

22-02-2012, 22:48

To i tak dopiero początek :D
maximum walrus yields maximum walrus

:3
Awatar użytkownika
KelThuz
postuje jak opętany!
Kontakt:

23-02-2012, 01:39

antek_cryst pisze:
yossarian84 pisze: Nienawidzę za to polaczków, bo z nimi mam do czynienia codziennie i mnie wkurwiają milion razy bardziej niż jakiś czarnuch, z którym nie mam nic do czynienia.
Mnie w ogóle fascynuje jak naród, którego największym historycznym osiągnięciem jest kompletny paraliż państwa przy pomocy Liberum Veto i, co za tym idzie, niemal na własne życzenie sprowadzenie zaborców do kraju czyli, nazwijmy to po imieniu: przepierdolenie własnej państwowości, ma jeszcze czelność wywyższać się ponad kogokolwiek
Trzeba mieć przechuj kompleksy i jeszcze większe ego
mnie fascynuje jak plebs, któremu w szkole nawciskano, że przyczyną upadku I RP jest liberum veto, ma czelność pisać po internetach z wyniosłością lansującej się studentki, która cichaczem obrabia po kiblach knagi nieokrzesanych facetów w odzieży sportowej.
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
Awatar użytkownika
Realista
weteran forumowych bitew

23-02-2012, 09:18

beastov23 pisze:Orias żyje. Obecnie dzieli się swoimi przemyśleniami na pewnym żydowskim portalu.
przestał juz marzyć o koncercie z tłumem wielbicieli którzy machaja flagami ze swastykami?
Awatar użytkownika
Deviant
w mackach Zła

23-02-2012, 10:29

Obrazek
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

23-02-2012, 11:36

yossarian84 pisze:A co do murzynów to gówno mnie oni obchodzą :) No po chuj być rasistą w mieście, gdzie murzyna widuje się raz na rok? Co mi tu przeszkadza jakiś murzyn? Rasizm w Polsce to zawracanie ludziom dupy. Może jak wyjadę na zachód to zostanę rasistą, ale na razie mam to w dupie. Chuj mnie obchodzi co robią czarni w UK, Francji czy Niemczech. Nie mieszkam tam, więc jebie mnie to co się tam dzieje. Przyszłość i los białej rasy jebie mnie jeszcze bardziej. W ogóle co za czerstwi ludzie przejmują się takimi pierdołami? Nienawidzę za to polaczków, bo z nimi mam do czynienia codziennie i mnie wkurwiają milion razy bardziej niż jakiś czarnuch, z którym nie mam nic do czynienia. Zresztą wiadomo że wszyscy ludzie są chuja warci, bez względu na pochodzenie i kolor skóry. Proste jak budowa cepa. I tak Cthulhu nas zajebie.
Co ty w ogóle pierdolisz? Ile ty masz lat?
535

23-02-2012, 11:42

Sprzedali mu jakieś straszne świństwo.
Awatar użytkownika
white_pony
weteran forumowych bitew

23-02-2012, 11:59

nienawidze ludzi którzy uzywaja słowa "polaczki"
do not make equal what is unequal
ODPOWIEDZ